Hypocriete verontwaardiging na uitspraak FvD-senator over Joden

Screenshot_96

Razzia, Amsterdam februari 1941.

(Door: Freek van Beetz)

“Makke lammetjes” waren al door iedereen in de steek gelaten

Er was eergisteren veel te doen op de sociale media over het vraaggesprek van De Telegraaf met generaal Beukering, lid van de Eerste Kamer voor Forum voor Democratie en voor die partij kandidaat-voorzitter van die Kamer. Gevraagd naar de achtergrond van zijn ambities vertelt de ex-generaal over zijn grote belangstelling voor de Tweede Wereldoorlog en voor de Shoah, de vernietiging van de Europese Joden door de nazi’s.

Hij zegt altijd geïntrigeerd te zijn geweest “dat de Joden- zo’n dapper en strijdbaar volk – als makke lammetjes gewoon door de gaskamers zijn gejaagd. Dat heeft me altijd gefascineerd (……) Maar een ding voor mij: dat nooit meer. Daarom heb ik 40 jaar een uniform gedragen en ben over de hele wereld gereisd”.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Forum voor Democratie, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Joden, Jodendom, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hypocriete verontwaardiging na uitspraak FvD-senator over Joden

 1. fleckie zegt:

  Ja, en MEESTAL werden ze in ‘NACHT. und. NEBEL. ‘ ( opdat het niet zo zou opvallen) opgehaald, en meteen er achteraan de vrachtwagen om kostbare artikelen mee te kunnen nemen, ‘ over. de rest. ‘ONTFERMDEN’ zich wel de buren er over, tot en met de bewoonbare huizen!!!Men begrijpt wel dat zo’n plan tot in ‘de puntjes. ’ uitgekiend ‘was ! ( DE Duitse. ‘PUNKTLICHKEIT.’ ….kennende!!!<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 2. Peter zegt:

  Leon de Winter
  @leondewinter
  Beste @LodewijkA , @telegraaf meldt dat jij een FvD-senator een ‘ontzettende zak’ noemt nav diens domme opmerkingen over joden die in WOII ‘makke lammetjes’ waren. Die senator is geen antisemiet, Corbyn wel; toch lach jij deze hater toe. Ben jij hypocriet? https://www.trouw.nl/democratie/lodewijk-asscher-zoekt-een-nieuwe-linksere-koers-voor-de-pvda~a0d96d4f/

  Ja,ja,weer die verrekte Lodewijk !
  Vriendschappelijke omgang met de antisemiet Corbyn. en uit op politiek gewin door een onhandige opmerking uit te vergroten.

  Like

 3. Corné zegt:

  Geweldig, die reactie van Leon de Winter! Die Asscher wordt overmoedig na de verkiezingen. Hopelijk prikken de kiezers die zeepbel door. Zo’n hypocriet persoon mag niet aanblijven. Temeer dat mede door zijn opa uit laf zelfbehoud de joodse gemeenschap destijds tot een kudde volgzame schapen is gemaakt. Hypocrieter kan niet. De appel valt niet ver van de boom. Hij is net zo’n “zak” om zijn eigen woord te gebruiken als zijn illuster voorganger Meldert tegenover Pim. Hopelijk branden de media Asscher tot de grond toe af. Maar ik vrees dat dit niet zal gebeuren en dat de reactie van hem in de toch al overvolle mediadoofpot wordt gepropt. Nee, de media hebben alle energie en ruimte nodig om de PVV en FvD te treiteren.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is niet meer dan logisch dat een beroepsmilitair grote interesse heeft voor de tweede wereldoorlog, dat is als het ware zijn leerboek voor relevante strategieën. Het zou leuk zijn om ook de eerste wereldoorlog daarin te betrekken maar niet voor een beroepsmilitair, de strategieën uit die periode zijn achterhaald door modernere wapens.
  De schrijver van het artikel gaat mijns inziens wel de fout in wat betreft de Jodenvervolging, zeker de Joden werden vervolgd maar de concentratiekampen bestonden al ver voor de oorlog en waren in eerste instantie geen vernietigingskampen, dat gebeurde pas vanaf 1942.
  Kijk naar de opzet van het bekendste kamp Auschwitz en je ziet dat het grensde aan het immense fabriekscomplex van IG-Farben, de gevangenen werden gebruikt als dwangarbeiders.
  De veelgehoorde kreet “das haben wir nicht gewusst” was ook niet geheel onwaar, de frontsoldaten wisten wel van de kampen maar niet van de industriële moord op de gevangenen en als ze daar al ooit iets over hoorden dan legden ze dat als onzin naast zich neer, net als de meeste inwoners van Europa omdat het ’t voorstellingsvermogen te boven ging.
  De Joden die hier werden afgevoerd wisten ook niet dat ze een zekere dood tegemoet gingen, ze waren in de veronderstelling dat ze naar werkkampen werden gestuurd. En in de eerste oorlogsjaren was dat ook zo.
  Nederlanders waren in dezelfde veronderstelling, let wel van vrije nieuwsgaring was geen enkele sprake en als er al een keer iets doorsijpelde was dat van hear say en dus per definitie niet betrouwbaar.
  Het nazisme was een totalitaire ideologie ofwel dictatoriaal en zoals elk dictatoriaal bewind werden tegenstanders niet geduld, ook die mensen werden gevangen gezet en vaak nog beestachtiger behandeld dan Joden en zigeuners (zoek maar eens naar Breendonk).
  De industriële vernietiging van mensen kwam veel later op gang dan de meesten denken en daaruit valt ook te verklaren dat er niet meer weerstand tegen was, men wist het niet en daarbij was het niet voorstelbaar en dus onzin.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De Amerikaanse jood Daniel Goldhagen beweerde in 1996 dat alle 80 miljoen Duitsers antisemieten waren en zij voor de volle 100% achter de moord op de joden stonden want de meeste nazi-beulen waren tenslotte niet alleen SS’ers of Gestapo-agenten maar ook eenheden van de Wehrmacht!
   In zijn boek ‘Hitlers gewillige beulen” werd schijnbaar nauwelijks vermeld dat niet alleen Duitsers, Oostenrijkers en Volksduitsers joden hebben vermoord maar dat ook vele honderdduizenden Oekraïners, Russen, Kozakken, Esten, Letten, Litouwers, Kaukasiërs, Wit-Russen, Polen, Hongaren, Roemenen, Kroaten, Serviërs, Bosniërs, Fransen, Belgen, Luxemburgers, Nederlanders en Noren de nazi’s hierin meehielpen of zelfs miljoenen joden oppakten en daarna deporteerden naar de vernietigingskampen!
   De overgrote meerderheid van de Europese joden geloofde daarbij nog niet eens dat Hitler hen wilde vernietigen (talloze Poolse en Russische joden leden zelf al voor WO II onder het antisemitisme van hun thuislanden en zij zagen de Duitsers in 1940-1941 zelfs als beschaafde bevrijders!) en de Amerikanen, Britten en de Sovjet-Russen (en hun leiders Roosevelt, Churchill en Stalin) wisten daarbij, net als de Duitsers die tegen de genocide waren maar hier wel van op de hoogte waren, eveneens alles over de Holocaust af.
   De geallieerden deden alleen geen enkele pogingen om in WO II de joden te redden, ze negeerden vrijwel alle berichten die over de Holocaust binnen kwamen uit Europa, ze bombardeerden de spoorlijnen naar de vernietigingskampen niet of nauwelijks, laat staan de kampen zelf (toen de geallieerde soldaten trouwens de concentratiekampen in Duitsland ontdekten wekten de uitgemergelde en vies uitziende joden niet alleen maar medelijden bij hen op maar vaak ook afkeer en haat, iets wat zelfs de Amerikaanse generaal George Patton zou overkomen!) en zij steunden zelfs de Duitse verzetsgroepen, die Hitler wilden afzetten of vermoorden, nog niet eens!
   Laten generaal Beukering, de Amerikanen en iedereen die de joden nog een hart toedragen zich maar gewoon richten op het bestrijden van het hedendaagse antisemitisme en het moslimextremisme overal ter wereld en zij kijken vast weer opnieuw met verachting naar Europa waar de leiders niets anders dan papieren tijgers zijn die hun eigen continent zogenaamd sterk en eensgezind willen maken, net als in de VS, maar zichzelf naar de knoppen helpen zoals dat bijna in de twee wereldoorlogen gebeurde!

   Geliked door 1 persoon

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  De Nederlanders kregen 5 gulden voor iedere jood die ze verlinkten aan de Duitsers. Indertijd was 5 gulden tipgeld een veelvoud van wat het nu waard zou zijn, dus er waren zat Nederlanders die collaboreerden met de Duitsers. Dus ook toen liepen er een hoop rotzakken rond in ons land.

  Geliked door 2 people

 6. QenQ6 zegt:

  Generaal Beukering moet m.i. wel wat beter op zijn woorden passen, want je weet toch dat bepaalde uitspraken erg gevoelig liggen en misbruikt (verdraaid, uit context gehaald) kunnen worden…

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: waarom ..WISTEN. de ‘Arbeitzeinsatz’, de Nederlandse mensen die ‘opgeroepen waren, gedwongen , te gaan werken, ter vervanging van DE. Wehrmacht- soldaten,,( die over andere landen ‘marcheerden/innamen, …….( te. vertellen, dat er concentratiekampen bestonden!!! In DLD, .) , …….EN. bijna op .. HET EINDE v.d.oorlog, BIJNA net zo minderwaardig. werden. beschouwd als diegenen. in ‘gevangenschap’,…….(bijv. aardappelen gewoon zo uit het kookwater in de samengevouwen handen uitstortten. !!! …..(..maar ja, die generatie is bijna helemaal uitgestorven,,,)…….Wie nu een kijkje neemt in de boeken ‘ der SS-Saat, van Eugen KOGON, …uitg. Wilhelm Heyne Verlag, München, en ‘Anatomie des SS- Staates’, 2 boeken, DIV. auteurs. , Deutscher Taschenbuch Verlag & Co. KG. München, ) …….komt toch tot een heel andere ‘mening’), …….maar…….men mag de huidige generatie NIET. OPZADELEN met een schuldbewustzijnscomplex, Hoe. hun. GROOTOUDERS. FOUT. waren in de 2e. W.O. . Trouwens, …waarom blijven DIEGENEN HELEMAAL. BUITEN. SCHOT, die de. UPPERTEN, …DE. HOGERE. MANSCHAPPEN. hebben geholpen met vluchten.?!…………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 7. fleckie zegt:

  ZD tt.134,do.4.7.2019. ……………………………………………………………………………………………………………….. ‘KAMPF. GEGEN. DAS. VERGESSEN; EHEPAAR. KLARSFELD. AUSGEZEICHNET’
  ‘Fur ihrem KAMPF gegen das VERGESSEN von ANISEMITISMUS. sind Beate (80) und Serge Klatsfeld (83) mit dem Grossen Deutsch- Franzosischen Medienpreis 2019 AUSGEZEICHNET worden. Fur das EHEPAAR gab es in Parijs minutenlang Standing Ovations..
  Die geburtige Berlinerin Beate Klatsfeld (80) wurde weltweit bekannt,als sie 1968 Kanzler Kurt Georg Kiesinger wegen.,,DESSEN. FRUHERER. NSDAP- MIT
  GLIED-SCHAFT ohrfeigte. Spater sorgten sie und ihr Mann fur die Enttarnung untergetauchter. NS.- VERBRECHER…………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s