Vooraf gewaarschuwde Kinderbescherming plaatst ISIS-kinderen alsnog bij ISIS-opa

Screenshot_28

(Door: Wout Willemsen)

Iedereen staarde zich blind op het feit dat teruggekeerde Jihadisten overal makkelijk mee weg zouden komen wegens gebrek aan bewijs, maar had iemand verwacht dat de kinderbescherming ISIS-kinderen, ondanks waarschuwingen, alsnog bij ISIS-sympathiserende opa zou plaatsen? Nou, dat is nu dus wel de realiteit. Via de NRC.

De Kinderbescherming heeft de taak om voor ISIS-kinderen, waarvan er volgens de AIVD nog zo’n 200 in het buitenland zitten (en zo’n 130 ook in het buitenland geboren zijn), een passend thuis te vinden.

ISIS-kinderen worden in eerste instantie als slachtoffer van hun ouders beschouwd (als hun ouders een straf te wachten staat) en krijgen de daarvoor benodigde hulp via een instelling of pleeggezin. Cruciaal daarbij is deze uitleg van een woordvoerder van de Kinderbescherming:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vooraf gewaarschuwde Kinderbescherming plaatst ISIS-kinderen alsnog bij ISIS-opa

 1. fransdewit zegt:

  Zal baardmans wel gauw gaan trouwen met jongmans

  Like

 2. Corné zegt:

  Onbegrijpelijk! In wat voor land leven we? Die verantwoordelijke ambtenaren moeten per direct worden ontslagen. Ze zijn incapabel en gestoord.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Het is weer niet te geloven. Steeds als je denkt dat het niet gekker kan; kan het toch weer gekker.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Bij opa? Opa kan ook de papa zijn en opa tegelijk. Je weet het nooit zeker bij de inteeltmuᛋᛋlims.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Schreef vooraf al dat dit zou gebeuren, dat de kinderbescherming echter zó opvallend de mist in zou gaan had zelfs ik niet verwacht.
  Maar nu het vervolg, want wat gaat er gebeuren, gaat de minister de verantwoordelijke personen op het matje roepen, worden de kinderen alsnog elders geplaatst?
  Ik vrees net als de meesten van ons dat dit weer niet gaat gebeuren, het zijn toch kundige mensen bij de kinderbescherming, die weten heus wel wat ze doen enz enz.

  En terwijl je dat overdenkt kijk je nog even naar die foto uit het zo bejubelde kalifaat.
  Wat een kronkel moet je in je hersens hebben om dat de perfecte maatschappij te vinden, vrouwen die chronisch verstopt zitten onder een dikke laag vodden.
  “Bruiden” staat er dan tot overmaat van ramp bij, die idioten trouwen dus met een vrouw die ze nog nooit gezien hebben en hopen dan maar dat wat er onder die vodden vandaan komt nog een beetje om aan te gluren is, voor hetzelfde geld heeft ze een mooie kop om twaalf uur op te slaan!

  Nee onze maatschappij is verre van perfect maar in vergelijking tot hun kalifaat staat het toch op eenzame hoogte.
  Laat al die IS liefhebbers in godsnaam lekker uitreizen, betaal voor mijn part de vliegreis voor ze op voorwaarde dat ze hun Nederlanderschap inleveren en nooit meer terugkomen, bye bye zwaai zwaai, het ga je goed in je zelfverkozen hel.
  Zielig voor die kinderen? Ja hartstikke zielig maar dat is niet onze verantwoordelijkheid maar die van hun ouders/grootouders.
  Zet maar een groot hek om dat kalifaat of wat mij betreft om het hele Midden-Oosten en trek je handen ervan af, voer er geen handel mee, laat ze in hun eigen sop gaarkoken, ze hebben goed weer en over een jaar of vijftig gaan we wel kijken of er overlevenden zijn.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  De motie Halsema; Het tegengaan van islamisering is geen doelstelling van beleid. Dit zegt al meer dan genoeg. Wie tussen de regels door kan lezen bemerkt dit; Het stimuleren van de islam is de doelstelling van beleid. Waarom hebben mensen zo’n slecht geheugen als het gaat om al die smerige verdragen die er al in E.U. verband gesloten zijn, en de gevolgen daarvan. Als je eenmaal daarvan goed bewust bent sta je nergens meer van te kijken. Ook niet van die opa die een ISIS kind krijgt toegewezen door de kinderbescherming. De kinderbescherming heeft toch al een besmette naam., Kinderen die geplaatst worden in tehuizen alwaar de kinderen geestelijk en of lichamelijk mishandeld worden. Kinderen die zomaar opeens bij de ouders weggehaald worden, en kinderen die in een gastgezin geplaatst worden, gelijk het huishouden van Jan Steen. Voor bovengenoemde zaken moet je in Nederland zijn, het land van Gekke Henkie en sufkut Ingrid….

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Kinderbescherming? Ik lach mij straks kapot wanneer een pleeggezin wordt opgeblazen 😉

  Like

 8. Cathja zegt:

  Stef Blok beweerde bij hoog en bij laag dat deze ‘zeer’ jonge kinderen ab-so-luut nog niet geradicaliseerd konden zijn…
  Wat een vreselijk naïeve gedachte!
  Maar ondertussen zitten wij hier weer opgescheept met 2 ISIS-kinderen, die alles behalve zielig zijn, en daar moesten blijven waar ze vandaan zijn gekomen. Wij hebben hier al meer dan genoeg jongeren met meer dan sympathieke gevoelens voor ISIS, en wij moeten hen lozen. Verder mag er geen nieuwe aanwas binnenkomen.
  ‘Bedankt’ Stef Blok, dat je je hebt ingezet om deze neten toe te laten tot Nederland!
  We zullen er vast wel meer van horen (op termijn).

  Enne….., zet die opa en oma alsjeblieft uit. Mensen met sympathieën zoals zij horen hier niet!!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Fout Cathja!
   Stef Blok heeft geen vreselijke naïeve gedachten.
   Hij liegt.
   Politici zijn niet naïef of onwetend,
   Politici zijn gewoon grote schurken, annex landverraders, en geen galg is hoog genoeg voor dit schoelje!!!

   Like

 9. Thomasson zegt:

  In het toneelstuk Hamlet van Shakespeare komt een bekende zin voor: “Something is rotten in the state of Denmark”. Shakespeare kon niet weten dat deze zin zal in de 21ste eeuw perfect passen in de Staat der Nederlanden onder Rutte. Het verrottingsproces onder deze regering is zo dramatisch en zo zichtbaar, dat de stank is bijna niet meer uit te harden. De ene na de andere partij brengt het totale verval van de staat dichterbij en daarmee ook fysieke gevaar voor de bevolking. Te beginnen bij de Jeugdzorg onder de hoede van de CU. Kinderen die normaliter geholpen moet
  worden door de kinderbescherming, zijn – of worden – onderworpen aan fysiek, seksueel en mentaal geweld. Ze worden gehouden in jeugdgevangenissen al hebben ze geen enkel delict begaan. Men weet dat ex D66 leider, Alexander Pechthold, is een crimineel https://www.stopdebankiers.com/duistere-verleden-alexander-pechtold/ en https://ejbron.wordpress.com/2019/06/14/pechtold-en-de-maffia/ Toch krijgt hij een klus waarvoor hij is niet opgeleid en geen bal verstand van heeft. Namelijk: de renovatie van de Tweede-Kamer. Het is nu al duidelijk dat deze kerel zal zijn best doen de prijzen zo veel mogelijk naar boven schroeven om er beter van te worden. Dat alles op de kosten van de belastingbetaler. Dan passeren CDA en vooral VVD de revue met twijfelachtige praktijken binnen het Ministerie van Justitie
  DEEL 2

  Like

 10. Ruud zegt:

  In goed Nederlands “dweilen met de kraan open”. Boontje komt om zijn loontje! Nog even wachten.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Het laatste schandaal betreft de terugkeer van ISIS kinderen die naar hun grootouders gingen die zelf bij de ISIS fanclub horen. Opa, moeder en oom waren zelf naar het kalifaat gereisd. Nog een pikanter detail is: de familie is in 1996 uit Irak naar Nederland gevlucht. https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/14/opa-was-zelf-ook-in-het-kalifaat-a3963787 Men mag gerust vragen: WAT DOET ZO’N FAMILIE NOG IN NEDERLAND? Waarom zijn ze niet uit Nederland direct gedeporteerd? De reguliere media staat bekend om haar taak de bevolking om de tuin te leiden. In Duitsland staat deze geschreven en visuele media als Lügenpresse bekend. Het nieuws wordt bagatelliseert, verdraaid- of helemaal achterwege gelaten; al zijn dat onderwerpen die het publiek recht heeft om te weten. NRC is een voorbeeld voor pro actief multiculturalisme die de islamisering van Nederland bevorderd, EU knuffelt en aanhanger is van de Kalergi-Plan. Toch ook zo’n krant heeft pal en perk gezet tot hoever islamisering kan worden geaccepteerd. De redacteuren tonen het gedrag van Ma Flodder “Het is toch mijn zoon”. Voor hen zijn de Nederlanders toch hen volk. In het bovengenoemde artikel leest men detailles die normaliter niet in zulke kranten staan. Over Syrische kinderen die niet in de klas zijn te handhaven en hun agressie brengt andere kinderen in gevaar. Ze komen met messen naar school en bezigen andere onfrisse praktijken. Ze zijn getraumatiseerd, de kwakzalvers die wij experts noemen kunnen hun mentaal niet op orde brengen; wel hun eigen portemonnee of bankrekening op onze kosten. Ook “Natural born Musserts” van NRC vinden het kennelijk geen goed idee dat Nederlandse kinderen onnodig gevaar lopen door de psychopaten van Allah die hier zo nodig moeten verblijven.

  Like

 12. Trucker zegt:

  in het kunstmatige land belgie hebben ze een loepzuiver achterbakse smerige streek uitgehaald (de politici uiteraard).
  Voor de verkiezingen waren ze in full modus met afspraken maken om haatlarven (inderdaad schitterende benaming) te repatriëren –>in het grootste geheim<– omdat de ratten (aka mainstream politici) wisten dat het "gevoelig" lag (lees wij hoeven ze niet) bij de bevolking.
  Verkiezingen afgelopen en een week later weten we dat ze al haatlarven teruggehaald hebben,
  Er steek een vrouwmens van 18 jaar bij die "minderjarigen" zal vast ook een afwaster of poetsvrouw geweest zijn.
  Zaventem binnen, kamertje binnen ronde opening tegen het hoofd… case closed.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s