Democratie nu! – Aftrap anti-VVD campagne

Screenshot_44.png

De VVD is al jaren op rij de partij met de meeste corruptieschandalen en integriteitsaffaires. Het zijn geen incidenten, het is structureel machtsmisbruik door leden van een regeringspartij. Volgens ons „verheerlijkt en faciliteert” de partij zelfverrijking en andere misdrijven ten koste van de samenleving en word een cultuur in stand gehouden die steeds opnieuw leidt tot economische delicten. De samenleving loopt gevaar door de VVD. Daarom moet deze vereniging verboden worden ter bescherming van de rechten en vrijheden van anderen.

Een greep uit de lange lijst van in opspraak geraakte VVD’ers.

Naast het runnen van een criminele organisatie onder de dekmantel van een partij schuift de VVD steeds meer democratische spelregels en gemaakte afspraken terzijde. Haal de ‘D’ uit de naam VVD, want het is beschamend. Hierbij wat korte lessen om eens over na te denken:

Screenshot_45

Lees verder>>>
(h/t “Sven Groter2“)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, fraude, gezond realisme, Identitaire Beweging, liberalen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op Democratie nu! – Aftrap anti-VVD campagne

 1. Ruud zegt:

  Als je nog steeds traditiegetrouw en zonder er veel over na te denken VVD stemt kan ik er enig begrip voor opbrengen. Als je daarentegen de ongeschreven programmapunten en vooral de huidige beleidslijnen kritisch en met een vaderlandslievend oog bekijkt en ervaart dan gruwel je van die partij en haar politici en zal je er nooit meer goed woord voor over hebben.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Een partij als de VVD kun je staatsrechtelijk natuurlijk nooit verbieden, vooral omdat er bij verschillende politieke partijen die mede die aan de macht zijn geweest, vergelijkbare misbruikers van de verkregen macht zijn geweest, zij het in mindere mate.
  Van oorsprong was de VVD altijd al een partij van en voor de GEGOEDE BURGERS.Wie het financieel goed voor elkaar had koos voor een partij waarvan men vermoedde dat die de belangen van de welgestelden in de samenleving, goed zou verdedigen.
  De VVD was dan ook zelden een echt sociale partij, hoewel -samenhangend met de verlinksing die ook in deze partij optrad- men in de loop van de tijd wel iets meer oog kreeg voor de belangen van de man en vrouw in de straat.
  Wie ontvankelijk is voor de verleiding die er uitgaat van ”snel verkrijgbaar kapitaal” kan gemakkelijk gecorrumpeerd worden. Dat zagen we dan ook in de VVD gebeuren.Dat valt zeer te betreuren ,want deze liberale partij was ooit een van de weinige partijen die helder, consequent bestuur voorstond.

  Wat de burger met gevoel voor rechtvaardigheid nu te doen staat is ”de deksel van de beerput verwijderen’ en het volk van de geuren die dan vrijkomen, laten genieten. Te hopen valt natuurlijk dat ook ons rechtsstelsel deze geuren in de neusgaten krijgt en gaat optreden.
  Van dat laatste ben ik helaas niet meer zeker, want helaas kan ook het rechtsgevoel verschrikkelijk worden aangevreten door politiek correct denken, de meest verderfelijke vorm van politieke waanzin… Ik wilde wel dat Nederland nog een goed voorbeeld was van een goed functionerend rechtsstelsel, maar helaas …..

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  VVD er zit een luchtje aan.

  Like

 4. Peter zegt:

  Een greep uit de lange lijst van in opspraak geraakte VVD’ers.
  Ongelofelijk lange lijst met bekende namen.
  Wordt ongetwijfeld vervolgd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is wat het lijkt, dat het is.
  De werkelijkheid is vaak anders, dan u denkt.
  Wat niet màg zijn ìs niet.
  Wat mòèt zijn, wordt u voorgekauwd.
  Kijk en ie, wat niet wordt getoond.
  Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  VVD-ers behoren tot de sekte van het “alziend oog”.
  Leden van die sekte noemen we “illuminati’s”.
  Zij denken verlicht te zijn.
  Zij hebben het licht van Lucifer gezien.
  Zij hebben hun ziel en zaligheid aan satan verkocht.
  En wie met de duivel scheep gaat, zal met de duivel over moeten.

  De “D” in VVD staat voor “duivel of duivelaanbidders” !!!

  Bij satanisten zijn door brainwashing en mind control (hersenspoeling) gevoelens en emoties geblokkeerd en is het rationele denken beperkt. Tevens zijn duivelse obsessies inbracht. (Hersenspoelen is een methode waarbij bij een persoon de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief zijn normen-en-waardenstelsel, worden uitgewist en vervangen door nieuwe.) Zij hebben dus geen geweten. Zij kennen geen empathie en geen sympathie. De obsessies kunnen zelfs tot hysterieaanvallen leiden. Zij zijn geen normale mensen meer. Zij zijn eigenlijk verworden tot gevaarlijke robots, tot psychopaten. En dergelijke psychopaten horen in een normale samenleving thuis in speciale tehuizen. Zo’n tehuis noemden we vroeger een gekkenhuis.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Psychopathie

  https://www.depsycholoog.nl/psychopaat/#2

  https://www.boekenbestellen.nl/boek/mind-control/9789463454926

  Like

 6. duinsnip zegt:

  VVD=Vereniging Van Draaideurcriminelen.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Vind alles best en naar ik hoop neemt een terminaal persoon voor ons een keer een goede stap die richting op, ik zweer het je hij zal gevierd worden als een vrijheidsstrijder.

  Like

 8. Jan zegt:

  Rutte, nu definitief communist, vindt dat ‘het volk’ er financieel op vooruit moet gaan door van het grootkapitaal te eisen dat zij de salarissen verhogen anders neemt hij maatregelen tegen deze kapitalistische uitzuigers. Dat dit geen zier helpt omdat de belstingen lachwekkend hoog zijn en dus salarisverhoging geen effect heeft snapt hij niet. Die commie zei dat de winsten tegen de plinten klotsen (net zo’n debiele vergelijking als zijn vaasje)

  https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4747471/rutte-vennootschapsbelasting-vvd-premier-winst-grote-bedrijven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s