Dessau-Roßlau: Op klaarlichte dag verkracht – meisje (9) rende met bloed besmeurd ooggetuige in de armen

Screenshot_114

Arrestatie van de verdachte.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Kom hier, kom hier. Snel.” De dader was afgeleid, het kleine meisje kon ontsnappen en rende op Nicky af, half naakt, met bloed besmeurd en vreselijk huilend… De boven Dessau-Roßlau rondcirkelende politiehelikopter bood een ongebruikelijke aanblik op Pinksterzondag. De politie was op 9 juni naarstig op zoek naar een seksuele misdadiger. Hij werd op heterdaad betrapt – door een jonge vrouw genaamd Nicky. Zodoende veranderde haar leven van het ene moment op het andere. Op Facebook schrijft de jonge moeder over haar schokkende ervaringen op Pinksterzondag.

Die Unbestechlichen

Toen ze met haar vriend terugkwam van een twee uur durende wandeling met de hond in Dessau-Roßlau zag het stel een klein kind in een niet gemaaid weiland, ongeveer 30 meter verderop. Het kind zwaaide met haar armen, terwijl een man voor het kind knielde en krampachtig probeerde het kind iets over het hoofd te trekken. Toen het kind merkte dat er iemand dichterbij kwam, schreeuwde ze als een waanzinnige: “Help, help, ik ken deze man niet. Hij verkracht me!”

De beide wandelaars kwamen dichterbij. De man was afgeleid, het meisje kon zichzelf bevrijden. Toen de jonge vrouw riep: “Kom hier, kom hier, snel!”, rende het meisje naar de vrouw toe. Tot op een topje na was ze naakt, besmeurd met bloed.

Volledig in paniek rende Nicky met het kind naar een huis. Van daaruit belde de man de politie, de getuige beschreef zo goed mogelijk wat er zojuist gebeurd was. De politie rukte uit. De jonge moeder keek naar het meisje. In haar bericht schrijft ze”

“De kleine keek me aan en huilde en huilde. Ze wees me steeds opnieuw aan hoe haar benen en vingers onder het bloed zaten. Ze vroeg me steeds opnieuw bang of ze naar het ziekenhuis moest. Krijg ik nu een spuit?”

Ondertussen ging de dader er op de fiets vandoor. Niemand wist of hij bewapend was of niet. Toen arriveerde de politie, die de plaats delict afsloot. Korte tijd later kwam er een ziekenauto om het meisje te verzorgen.

Nicky, die de dader op heterdaad had betrapt, vraagt zich steeds opnieuw af: Hoe kon dat gebeuren? In een open weiland. Dat had toch iedereen moeten zien.

“De dader had niet eens de moeite genomen om zich te verstoppen, hij zat direct op het presenteerblaadje.”

Na haar getuigenis ging ze met haar vriend naar huis:

Daar ben ik volledig in elkaar gestort, ik rende door de woning en heb alleen maar gehuild. Ik weet nog dat ik nauwelijks lucht kon krijgen.”

De moeder van Nicky belde bezorgd de reddingsdienst. Toen deze aankwam, ging het al weer wat beter met de getuige. Ze wilde niet naar het ziekenhuis.

Jacht op seksuele misdadiger

Wie denkt dat Nicky langzaam tot rust komt, heeft het mis. Want nu begint de zoektocht naar de dader. Samen met vrienden ging ze op weg. Op Facebook stond een oproep.

Via WhatsApp hielden de vrienden elkaar op de hoogte, totdat eentje van hen de man op de blauwe mountainbike zag. Samen hielden ze de dader aan, die eerst een portie pepperspray kreeg toegediend. Hij knielt neer en woelt in zijn rugzak. Iedereen was in paniek, uit angst dat er een wapen in zou kunnen zitten.

Dan wordt de 27-jarige door twee getuigen overmeesterd en op de grond gedrukt. Een vrouw pakte de rugzak en gooide deze weg. Inmiddels cirkelde de politiehelikopter al boven hun hoofd. Uiteindelijk droegen de vrienden de dader over aan de politie.

Iedereen was opgelucht. In Nicky´s bericht staat:

“Ik stond ook nog onder shock en zat vol adrenaline, net zoals alle anderen die erbij betrokken waren. Ik kon niet eens mijn eigen gegevens opschrijven, dat moest men voor mij doen. Men vroeg nog een keer aan me of dit de dader was. Dat beaamde ik en wilde hem desondanks nog een keer zien. Door de shock toen ik hem in zijn gezicht keek, ben ik weer ingestort en moest ik vreselijk huilen. Deze dag zal mijn leven beïnvloeden, en mijn kind zal nooit alleen op straat rondlopen!!! Dat was voor mij nog nooit zo duidelijk als gisteren!!! Ik heb vast en zeker enkele dingen weggelaten of niet helemaal goed verteld. Je kunt niet alles voor de volle 100% goed weergeven. Er speelt paniek, adrenaline, angst en nog meer angst mee, maar precies zo heeft alles zich afgespeeld! Excuses voor mijn eventuele spelfouten of als ik mezelf twee- of driemaal heb herhaald, maar ik denk dat men desondanks begrijpt wat ik heb geschreven!!!”

Screenshot_117

Nicky had op Pinksterzondag het slachtoffer en haar moeder opgebeld. Het ging naar omstandigheden goed met hen.

“Deze wonden zullen nooit helen, maar je moet er op een bepaalde manier helaas het beste van proberen te maken… Duizendmaal dank aan iedereen die heeft meegeholpen!!! Zonder jullie zou dit niet gelukt zijn!!!! De wereld heeft veel meer mensen zoals jullie nodig”, schrijft Nicky verder op Facebook.

Intussen is de Facebook-site van Nicky vol. De mensen bedanken haar voor haar burgermoed en haar inzet, ook haar moeder, Cornelia Duus.

Volgens de “MDR” heeft het Openbaar Ministerie een arrestatiebevel tegen de 27-jarige uit Niger uitgevaardigd wegens zwaar seksueel misbruik.

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Dessau-Roßlau: Op klaarlichte dag verkracht – meisje (9) rende met bloed besmeurd ooggetuige in de armen

 1. boorzalf zegt:

  Castreren die gek.

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  De elite vindt dit wel oké.. want het liefst hebben ze nog meer van dit TUIG in het land..althans.. daar zijn ze druk mee bezig om daar voor te zorgen. Dit gezeik met verkrachten van vrouwen en jonge meisjes gaat alleen maar exploderen….en niemand die dit gaat stoppen.

  Geliked door 2 people

 3. Rudd zegt:

  Welke politicus kan hier nog langer verantwoordelijkheid voor nemen. De doodstraf voor dit schorem lijkt mij inmiddels gepast.

  Geliked door 3 people

 4. Tineke zegt:

  Als je dit leest kun je het amper bevatten.
  Misselijk wordt je ervan.
  Kunnen die gore viespeuken nu de hele dag nergens anders aan denken?
  Het zal je kleine meissie maar wezen.
  Wordt wel weer een tijdje schoffelen?
  De man kon er niks aan doen? hoort bij de cultuur?
  En dit wordt onbeperkt binnengehaald,met dezelfde rechten als u en ik.

  Geliked door 4 people

 5. Corné zegt:

  Wat heeft die man misdaan? Het is toch een moslim? Dan is het gewoon legaal. Mo had immers ook een negenjarige. Vrijspreken! En die vrouw moet vervolgd worden wegens een onjuiste aangifte. Bovendien gaf het meisje ongetwijfeld aanleiding. Had ze lichaamsbedekkende kleding? Werd ze begeleid door een familielid? Nee, dus het is haar eigen schuld. Volgens de sharia moet ze bestraft worden.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Wat zijn de Nederlanders weer alert, gelijk erbovenop en alles in de gaten houden. Waar zijn de gezapige tijden gebleven dat ik kon wegdromen op de fiets en over de groene velden kon uitkijken.

   Like

 6. T.troubadour zegt:

  Castreren en eerste vliegtuig terug naar Niger

  Geliked door 1 persoon

 7. Thoth zegt:

  Niger. Weer iemand met een IQ van 1 hersencel. En, wij blijven hiermee importeren… want deze creaturen hebben het ‘ontzettend’ moeilijk.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Thoth.Niet wij,maar de corrupte staatsgevaarlijke politici in opdracht van de nazi bilderberg groep en extreem links importeren dit genetische afval

   Like

   • destroyer zegt:

    Zoutzuur in hun kinderwagens, als ze dat bij mijn kind doen. Met een motorzaag bewerken.

    Wie ze verwelkomt moeten ze ook tegen de muur zetten

    Als wij niets doen wordt het hier ook zo.
    Gr

    Like

 8. Thomasson zegt:

  AL WEER EEN AFRIKAANSE NIGGER!. Een verrijking die bestaat uit twee componenten: a) zwarte kloten en b) mordadige lust voor seks en bloed. Europese landen worden, via de EU, gedwongen gevaarlijke beesten op te nemen. Ik zal het niet vreemd vinden dat er na deze misdaad een Duitse afdeling van de Ku Klux Klan zal worden opgericht. Dat is te verwachten als politieke leiders beslissen hen eigen bevolking te vervangen met sub-mensen die geen apen zijn, maar niet de fase van Homo Sapiens hebben bereikt. Ik hoop dat de mensen in Dessau nu een lesje hebben geleerd en zich actief zouden verzetten tegen het opnemen van Muslims en Afrikaanse negers in hen omgeving.

  Geliked door 4 people

 9. wauso zegt:

  Ik kan hier niet om treuren. 80% van de Duitsers (alsook NL) kiest hiervoor. Ze laten hun eigen en andermans kinderen doden om te kunnen zeggen hoe goed ze zelf zijn ! Ik zal mijn piano wel weer van stal halen om een saamhorigheidsliedje ten gehore te brengen. Het doden gaat langzaam…langzaam…langzaam…Zou het snel gaan dan heb ikzelf een probleem. Dat kan mijn piano niet aan. En dat moeten we toch niet willen met zijn allen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Gerrit zegt:

  Ik kook van binnen van verschrikkelijke woede!!! Nergens hoor of lees je dit. Ik heb zelf ook 3 dochters waarvan één 9 jaar. Ik had hem aan stukken gescheurd en dan pas over gedragen. Hij zal wel weer een k*t strafje krijgen en weer gauw naar zijn volgende slachtoffer.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Dan had ik hem na dat strafje wel bij de poort opgewacht….

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Gerrit. De vraag is of hij uberhaupt straf zal krijgen. Hij is zo zwart als de nacht en hij komt uit een Afrikaans land waar het zo slecht is. Hij heeft last van onverwerkte trauma’s en hij moet behandelt worden door de matel der liefde. Alles samengevat …Binnen paar dagen loopt hij weer vrij rond.. en zoekt naar nieuwe prooi ..Het liefst nog jonger!.

   Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ik zou met draaiende motor op die nikker wachten. Zeker 5 keer rij ik hem aan.

   Like

 11. jannes zegt:

  Derde wereld land Duitsland. Het nieuwe normaal. Dit zal het avondjournaal wel niet halen..

  Geliked door 1 persoon

 12. Ton Ruygrok zegt:

  De verantwoordelijken (Dit is nu in Duitsland maar geldt ook voor NL e.a.) bij overheid .., partijen.., organisaties .., die deze .., Gif Reptielen.., op onze Kinderen en burgers loslaten ..,Zij moeten voor een.. Tribunaal als Neurenberg … gesleept worden dit zijn misdaden tegen de mensheid .. ondanks hun.. engelen tronies.. zijn het ordinaire criminelen.., die middels hun ziekelijke.. gutmensch.. gedrag het maatschappelijke welzijn en leven onherstelbare schade toebrengen..!!
  Een Generaal zullen ze even vertellen hoe slecht hij wel niet is ..maar zelf zijn ze met hun slinkse doortraptheid oneindig vele Xen gruwelijker..!!
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @Tom Ruygrok. Dit horror regime zal wel – totaal onverwachts – op een dag in elkaar zakken. Maar ik zou op dat tijdstip niet graag de grens met Duitsland passeren. Er zijn twee scenario’s: a) de Bundeswehr samen met de veiligheidsdiensten zouden in een coup d’etat de macht overnemen en administratieve regering benoemen op de plaats van de huidige regering. Er zou een avondklok worden geïnstalleerd, soldaten zouden overal patrouilleren en massa razzia’s uitvoeren. De grote heksenjacht zal beginnen tegen Gutmenschen, Antifa, vluchtelingen en migranten. Ze zouden naar interneringskampen worden gebracht en zitten achter prikkeldraad en wachttorens. De migranten en vluchtelingen zouden massaal het land worden uitgejaagd. De helpende Gutmenschen zouden wachten op hun berechting. b) In het land zullen bloedige gevechten uitbreken tussen de autochtone bevolking en islamitisch en Afrikaanse migranten, tussen migrantenclans onder elkaar, tussen linkse autochtonen en rechtse autochtonen. Er zal een totale chaos heersen van de soort die men in Libanon tijdens de burgeroorlog zag. De kans is groot, dat de moslims zouden versterkingen krijgen vanuit Turkije, Kosovo en Bosnië Herzegovina. Zij zouden de kans grijpen om dit keer de Europese kalifaat te laten slagen en de debacle van Wenen in 1683 niet te laten herhalen.

   Like

 13. koosv8 zegt:

  Ik zeg castreren, in het openbaar.

  Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Goed Idee!!!! Tijdens de braderie met een hoop potten bier, hoe harder hij schreeuwt, hoe harder we lachen. En het hoopje vlees voeren we aan de kraaien.

   Like

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Afschieten mag ook @ Boorzalf.

  Geliked door 3 people

 15. Marc zegt:

  Een half jaar cel en een taakstrafje. Daarna de Duitse nationaliteit, uitkering, huis.

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Hoe kan Merkel leven met wat zij het Duitse volk aan doet en heeft aangedaan…Kan niet anders dan dat zij een psychopaat is.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Pietersen. Dat is zij buiten kijf. Zij is net zo geschift als de vorige Duitse politieke leiders: Keiser Wilhelm II. en Adolf Hitler. Maar is haar volk niet net zo psychopatisch of liever gezegd geschift? Welke volk laat zo met zich sollen? Welke volk laat zijn politieke leiders monsters importeren uit gevaarlijke landen? Welke volk laat zijn eigen kinderen en vrouwen verkrachten en vermoorden door beesten afkomstig uit moslimlanden en Afrika? Zou dat in Polen bijvoorbeeld gebeuren, dan zouden daar PER DIRECT massa pogroms plaats vinden. Zo ook in Hongarije, Serbie of welke andere normaal land dan ook. Nee! Angela Merkel, haar regeringtrollen en politici van links en rechts vinden dat niet erg! …Wir Schaffen Das!.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Rutte en consorten en wij kijken toe en spuien onze erger hier. Wij zijn helemaal niet veel beter dan die Duitsers.

    Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wees maar blij dat het niet in Nederland gebeurd is, lees dit maar;
  https://www.geenstijl.nl/5141559/zieke-eikel/
  En klik ook de links maar aan.
  Of bijvoorbeeld deze waar een tekening te zien is van de dader;
  https://www.ad.nl/rotterdam/justitie-eist-21-jaar-en-tbs-tegen-arthur-c-in-verkrachtingszaak~a27e4197/
  “Het OM wilde de 33 jarige C., die sinds zijn 19e maar zes maanden op vrije voeten was, weer langdurig achter de tralies. Het gerechtshof in Arnhem liet hem echter gaan, op voorwaarde dat hij zich bij de reclassering zou melden. Voordat die afspraak plaatsvond, maakte C. in Rotterdam twee nieuwe slachtoffers.”
  Ik begrijp werkelijk niet hoe het kan dat nooit iemand het recht in eigen hand neemt en hoe het kan dat verder toch redelijk intelligente mensen bij justitie nog met zichzelf kunnen leven wetende dat zij hem keer op keer in de gelegenheid stelden om zijn misdaden te begaan. Zij zijn net zo schuldig als de dader.

  Geliked door 2 people

 18. ronjaspers zegt:

  Gecondoleerd europeanen,tot 2025 worden nog ongeveer 60 miljoen van deze gekleurde “cultuurverrijkers” naar europa gehaald.Hebben jullie nu nog niet in de gaten dat we op een blank christelijke genocide/oorlog afstevenen en dat hier kwade opzet achter zit.

  Geliked door 4 people

 19. fleckie zegt:

  ‘New World Order’ geheten, ontworpen door Jezuïeten, ( De. HOOGST.- intelligentsia van het instituut rooms katholieke kerk, ( waarvan deze paus ‘lid’ is, d.w.z. Absoluut GEEN ‘dommerik’.
  <~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s