CARTOON: Nederland 2019 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CARTOON: Nederland 2019 . . .

 1. Peter zegt:

  25 % verbeteren ???
  Dat betekent 75 % geen verbetering ziet en dat is erg.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Jij snapt van die hele cartoon dus helemaal geen ene moer.
   Dat blijkt wel weer uit jouw reactie.
   Jij zou dit als een verbetering zien.

   Like

 2. Het fenomeen is er al heel lang, maar het wordt nu pas met de dag erger; discoauto’s! Ik woon in een middelgrote stad, ong. 40% multi-culti denk ik. Ik woon gelukkig niet aan een erg drukke weg. Maar bijna elk uur scheurt hier wel een auto langs met keiharde muziek. En ja hoor, het is nogal eens ‘arabische house’. Hoe bezopen en aso kun je zijn om ’s nachts met keiharde house door een woonwijk te scheuren! Ook weer zo’n KUTNEVENEFFECT van Rutte en Co! Bedankt Sandalenlikkers!!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @rottenpikwick. Het fenomeen van het systematisch verjagen van autochtone bevolking uit de multi-culti wijken, of buurten, is inderdaad al heel lang. Het bestaat zelfs langer dan de duur van regeringen Rutte en alle Balkenende-regeringen samen. Zo ontstaan steeds groter wordende islamitische enclaves op Nederlands grondgebied. Groot deel van de autochtone bewoners vertrekken uit de omgeving naar elders. Dat gebeurt meestal bij de eerste signalen. Arme stakkers, die geen kant uit kunnen en daar moeten blijven, worden door de overheid aan hun lot overgelaten. Ze vallen ten prooi aan pesterijen en steeds grover geweld van de islamitisch allochtonen die hun jeugd op ze af sturen. De keiharde Arabische House muziek is een lichte voorbeeld. Zo begint het meestal. Het gaat verder naar nachtelijke in brandsteken van wagens die alle behoren tot “blanke Nederlanders” zoals het al jaren in Ede en omgeving gebeurt https://www.youtube.com/watch?v=vLmeblkSIsU en https://www.youtube.com/watch?v=XupCduBzVYY Andere tactiek is mensen rechtstreeks aan te vallen https://www.youtube.com/watch?v=Fz1UsXzEyak
   Wij zijn al in oorlog, maar onze politieke leiders willen dat niet herkennen en zeker niet accepteren. Zij wachten totdat de zandloper leeg loopt en dan zelf zo snel mogelijk wegvluchten. Hebben wij dat scenario niet eerder meegemaakt?

   Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Een Finlander [ burger van Finland ! ] Darko Koku Asre Lauri, vroeger de Ghanese Nationaliteit hebbende, maar nu Nieuwe “Finlander”? ? ?

  was voor Sexuele agressie gearesteerd, maar werd onmiddellijk door de rechter vrijgelaten, omdat…………het ging maar om een klein “incidentje” !.
  Het heeft de WOEDE van Salvini opgewekt…………..
  Het ging om een sexueel niemandalletje met een Politie-AGENTE.
  Maar de dag erna werd de jongeman van 28 opnieuw gearresteerd.
  Hij probeerde twee voorbijgangers te beroven en bedreigde hen met een ijzeren staaf.

  Geliked door 2 people

 4. Had er ook van gehoord. In Europa kun je 365/24/7 nöken en höken en je krijgt nog geld toe ook!! (en een huis!) VERRIJKING! Val dood om mij, Vuige Sandalenlikkers, Misdadigers!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s