Amerikaanse regering verbiedt ambassades regenboogvlaggen – velen verzetten zich: “Dat is een opstand”

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook bijna drie jaar na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump woedt er achter de coulissen van het Amerikaanse bestuur nog altijd een verbitterde loopgravenoorlog tussen zijn aanhangers en tegenstanders. Die wordt deze dagen naar aanleiding van de “Gay-Pride-Month” zichtbaar – een hele maand die in de VS inmiddels blijkbaar gewijd is aan openlijke homopropaganda.

Duits - Zuerst

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het zijn buitenlandse vertegenwoordigingen verboden om ter gelegenheid van de Gay-Pride-Month regenboogvlaggen in de vlaggenmasten van de ambassades te hijsen. Talrijke diplomaten omzeilen het verbod echter door het symbool van de LGBTQ-gemeenschap elders op het ambassadeterrein te laten wapperen. LGBTQ is de Engelse afkorting van lesbisch, gay, biseksueel, transgender en queer.

Derhalve toonden Amerikaanse ambassades in bijvoorbeeld Zuid-Korea, India en Oostenrijk in juni de omstreden vlag in verschillende vormen. “Dat is een opstand van de eerste categorie”, citeerde de “Washington Post” een diplomaat die anoniem wilde blijven. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Witte Huis in Washington, de ambtszetel van president Donald Trump, wilden niets zeggen over het vlagverbod.

Onder Trump´s voorganger Obama zou het hijsen van de regenboogvlag in juni in principe zijn toegestaan, berichtte de zender NBC. Dit jaar zouden de diplomaten daarentegen door het ministerie van Buitenlandse Zaken geïnformeerd zijn dat er voor het gebruik van de vlaggenmast speciale toestemming nodig zou zijn. Tot nu toe zou er echter nog voor geen enkele aanvraag toestemming zijn gegeven.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Amerikaanse regering verbiedt ambassades regenboogvlaggen – velen verzetten zich: “Dat is een opstand”

 1. Peter zegt:

  Donald Trump !
  Four more years please !!!!

  Liked by 3 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zie hier de eerste tekenen, dat de zogenaamde LGBTQ tolerantie begint te wankelen.
  Ik heb er altijd voor gewaarschuwd, dat het te koop lopen met afwijkende sexuele voorkeuren niet zo breed en diep geaccepteerd is, als men meende te denken. Ik zag de diversiteitsgedachte altijd als een luxe item in tijden van voorspoed en welvaart. Leve de blijheid en de vrijheid. Het moet kunnen. Maar als de tijden wat minder worden, zoals nu, is men genegen, om daar een scape goat, een zwart schaap, voor te zoeken. En het afwijkende gender-alfabet leent zich er uitstekend voor, om als steen des aanstoots te dienen. Heersers hebben gewoonlijk een vijand nodig, om zich op af te kunnen zetten. Bij gebrek aan een vijand, maken ze er een. In nazi Duitsland waren dat de Joden. In de Nieuwe WereldOrde zullen dat wellicht de homo´s zijn. Het zou mij niets verwonderen, dat de hele homo-gemeenschap binnen de kortste keren weer in de kast zit.

  Like

 3. Jan zegt:

  Linksvolk dient definitief op te flikkeren.

  Een ambassade vertegenwoordigt een land en geen groep lesbo’s en homo’s. Veel willen niet eens met de jaarlijkse flikkerparade ook maar iets te maken te hebben, en dan zal 1% van de 3,5% homoseksuelen (meer is het echt niet, eerder minder) bepalen wat de vlag moet zijn van Amerika en dat is nog altijd de Stars and Stripes of wil dat geschifte linkse volk ook al beweren dat er geen staten zijn en geen kolonies waren?

  Liked by 2 people

 4. Jan zegt:

  Regenboogwijven rukken penis van 9 jarig kind van lichaam, steken hem vervolgens de ogen uit om hem vervolgens te onthoofden en uiteindelijk te villen, want jongetje deed hen aan hun pa herinneren.


  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/horror-mom-and-lesbian-lover-rip-of-9-year-old-sons-penis-and-behead-him-for-reminding-her-of-her-dad/

  Like

 5. Jan zegt:

  Meer zieke shit van linksvolk: Kids Cartoon ‘My Little Pony’ Unveils Lesbian Pony Couple
  The lesbian ponies are named “Aunt Holiday” and “Auntie Lofty” and will be introduced as caretakers of the young pony, “Scootaloo.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/kids-cartoon-my-little-pony-unveils-lesbian-pony-couple/

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De regenboogvlag is de grote hypocriete leugen van deze tijd. Vooral gehanteerd door links-volk dat alleen kan gedijen bij gecreëerd slachtofferschap en daderschap. Middels de vlag wil het links-volk suggereren dat ze opkomt voor minderheden maar als puntje bij paaltje komt zijn zij de eerste die minderheden laten stikken als de islam in het geding.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s