Duitse regering houdt informatie over illegale immigratie met het vliegtuig achter

Screenshot_11.png

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering weigert nog steeds informatie vrij te geven over hoeveel migranten en vluchtelingen er met het vliegtuig naar Duitsland komen.

epoch times

Al meerdere keren heeft de vicefractievoorzitter van de AfD in het Duitse parlement, Leif-Erik Holm, van de regering openbare informatie geëist over hoeveel migranten en vluchtelingen er met het vliegtuig naar Duitsland komen. Vorig jaar bleek uit een interpellatie dat “minder dan een derde deel van de geënquêteerde beschermingzoekers met het vliegtuig Duitsland zouden zijn binnengekomen”. Dat betekent dat 30% van de geënquêteerde asielzoekers met het vliegtuig naar Duitsland kwam.

Dit jaar wilde Holm opnieuw weten hoe de inmiddels gestandaardiseerde cijfers door het BAMF (Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen) er uitzien. Nu werd er echter gezegd dat deze informatie als “geheim, alleen voor dienstgebruik” gekwalificeerd zou zijn en niet aan het publiek bekend gemaakt zou mogen worden. Dat betekent dat Holm als parlementariër de cijfers op het secretariaat van het parlement mag inzien, maar het publiek mag ze niet te weten komen.

Dit is onacceptabel voor de AfD-politicus. Daarom vroeg hij de regering naar de redenen van de geheimhouding. Maar het ministerie van Binnenlandse Zaken lag dwars en verklaarde dat de kennis uit de enquête ervoor gebruikt zou worden om migratiebewegingen op de belangrijkste migratieroutes naar Duitsland te analyseren. Bovendien zou het vragen naar de route van binnenkomst ook in de beslissing over de desbetreffende asielaanvraag een rol spelen.

“Een openbaarmaking van de beoordeling van de enquête betreffende de route van binnenkomst zou informatie over de in de enquête concreet gestelde vragen, die het belangrijkste deel van de asiel-ondervraging betreffen, geven”, staat er volgens de “Junge Freiheit”  in het antwoord van de regering.

Maar hoe staat het met de algemene aantallen van binnenkomsten in Duitsland, die zouden in ieder geval toch bekendgemaakt kunnen worden?

Wat betreft Holm is het meer dan twijfelachtig dat vragen, die immers al aan tienduizenden asielzoekers in het kader van hun gekozen route gesteld werden, dusdanig geheim gehouden en beschermd worden. De asielzoekers zouden over de vragen vast en zeker geen geheim hebben gemaakt onder elkaar, aldus de AfD-politicus. Wat betreft Holm is het “gedrag absoluut onbegrijpelijk”, bericht de “Junge Freiheit”.

Welke buurlanden wuiven migranten gewoon door?

De vraag hoe asielzoekers illegaal naar Duitsland zouden komen, zou wat betreft Holm de kernvraag van de hele asielcrisis zijn. Het zou er per slot van rekening om gaan welke buurlanden mogelijk gewoon migranten zouden door wuiven. Vooral de vraag of er tijdens de hele route naar Duitsland een vliegtuig zou worden gebruikt, zou in dit verband zeer belangrijk zijn, verklaart Holm tegenover de “Junge Freiheit”.

Want het zou kunnen zijn dat bijvoorbeeld Afrikaanse asielzoekers eerst naar Frankrijk vliegen om van daaruit met andere verkeersmiddelen door te reizen naar Duitsland. In Duitsland aangekomen, dienen ze dan hun asielaanvraag in.

“Wie genoeg geld heeft om comfortabel met het vliegtuig naar Europa te vliegen, zou nauwelijks een arme vluchteling kunnen zijn. Het gaat gewoon in de regel om immigranten in de welvaartsstaat. En precies dat wil de Duitse regering onder de tafel vegen”, verklaart de vicefractievoorzitter van de AfD.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse regering houdt informatie over illegale immigratie met het vliegtuig achter

 1. droevige mof zegt:

  “geheim, alleen voor dienstgebruik”
  Deze vier woorden beschrijven de regeringsstijl en het begrip van de democratie van de vier regerende partijen in Duitsland.
  Vier regerende partijen en niet twee? Ja, want de enige oppositiepartij in de Bundestag is de AfD. En dan is er nog de grotere extraparlementaire oppositie van de teleurgestelde, uitgeputte en wanhopige mensen.

  Like

 2. Peter zegt:

  ONGELOOFLIJK !
  Goed dat de AfD er is.
  De Duitsers worden besodemieterd door hun overheid.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   En niet alleen de Duitsers. De cijfers over de “omvolking” worden in heel de EU angstvallig stiekem gehouden. Ondanks het ontbreken van officiële cijfers zijn er een paar politici die zich verzetten, te weten Orbán en Salvini. En natuurlijk de AfD. Ook in Nederland laten de kiezers/belastingbetalers alles gelaten over zich heen komen. Nu staat het pensioenakkoord in het middelpunt van de belangstelling. Maar noch minister Koolmees, noch Hans de Boer van VNO-NCW, noch Han Busker van de FNV schijnen zich te realiseren dat er binnen afzienbare tijd helemaal geen geld meer is, voor welk pensioen dan ook. Dan is alles opgeslokt door Brussel en wat er nog over is, wordt over de balk gegooid aan kosten voor asielzoekers. Tegen die tijd hebben allochtonen zo niet de meerderheid, dan toch een heel zware stem in het parlement. Met dank aan de gekozen “volksvertegenwoordigers” die dit nu allemaal faciliteren. Maar vooral toch weer stemmen op VVD, CDA, D66 en GroenLinks, hoor jongens!
   Hier in eigen land allemaal maar zeuren over de toon van onze roepende in de woestijn, Geert Wilders. En Thierry Baudet brengt zijn eigen partij schade toe, schrijft Nausicaa Marbe vanochtend in De Telegraaf. Gelukkig maar dat ook zij het over de toon kan hebben, hoeft ze zich tenminste niet druk te maken over de inhoud.
   Eigen schuld schaadt het meest, zeggen ze…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 3. Pingback: Duitse regering houdt informatie achter over illegale immigratie met het vliegtuig! | eunmask

 4. Wachteres zegt:

  Geheime Zahlen über Flüchtlingsflieger: Interview mit Leif-Erik Holm (AfD)

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Wat zit daar nou in het midden? Een badspons? Ach, dat is natuurlijk Sylvana die mee reist als begeleidster.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Allemaal touristen met hun zakken vol geld

  Like

 7. Lot zegt:

  Het is mij nog steeds niet duidelijk wie uitkeringen krijgen in Duitsland? Dus ouderen niet en jongeren wel? Wat als de asielzoeker bejaard 65 jaar wordt, stopt dan zijn uitkering? Of blijft hij een uitkering houden? Dus asielzoekers wel geld en autochtone Duitsers niet? Moeten die dan op de straat leven? Ik had er al eerder deze vragen gesteld, maar nog geen antwoord op gekregen. van iemand die het weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s