De aan zichzelf te wijten chaos van Zweden

Screenshot_92

(Door: Judith Bergman – Vertaling: E.J. Bron)

In de schilderachtige Zweedse universiteitsstad Uppsala voelt 80% van de meisjes zich niet veilig in de binnenstad. Een 14-jarige, die bang is haar naam te noemen, vertelde aan de Zweedse media dat ze altijd sportschoenen draagt om in geval van een aanval “sneller te kunnen rennen”:

Gatestone Institute

“Ik ging op een bank zitten en onmiddellijk kwamen de jongens. Ze gingen aan beide kanten naast me zitten. Toen kwamen er nog anderen, die voor me gingen staan. Ze begonnen mijn haar en mijn benen te betasten en zeiden dingen tegen me die ik niet begreep. Ik was zo bang en zei vaak tegen ze dat ze ermee op moesten houden, maar ze luisterden niet naar me… Alles is zo vreselijk. Dit is zo verkeerd. Ik wil me veilig kunnen voelen”, zei ze over de bus naar huis.

Uit een actuele peiling uit de regio Uppsala blijkt dat slechts 19% van de meisjes van de High School in de binnenstad zich veilig voelt. In het jaar 2013 bedroeg dat percentage nog 45%. De mannen en jongens, die meedoen aan de seksuele intimidatie van Zweedse meisjes in Uppsala, zijn vaak nieuw aangekomen migranten.

Als reactie hierop zeiden ambtenaren uit Uppsala blijkbaar tegen de Zweedse pers: “We moedigen de meisjes, die zich onveilig voelen, aan om erover na te denken wat ze moeten doen om zich veilig te voelen, bijvoorbeeld niet alleen weg te gaan, ervoor te zorgen dat ze opgehaald worden en allerlei andere dingen die hun gevoel van onveiligheid kunnen verminderen.” Met andere woorden: de autoriteiten laten de verantwoordelijkheid voor de behandeling van dit kritieke veiligheidsprobleem aan de meisjes zelf over.

De bange meisjes in Uppsala zijn slechts een klein deel van het totaalbeeld. Volgens het nieuwste nationale veiligheidsrapport, dat door de Zweedse Nationale Raad voor Criminele Preventie (Brottsförebyggande Rådet of Brå) werd gepubliceerd, zijn vier van de tien vrouwen bang om zich buiten vrij te bewegen. “Bijna een vierde deel van de bevolking kiest uit angst voor criminaliteit een andere route of een ander verkeersmiddel… Bij de vrouwen van 20 tot 24 jaar geeft 42% aan vaak besloten hebben een andere route of een ander verkeersmiddel te nemen, omdat ze zich onveilig voelden en zich zorgen maakten het slachtoffer van een delict te worden. Het desbetreffende percentage bij mannen in dezelfde leeftijdsgroep bedraagt 16%…”, aldus Brå.

Desondanks bezuinigt de regering op de politie. In de nieuwe voorjaarsbegroting van de regering staat de politie een bezuiniging van 232 miljoen Zweedse Kronen (€ 21,8 miljoen) te wachten. “De voorstellen van het voorjaarsbegrotingsplan voor de verandering zullen ook effect hebben op de activiteiten van de politie, welke effecten ze zullen hebben, is op dit moment nog te vroeg om daarop te reageren. We zullen nu analyseren hoe we met de nieuwe economische omstandigheden zullen omgaan”, zei de politie als reactie op de voorgestelde huishoudelijke begroting, waarbij de president van de politie, Anders Thornberg, kritiek had op de bezuinigingen.

De politie verzuipt al in taken die zij niet goed kan uitvoeren, zoals het oplossen van verkrachtingszaken. Een actueel rapport van Amnesty International, “Time for Change: Gerechtigheid voor verkrachtingsslachtoffers in de Scandinavische landen”, gepubliceerd in april, had felle kritiek op Zweden, omdat het niet goed zou omgaan met verkrachtingszaken. Volgens het rapport wordt er o.a. niet genoeg prioriteit gegeven aan onderzoek naar verkrachtingen, bestaan er “te lange wachttijden op de resultaten van DNA-analyses”, is er niet genoeg ondersteuning voor verkrachtingsslachtoffers en wordt er te weinig gewerkt aan preventieve doelen.

Het Amnesty-rapport zegt:

“In het jaar 2017 ontving de Zweedse politie 5236 aangiftes over verkrachting van personen in de leeftijd van 15 jaar en ouder: 95% van de slachtoffers waren vrouwen of meisjes. De voorlopige statistiek voor 2018 laat 5593 aangiftes wegens verkrachting zien, waarvan 96% van de slachtoffers vrouwen of meisjes waren. De minimale verslaggeving over verkrachtingen en andere seksuele misdaden betekent echter dat deze cijfers geen realistisch beeld van de omvang van het probleem geven. In een onderzoek uit het jaar 2017 gaf 1,4% van de bevolking aan verkracht of seksueel misbruikt te zijn, wat ongeveer overeenkomt met 112.000 mensen. De overgrote meerderheid van de verkrachtingsslachtoffers zal nooit aangifte van de misdaad bij de politie doen. Van diegenen die dat wel doen, zullen maar weinigen hun zaak door de rechtbank behandeld zien worden. In het jaar 2017 werd in 11% van de gevallen, waarin kinderen tussen 15 en 17 jaar het slachtoffer werden, en in 6% van de gevallen, waarin volwassenen het slachtoffer werden, strafvervolgingsmaatregelen ingesteld.”

Seksuele misdrijven zijn niet de enige misdaden waarmee de Zweedse autoriteiten niet goed kunnen omgaan. In het jaar 2018 maakte Zweden een recordaantal schietpartijen met dodelijke afloop mee; in het hele land werden 45 mensen gedood. De meeste schietpartijen vonden in het gebied Stockholm plaats en de meeste doden vielen in de regio zuid, waar zich Malmö bevindt. “Het is een vreselijk hoog niveau”, zei de president van de politie van Stockholm, Gunnar Appelgren, over de schietpartijen. Tot nu toe was 2017 het recordjaar met 43 dodelijke slachtoffers door vuurwapens. Het aantal gemelde schietpartijen in totaal nam echter iets af: van 324 in het jaar 2017 naar 306 in het jaar 2018. Ook het aantal gewonden was iets lager: 135 mensen in het jaar 2018 tegenover 139 in het jaar 2017.

Volgens informatie van de politie houden veel van de schietpartijen verband met criminele conflicten en zogenaamde “sensibele gebieden” (utsatta områden, algemeen bekend als “No-Go-Zones”of wetteloze gebieden). In de eerste zes maanden van het jaar 2018 vond volgens informatie van de politie bijna één op de twee schietpartijen in een “sensibel gebied” plaats. In het jaar 2017 bleek uit een Zweeds politiebericht, “Utsatta områden 2017” (“sensibele gebieden 2017”) dat er in Zweden 61 van zulke gebieden bestaan. Zij bevatten 200 criminele netwerken, die naar schatting bestaan uit 5000 criminelen. Drieëntwintig van deze gebieden waren bijzonder kritiek: kinderen van 10 jaar waren daar in zware misdaden verwikkeld, waaronder misdaden met wapens en drugs. De meeste inwoners waren niet-westelijke, helaas hoofdzakelijk islamitische immigranten.

Om deze problemen nog te vergroten, schijnt minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström van plan te zijn om kinderen van “Zweedse” terroristen van de Islamitische Staat (ISIS), die in vluchtelingenkampen in Syrië leven, terug te halen. “Het is complex en daarom heeft het een tijd geduurd om een politiek en een heldere boodschap te ontwikkelen, maar we werken er dagelijks aan. Ik kan het niet verdragen wanneer het zo slecht met kinderen gaat”, zei ze onlangs. In een post op Facebook op 12 april schreef Wallström:

“De regering werkt er nu intensief aan dat kinderen met verbindingen naar Zweden, die in Syrië leven, de noodzakelijke hulp krijgen. Er zou geen twijfel over moeten bestaan dat de regering alles voor deze kinderen doet en ze zouden zo mogelijk naar Zweden gebracht moeten worden. Elke zaak moet individueel behandeld worden. De kinderen verkeren in verschillende situaties, enkelen van hen wellicht weeskinderen, anderen met ouders die vanwege hun daden voor ISIS gearresteerd werden. Het is moeilijk om Zweden te identificeren die in Syrië of Irak geboren zouden kunnen zijn. In het grootste kamp leven ongeveer 76.000 mensen. We onderhouden nauw contact met het Internationale Rode Kruis in de kampen. Het is heel belangrijk dat de situatie van de kinderen met rechtszekerheid en in het beste belang van de kinderen behandeld wordt. Internationale spelers, Zweedse autoriteiten en Zweedse gemeenten, die ontvangers van kinderen zouden kunnen zijn, moeten samenwerken…”

Helaas schijnt het vreselijke lot van de tot slaaf gemaakte Jezidische kinderen niets van datgene te zijn wat Wallström “niet kan verdragen”.

Bovendien zouden 41 van de 290 Zweedse gemeenten gedwongen kunnen worden of al gedwongen zijn om in de nabije toekomst terugkerende ISIS-terroristen op te nemen, aldus een actueel bericht van “SVT Nyheter”. De ISIS-terroristen zijn of nog in Syrië of ze bevinden zich al op de terugweg naar Zweden. Om de gemeenten “voor te bereiden”, nodigde het Zweedse Centrum tegen Gewelddadig Extremisme hen op 24 april uit voor een “kennis-dag” over de terugkeerders van ISIS. Het doel was “de gemeenten te ondersteunen, de terugkerende kinderen en volwassenen uit gebieden, die daarvoor door de Islamitische Staat gecontroleerd werden of worden, behouden bleven of behouden zullen worden.” De deelnemende gemeenten zin die gemeenten, waarin de ISIS-terroristen gewoond hebben voordat ze voor ISIS gerekruteerd werden.

In totaal worden er 150 ISIS-leden en ISIS-vrouwen, evenals 80 kinderen, die met hun ouders reizen, in Zweden terugverwacht.

Volgens minister-president Stefan Löfven hebben terugkerende ISIS-terroristen als Zweedse staatsburgers een “recht” op terugkeer naar Zweden. Löfven beweerde, dat het tegen de Zweedse grondwet zou ingaan om het staatsburgerschap van hen af te pakken, maar diegenen die misdaden gepleegd zouden hebben, zouden strafrechtelijk vervolgd worden. De Zweedse terrorismedeskundige Magnus Ranstortp heeft Zweden er echter voor gewaarschuwd om niet alleen geen ISIS-terroristen terug te nemen, maar ook hun vrouwen en kinderen, die, zoals hij zei, eveneens een veiligheidsrisico vormen:

“De vrouwen zijn geen onschuldige slachtoffers, en er bestaat ook een grote groep ISIS-kinderen… Op de leeftijd van 8 of 9 jaar werden ze naar indoctrinatiekampen gestuurd, waar ze technieken voor gevechten van man tegen man en de omgang met wapens geleerd hebben, hoe men doodt… hun identiteit zal voorgoed verbonden zijn aan hun tijd bij ISIS, en met het feit dat ze een ISIS-vader of een ISIS-moeder hebben.”

Zweden schijnt vastbesloten te zijn om nog meer problemen te importeren.

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Judith Bergman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

31 reacties op De aan zichzelf te wijten chaos van Zweden

 1. flo zegt:

  Wanneer je dit leest ben je eigenlijk met stomheid geslagen.

  Like

  • Gerrit zegt:

   Met stomheid geslagen??? Deze regering hebben ze toch zelf gekozen. De Zweden die dat niet gedaan hebben kunnen allemaal nog asiel aanvragen bij hun omringende landen. Ze zijn daar in Zweden gewoon wat sneller met het omvormen. Gaat hier ook gebeuren als we niet massaal op Geert stemmen.

   Geliked door 1 persoon

   • Bezorgde burger zegt:

    Juist, of je verdedigd je eigen gebied.
    Zweden, Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zullen wel eindigen als (Zuid) Afrika waar privé legers en privé bewakers blanke regio’s bewaken.
    De overheden hebben de moed allang opgegeven en de islamisering en bevolkingsvervanging is vanwege de lakse houding van het overgrote deel van de bevoling niet meer te stoppen.
    Ik hoop alleen dat eerlijke patriottische mensen zich bewaking en wapens kunnen veroorloven en niet diegene die dit allemaal hebben veroorzaakt.

    Like

 2. Rensk. zegt:

  Dat is nu de nieuwe ¨beschaafde wereld¨ Misdadigers worden weer gastvrij ontvangen krijgen een strafje als het meezit en vervolgens een uitkering en de benodigde levensonderhoudsmiddelen. Ongeacht wat ze gedaan hebben want niet of amper te bewijzen. Heeeeeeel beschaafd en het triggert vooral het rechtsvaardigheidsgevoel van slachtoffers maar ook van omstanders, die (nog) geen slachtoffer zijn.

  Wat zijn ze toch beschaafd de Westerse Politici. Zo beschaafd dat ze slachtoffers van Isis een flinke trap na geven.De daders krijgen het beter dan de slachtoffers (mochten ze nog in leven zijn de slachtoffers aldaar) En wat zei Hennis ook al weer in Buitenhof? Ze noemde de vrouwen van Isis eerst de aanhangers van Isis en verbeterde zich razendsnel met: nou nee aanhangers zo wil ik het niet noemen. Hoe wilt u het dan wel noemen mevr Hennis? Maar ja dat vraagt gocheme Gijsje van Buitenhof dan weer niet aan haar.

  Geliked door 1 persoon

  • LOT zegt:

   Wat is nieuw? De NSBers kregen ook de beste huizen, na de oorlog, daar werd wél voor hun gezorgd. De (inter)nazi’s, de internationaal socialisten, zorgen goed voor elkaar en hun allies de arabische islamieten, was al zo bij Hitler.
   Hitler liet de Arabieren los op de Germaanse bevolking, Roosevelt de zwarte AFrikaanse Amerikanen die de Duitse krijgsgevangenen lieten ombrengen. Wat is nieuw? De genocide op de blank Europese bevolking (niet de witte mensen zoals de latijnen/turken/arabieren zichzelf noemen) is al gaande sinds de gouden tijd van Athene 1200bc.
   Wat ik ook lees, de indruk is daar dat alle zwart harigen met elkaar samenzweren om ons te doden. Zoals de Romeinen zeiden, wij zijn ooit zo puur geweest toen ze hier kwamen. De mongrolen kunnen ons niet aanzien, wat zij hadden moeten zijn.
   Zij kennen elkaar en elkaars doel, van latijns zuid Europa tot Hongarije naar oosten Turkije Arabie en Turken van de Taiga in Rusland. Allemaal willen ze Europa in. En als zij daar zijn doen zij alsof zij Europeanen zijn, maar dat zijn zij niet. Oera Linda boek.1e) Zij hebben nooit zelf een cultuur kunnen ontwikkelen, en komen dan maar hier. 2) Zij zetten hier het slavische hierarchische systeem op, omdat zij simpel niet meer kunnen zijn zoals ons. Wij lijden onder deze systemen.
   Als wij gedood zijn, en onze baarmoeders verstild door de horror, ook in Zuid Afrika, dan zijn alleen zij nog over. Denken dat zij Europeanen zijn, maar blijven in het slavische communistische systeem (al 1000 jaar lang sinds de absolute souvereiniteit van de paus)
   VANWAAR ZIJ VERTROKKEN ZIJN, ONTSNAPPEN KUNNEN ZE HET NIET. ZE LIJKEN HET ZELFS TE OMARMEN.

   Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Zweden is de kanarie in de kolenmijn en die kanarie ligt al op zijn rug.
  Duitsland zal spoedig volgen.
  En Nederland een paar jaar later, alhoewel, hier komen de IS kinderen ook al terug binnenkort.

  Bizar hoe een continent binnen 30 jaar volledig bewust naar de bliksem wordt geholpen.

  Geliked door 5 people

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Elena zegt:

  Zo’n prachtig land , geheel naar de gallemieze.
  Zijn er nu echt niet een paar stoere slimme Zweden om die roverheid te verzuipen?

  Geliked door 1 persoon

 6. Ad de Pree zegt:

  Je wordt hier eigenlijk onpasselijk van. Maar wanneer iemand bij mij logeert en mijn dochter en of vrouw lastig valt, waardoor zij zich niet veilig voelt in mijn huis, dan pak ik de loge bij zijn lurven en smijt hem de deur uit. Dat zouden onze “leiders”ook moeten doen.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ad, nee die blijven deze mensen binnen halen
   Er waren zelfs families die een zielige vluchteling in huis haalden en dan erna huilen dat hun dochter was verkracht

   Geliked door 1 persoon

 7. bigljohn zegt:

  Wie maakt zich nog druk om die achterlijke Zweden ? Het is trekken aan een dood paard. Ieder volgend bericht over Zweden zal gaan over dat alles nog erger is geworden. Wie het eerste een kalifaat geworden is zal gaan tussen Zweden, of Duitsland, of Engeland.

  Geliked door 3 people

  • flo zegt:

   Zowel in zweden als in de rest van europa zijn er (nog) geen stoere en slimmerds, alleen in italie waar salvini zijn best doet om het tij enigzins te keren.
   Feitelijk is het al te laat vrees ik.

   Geliked door 3 people

 8. F1802 zegt:

  Dit is wat socialisme met een land doet. Samen met de ‘Groenen’ is deze combinatie letterlijk levensgevaarlijk en uitputtend voor een land.

  Geliked door 1 persoon

 9. Yoshidepossi zegt:

  naïef verloren kutland is dat geworden met dank aan de linkse gutmensch. Je zag het aankomen, behalve dat stelletje zwakbegaafden die in de regering zitten. In Nederland is dat niet anders. Tijd voor revolte, lijkt me zo…

  Geliked door 1 persoon

 10. Claude zegt:

  elke keer als je denkt erger kan bijna niet ,lees je even later nog grotere horror verhalen.overigens wat in Noorwegen gebeurd is hier ook al aan de gang,veroorzaakt door een totaal verziekte elite
  die alleen in graaien en linkse praatjes geintresseerd zijn
  Hoe lang nemen we dit eigenlijk nog?of zijn we al veel te laat?en hadden wij het elitair tuig al jaren geleden met geweld moeten bestrijden om nog een kans te hebben gehad om baas in eigen land te kunnen blijven

  Geliked door 1 persoon

 11. rottenpikwick zegt:

  Ben ik met stomheid geslagen? In het geheel niet en ook al niet onder de indruk van dit alles! NL heeft ong. 2x zoveel inwoners als Zweden en het aantal moorden ligt hier op zo’n 175/jaar. Met al het andere leed en de benodigde MILJARDEN, zijn wij er misschien nog wel slechter aan toe, dan in Zweden. Vwb. de islamisering schijnen wij, BE en DE ook al verder te VERRIJKT zijn als Engeland! Kom over 10 jaar maar eens weer kijken!! Er is geen redden meer an!

  Geliked door 3 people

 12. Jan zegt:

  Multikultishit in Zweden

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  de kern van het gigantische migratieprobleem: ONZE tolerantie tegenover 2 verdorven wetten: migratie-asiel-wet en gelijke-rechten-wet. vernietig die 2 wetten en de migranten moeten afdruipen.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Het ziet er naar uit dat de Zweedse regering en overheid zich steeds minder bekommeren over hun autochtone bevolking. Beide weten dat de Zweedse bevolking moet zorgen dat Zweden blijft bestaan en dat belastinggeld voor het onderhoud van de staat hangt uitsluitend van hen af. Hoe dan ook, als regering en overheid niet willen of kunnen zorgen voor de bevolking, moet de bevolking maar voor zichzelf zorgen. Dat betekent: laten de paashazen van de overheid voor wat ze zijn. De bevolking moet zich psychologisch weerbaar maken en overgaan van vrede- in oorlog modus. Ik las ergens dat in de tijd van de Britse mandaat op Palestina, wist de Joodse bevolking dat ze niet op de Britse autoriteiten kon rekenen. De Arabieren deden waar ze zin in hadden; ook het vermoorden van buspassagiers of ze te beroven. Dus, de Joodse bevolking heeft haar eigen verdediging ter handen genomen. In de bussen zaten mensen (vrijwilligers) die de aanvallers te grazen namen. Op iedere bus waren geheime compartimenten waar wapens in zaten; van knuppels en messen tot pistolen en geweren. Iedere actie van de Arabieren werd beantwoord door reactie die net zo hevig was. Op scholen werden zelfverdediginglessen gegeven waaronder; gevecht met stokken en andere vechtsport tactieken . De bevolking van Zweden is nu in feite in oorlog met het ongedierte die haar eigen regering naar het land heeft geïmporteerd. Men moet deze verrijking ook als vijand beschouwen. Er moeten – net als tijdens de oorlog in Nederland – knokploegen worden opgericht die in plaats van de hazenpolitie voor orde zouden zorgen. Ze zouden de beesten van Allah halflam slaan en desnoods ook een stap verder nemen. Meisjes moeten op school, vanaf de kleuterschool, les in zelfverdediging krijgen waaronder ook Karate en Kickboksen. Zweedse ouders zouden hun kinderen niet naar een school sturen waar moslim en Afrikaanse kinderen op zitten. Er moet een schrikbarende vijandigheid onder de bevolking worden gekweekt. Men moet vooral niet bang zijn voor beschuldigingen van racisme en xenofobie. In een oorlogstoestand zijn ze niet terzake.

  De bezuiniging bij de politie kan men als een geweldige troefkaart gebruiken. De politie zou geen mankracht hebben zich met patriotten te bemoeien. Zo komt het welzijn van de Zweden op de eerste plaats.

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Van Zweden is inmiddels wel bekend dat het op de glijbaan naar de hel zit.
  Maar vergis je niet als er in Nederland eens onafhankelijke onderzoeken zouden worden gedaan naar de werkelijke criminaliteit en het werkelijk bedroevende aantal opgeloste zaken dan sla je steil achterover.
  De politie is zelfs al zover dat ze niet eens meer de moeite nemen te doen alsof ze werkelijk geïnteresseerd zijn.
  Op mijn bootje werd terwijl het in de winterstalling stond ingebroken, er viel nauwelijks iets te stelen maar de schade was er niet minder om.
  Dan wil je aangifte doen maar er blijkt in de wijde omgeving geen politiebureau te zijn, het was al een uur heen en een uur terug van en naar de jachthaven dus veel zin om nog eens twintig km om te rijden had ik niet echt veel zin.
  Dus dan maar thuis via de mail een aangifte invullen.
  Wie schetst mijn verbazing, enkele dagen later kreeg ik de bevestiging plus wat extra vragen en nadat ik die had beantwoord kreeg ik bericht dat ze verder geen stappen zouden ondernemen.
  Nou was mijn bootje niet het enige dat ze opengebroken hadden en te vrezen valt dan ook dat alle anderen zo’n zelfde bericht hebben gekregen.
  Nou was het voor mij niet zo’n ramp en de verzekering dekte de schade maar je zult daar maar een kapitaal jacht hebben liggen en de politie is niet eens bereid om langs te komen “Tja meneertje druk druk druk”.
  Je zou toch compleet uit je dak gaan ?
  Vandaar ook dat ik het nog nauwelijks trek om naar detective series te kijken, het is puur science fiction, vingerafdrukken, DNA sporen kom op zeg, het wordt afgehandeld door een dikkerdje achter een computer!

  Geliked door 6 people

  • Cleo zegt:

   Tijl, daar zegt u zoiets.
   Het is echt opvallend hoe ongemotiveerd/lui/te beroerd/ongeinteresseerd/slap/volstrekt ongeloofwaardig de politie in Nederland is.
   Een grote online enquete over de ‘klantgerichtheid’ en ‘service’ van de politie zal verbijsterende resultaten geven. Opdoeken die overbodige ‘overheidsdienst’, zou ik zeggen.

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Erg!

   Like

 16. Jan zegt:

  de migranten vernederen, verkrachten, bezetten ons. ze willen de EU voor zich hebben, GRATIS en voor niets. hun broeders van buiten de EU geven hun alle steun om deze verovering zo snel mogelijk door te voeren. de invasie en het gedrag van de migranten is onaanvaardbaar, maar het is begrijpelijk dat ze pakken wat er te pakken valt van een bende LOSERS die WIJ zijn.
  ons verzet beperkt zich tot deze of gene website waar we samen zitten te zeiken over de situatie, maar er verder weinig of niets tegen ondernemen.
  WIJ dragen alle schuld voor wat ons overkomt. WIJ tolereren de verdorven wetten waardoor we verboden zijn om ons te verzetten en waardoor de migranten hier vrij spel krijgen. we verdienen wat ons overkomt. we zijn laffe domme stomme trut-mietjes, zo gedragen we ons en zo worden we ook bekeken door de migranten en hun buitenlandse broeders. eigen schuld dikke bult.

  Geliked door 1 persoon

 17. Charles Martel zegt:

  Wie rotzooi importeert, creeert rotzooi in eigen land, en bij ons is dat niet anders.

  Geliked door 3 people

 18. christ Kanters zegt:

  Aan de ene kant vind ik het heel erg dat het zo loopt , voor Zweden als voor ons , maar de onverschilligheid , en de desinteresse , in wie er daar in die regeringen aan de touwtjes trekt , is de oorzaak , en de sleutel krijgen we om de 4 jaar , maar velen pakken die niet , en houden de deur op slot door niet of op de verkeerden te gaan stemmen , we worden gewaarschuwd , iedere dag weer , en dan denk ik wel eens het zou de mensen moeten treffen , dat hun kinderen of familie gepakt worden , en zo dat ze het nooit vergeten , misschien gaan ze dan een keer wakker worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Weet u wat nog veel erger is? Die mensen die van ons voor vier jaar de sleutel krijgen en niet eens een poging ondernemen om hun verkiezingsbeloften na te komen maar in plaats daarvan met plannen komen waar in verkiezingstijd met geen letter over gerept is.
   En we laten ze er nog mee wegkomen ook !

   Like

 19. kampersrene zegt:

  Een gat in de markt…..een anti-islam spray….ze hebben het voor de muggen….islammers zijn veel gevaarlijker en helemaal niet te genieten

  Like

 20. Jan zegt:

  Zweede Liberalen hebben sinds juni 2019 een nieuwe partijleider, Nyamko Ana Sabuni, maar die is volgens menigeen rechts en dus loopt linksvolk weg
  https://en.wikipedia.org/wiki/Nyamko_Sabuni

  Like

 21. Jan zegt:

  Tegen de partijleider van de Alternatieven voor Zweden, Gustav Kasselstrand, is een aanklacht bij de politie door de politie zelf ingediend omdat hij (tijdens een politieke toespraak!) heeft gezegd dat hij criminele illegalen wil verbannen


  Gustav Kasselstrand

  De smoel van de klaagster (https://mitti.se/images/1834673-x768.jpg)
  (Ik zal het blog niet vervuilen met de kop van dat wijf)
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/swedish-politician-reported-by-police-for-hate-speech-for-wanting-to-deport-criminal-migrants/

  Like

 22. Jan zegt:

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s