Bedondernieuws

Screenshot_16

(Door: “bozeoudeman”)

“De stem gaat in de provincie verloren”, zo kopt het stuk in de Volkskrant van vandaag, met als ondertitel: Forum van Democratie en GroenLinks waren in maart de grote winnaars bij de Provinciale Statenverkiezingen. Maar nu negen van de twaalf provinciebesturen bekend zijn, is hiervan weinig terug te zien. Hoe kan dat toch?

Op zich klinkt dit als objectieve en zelfs kritische journalistiek, maar is het dat ook? Het wauwel verhaal dat volgt, sloeg ik voor het gemak even over en bestudeerde eerst het onder het artikel staande staatje. Inderdaad kom ik nergens het Forum van Democratie tegen als nieuw lid in het college van een van die negen provinciebesturen waar het college inmiddels bekend is.

Verder constateer ik na een snelle onzorgvuldige blik op het staatje dat GroenLinks slechts in twee van die negen besturen vermeld staat als deelnemer aan dat nieuwe provinciale bestuur. Dat is erg raar! GroenLinks wordt toch zeker niet uitgesloten hiervan omdat deze partij een grote voorkeur heeft om Nederland helemaal zo snel mogelijk naar de sodemieter te helpen met haar wens van nog meer met name islam instroom? Toch?

Maar is het echt zo. Wordt nu ook dat ‘nette’ GroenLinks getroffen door uitsluiting of maakt de vast en zeker zeer ‘eerlijke’ journalist Hessel von Piekartz zich schuldig aan leugenachtige journalistiek of is hij slechts het klassieke voorbeeld van extreme domheid? Kan hij geen staatjes lezen? Wie het weet mag het zeggen. Inderdaad staat GroenLinks bij slechts twee van de negen besturen vermeld als GroenLinks die als partij die in het bestuur is opgenomen.

Maar in vijf van de andere zeven van die negen staat GL vermeld, zou dit niet GroenLinks kunnen zijn beste Hessel? En zo wordt de niet goed oplettende lezer van deze ‘kwaliteitskrant’ belazerd of op z’n minst gezegd op een verkeerd been gezet. Nepnieuws? Foutje? Domheid? Of gewoon pure ordinaire opzet om zo de mening van mensen in het voordeel van GL ofwel GroenLinks te beïnvloeden door GroenLinks ofwel GL in een slachtofferrol te plaatsen? Zou het? Wat denkt u?

Mevrouw de minister die nepnieuws aanpakt, bij de les blijven! Hier ligt voor u een schone taak! Het hele stuk heb ik gezien en het gegoochel met dat staatje maar overgeslagen. Daag Hessel, volgende keer beter!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", belangenverstrengeling, Desinformatie, establishment, Forum voor Democratie, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bedondernieuws

 1. koosv8 zegt:

  De eerste drie grootste partijen in welke verkiezing ook, zouden democratisch verplicht
  Móeten zijn om samen te werken. Of het nu provinciale, 2e kamer, of gemeenteraads verkiezingen zijn. ZOEK HET MAAR UIT, DE BURGERS HEBBEN GESPROKEN. EN NIET ELKAAR OMZEILEN.!!! EN WIE ECHT NIET WIL
  UITSLUITEN.

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Omdat… de zittende pluchevullende partijen middels smerige, achterbakse ‘politieke’ spelletjes de door het volk gekozen vertegenwoordigers uitsluiten. Zij die zeggen er voor u, het volk, te zijn, zorgen op UW kosten vooral heel goed voor zichzelf om op UW kosten(!) te kunnen blijven zitten waar ze zitten.

  Terzijde: u zult maar in een door linkse klimaat-onzin-ambitie stad/gemeente wonen en VERPLICHT(!) van het gas moeten terwijl bijvoorbeeld Duitsland € 750,- subsidie geeft voor woningen die overschakelen OP(!) gas… Dat kost U per huishouden ruim € 30.000,- met een mogelijke subsidie van wel € 5.400,- terwijl ZIJ voor u bepalen welke absurd dure en volledig onzinnige energie bron U moet gaan aanschaffen. En dat terwijl er geen enkel keihard rapport (laat staan bewijs!) is van klimaatverandering zoals zij dit u proberen voor te liegen. Klimaatverandering? Je reinste klimaatindoctrinatie en klimaatbangmakerij is het, gepredikt door zelf met angst gehersenspoelde sukkeltjes als Klaver en Jette. Het is dat dit zo ernstig is anders zou ik uitsluitend medelijden met dergelijke gemakkelijk beïnvloedbare sukkeltjes hebben.
  Hetzelfde geldt voor het ‘fileprobleem’. Spreid bedrijven verplicht over het land zodat men niet meer elke dag van de ene kant van het land naar de andere hoeft te reizen en bevorder thuiswerken! Maar dat wil de werkgever niet want die wil ‘hands on’ hebben.
  Rekeningrijden? We zien nu al hoe het gaat met iedereen (de veelal al JAREN hier wonende polen etc.) die met een buitenlands kenteken kunnen blijven rijden… Hoezo verplichtte APK? Hoezo wegenbelasting? Arbeidsmigranten, buitenlands vrachtverkeer? Hoezo rekeningrijden?! In andere landen kennen ze sowieso geen BPM of wegenbelasting. Dat zit DAAR al bij de benzine prijzen in die ook nog eens een flink stuk lager liggen dan hier. Waarom is in Duitsland alles èn vele malen goedkoper èn kwalitatief veel beter dan hier…? Zegt u het maar

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Heel simpel, het kartel (van de oude door en door verrotte partijen) houd het natuurlijk onder de pet maar het Forum van Democratie is gewoon ook slachtoffer van stiekeme spraken voor een cordon sanitaire net als de PVV.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Even los van het GroenLinks verhaal heb ik me de afgelopen dagen ook afgevraagd hoe het mogelijk is dat FvD overal buiten gehouden is.
  Niet dat ik nou zo’n aanhanger van FvD ben, in tegendeel zelfs, ik denk dat ze in dezelfde vijver vissen als de PVV en dat dit alleen maar versplintering betekent en dat staat gelijk aan verzwakking.
  Maar je zou toch denken dat nadat de PVV als tweede partij na de Tweede Kamer verkiezingen opnieuw in een cordon sanitaire is gemanoeuvreerd ze dat niet nog een tweede keer kunnen flikken zonder alle geloofwaardigheid te verliezen.
  Maar niks van dat al, ze geven er opnieuw blijk van volledig peop te hebben aan welke uitslag dan ook, stemgerechtigden worden gezien als stom plebs dat z’n bek moet houden, zij weten wat goed voor ons is en dat zullen ze laten merken ook !
  En wie denkt dat de parlementaire pers hierop duikt als uitgehongerde gieren heeft het alweer mis, zij zijn er kennelijk al aan gewend dat ze als ongeloofwaardig bestempeld zijn dat ze het onbenoemd zijn gang laten gaan.
  Ik vond het al langer maar nu kan niemand het meer ontkennen, wij zijn een schijndemocratie.
  Wat ertegen te doen? Ik sta open voor elke suggestie maar ik weet er zelf geen.
  We staan machteloos.

  Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Als koppensnellende lezer word ik op een verkeerd pad gezet met een kop waarin wordt gesuggereerd dat ook GroenLinks buitengesloten wordt: Dat deze partij ondanks forse winst nergens mag mee spelen. Inderdaad geven die staatjes een totaal ander beeld, in zeven van de negen colleges heeft GroenLinks ofwel GL zitting. Dit is riooljournalistiek! De enige winnaar die wordt buitengesloten in Forum, niet GroenLinks ofwel GL. Jonkvrouwe minister doe de Volkskant in de ban! Jaap Fischer zong het al: De Volkskrant is een kut krant!

  Geliked door 1 persoon

 6. bedonderde burger zegt:

  De enige winnaar die wordt buitengesloten in Forum
  m/z De enige winnaar die wordt buiten gesloten is Forum

  Like

 7. Piet Snot zegt:

  Nou begrijp ik het wel met al die liefhebbers van dames voetbal hier, die zich afvragen waar de tv uitzendingen blijven.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Denk dat het gewoon grenzeloze domheid is…

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De correcte afkorting van GroenLinks is GsL. Slinks. Vandaar de verwarring.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s