Duitsland: Hoera, de nieuwe geboortecijfers zijn er!

Screenshot_88

(Door: “Kofferradio” – Vertaling: E.J. Bron)

En de omvolking gaat maar door en door en door en . . .

Het Duitse Bureau voor de Statistiek heeft enkele dagen geleden de actuele geboortecijfers uit Duitsland voor het jaar 2018 gepubliceerd. Vast te stellen is, dat weliswaar het totaal aantal geboorten licht gestegen is van 784.901 naar 787.560, het aantal levend geborenen met een buitenlandse nationaliteit vermeerderde nogmaals van al 97.702 kinderen in 2017 naar een angstwekkende 105.901 vorig jaar. Het aantal buitenlandse levend geborenen is dus opnieuw met 8199 toegenomen, dat van de Duitsers daarentegen voor het tweede achtereenvolgende jaar met 5540 gedaald.

PI News (2)

Men mag echter niet vergeten dat het aantal Duitse levend geborenen vooral op grond van de nieuwe nationaliteitswet van 2000 nog inclusief al die ingeburgerde Turken, Arabieren en anderen zijn (zie afbeelding 1). In werkelijkheid zijn het er dus nog veel meer, terwijl het geboortecijfer van de Duitsers in de afgelopen 50 jaar bijna is gehalveerd (zie afbeelding 2). De situatie is dus veel dramatischer dan in de ejaren-90 met meer dan 100.000 geboren kinderen van buitenlanders. Iedereen die beweert dat er geen omvolking plaatsvindt, spreekt gewoon niet de waarheid. Daarbij komt de massale immigratie, want het gaat maar door en houdt niet op. Elke maand komen er 30.000 tot 50.000 nieuwe immigranten netto ons land binnen, die hier hoofdzakelijk van de staat leven en de gebruikelijke volledige verzorging krijgen – elke maand!

Terwijl je verwacht zou hebben dat het aantal buitenlandse geboortes na de pijlsnelle stijging in de afgelopen jaren nu eindelijk “tot rust” zou komen respectievelijk afneemt, nu de meeste asielzoekers (tegenwoordig: “vluchtelingen”) van integratiecursussen voorzien zijn en zogenaamd in toenemende mate een baan hebben. Maar het tegendeel is het geval.

En je kunt je aan de hand van afbeelding 3 indenken welke immigranten het zijn die in 2018 voor de geboortestijging gezorgd hebben: Merkel´s islamitische gasten, die dat ook al in de afgelopen jaren waren. Met de vele kinderen kan men hen in feite niet meer uitzetten, zodat de desbetreffende plannen van de “grote coalitie” tot mislukken zijn gedoemd.

De situatie is dramatisch. Bij de kinderen onder de 5 jaar heeft in Duitsland inmiddels al bijna 40% van de kinderen een migratieachtergrond. Deze nieuwe cijfers versterken die ontwikkeling nog een keer. En niet voor niets is sinds 2018 Mohammed de meest gebruikte voornaam voor baby´s in de hoofdstad Berlijn.

Je vraagt je af: wanneer is het eindelijk afgelopen met de omvolking? Wanneer gaat de politiek tot handelen over? Want zolang de Duitser slaapt en zo naïef is als in 1933 en op de (Groene) ideologieën stemt, zolang de klimaatverandering en milieubescherming de belangrijkste onderwerpen voor hen zijn en niet bijvoorbeeld de zorgen over het feit of hij, zijn kinderen en kleinkinderen in de toekomst in dit land nog de meerderheid zullen vormen, zolang voelt de regerende politiek in Duitsland zich er blijkbaar niet toe geroepen om iets tegen deze ontwikkeling te ondernemen.

Het is niet vijf voor twaalf, maar vijf over twaalf. En terwijl de CDU dit onderwerp tot in de jaren-90 in ieder geval nog af en toe behandelde en zich zorgen maakte op grond van de gegeven feiten, pakt de AfD het nog veel te weinig op voor openbare debatten. De “ommekeer van de omvolking” vereist geen goedkope geboortepremies, maar de afschaffing van kinder- en huisvrouwenverzorgingsgeld evenals de verandering van Hartz IV in een systeem van betaling in natura, in ieder geval na drie jaar.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Kofferradio”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitsland: Hoera, de nieuwe geboortecijfers zijn er!

 1. Rensk. zegt:

  Het is zo schandalig wat de politiek naar ik denk met opzet heeft geflikt. Het gezinnen zo moeilijk mogelijk maken een gezin te stichten. En dan is het zover dat het ze gelukt is en dan vervolgens laten weten dat er meer mensen nodig zijn om de ouderdom op te vullen. Liefst zo laag mogelijk opgeleid en liefst volgers van de Islam. Heerlijk volk voor politici om onder controle te houden. Hebben ze goed afgekeken van de arabieren. Ze houden niet van volk wat zelf nadenkt en hun voor de voeten loopt. Slaven dat willen ze.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Maar het zal ook hun ondergang worden !!

   Like

  • Piet Snot zegt:

   “Heerlijk volk voor politici om onder controle te houden. ”

   Dat moet geen enkel probleem zijn met die strenge en jarenlange gevangenissen straf die ze hier uitdelen aan mossels.
   Reken er maar op dat ze bang zijn als ze hier gepakt worden.
   Dat is wel het laatste wat je wilt als mossel, opgepakt worden in Europa met al die verschrikkelijke straffen, ze zijn meteen voor het leven getekend, als ze er bij zijn.

   Like

 2. Jade zegt:

  Laat dat “Hoera” maar weg.
  Het is in en in-triest…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het gekke is dat men blijft hopen op het moment dat de Europeanen het door krijgen en of dat nog op tijd is om de zaken terug te keren.
  Mijn vrees neemt toe dat ook in dit geval het zo zal blijken te zijn dat hoop uitgestelde teleurstelling is.
  Zelfs als er vandaag besloten zou worden de grenzen te sluiten dan zijn ze nog niet weg en remigratie is een weg van de lange adem.
  Daarbij heeft men zo met “nationaliteiten” lopen strooien dat het onbegonnen werk is om de nieuwkomers weg te krijgen.
  Toen Suriname ‘zelfstandig’ werd toen werden Surinamers voor de keus gesteld; je wordt Nederlander of Surinamer, beiden kon niet.
  En zie, minder dan tien jaar later werd het toegestaan aan Turken en Marokkanen om er een dubbele nationaliteit op na te houden.
  Ja roepen ze dan in koor, daar kunnen wij niks aan doen, onze kinderen die hier geboren worden die worden automatisch Turk of Marokkaan.
  Daarbij vergeten ze echter dat als ze hun kind Jan Piet of Klaas ( of Nel Ellie of Mien) noemen dat het niet doorgaat, die namen worden niet geaccepteerd !

  Like

 4. Marc zegt:

  Zoals Khadaffi al zei: ‘Oorlog via de baarmoeder’.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het is en blijft een volk van neukers….ge moet er niets voor kunnen….en het is nog plezierig ook….vermits alles de wil van Allah is….ieder islam boeleke ….vormt een bedreiging van het moment dat ze hun tutter (fopspeen) hebben weggesmeten

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Duitsland, of andere Europeanen….De slavernij is afgeschaft, maar voor hoelang nog ? En hoelang zal het dan weer duren eer die weer afgeschaft gaat worden ? Honderd jaar, vijfhonderd jaar ? Wie het weet mag het zeggen ! En bij bijna niemand ging ooit een belletje rinkelen bij de uitspraken van Erdogan. Dat van die trein, die pas stopt als de islamisatie een feit is. En de moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten zijn onze bajonetten, en de gelovigen zijn onze soldaten, terwijl kolonel Khadaffi het ooit had over islamitische oorlogvoering via de baarmoeder. Iedereen kon openlijk kennis nemen wat de Arabische wereld met ons van plan is. Maar bijna iedereen bedrijft de struisvogel-mentaliteit en is er van overtuigd dat moslims hun vriendjes zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s