Hoe oude munten en zegels de Joodse verbondenheid met Jeruzalem bewijzen

Screenshot_97

(Door: “Brabosh”)

De Palestijnen kunnen nog zoveel de wereld rondreizen en hun leugens vertellen over de Joden die geen verbinding hebben met Jeruzalem en de Tempelberg, alles wat ze maar willen. Valse beweringen zijn één ding. Duidelijk archeologisch bewijs leveren, is een ander. Het Joodse volk leefde in het land Israël en de verhalen van de Joodse tempels die in de Bijbel zijn opgetekend en historische documenten hebben thans ook de wetenschappelijke en archeologische ondersteuning verkregen.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Islam, Israël, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, onwetendheid, Racisme, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe oude munten en zegels de Joodse verbondenheid met Jeruzalem bewijzen

 1. rottenpikwick zegt:

  Eind 90er jaren hebben de Fakestinians bij nacht en ontij met 10tallen vrachtauto’s grond van de Tempelberg verwijderd waar veel bewijsmateriaal van Joodse aanwezigheid op de Tempelberg tussen / in zat. In die tijd was er nog geen camerabewaking, dus konden ze ongestoord hun gang gaan. Toen dit uiteindelijk opgemerkt werd, was een groot gedeelte al gesloopt en afgevoerd. Sinds die tijd loopt het Jerusalem Shifting Project. 10.000en van all over zijn oa. met zeven in de weer om artefacten op te sporen in de afgegraven grond. Tuurlijk hoor je het Europese DEUGVOLK / de HYPOCRIETEN niet over de sloop van de Joodse historie op de Tempelberg!! Als ze het al weten, stoppen ze het ver weg, om er maar niet weer aan herinnerd te worden! En storten weer AFGEJATTE miljoenen naar die zielige gediscrimineerde mohammedanen in Jeruzalem! Dat Deugvolk is medeschuldig aan de verwoesting van het Midden-Oosten! Lekker scoren met AFGEJAT geld van spaarzame burgers! SANDALENLIKKERS!!

  Geliked door 2 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  We leven momenteel in een sombere duivelse tijd. Alom heersen de duivels met dictatuur, censuur, list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, geweld, onderdrukking, onderwerping, vernieling, oorlog, grisselijk graaien, ontkenning en alles wat dies meer zij. De duivels kennen geen gevoelens en geen emoties en het ontbreekt hen aan ratio. Waarden en normen zijn hen vreemd. De duivels zijn haatdragend en kennen slechts obsessies uit vervlogen tijden. Het recht is krom. Verkiezingsuitslagen worden gemanipuleerd. De wil van het volk wordt genegeerd. Migratie, omvolking en islamitisering zijn de grote trucs. Het volk wordt hysterisch opgezadeld met idiote theorieën. Kennelijk is alles toegestaan, dat het hogere belang van de de geïllumineerde duivelse elite dient. De duivelse wereldorde kent slechts chaos, slavernij, armoe, uitroeiing en vernietiging. En het klootjesvolk ziet niets, hoort niets, zegt niets en wordt bij het pietje gepakt. Het heeft het goddelijke de rug toegekeerd en laat zich door de duivels als makke schapen blij mekkerend naar het slachthuis drijven. Welk kruid is hier nog tegen gewassen ???

  Geliked door 3 people

 3. Dr. Heinz zegt:

  Volgens deskundigen zijn de Palestijnen een zelfbedacht volk.
  En die heeft maar één doel, Israël vernietigen!!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Hoef je geen deskundige voor te zijn, zodat het beeste ook een naam kreeg, bedacht Arafat de naam “Palestijnen” voor die uit alle oosterse windstreken daar heen gekomen mensen en volkjes.

   Like

 4. ronjaspers zegt:

  palestina en de palestijnen bestaan niet,filistijnen wel.Het zijn arabieren uit omringende landen die in israel gedumpt zijn om politieke druk op de joden te houden, en jodenhaat levend te houden.

  Geliked door 2 people

 5. Elena zegt:

  Het is Gods volk en ze krijgen Jeruzalem 100% terug want Jezus zal regeren vanuit Jeruzalem.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s