Zo is het maar net!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Zo is het maar net!

 1. Tineke zegt:

  En zo is het!!

  Like

 2. Peter zegt:

  100 % eens met het bovenstaande !

  Like

 3. Jan zegt:

  In Amerika zijn de socialisten, ook wel Democraten genoemd, een stap verder gegaan om Trump voor de voeten te lopen; hebben zichzelf bevoegdheden toegekend dmv stemming die niet eens mogelijk zijn

  The Democrat-controlled House on Tuesday voted 229-191 on a resolution giving the Judiciary Committee and other panels new powers to investigate President Trump and his associates.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/just-in-democrat-led-house-committees-win-new-powers-to-investigate-president-trump/

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  Dankzij het digitale-tijdperk komt er gelukkig veel naar buiten vanuit DAT HOK / BEERPUT op Het Binnenhof en zijn de mensen snel geïnformeerd. Ga er maar vanuit dat het altijd al een groezelig gebeuren was. Ogenschijnlijk nette mensen, maar het laagste van het laagste zit er tussen! Vieze spelletjes, Hypocriete Beerput! De mens ten voeten uit!

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Ze laten ons gewoon lullen .
  Ze liegen ons dagelijks vóór .
  Ze doen alsof ze voor de Nederlandse burger in de weer zijn , maar ook dat is weer een leugen .
  En de ellende is , we kunnen het nog niet stoppen ook !
  De democratie faalt hier als de pest !

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Waarom zou jij nou denken dat ik mijn naam veranderd heb in Piet Snot.
   Want dat zijn we eigenlijk allemaal hier, het maakt geen ene malle moer uit wat wij ergens van vinden.

   Geliked door 1 persoon

 6. uitstekend betoog; de rechtstaat bestaat dus niet , is nu bewezen

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  Hier is geen discussie over mogelijk. Hier moet de onderste steen boven komen waarbij het niet aan de 2e kamer is om de procedure in gang te zetten maar aan de Kamervoorzitter aangezien hij als enige boven de (betrokken) partijen staat. Bij de geringste twijfel dus een parlementair onderzoek bevelen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Volledig eens met de schrijver van bovenstaande brief! Keihard aanpakken die lui, die menen ons te kunnen knechten omdat zij op een ‘belangrijke/hoge’ post zitten. Er is al genoeg gerommeld en weggekeken door de overheid als het gaat om uitspraken en handelingen van politici/oud politici, waardoor je die lui vroeg of laat weer in de politiek ziet opduiken.
  Nu Harbers weer. Schuift doodleuk weer aan in de Tweede Kamer.
  Als je er een rotzooi van gemaakt hebt, moet je definitief verdwijnen uit de politiek. Wat heeft bijvoorbeeld Paul Rosenmöller nog in de politiek te zoeken? Vreselijk foute kerel. Weg wezen!

  Geliked door 4 people

 9. wauso zegt:

  Had je anders verwacht met een notoire LEUGENAAR als Minister-President !
  Nieuw gezegde van de Regenten voor U: “Een dode Autochtoon is een goede Autochtoon”!

  Geliked door 2 people

 10. Drs.E.N.Schilder zegt:

  En wat dacht u van de moord op Pim Fortuyn…? Waarom wordt deze moordenaar tot op de dag van vandaag door justitie overal afgeschermd…?

  Geliked door 4 people

 11. ruud beijer zegt:

  Ach de huichelaars en wegkijkers in Nederland blijven op de VVD stemmen!Nederland is verloren voor mijn kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 2 people

 12. Hovawart zegt:

  De betrokken partij of partijen die zich schuldig maken aan machtsmisbruik uitsluiten voor de komende regeringsperiode, om onze democratie te behoeden voor de corrupte handelswijze van de gevestigde partijen die menen het alleenrecht te hebben in Nederland.

  Like

 13. veni vidi foetsie zegt:

  Dit is niet de eerste keer, bij de hetze tegen de Centrum Democraten is openlijk geweld gebruikt en zijn derden geleid en aangestuurd door politici van andere partijen, heeft de staatsveiligheid onder andere via Antifa kopstukken verkozen politici en hun families laten bedreigen en te in sommige gevallen zelfs laten mishandelen, en toen werd en totaal niets tegen gedaan. (zie dossier Paul Kraaier, royaal betaald AIVD/BVD werknemer en kopstuk bij Antifa) Geen parlementaire enquete, geen onderzoeken of vervolging terwijl de grondwet en de rechten van de oppositie met beide voeten werd geschonden.

  Toen politici van regeringspartijen met in het bijzonder Groen Links Pim Fortuyn dusdanig demoniseerden dat een sluip moordenaar een einde aan zijn leven maakte en de hoop op een normale toekomst van een groot deel van de burgers vervloog was er geen ander gevolg dan een dader en een minimale “celstraf”, terwijl een half volk mede in hun recht was vermoord…het diende de heersende macht….

  Toen op televisie een Amsterdamse korpschef stelde dat Wilders gewoon moest worden doodgemaakt was er geen gevolg. Maar als dat de instelling is van onze politie dan kan je eenvoudig geen grondwettelijke rechten meer hebben….

  …en zo vraag ik mij dan ook af waar meneer Wilders denkt ooit zijn recht te halen?

  Enkel een politicus met een direct aanwezige gewapende macht achter zich zal gebruik kunnen maken van zijn grondwettelijke rechten en de belangen van de burgers die hem of haar verkozen hebben kunnen behartigen. Tot het moment dat achteriedere partij ook een drukmiddel staat is er geen democratie mogelijk, en is vrijheid van wat dan ook dus ook een willekeurig iets.

  Wanneer een parlement officiele onderzoeken laat uitvoeren waarbij de uitkomst reeds op voorhand is bepaald dan is een parlement overbodig,

  Wanneer ministers weigeren aan een volksvertegenwoordiging uitleg te geven of leugens of stilzwijgen als antwoord hebben zijn ministers niet langer deel van dat systeem, minachten zij de bevolking tot op het bot,

  Wanner een ministerpresident zijn volk voorliegt over zaken van leven en dood, terroristen financieel en via infrastructuur steunt met miljoenen steunt en in eigen land bejaarde echtegenoten uit elkaar trek vanwege financieele redenen en met inlegvelletjes verdragen tekent terwijl de bevolking duidelijk tegen is dan is die ministerpreident niet geschikt om te ademen.

  Als ook nog een tweede grootste partij van een land EN oppositie ineens compleet uit de zetelverdeling verdwijnt met verkiezingen dan is er iets ernstig rot in de staat der Nederlanden…..

  De enige manier voor Wilders om recht te krijgen en grondwettelijk recht tot waarde te maken is als zijn achterban gewapend de straat opgaat richting Den Haag, want alles wat moet toezien op deze “rechten” slaapt of is hersendood.

  Geliked door 3 people

 14. kampersrene zegt:

  Iik woom al een dertien jaartjes in Thailand en ben gehuwd met een Thaise …geen ex bar meiisje maar een vrij ontwikkelde vrouw met hogere studies Tot mijn vreugde…heden toen ik wat geld wilde ophalen stelde ik vast dat de euro weeral gezakt was vroeger kreeg ik voor 1 euro 51…bath nu 33.91

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  Wie durft er nog beweren dat die prachtkerels van de Europese Unie niet alles doen om onze welvaart te behouden en te verbeteren

  Like

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  We zien het, we weten het maar wat doen we eraan ?
  Beter gezegd; wat kun je eraan doen ?
  Dat de PVV al vanaf de oprichting buitenspel wordt gezet is al te gek voor woorden maar het gebeurt al 17 jaar!
  Nu mag het FvD daarmee kennismaken, grote winnaar bij de provinciale verkiezingen doch overal buiten de deur gehouden.
  Ik heb vanaf de eerste dag PVV gestemd en zal dat ook blijven doen maar dat neemt niet weg dat ik me ook weleens afvraag waarom eigenlijk? Wat is de zin nog als je vooraf al weet dat jouw stem genegeerd wordt, dat de partij van jouw keus op voorhand gediskwalificeerd wordt.
  Het is als € 100,= inzetten dat Thailand wereldkampioen bij het vrouwenvoetbal wordt…..

  Geliked door 2 people

 17. koddebeier zegt:

  Helemaal mee eens,anders zijn we inderdaad een bananenmonarchie !!
  Met nog een slechtere rechtspraak als een derde wereld land !

  Like

 18. Harrie Vaes zegt:

  Al heeft het alleen maar de ….schijn….van inmenging….dan al moet de zaak geseponeerd worden.

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Schandalige toestanden. Tot op heden word er geweigerd om Wilders tegemoet te komen. Geen parlementaire enquete dus. De rechter zou er over moeten gaan beslissen. En daar wij altijd te maken krijgen met D66 rechtbanken, zal het een en ander wel weer op niets uitdraaien. Is het onderhand nog niet genoeg geweest ? De DDR democratie heeft zijn intrede gedaan in Nederland. Links kraait de victorie in Nederland. Een Rijk (Brussel) Een leider (alweer Brussel) en EEN volk, want natiestaten mogen niet meer bestaan. Het is het Vierde Rijk, waar Geert WIlders (en u en ik) het mee moeten doen !

  Geliked door 2 people

 20. Edwin Lauxen zegt:

  VVDMinister: dit is ontluisterend: Jeugdzorg vrijplaats voor geweld…Tja over de rechtspraak gesproken !!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1815469747/jeugdzorg-vrijplaats-voor-geweld

  Like

  • Tineke zegt:

   Gisteren oreerde Stef Blok nog in de tweede kamer n.a.v. die twee teruggehaalde jihadkinderen dat ie een groot vertrouwen in onze jeugdzorg had.
   Natuurlijk weer zo n liegende VVDknakker met die hete aardappel in zijn strot.
   Ik wilde dat die hele gluipersbende in elkaar donderde.
   Wat worden we bedonderstraald door die VVDers.
   En driekwart Nederland vind dat kennelijk niet erg.
   Wie het nog snapt mag het zeggen.

   Geliked door 3 people

 21. Mary zegt:

  Dit zijn hele smerige praktijken die lopende band werk zijn in dictatoriale landen, we ruimen gewoon uit de weg wat ons niet bevalt, Rutte een smerig mannetje uit een smerig clubje.

  Geliked door 3 people

 22. leefbarbaar zegt:

  De regering bezit de media en komt overal mee weg. Wij laten dat gebeuren, wij staan dat toe.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s