Herschreven geschiedenis . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Historie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Herschreven geschiedenis . . .

 1. Harry zegt:

  Dat gelooft toch niemand !
  Zwarten , die ergens iets aan bijgedragen hebben , behalve overbevolking .

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ja en als de Paus ’t al eens laat uitdelen door z’n prelaten tijdens een van zijn bezoeken aan Africa, denken de vrouwen dat ’t is om om heur haar te doen, inplaats van ergens anders om.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ze dacht ook dat dat glijmiddel van dat condoom, bedoeld was als een soort van haargel, om je haar goed strak te kammen.
    Dat scheelt weer een klont kokos olie voor in je haar.

    Like

  • Elena zegt:

   LOL !!!

   Like

 2. Lucky zegt:

  Tsja, dit is toch pas écht cultural appropriation….?

  .

  Like

 3. Richard zegt:

  Waarheid en Leugen liepen op een mooie dag langs het strand.
  “Heb je zin om te zwemmen? Dan trekken wij onze leren uit en springen in het water.”
  “Dat is een geweldig idee!” Zei waarheid.
  “Jij gaat als eerste.” Zei Leugen. Dus Waarheid trok zijn kleren uit en sprong in het water.
  Maar Leugen sprong niet in het water. Hij pakte snel de kleren van Waarheid en zette het op een lopen.
  Snel als hij kon klom Waarheid het water uit en ging Leugen achterna.
  En sindsdien zit de naakte Waarheid de Leugen achterna.

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  Daarom is het zaaks: die geschiedenisboeken,die er ( nog) zijn,’ in ere te houden’ , opdat het ‘ verleden’. NIET. ‘GEKAAPT’ wordt, door de zich hier binnendringende. barbaarse volkeren,,,, en dat ‘allemaal …’ ter hunner ere’ wordt misbruikt,.<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. boorzalf zegt:

  En koning willy is ook een neger. Die leeft als een parasiet van de samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 6. Piet Snot zegt:

  In die tijd liepen al die gasten nog in hun blote reet rond, steentjes naar mekaar te gooien en gaatjes in de grond te prikken met een stok.
  Dit is toch compleet ongeloofwaardig.

  Like

 7. Meine zegt:

  Negertjes hebben een draagtijd van 38 weken, groeien sneller, en zijn eerder in de pubertijd. Alles voor kwantiteit. Geen kwaliteit……..

  Like

 8. Bonifcius, die bij Dokkum door Blokkeerfriezen werd vermoord, staat er niet bij …

  Like

 9. Dewevoga zegt:

  De natte droom van Van Engelshoven.

  Like

 10. bozeoudeman zegt:

  Ja, en ik zie al 25% meer getint en zwart waar ik woon in mij ooit nog bijna laatste blank -dus volkomen fout want je mag het niet opnemen voor blank van islam en zwarte racisten- Nederlandse dorpje, en de ‘gekleurdheid’ stijgt met de dag. Logisch heel Afrika loopt leeg, gekke christenen zijn bezig met hun christendaden, gestoorde socialisten weten dat er best vijf miljard mensen in Europa kunnen wonen, geen mens is illegaal, dus bravo! Kom allen hierheen en de middenmoot kijkt iedere week of hun huis weer in waarde is gestegen en/of gaat naar één van de 600 festivals en droomt daar van het hippie achtig samenzijn, blowt, snuift en slikt en is in een gelukzalige roze droom volledig van de wereld. Weg van die akelige realiteit. Jezus, geen enkele invallende mogendheid heeft het ooit zo makkelijk gehad als moslims en zwarten vandaag. Overal zie je hetzelfde, de oorspronkelijke bevolking is te leeghoofdig, te stoned, te dronken of te stupide om het eigen stulpje te verdedigen tegen avonturiers, rovers, moordenaars, verkrachters, dieven, plunderaars en ander geteisem dat zij zelfs met liederen binnenhalen alsof het hun bevrijders zijn. Maar dat zijn het ook, want Obama heeft dit zo gepreekt en wat kan die man toch mooi preken….Halleluja! Obama is de nieuwe Jezus! Hij bracht oorlog en vernietiging, hij bracht haat en tweestrijd, hij zette de wereld in brand en hij brengt ons verder als sluitstuk van zijn goedheid, genocide op blank. Obama is God! Maar dan wel die ander die ene uit de hel!

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Kijk eens naar het vrouwenvoetbal, gisteren Frankrijk-Nigeria.
   Frankrijk met +/- 6 zwarten, Nigeria niet 1 blanke!
   Vandaag Canada-Kameroen, Canada 5 zwarten, Kameroen niet 1 blanke, ze waren allemaal zwart of donkerzwart…
   Hoezo diversiteit?

   Like

 11. fleckie zegt:

  Zuid- Europeanen, zijn wel ‘donkerder’, getint zodoende. HANNIBAL, ( PHOENICIER, zoon van HAMILCAR( ( die met zijn olifanten over de Alpen trok, om de Romeinen te verslaan, zal wel een donkerder getinte zijn geweest. Griekse goden , zuid- Europese typen……..wel is gebleken dat in 1923 de Fransen het Duitse RUHRGEBIET introkken,( met hun vreemdelingenlegioen, ) (waaronder. AFRIKANEN zich bevonden, ( waardoor er ‘smeuïige! verhalen’ de ronde deden)door en door verteld. Er werden ook ‘slavenjagers’ opgemerkt, in de kustgebieden + in. de Zeeuwse eilanden( de naam. ‘de Moor’ kwam er later , nogal eens voor. …Op het schiereiland Tholen lijkt het waarschijnlijk. bevestigd te kunnen worden………..in …. het boek ‘SALAMMBO’, van Gustav Flaubert. (3e druk) uitg. N.V. WERELDBIBLIOTHEEK, Amsterdam, ’ wordt verteld over de leefwijze, en de hoge cultuur, van de PHOENICIERSetc.<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 12. Blaffertje zegt:

  ‘T is maar goed dat ik net wakker ben anders zou ik denken bij de aanblik van deze afbeelding dat ik in een nachtmerrie was beland.

  Like

 13. Jan zegt:

  Han Polman (D66) en de Tweede Wereldoorlog: onvervalste geschiedpropaganda
  ‘Een blik op het verleden door de monocle van de regent’

  Alle geschiedenis is eigentijdse geschiedenis, betoogde de Italiaanse geschiedfilosoof Benedetto Croce. Hiermee gaf hij aan dat alle geschiedenis wordt geschreven vanuit een hedendaagse vooringenomenheid. Dat is een mooie formulering voor de vaststelling dat de scheidslijn tussen geschiedwetenschap en geschiedpropaganda nogal doorlatend is. Een schoolvoorbeeld van onvervalste geschiedpropaganda gaf onlangs Han Polman (D66), commissaris van de Koningin in Zeeland.

  Volgens Han Polman behoort Rusland niet tot de bevrijders van Nederland. De portee van dit nieuwe narratief moet je eerst goed op je laten inwerken. Door Rusland niet uit te nodigen voor de herdenking en viering van 75 jaar vrijheid in Terneuzen – en de Duitsers wel – worden wij getuige van een bijzonder soort hersengymnastiek. Het is een blik op het verleden door de monocle van de regent.
  ….
  https://tpo.nl/2019/06/17/han-polman-d66-en-de-tweede-wereldoorlog-onvervalste-geschiedpropaganda/

  Like

 14. Jan zegt:

  Islamitisch revisionisme:
  Linda Sarsour (Hamas Amerika): Jezus was een Palestijn van Nazareth

  Jesus was Palestinian of Nazareth and is described in the Quran as being brown copper skinned with wooly hair.

  — Linda Sarsour (@lsarsour) July 6, 2019

  Are you that stupid? Bethlehem was a Jewish city! It means “house of bread”. It’s the city where king David – the most famous king of the Jews were born! On the cross above Jesus’ head was the sign “INRI”- “Iesvs Nazarenvs Rex Ivdaeorvm”, which means in Latin->>> pic.twitter.com/5aPcaGUpuP

  — Yair Netanyahu 🇮🇱 (@YairNetanyahu) July 7, 2019

  Linda, the concept of Palestine didn’t even exist until over a century after Jesus died, when the Romans took over Judea and renamed the land Syria Palaestina to spite the Jews. How exactly was Jesus Palestinian?

  — JC (@jcinthelibrary) July 6, 2019

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s