Amerikaanse regering verbiedt ambassades regenboogvlaggen – velen verzetten zich: “Dat is een opstand”

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook bijna drie jaar na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump woedt er achter de coulissen van het Amerikaanse bestuur nog altijd een verbitterde loopgravenoorlog tussen zijn aanhangers en tegenstanders. Die wordt deze dagen naar aanleiding van de “Gay-Pride-Month” zichtbaar – een hele maand die in de VS inmiddels blijkbaar gewijd is aan openlijke homopropaganda.

Duits - Zuerst

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het zijn buitenlandse vertegenwoordigingen verboden om ter gelegenheid van de Gay-Pride-Month regenboogvlaggen in de vlaggenmasten van de ambassades te hijsen. Talrijke diplomaten omzeilen het verbod echter door het symbool van de LGBTQ-gemeenschap elders op het ambassadeterrein te laten wapperen. LGBTQ is de Engelse afkorting van lesbisch, gay, biseksueel, transgender en queer.

Derhalve toonden Amerikaanse ambassades in bijvoorbeeld Zuid-Korea, India en Oostenrijk in juni de omstreden vlag in verschillende vormen. “Dat is een opstand van de eerste categorie”, citeerde de “Washington Post” een diplomaat die anoniem wilde blijven. Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Witte Huis in Washington, de ambtszetel van president Donald Trump, wilden niets zeggen over het vlagverbod.

Onder Trump´s voorganger Obama zou het hijsen van de regenboogvlag in juni in principe zijn toegestaan, berichtte de zender NBC. Dit jaar zouden de diplomaten daarentegen door het ministerie van Buitenlandse Zaken geïnformeerd zijn dat er voor het gebruik van de vlaggenmast speciale toestemming nodig zou zijn. Tot nu toe zou er echter nog voor geen enkele aanvraag toestemming zijn gegeven.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Amerikaanse regering verbiedt ambassades regenboogvlaggen – velen verzetten zich: “Dat is een opstand”

 1. Peter zegt:

  Donald Trump !
  Four more years please !!!!

  Geliked door 3 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zie hier de eerste tekenen, dat de zogenaamde LGBTQ tolerantie begint te wankelen.
  Ik heb er altijd voor gewaarschuwd, dat het te koop lopen met afwijkende sexuele voorkeuren niet zo breed en diep geaccepteerd is, als men meende te denken. Ik zag de diversiteitsgedachte altijd als een luxe item in tijden van voorspoed en welvaart. Leve de blijheid en de vrijheid. Het moet kunnen. Maar als de tijden wat minder worden, zoals nu, is men genegen, om daar een scape goat, een zwart schaap, voor te zoeken. En het afwijkende gender-alfabet leent zich er uitstekend voor, om als steen des aanstoots te dienen. Heersers hebben gewoonlijk een vijand nodig, om zich op af te kunnen zetten. Bij gebrek aan een vijand, maken ze er een. In nazi Duitsland waren dat de Joden. In de Nieuwe WereldOrde zullen dat wellicht de homo´s zijn. Het zou mij niets verwonderen, dat de hele homo-gemeenschap binnen de kortste keren weer in de kast zit.

  Like

 3. Jan zegt:

  Linksvolk dient definitief op te flikkeren.

  Een ambassade vertegenwoordigt een land en geen groep lesbo’s en homo’s. Veel willen niet eens met de jaarlijkse flikkerparade ook maar iets te maken te hebben, en dan zal 1% van de 3,5% homoseksuelen (meer is het echt niet, eerder minder) bepalen wat de vlag moet zijn van Amerika en dat is nog altijd de Stars and Stripes of wil dat geschifte linkse volk ook al beweren dat er geen staten zijn en geen kolonies waren?

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Regenboogwijven rukken penis van 9 jarig kind van lichaam, steken hem vervolgens de ogen uit om hem vervolgens te onthoofden en uiteindelijk te villen, want jongetje deed hen aan hun pa herinneren.


  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/horror-mom-and-lesbian-lover-rip-of-9-year-old-sons-penis-and-behead-him-for-reminding-her-of-her-dad/

  Like

 5. Jan zegt:

  Meer zieke shit van linksvolk: Kids Cartoon ‘My Little Pony’ Unveils Lesbian Pony Couple
  The lesbian ponies are named “Aunt Holiday” and “Auntie Lofty” and will be introduced as caretakers of the young pony, “Scootaloo.”

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/kids-cartoon-my-little-pony-unveils-lesbian-pony-couple/

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De regenboogvlag is de grote hypocriete leugen van deze tijd. Vooral gehanteerd door links-volk dat alleen kan gedijen bij gecreëerd slachtofferschap en daderschap. Middels de vlag wil het links-volk suggereren dat ze opkomt voor minderheden maar als puntje bij paaltje komt zijn zij de eerste die minderheden laten stikken als de islam in het geding.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Sarcastisch genoeg zijn er zelfs Amerikanen die zich verbazen hoe veel ouders in Nederland nog niet allemaal door het virus van “curlingouders en helikopterouders’ zijn aangestoken want daar aan de overkant van de Atlantische Oceaan vinden ze het mesjokke dat kinderen worden gedropt in donkere bossen waar zij juist zelfstandigheid moeten leren!
  Lees maar eens hoe de overbezorgde Amerikanen ook niet veel van Nederlandse tradities meer begrijpen:

  Nederlandse twitteraars steken draak met dropping-reportage

  New York Times

  “Als je dit een beetje gek vindt klinken, dan is dat omdat je niet Nederlands bent.” De Amerikaanse krant The New York Times (die vent is vast nooit vaak in Nederland geweest) vindt het in ieder geval maar een “eigenaardig Nederlands zomerritueel”: de dropping, waarbij kinderen ergens in een bos worden afgezet (natuurlijk wel met begeleiding) en in groepjes zelf hun weg terug moeten vinden.

  De krant publiceerde gisteren een reportage van een dropping van een scoutinggroep in het Utrechtse dorp Austerlitz. Volgens de (wereldvreemde) auteur vormen droppings in Nederland een normaal onderdeel van de kindertijd. “Om het moeilijker te maken, kunnen de organisatoren de kinderen onderweg zelfs blinddoeken, of ze rijden rondjes om hun richtingsgevoel in de war te brengen.”

  Niet te afhankelijk

  The New York Times concludeert: “Nederlanders – dat kunnen we wel eerlijk zeggen – doen de opvoeding anders.” Volgens de krant wordt kinderen bijgebracht om niet te afhankelijk te zijn van volwassenen. Volwassenen op hun beurt leren hun kinderen juist om hun eigen problemen op te lossen. “In droppings nemen die principes een extreme vorm aan.”
  Helaas zijn hier in Nederland ook veel ouders die hun kinderen oververwennen, overbeschermen, hen geen normen en waarden toebrengen, verkeerde dingen van hen gedogen en hen niet leren om zelfstandig te worden.

  Op sociale media wordt ook vandaag nog volop gereageerd op het artikel. Veel Nederlanders steken er gewoon de draak mee. “We drinken ook urine”, zegt bijvoorbeeld Sander de Hosson. En Daniël Wever tweet: “Zelf werd ik door mijn ouders in het bos gedropt bij Slochteren, toen ik twee jaar was. Ik ben opgevoed door twee koeien en drink nu alleen melk.”

  Ook zeggen sommige Twitteraars dat het artikel ten onrechte de indruk wekt dat iedereen in Nederland aan droppings doet.
  Sommige mensen wijzen op de geringe omvang van de Nederlandse bossen. “Het wildste dier dat je kunt tegenkomen, is misschien een eekhoorn”, zegt bijvoorbeeld Wijnand van der Hoeven. Andere Twitteraars vragen zich af of Hans en Grietje, en natuurlijk Roodkapje, misschien Nederlands zijn.
  in de Nederlandse biossen lopen gelukkig geen kannibalistische heksen rond en de wolven die er zitten hebben genoeg wild tot hun beschikking.

  Amerikanen zelf zijn verbaasd over het fenomeen ‘dropping’, maar sommige lezers maken er ook grappen over:

  “In Amerika, we laten de kinderen daar bij de school afzetten en dan bidden we dat ze niet worden gedood als iemand in een andere massa gaat schieten. Het is veiliger om te zeggen dat de VS de kinderjaren heel anders doet.”

  Volgens de auteur van het droppingverhaal in de New York Times staan droppings in ieder geval heel ver af van de Verenigde Staten, “het land van helikopterouders”. Voor Amerikaanse ouders is het (blijkbaar door de vele moordpartijen daar) minder normaal om hun kind alleen over straat te laten gaan dan hier.

  Vrije-uitloopouders

  In 2015 werd een stel uit Maryland nog op de vingers getikt door de kinderbescherming, omdat hun kinderen (6 en 10) alleen terug naar huis liepen vanaf een park anderhalve kilometer verderop. Ze werden beschuldigd van verwaarlozing.
  Het koppel stond bekend als vrije-uitloopouders (‘free range’), die vrijheid voor hun kinderen juist heel belangrijk vinden. Daartegenover staan de helikopterouders, die hun kinderen juist zoveel mogelijk begeleiden en bijna geen privacy meer gunnen.

  In de Amerikaanse staat Utah is vorig jaar een ‘vrije-uitloopwet’ aangenomen die de definitie van ‘verwaarlozing’ heeft veranderd. Kinderen mogen daar nu bijvoorbeeld alleen naar school lopen of zonder toezicht spelen in een park. Utah is de enige staat met zo’n wet.

  En ikzelf werdt vroeger ook eens met een paar huisgenoten in de nacht op een plek in de Veluwe gedropt waar we gelukkig wel de weg terugvonden en niet door auto’s werden aangereden of door gestoorde maniakken werden belaagd!
  In de Ardennen moest ik zelfs in 1995 eens met mijn reisgenoten tijdens een activiteitenvakantie in een donker bos slapen en ik had nergens last van en goed geslapen dat ik daar had!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s