Briefje van Jan: Aan ‘een Amsterdammer’

Screenshot_4

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste ‘een Amsterdammer’,

Ja, zo noemde de politie je.

De man die de politie had aangehouden nadat hij op Eerste Paasdag de 1.50 lange 68-jarige arts Rinia Chitanie (foto) dusdanig gruwelijk in elkaar had gebeukt en getrapt dat ze in coma raakte en door haar eigen familie niet meer werd herkend, was ‘een Amsterdammer’.

‘Een Amsterdammer’ die het vrouwtje naar eigen zeggen ook verkrachtte en die nu ook de dood van een onschuldige persoon op zijn geweten heeft, want onlangs besloot de familie in overleg met haar artsen dat de behandeling vanwege de uitzichtloosheid moest worden beëindigd en overleed ze.

Pas maanden later werd ‘een Amsterdammer’ nader ingekleurd.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Nederland, Overheid, politie, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Briefje van Jan: Aan ‘een Amsterdammer’

 1. Harry zegt:

  Wie verzint er nou eens een oplossing om van dat leugenaarsgedrag van onze overheid af te komen ?
  Aanplakbiljetten met hun kop er op en hun naam er onder met de gepleegde zonde / leugen ?
  Naming and shaming , zeg maar .
  Of iets op internet waar half Nederland op kijkt ?

  Prima briefje weer , overigens .

  Geliked door 8 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Harry

   Zou je denken?
   Privacy in het geding, tweede, derde, vierde, vijfde kans, zielige ‘asielzoeker’.

   Voor de overheid was Rinia Chitanie slechts collateral damage en nog AOW ook dus dat kost bakken met geld.
   Bovendien liep ze tegen de 70 jaar dus conform het D66 protocol sowieso al tijd om te gaan hemelen.

   Nee hoor, vadertje staat vindt het best zo.

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Wanneer het een blanke Nederlanders is, krijgen we dat breed uitgemeten te zien.
   Wanneer de informatie schaars en vaag is, dan weet men meestal genoeg en gaat het niet om een echte Nederlander……

   Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  Zal wel onder het kopje “overige” weggemoffeld worden.

  Geliked door 3 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Des duivels kan ik erom worden, het hele apparaat van politie en justitie is vergaand incompetent.
  Maar wat kun je eraan doen?
  Niks!
  Tenzij we massaal opstaan maar u en ik weten dat het niet gaat gebeuren, we lezen het hoofdschuddend en gaan weer op dezelfde voet verder.
  Je kunt hopen op het zelfreinigend vermogen maar in je achterhoofd weet je dat hoop gewoon uitgestelde teleurstelling is.
  Men neemt een glas doet een plas en alles bleef zoals het was.
  Advocaten die zelfs de meest smerige criminelen uit het gevang weten te houden ‘verdienen’ een dikke boterham en genieten aanzien als ze in hun dikke bolides voorrijden, rechters blijven buiten de schijnwerpers lekker anoniem en psychiaters en psychologen kijken ernstig alvorens ze weer een open deur inschoppen.
  “Een psychose”
  Ja dat haalt je de koekoek, iemand bij zijn volle verstand haalt het niet in zijn hersens, maar het gaat er niet om zijn daad te verklaren, het gaat erom de samenleving te beschermen tegen deze koekwausen en dat kan alleen door hem zeer langdurig opgesloten te houden.
  Behandeling ? Nou laten we daar over 25 jaar maar eens naar kijken, tijd zat mits het stuk verdriet maar opgesloten zit.
  En dat hoeft echt niet met een pc in de cel en een tennisbaan ter beschikking maar gewoon uitermate sober. Back to basic zeg maar
  Hoe dat eruit ziet ?
  Kijk eens naar de film “Papillon”!!

  Geliked door 3 people

 4. (In)direct slachtoffer van de Rutte-Segers-VanTorenburg-Jetten-Keulen-SandalenlikkersZooi! Weerloos slachtoffer nr. zoveel van dit clubje Misdadigers!!! Het wordt tijd dat iemand van die faciliterende Bende eens een vriendje-van-ze tegen het lijf loopt en hiermee kennismaakt! Gun het ze van harte!

  Geliked door 2 people

 5. duinsnip zegt:

  Gelukkig gaan we IS kinderen gauw terughalen, want the show must go on in stumpidcountry.

  Geliked door 1 persoon

 6. Doornroosje zegt:

  Toen ik las dat een Amsterdammer de moordenaar was, wist ik genoeg. En zo wordt Amsterdam steeds meer besmeurd. Maar ach, met zoveel “Amsterdammers die geen Amsterdammers zijn ” kun je niet anders verwachten. En de overheid!!!! Die denken nog steeds dat ze de burger voor de gek kunnen houden. Nou ja, die geitenwollensokkenbreiers dat zal ze nog lukken. Maar hopelijk gaan daar ook ooit de ogen van open. Ik kom er nooit meer in Amsterdam, het stinkt er. Jammer heel jammer.

  Geliked door 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Goed punt! Zo wordt ONZE (originele Nederlandse) nationaliteit ook voor de misdadige dubbele paspoorthouders gebruikt in de msm, daaee ONZE ENIGE nationaliteit keer op keer door het slijk halend. Voortaan dient bij de dubbele paspoorthouders de Nederlandse nationaliteit afgenomen te worden.
   Sowieso al ter bescherming van de goede naam en eer van alle echte Nederlanders (Nederlanders met slechts 1 paspoort)!

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Constant worden de autochtone Nederlanders die niet crimineel zijn te kakken gezet in de media door het criminele tuig van buitenlandse herkomst Amsterdammer,Rotterdammer, Gouwenaar, enz. enz , te noemen. Daardoor ontstaat het idee dat we een super crimineel volkje zijn geworden, want zelfs in Duitsland zijn Nederlandse plofkraker zeer actief, terwijl we allemaal weten dat het ’t Marokkaanse import tuig is. We zouden massaal de media moeten aanklagen voor het aantasten van onze goede naam !!

  Geliked door 3 people

 8. Joshua zegt:

  Jan Dijkgraaf

  Dit briefje zou beter aan het schorem in de regering gericht moeten zijn die al dat islam tuig verdedigd en geen echte straffen geeft.
  Geen naam geven aan dat tuig doch een autochtone crimineel bij naam en toenaam noemen.
  Één zekerheid hebben wij de grootste criminelen noemen zich rechter, advocaat,volksvertegenwoordiger of eu “ambtenaar”!!

  Geliked door 2 people

 9. Wim zegt:

  Dijkgraaf gaat de fout in wanneer hij de advocaat van de verdachte aanvalt. Het is nu eenmaal de taak van de advocaat om de verdachte zo goed mogelijk te verdedigen, NIET om een rechtvaardig oordeel te vellen, dat is de taak van de rechter, de advocaat zit niet op de rechterstoel. Een advocaat kan de meest onzinnige argumenten naar voren brengen, zolang die maar effectief zijn voor de verdediging van zijn cliënt, dat is het enige wat voor een advocaat van belang is. Dát zo’n argument dan inderdaad effectief is, moet je de advocaat niet verwijten, maar de rechter die zo’n argument geldig vindt en daarnaar oordeelt, en/of de openbare aanklager, die kennelijk niet genoeg tegengas heeft kunnen geven. Het argument van Dijkgraaf doet me denken aan die primitieve mensen die na afloop van een toneelstuk de speler die de rol van de schurk heeft vertolkt, opwachten en hem aanvallen, om hem eens mores te leren.

  Niet-effectieve advocaten vind je in show-processen in dictaturen, zij mogen niet effectief in hun verdediging zijn, want dat is dan uiteraard niet de bedoeling.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Stel het omgekeerde voor….rasechte Amsterdammer slaat een getaande fluchteling,die zijn brieventas wilde stelen tot moes….dan zou een bijkomende straf worden geeist door het OM voor racisme

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s