Zomaar een gedachte . . .

Screenshot_101

Voor een DDR 2.0 … waarin islamitische immigranten goed en graag leven.

(Door: “bozeoudeman”)

Sinds de volledig gestoorde idiote Merkel haar krankzinnigheid wereldwijd kenbaar maakte in 2015 moet en zal met name Europa veranderen in een kruising van zwart Zuid-Afrika gemixt met de islam uit Noord-Afrika, dit enkel om te vermijden dat de totale wereldbevolking hoort, ziet en vervolgens erkent dat het overjarige leeghoofdige wicht Merkel totaal geschift is.

De veiligheid van de wereld en het welzijn en de levens van een totale wereldbevolking staan op het spel, enkel omdat een groep idioten, dwazen en parasiterende profiteurs niet wenst toe te geven dat één persoon volledig gaga is. De ego verheerlijking van deze persoon kan op termijn wel eens de levens van misschien wel miljarden mensen ‘waard zijn’.

Vanaf het moment dat de verdwaasde Merkel het hoog in haar gestoorde bol kreeg en zich als moeder van de Derde Wereld wenste te promoten, is er een krankzinnigheid gaande zonder weerga. Koste wat het kost, moord en doodslag, een Derde Wereldoorlog of een wereldwijde burgeroorlog, het idiote wicht uit voormalig Oost-Duitsland moet haar zin krijgen.

Totaal ondoordachte uitspraken die de ‘geweldige supervrouw’ Merkel deed om te vermijden dat haar ego een krasje opliep, moeten tot succes worden gedwongen om te vermijden dat haar niet eens bestaande ego via een soort metaalmoeheid totaal in elkaar stort. Want Super Merkel kan alles aan, zij kan zonder slaap dagenlang vergaderen! Zou dat de reden van haar wereldvreemde besluiten zijn? Zou ze eens wat eerder moeten gaan slapen? Zou ze misschien ook moeten erkennen niet super te zijn?

Screenshot_99

Moordpartijen van de door haar in Duitsland en via haar club Brusselse EU-lakeien inmiddels ook in de rest van Europa toegelaten avonturiers, rovers, verkrachters, moordenaars, terroristen en kleine criminele boeven en misdadigers uit met name Afrika, Pakistan en allerlei andere islamitische landen worden om niet etnisch te profileren uit politiestatistieken inzake criminaliteit gehouden om het wicht het door haar zichzelf toebedachte imago niet te schaden?

Meutes mensen worden inmiddels zonder dat zij dit zelf door schijnen te hebben via media, vooral televisieprogramma’s en reclameboodschappen op die televisie, volop gehersenspoeld om de wereld te kunnen veranderen naar de briljante ideeën van Merkel en haar aanhang van krankzinnigen. Wit is fout, zo vinden zij, dus Wit moet weg en daar zijn zij druk mee bezig om mede hiermee de grote geliefde van Merkel, zijn hoogheid Obama, te plezieren.

Wit is geen kleur en heeft geen bestaansrecht aldus de grote leermeester? Black lives matter, de rest doet er niet toe. Een overdaad aan zwarte en getinte gezichten is nu niet enkel en alleen te zien in ieder dorp, in iedere wijk van iedere stad in met name Neerlandistan, maar vooral ook in toenemende mate op alle soort Noord-Koreaanse televisiezenders in dat Neerlandistan, dat als absoluut braafste jongetje uit de Merkel/Obama omvolking-klas zijn vernietigende werk doet.

Televisie is de methode bij uitstek om grote groepen tegelijkertijd te hersenspoelen. Laat hen iedere dag meer en meer zwarte en getinte gezichten zien, zodat ze straks niet beter meer weten dan dat alle mensen zwarte en of getinte gezichten hebben. Ofwel dat enkel de betere en meer succesvolle mensen zwart of getint zijn, de duidelijk minderwaardige mensen zijn allen wit. Dus wie wil er wit zijn? Niemand toch!

Screenshot_100

Als men eenmaal zover is dat ze dit doel hebben bereikt, is de dag dichtbij dat iedereen die wit of witter is per definitie als slecht, afwijkend en verdacht wordt beschouwd. En verdachte mensen dien je op te sluiten, want je weet maar nooit waar zo’n verdacht personage toe in staat is of op termijn kan zijn. Wellicht gaat zo’n verdacht geval ooit op een zeepkist staan te verkondigen dat witte mensen ook rechten hebben.

Iets dat volledig indruist tegen alle idealen van grote leermeester Obama. En dat kan en dat mag dus niet. Om dit te vermijden, moeten witten hun plek weten. Ergens weggestopt in de hoek, of nog beter, in een kampement, of in ieder geval weggestopt ergens waar ze niet langer zichtbaar zijn, zolang de Endlösung nog niet op effectieve wijze kan worden uitgevoerd. Die moet nog door de Islamraad binnen de Verenigde Nazi´s  in New York worden goedgekeurd.

Ja, de duivel bestaat blijkbaar en heerst op aarde en heet Obama? En Merkel is zijn profeet? Of Soros? Of Timmermans? Of Juncker? Of gewoon de totale meute uit het gekkenhuis, de totale elite, en met name dat deel van die elite dat zich goed en eerlijk noemt. En natuurlijk correct. En dat absoluut aan de juiste kant van de geschiedenis staat, net als zijn voorgangers met de Übermensch-gedachte dachten te staan?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zomaar een gedachte . . .

 1. Hendrik M. zegt:

  Ook ik ben een boze oude man en het helemaal met u eens!
  Ow ja, lees net dat Nederland larven van is gaat importeren om deze tot volwaardige is ers op te kweken, dit dan wel op onze (de mensen die deze ondieren niet willen) kosten…

  Geliked door 5 people

 2. fleckie zegt:

  Wel typisch, dat Merkel helemaal ‘buiten schot blijft,’ dwz. Goed ‘beschermd’, zich overal ‘kan laten zien’,,,,( zonder aangevallen te worden),

  Geliked door 1 persoon

 3. Ijsbeer zegt:

  Het nederlandse woord is blank. Het woord wit gebruiken is plooien voor poco drammers.
  Je mag het een detail vinden , maar het is het helemaal niet.
  Het concept wat er achter zit , is newspeak , dat uitstekend beschreven werd in Orwell’s 1984.
  Het is het taalgebruik van mensen manipuleren, als 1 van de methodes om greep om hun denken en hun gedrag te krijgen.
  Geef daar niet aan toe beste mensen.

  Geliked door 4 people

 4. droevige mof zegt:

  Trump heeft niets dan minachting voor Merkel.
  Hij behandelt haar als een dom schoolmeisje.
  De eerste M is al weg, de twee anderen coming soon… (May, Merkel, Macron)

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Citaat; De veiligheid van de wereld en het welzijn en de levens van een totale wereldbevolking staan op het spel, enkel omdat een groep idioten, dwazen en parasiterende profiteurs niet wenst toe te geven dat één persoon volledig gaga is….Een nieuwe versie van Lady Gaga ???

  Merkel is net Rutte. Als iedereen denkt dat de houdbaarheidsdatum van deze personen er al lang op zit, en men deze personen allang beu is, worden de kiezers geconfronteerd met alweer een volgende ambtstermijn van deze griezels. Dit soort personen zijn dictators. Zij laten zich niet wegstemmen, maar blijven net zo lang aan de macht als zij zelf willen. Ongeacht hoe het volk stemt, telkens opnieuw worden zij uw (tering)leider.

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/06/10/experts-islamic-state-reshaping-jihadi-landscape-afghanistan/

  Experts: Islamic State Reshaping the Jihadi Landscape of Afghanistan

  U.S. and Afghan government officials warned on Monday that the Islamic State is dramatically expanding its footprint in Afghanistan and planning to use it as a base for attacks on Western countries, including the United States.
  Analysts told the Associated Press that ISIS has been practicing for action in the West with terrorist attacks in Kabul, stockpiling of weapons, and recruiting locals to learn the battlefield tactics it developed in Syria and Iraq:

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Voor een DDR 2.0 … waarin islamitische immigranten goed graag leven.en verkrachten

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Integratie is eigenlijk niet nodig en vaak zelfs onmogelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s