Aan wijkagent Patrick Ernst

Screenshot_21

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Patrick,

Artikel 3 van de Politiewet zegt: ”De politie heeft tot taak in ondergeschiktheid aan het bevoegd gezag en in overeenstemming met de geldende rechtsregels te zorgen voor de daadwerkelijke handhaving van de rechtsorde en het verlenen van hulp aan hen die deze behoeven.” In gewone mensentaal: onder aansturing van de burgemeester en de korpschef boeven vangen en oude vrouwtjes helpen met oversteken.

Jij houdt er aan het Overtoomse Veld nog een extra chef op na: Allah. Dat bleek uit de melding die je deed van de ontvangst van een soort ‘oorkonde’.

Lees verder>>>
(h/t “Piet Snot”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan wijkagent Patrick Ernst

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zoals al eerder gezegd: een bewijs van tevredenheid door moskeebestuurders en -bezoekers is géén compliment. Misschien wel voor moslims, maar niet voor mensen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Harry zegt:

  Allah keert zijn eigen Nobelprijs uit .
  De nuttigste idioot van het jaar !
  Jezus Christus , wat zitten we toch met een hoop mongolen opgescheept !

  De gewone burger is zeker strafbaar als ie begint over NSB-ers , volksverraders , landverraders , geitenneukerfaciliteerders , laffe rot honden , kruiperige ambtenaren , etc ?

  Geliked door 2 people

 3. benkok zegt:

  https://tora-yeshua.nl/2019/06/adamse-politie-islamcontrole-nog-steeds/
  met de videobeelden uit 2010 !
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Vroeger werden christenslaven gebrandmerkt.
  Tegenwoordig wordt aan hen een tevredenheidsbewijs uitgereikt !

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  Nu begrijp ik waarom mossels voorover buigen bij het ‘bidden’ !
  Dan kan de politieagent, het O.M. of de een of andere Regent zijn kont likken !

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Met dit ‘tevredenheidscertificaat’ zullen ze wel bedoelen dat de beste agent goed werk verricht ten gunste van de haatkoppen in dit land.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Deze ome agent neemt de vlucht voorruit (zal wel zijn om broekschijten te vermijden) en papt aan met de islam(ieten), zal vast een kwestie van (zijn) prioriteiten te bepalen
  Immers islam(ieten) durven al eens op ome agent ingaan in tegenstelling tot de Nederlander en dat weet ome agent heel goed (daarom de vlucht voorruit).
  Ik moet vaststellen dat het niveau van politieman/vrouw (helaas soms ook vrouw) naar beneden geniveleerd wordt, (zou wel eens de hedendaagse selectieprocedures willen kennen), want als ik deze clownfiguur zie met zijn kikkerkop weet ik al genoeg, zie hem al aan mijn deur komen kloppen, lig ik gelijk in een deuk.
  Hey Snot ik hoorde toch liever het oude BertG zulle, snot dat is ne keer geen naam sé.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Welcome back heer “Trucker”! 🙂

   WEbmaster

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Thanks onvermoeibare webmaster.
    Hoe u de energie nog heeft om naast uw dagdagelijkse bezigheden(*) deze blog te laten draaien, ik zou het niet kunnen, moet al puffen als ik de dag van vandaag uit mijn bed klim.

    (*) ik bedoel uiteraard niet uw “uitstapjes” met/naar de dames (bvTistochwat of de Tinneke’s en bovendien is er ook nog een madam Bron

    Alle gekheid op een stokje in Nederland is het kiesresultaat voor wat betreft eu HQ brussel rampzalig te heten, bij ons in Vlaanderen DE partij (er is maar éne 🙂 die een verpletterende overwinning heeft behaald 🙂 🙂 🙂
    Maar nu wordt er al (in eerste instantie vanuit de mainstream media) zwaar ingebeukt op de NVA –>een onbetrouwbare zichzelf rechts hetende partij<– heb daar al veel inkt over laten vloeien (ook hier) om de schutskring "cordon sanitaire" niet op te heffen.
    Mainstream partijen maken al afspraakjes hoewel ze allemaal verloren hebben en alles wordt uit de kast gehaald om het Vlaams Belang te beschadigen, zelfs moeten ze daarvoor berichtgeving van vele jaren oud vanonder het stof halen.
    Zomaar een reflectie, het zijn (de) ratten die vandaag de dag regeren in de Lage Landen, hoe anders in pakweg Italië met Salvini een man met cojones 🙂

    Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   In het Nederlands is Piet Snot een uitdrukking.
   https://www.woorden.org/spreekwoord.php?woord=Piet%20Snot

   Ik zie dat het in Gent betekent dat je de boel belazerd, iemand een loer draaien is.
   Dan begrijp ik het wel dat jij het een rare naam vind.
   Hier betekent het dat je niks te vertellen heb, er bij staan als Piet Snot

   Like

   • Trucker zegt:

    Hey Snot (ex BertG)

    Snot… er zijn er die met hun vingers in hun neus pulken en wat daar dan aan kleeft heet snot 😉
    Ik snuit mijn neus en er kleeft Snot aan 🙂
    Snot(neus) is een puber die niks weet maar denkt alles te weten, is in Vlaanderen een weinig vleiende benaming gebruikt door (de) oudere(n) als de jeugd hun mening geeft over zaken waar ze niks van afweten.
    Om het treffend te vergelijken de Snotneuzen (:-) die de klimaathysterie uitbeelden en als je dan één zin uit hun mond hoor komen weet je gelijk dat ze geen bal weten over wat ze oreren.
    SNOT(uit de)neus o… in Vlaanderen niet goed 🙂 🙂 🙂

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Als er Piet Snotneus had gestaan, dan had je gelijk gehad.
    Hoe noemen ze in Vlaanderen iemand die niks te vertellen heeft in zijn land.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    “…Hoe noemen ze in Vlaanderen iemand die niks te vertellen heeft in zijn land…”

    –> een Vlaming<–

    Geliked door 1 persoon

 8. Geronimo zegt:

  Uiteraard is het geen compliment, eerder een attest van collaboratie. Zie maar op de foto hoe hij zichzelf bewondert als gutmensch. Bah !

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  De politie is de beste vriend van de moslims. Werkt samen met de sharia politie. Als jij ze nodig hebt zijn ze plotseling overbezet. Behalve met Geert Wilders en die minder-minder marrokkanen kwestie. Prioriteiten weet u wel ? Ook naar de iftar toe, het suikerfeest, thee drinken met de imam, en natuurlijk ons pesten; Flitsen langs de weg; alweer 3 km te hard gereden bent u rijp voor een flinke boete. Fikse parkeerboetes uitdelen, en nog veel meer van dit alles. Brengt lekker op, en dit alles met heel weinig moeite,,,,De tijd dat de politie je beste vriend was, daarvoor moet je minstens 60 jaar terug.

  Like

 10. Ruud zegt:

  Als je op dit soort oorkondes geilt dan staat tegelijkertijd vast hoe het met je vaderlandslievendheid gesteld is. Maar ja, gezien de geldende salariëring kun je zelfs geen minimum-kwaliteit verwachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s