Volksvijandigheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Volksvijandigheid . . .

 1. Ruud zegt:

  Een meer dan schandalige verhouding tussen gemiddelde pensioenhoogte en ongecontroleerde buitenlandersverwenning.

  Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   en dan wil het FNV ons wijsmaken dat het pensioen volgend jaar niet zo hoog zal worden, slechts een paar tientjes minder ….. en alle leden hebben vandaag een brief gekregen dat ze kunnen stemmen … hoezo stemmen …. heel veel ouderen kunnen/hebben geen pc mogelijkheden !!!! en die arme oudjes met alleen een aow kunnen zich niet weren …. ik heb het hier niet over de welgestelde ouderen …..

   Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  U moet even langer doorwerken na uw 65e levensjaar………….welke partijen en organisaties zijn ook alweer zo blij met de nieuwe pensioenplannen?

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   N.E. Derlander; …..welke partijen en organisaties zijn ook alweer zo blij met de nieuwe pensioenplannen?….De – immigranten – natuurlijk. Pensioenen worden gekort en premies worden verhoogd om geld vrij te maken voor die smerige asielhobby van het kabinet. En ja, volgens mij graaien ze nog steeds in die pensioenpot, net als vroeger onder Balkenende. Alleen word het nu beter verborgen gehouden.

   Geliked door 2 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “€1200 pensioen.” Maar dat is natuurlijk niet wat een gepensioneerde kost. Dat werkelijke kosten zullen best heel dicht in de buurt komen van die €2250 die een asielzoeker kost.
  Wat mij betreft mogen die asielzoekers allemaal naar huis met de mededeling dat ze het asiel dat ze zochten niet gevonden hebben (Rot op naar je heimat!) Maar dit soort berichten is in hoge mate demagogisch.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. Yvonne zegt:

  Zoals de dame eruit ziet voel ik me onderhand ook

  Geliked door 1 persoon

 6. Roeland zegt:

  Voorstel; AOW met 65! Pensioen met 66? Vrijwillig (!!) doorwerken tot ..jaar ?? Prima, maar ouder dan 65 jaar, dan wel op VRIJWILLIGE basis!

  Ik wil stoppen met 65. Is me altijd beloofd. Een kameraad van mij werkt in een fabriek , heeft al 40 dienstjaren , hem was beloofd te stoppen op 57,5 jarige leeftijd. Maar door die neoliberale socialistische kloothommels in (Den Haag) = Brussel , mag hij nu door tot 68 jaar. Hij is versleten en haalt die leeftijd zeker niet gezond.

  De Russen gaan wel bijna iedere week massaal de straat op tegen de gematigd neoliberale Putin, omdat hij de AOW leeftijd verhoogd heeft naar 65 jaar. Deze sociaal protesterende Russen noemen dat genocide, die verhoging van de AOW leeftijd. Daar ben ik het volledig mee eens.

  Daar gaan ze tenminste massaal de straat op en niet zonder gevaar. Wat doen ze hier? 20 gele hesjes ( alle respect). Moet ik als oudere met mantelzorg-zorg, dan ook maar de straat op?

  Dit hele idiote idee van die verhoging van de AOW leeft schijnt uit de koker van Mutti Merkel aus Deutschland te komen en ons schoothondje ene VVD, Mark. R. heeft dat slaafs overgenomen als beste jongetje van de klas en bijna de rest van de kartel verraders sloten zich direct aan. BAH!

  Ben benieuwd naar a.s.zaterdag in Nederland, of “ze”, dat idiote pensioenaccoord gaan steunen. Ik voorspel (hoop) van niet. Anders voorzie ik grote sociale onrust!

  Like

 7. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/06/12/68-jarige-vrouw-in-020-buitenveldert-verkracht-en-met-ziek-geweld-afgeslacht-door-statushouder-20-politie-verzweeg-etnische-afkomst-statushouder/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  68-jarige vrouw in 020-Buitenveldert verkracht en met ziek geweld afgeslacht door ‘statushouder’ (20), politie verzweeg etnische afkomst ‘statushouder’

  “De verdachte van de grove mishandeling op de 68-jarige Rinia Chitanie in Buitenveldert is een statushouder. Hij verbleef legaal in ons land. Dat melden meerdere bronnen aan De Telegraaf en wordt tevens bevestigd door het Openbaar Ministerie. Rinia werd op eerste paasdag zo ernstig mishandeld, dat zij bijna twee maanden later aan de complicaties overleed.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/extreemlinkse-straatterroristen-radicaliseren-door-waarom-milkshakes-gooien-als-je-ook-accuzuur-hebt/

  Extreemlinkse straatterroristen radicaliseren door: ‘Waarom milkshakes gooien als je ook accuzuur hebt?!’

  Wie dacht dat de serie milkshake-aanvallen op rechtse politici het einde waren van de radicalisering van linkse activisten, heeft het mis. Gewoon op BBC Radio 4 mocht een radicaal-linkse activiste gisteren oproepen tot het opvoeren van het wapentuig. Wissel de milkshakes in voor accuzuur, aldus de extreem-linkse Jo Brand.

  Like

 9. ‘De Belastingdienst loopt zeer waarschijnlijk ruim 800 miljoen euro mis. Het gaat om onterecht uitgekeerde toeslagen die door de dienst naar eigen zeggen niet meer te innen zijn. De Belastingdienst heeft de afgelopen twaalf jaar 24 M I L J A R D aan toeslagen ten onrechte uitbetaald. Dit blijkt uit cijfers die Nieuws en Co en Nieuwsuur hebben opgevraagd’.
  Verdomme elke dag worden wij wel geconfronteerd met de ene DIKKE FAAL na de andere! Wat een een stel MISLUKKELINGEN zijn het! En wie hebben het leeuwendeel van die 24 MILJARD opgestreken en kunnen / willen niet terugbetalen!! DIT ZIJN WEL ONZE CENTEN, AFGEJAT!!
  Wat een miezerig ZOOITJE is het toch! MISDADIGERS / CRIMINELEN zijn het, VULLES!
  https://www.ad.nl/binnenland/belastingdienst-loopt-ruim-800-miljoen-euro-mis~afa6f009/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s