HYPOCRISIE!

Screenshot_133

Want als je arme kinderen niet helpt, gaan ze ongelovigen onthoofden. Zag je vroeger ook in Oost-Groningen en in de Jordaan…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Roelof Bouwman)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sarcasme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op HYPOCRISIE!

 1. leefbarbaar zegt:

  Ergens wel mee eens.
  Als je kinderen op laat groeien als moslims komt er niks van terecht.
  Dat geldt in de zandbak en helaas ook in Nederland.
  Het ligt voor de hand dat we het beste kunnen stoppen met islamitisch onderwijs.
  In de zandbak gaat dat niet lukken, maar in Nederland moet het kunnen.
  Doen.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Nou ,
  Stomme moslim hoer ,
  We waren héél goed af toen er hier nog geen moslims waren !
  We waren welvarend en bést gelukkig .
  Ieder jaar ging het een beetje beter .
  En wat is er gebeurd na die moslim invasie ?
  Het gaat ieder jaar progressief slechter !
  We hebben een barbaarse moordenaarsstoet binnengehaald .
  De criminaliteit rijst de pan uit .
  De politie is 70 tot 80 procent van haar tijd bezig met de moslims !
  We zitten helemaal niet te wachten op een linkse zuignap die de feiten op z’n kop probeert te zetten !
  Donder dus maar op naar Suriname of het midden-oosten !
  SECREET !

  Geliked door 8 people

 3. Rensk. zegt:

  Beslissingen die genomen worden van uit emotie, blijken steeds weer de meest slechte beslissingen te zijn. Zelf kan ik heel slecht tegen mensen, die hun morele gevoelens op een zeer manipulatieve manier aan anderen opdringen. Zoals de vrouw hierboven. Geen enkel respect kan ik er voor opbrengen. Je kunt een andere mening hebben en dat mag, maar je mening op een dergelijke manier aan anderen opdringen? Ik pik het niet. In het echte leven zijn het de meest vervelende saaie zeurvrouwen, waar je niks wijzer van wordt Omdat je met zo´n vrouw niet kunt discussieren. Femke Halsema is ook zo´n portret. Ze zijn zo gehokt dat ze niet in staat zijn ook maar een millimeter uit hun hok te komen.

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Rensk. (12 juni 2019 om 21:27)

   Dames en Heren.

   Ooh ooh, ooh, oooh, wat lees ik hier toch allemaal. Das foute boel. Dà mag nie. Da ken toch nie. Das vrouwonvriendelijk. Das discrminasie. Das nie politiek correct. Das ouwverwetst. Oei, oei oei, dà vraogt om problemen. Maar ik denk, dà ie wel gelijk heeft.

   Geliked door 3 people

 4. Corné zegt:

  Onzin natuurlijk. De terroristen waren geen kansarme sloebers. Ze kwamen uit de betere kringen. Er waren zelfs academici! Ze waren gewoon knettergek gemaakt door de imams, door de islam!

  Geliked door 4 people

 5. delamontagne zegt:

  Ze moeten natuurlijk ook wel gewoon naar school, dan komt alles weer goed……..

  Geliked door 6 people

 6. Pietersen zegt:

  O, daar heb je dat verrotte wijf van het programma ‘Buitenhof’ weer…

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   Ik ben er steeds weer verbaasd over dat dat volk bij Buitenhof altijd zo vol bewondering naar die demagoge luistert en dat wat zij uitbraakt voor waarheid aanneemt

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Dit was gisteren bij opsporing verzocht te zien, deze mevrouw was een gepensioneerde arts van defensie en slechts 1.50 m groot, dus een makkelijk slachtoffer voor zo’n wild monster.
   Er werd totaal geen signalement van de dader gegeven, het enige wat men terloops liet weten was dat hij gebrekkig Nederlands sprak.
   Zoiets kan je geen mens meer noemen en zoiets mag nóóit meer vrij komen.

   Geliked door 5 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    U begrijpt het niet helemaal, Opsporing Verzocht is voor de bühne, als er een uitgebreid signalement wordt gegeven dan verhoogt men de pakkans en dat is niet de bedoeling.
    De werkelijke bedoeling is dat mensen bang gemaakt worden en voortaan zes sloten op de voor en achterdeur nemen, en inbraakstrips en camera’s en… nou ja vul maar verder in.
    Als het maar zo is dat we onze eigen gevangenis creëren.
    Een avondklok wordt overbodig, men durft na zevenen toch al niet naar buiten.

    Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Hopelijk drukt Satan dit simpele en wereldvreemde DEUGMENS met haar deugneus in de alledaagse realiteit en ONZE toekomst! Ga lekker sandalenl likken!

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  En áls die kinderen teruggehaald worden, dan wel tegelijkertijd de ouders uit de ouderlijke macht ontzetten. Wat ze gedaan hebben, de kinderen mee op sleeptouw te nemen naar een oorlogsgebied, is kindermishandeling.
  Als dat ruim bekend gemaakt wordt, heb je kans dat die ouders helemaal niet meer terug willen.
  Win-win.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Republikein zegt:

  Satire, ugh!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ook de kleine moslimaatjes mogen meedoen met de geloofsverkondiging………..

  Geliked door 5 people

  • Ik beheers foto’s hier plaatsen nog steeds niet. Maar er zijn ook foto’s van hamASS baby’s die met mitrailleur en al in de wieg liggen!! Opkomen voor jezelf, okay, maar dit soort taferelen zijn ziek ziek ziek… En dan te weten dat de nederlandse overheid dit soort terreurgroepen steunt(de) met de van ONS afgejatte belastingcenten! Heeft de nederlandse regering bovenstaand wapentuig betaald???????? Zou mij niks verbazen!

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Hier heb je een paar van die babies met “Moslim-speeltjes” in de wieg.

    Een granaat erbij als Rammelaar is ook nooit weg !

    Deze is al iets groter en mag dus de Handleiding, de Koran, lezen hoe de wapens te gebruiken……

    Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Och, wat zien ze er toch schattig uit die lieve kindjes met hun geweertjes.
   Maar lieve mensen daar doen ze heus geen kwaad mee hoor, dat ziet u helemaal verkeerd, dit is pure zelfverdediging tegen ons ongelovige christenhonden.

   Het eerste wat echt bij mij op komt is geef dat k…kind een enorme klap voor d´r harses en sla desnoods dat geweer op d´r reet kapot.
   Moslims achterlijk k…volk.

   Geliked door 1 persoon

  • Gretta, Dries, Anja, heb ik hier nooit 1 woord over gehoord!! Wel vuilbekken over Israel, maar kritiek spuien over de hamAss en ander gespuis die hun kinderen vanaf dag 1 vergiftigen met haat, geen woord! Gelukkig neemt de slagkracht van eerder genoemden af. Gretta is zo stil, zit ze in Gaza? Anja loopt ook al met 1 been in…. Dries is in nabijheid van Satan gevloerd!! AllahMeHoelah!

   Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Spelen op emotie, veel valser is nauwelijks denkbaar.
  Waar emotie de boventoon gaat voeren is helder verstand ver te zoeken.
  Natuurlijk als je naar je eigen Merel of Joris kijkt dan kun je je niet voorstellen dat er ook andere kinderen zijn die helemaal niet zulke schatjes zijn, die vergiftigd zijn met een goor en langwerkend gif genaamd islam.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Wat is er tegen een hitman voor die ‘kinderen’ ?

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Ik meld me direkt aan.
   Het is ongedierte en ik zie ze als ratten.
   Klink ik erg verknipt als ik meld dat ik daar totaal geen emoties bij voel als dat kapot geschoten word?

   Geliked door 3 people

 13. Marie zegt:

  En niemand onderzoekt in welk milieu domme wichten zo’n fatale verliefdheid op moordenaars konden ontwikkelen. Brave Nederlandse opa wordt opgevoerd als geheel verbijsterd dat zijn dochter als een blok viel voor een totalitaire slachter. Was die lieve opa helemaal niet zo lief, en regeerde hij met harde hand ? Daarnaast de o zo lieve moslimse grootouders die ook al van niks wisten. Hun kind zat al als kleuter bij volwassen gesprekken die haat sproeiden voor de ongelovigen. Voor een kind is dat de ultieme waarheid. En als ze dan als puber graag bij een moordsekte willen horen zou geen verrassing moeten zijn. De geveinsde onschuld van die betraande grootouders vind ik weerzinwekkend. Ze ontsnappen aan een broodnodig diepgaand onderzoek. Laat staan dat ze de kans op voogdij krijgen, en de volgende generatie opvoeden in verheerlijking van de jihad. De heldendaden van hun gesneuvelde ouders dag in dag uit uitvergroot. De kans dat tijdig teruggehaalde kinderen ook monsters worden heeft er meer mee te maken dat geen enkele Nederlandse instantie het aandurft om die kinderen te ontgiften in een niet moslim omgeving. De herinnering aan Turkse troebelen toen de voogdijraad het bestond om een Turks kind bij een christen gezin te plaatsen liggen nog vers in het geheugen. Daar ligt ook mijn bezwaar bij het terughalen van die kinderen. Ik gun ze allemaal een goed leven, maar ze zullen gegarandeerd terugkomen in de situatie die van hun ouders moordmachines maakte.

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 15. aad zegt:

  volgens NOS TT
  Vrouwen waren voor het ‘kalifaat’ van IS van levensbelang,en daarom was de rekrutering van de terreurorganisatie ook specifiek op vrouwen gericht.
  In een rapport van Europol staat dat IS vond dat een goed functionerende staat niet zonder vrouwen kon worden opgericht.
  De voornaamste rol van de gerekruteerde vrouwen in het kalifaat was die van vrouw en moeder van nieuwe strijders.
  Ook functioneerden ze als arts, leraar, lid van de ‘moraalpolitie’ en soms als strijder.
  In de propaganda lag de nadruk op de ‘ideeën’.
  Mannen en vrouwen werden door IS op dezelfde manier aangesproken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s