Halsema: “Dus willen we kijken of daar bosjes weggekapt moeten worden . . .” (de bosjes hebben het gedaan!)

Screenshot_38

Burgemeester Halsema is geschokt door de ernstige mishandeling in Buitenveldert die het leven kostte aan de 68-jarige Rinia Chitanie. ‘Een afschuwelijke moord, vooral ook omdat het om een oudere vrouw gaat die in de buurt bekend was. Dus het is ook heel logisch dat de buurt daar echt verschrikkelijk van geschrokken is’, aldus Halsema in het Gesprek met de Burgemeester op AT5.

De 68-jarige Rinia Chitanie werd op 21 april zwaar mishandeld op Geervliet in Buitenveldert en overleed afgelopen maandag. De verdachte heeft bekend dat hij op de bewuste avond ook seksueel contact met haar heeft gehad. De dood van de vrouw heeft voor flink wat onrust gezorgd in de wijk.

Park veiliger maken

Halsema: ‘We begrijpen dat er ook uit de buurt zorgen zijn rond het park, is het niet te donker, is het niet te onveilig geworden. Dus wij willen samen met de politie het park opnieuw laten schouwen om te kijken of daar bosjes weggekapt moeten worden of er extra verlichting nodig is. Dat gebeurt volgende week.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, migrantengeweld, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

68 reacties op Halsema: “Dus willen we kijken of daar bosjes weggekapt moeten worden . . .” (de bosjes hebben het gedaan!)

 1. Geweldig hoogstaande muts, ze laakt het gedrag van die bosjes…

  Geliked door 9 people

  • paulzwueste zegt:

   De dader was dan ook ’n Bosjesman.

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    het was een neger islamiet geloof ik hoewel het profiel van de dader een detail blijkt te zijn hoe hij berecht –>zou moeten<– worden : gewoon onder een aankomende trein of metro gooien, bijkomend voordeel er hoeven geen opruimingswerken, in de breedste zin van het woord (opruimen) aan te pas te komen.
    Nikske zielenknijpers of advocaatjes die neuzelen over rechten voor de moordenaar, gewoon onder 80ton staal gooien.

    Geliked door 3 people

  • Q zegt:

   Zou Femke niet beter achter de dader (s) aan kunnen gaan, of is ze misschien bang dat die uit haar bevriende multi-culti kringen komen? Ik denk nl. dat de dader geen boreale man is, hoor.

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   AUTO rijdt in op pubiek (geen enkel politicus zal eisen dat auto’s op de schroot moeten)
   WAPEN doodt feestgangers (socialisten eisen direct dat alle wapenvergunningen worden ingetrokken)

   Linksvolk heeft niet eens meer door hoe stupide de opmerking is.

   Geliked door 2 people

   • QenQ6 zegt:

    Misschien kan de dader strafvermindering claimen voor de rechter, omdat de bosjes te laat gesnoeid zijn. Wellicht is smartengeld een mogelijkheid.

    Geliked door 1 persoon

 2. Doornroosje zegt:

  Ach ja, dat is de oplossing. Misschien kan de moordenaar dat doen als taakstraf. Want je moet ze een kans blijven geven nietwaar, Halsema, je bent een Groene kakker die de wereld naar jouw Groene kant wil zetten ,maar we weten waar dat op uitloopt. Een moordje meer of minder maakt dan niet zoveel uit. Kijk maar eens om je heen ,het stinkt in jouw stad.
  t,Jonge, jonge, Een paar bosjes weg halen , hoe verzin je het. Pak het schorem aan wat in jouw stad woont. Ik weet dat ik moet zeggen , ze zijn niet allemaal zo, maar mijn hoop vervliegt.

  Geliked door 10 people

 3. Piet Snot zegt:

  Dit vind ik een nogal vreemde uitspraak.
  ” vooral ook omdat het om een oudere vrouw gaat die in de buurt bekend was.”

  Want wanneer de vrouw minder bekend was, dan was het minder erg of zo, of hadden ze het dan uit het nieuws kunnen houden en hadden we niet geweten.

  Geliked door 10 people

  • delamontagne zegt:

   Ze wil “Niets” achterhouden, zegt Famke Hallalsema.
   Ze wil ’t alleen ’n beetje bagatelliseren en met goedkope praatjes ’t zo gauw mogelijk in de vergetelheid doen belanden.
   Als de vrouw nog minder bekend zou zijn geweest, had je er helemaal niets meer over gehoord, een “Fait-divers” in de krant.
   Ik zit al jaren te wachten tot zo’n omhooggevallen[ gekozen] HOTEMETOOT iets dergelijks overkomt, liefst 2-3 graadjes erger.
   Dan is NL in last en zul je er dagen/weken over lezen in de krant.

   Geliked door 6 people

 4. Frauke zegt:

  Wij moeten ons aanpassen,hoe je ’t ook wendt of keert. Het leger des heils doet helaas ook een duit in het zakje. Zij hebben kleurplaten uitgedeeld, hoorde ik , voor de oorlogsslachtoffertjes maar de tekeningen van hondjes, poesjes etc werden toch maar verwijderd. Want , deze slachtoffertjes gaan anders om met dieren.

  Geliked door 6 people

  • delamontagne zegt:

   Nederlanders [ EU-ers ! ], zouden OOK anders moeten omgaan met dit soort BARBAARS volk.
   Dat zijn ze gewend en voelen zij zich zelf er het beste bij thuis.

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Hier hebben ze alle zwanen nesten leeg geroofd van hun kleintjes en alle eieren.
   Niet enkele nesten, maar allemaal in de hele stad.
   Dit is dus georganiseerd geweest met een flinke ploeg.
   Dat schijnt een lekkernij te zijn voor sommige.
   Dit was toch ook totaal ondenkbaar in Nederland vroeger dat ze zwanen nesten leeg roofden.

   Geliked door 6 people

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 15 juni 2019 om 10:51

    Hier hebben ze alle zwanen nesten leeg geroofd van hun kleintjes en alle eieren.
    Niet enkele nesten, maar allemaal in de hele stad.

    GLOEIENDE, GLOEIENDE GVD!!!
    Smerige, laffe schoften!
    Werk van de mohammedaanse ‘verrijkers’?
    GVD!

    Geliked door 1 persoon

 5. Piet Snot zegt:

  Beredenering van een klein kind trouwens is dit.
  Want als er geen struiken bestaan hadden, dan waren er ook nooit struikrovers geweest.

  Geliked door 6 people

 6. koosv8 zegt:

  Groen links gaat nu zelf over tot het verwijderen van het groen. Dat zullen de bosjes mensen in onze hoofdstad niet leuk vinden.
  Dat een partij als deze, zovaak totaal anders kan reageren, als de weldenkende mensen.
  DAT VIND IK ZO KNAP BIJ DEZE IDIOTEN!!

  Geliked door 6 people

 7. boorzalf zegt:

  Werkt de Amsterdamse politie ook al als tuinman? Ach ja, groene vingers hebben ze al.🌳🌵

  Geliked door 3 people

 8. Blaffertje zegt:

  Uiteraard.
  Men kiest weer de weg van de minste weerstand, ‘de bosjes hebben het gedaan’!
  Maar het ware probleem, dat tuig aanpakken, doet men niet.
  Men laat dat rapaille liever doorgaan zodat het als een etterende wond onze maatschappij naar de kloten helpt.
  “Zachte heelmeesters, stinkende wonden”
  Een etterende wond snijd men des noods ook uit om de patiënt te genezen.

  Geliked door 4 people

 9. Hans Kreuger zegt:

  Alle groen weg, geheel asfalteren dat park, zo wordt Amsterdam steeds leuker.

  Geliked door 2 people

 10. A. Alberda zegt:

  Bosjesstatushouders wegkappen overwegen…

  Geliked door 6 people

 11. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Amsterdam was een een mooie lieve stad. Maar dat was vroeger in die goeie ouwe tijd.Nu in de niet zo goeie nieuwe tijd hebben ze aldaar een geëmancipeerde gender als burgemeester. Zij is er als de kippen bij, om het kwaad met halfslachtige middelen te bestrijden. Nee, zij verzwijgt niets, maar ze bagatelliseert wel en kijkt naar de verkeerde kant. Menige echte Amsterdammer zal de dag prijzen, waarop Femke een exotisch tractement zal krijgen.
  Ach en wee, hoe errug en wat ziellug.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee hoor, Amsterdam is nooit een lieve stad geweest, de misdaad tierde er altijd al welig.
   Er is echter wel een verschil tussen de misdaad vroeger en heden, veel van de hedendaagse misdaad is drugsgerelateerd en dat maakt misdaad net als junks onvoorspelbaar.
   Politie en justitie lopen normaliter al achter de feiten aan maar door het softe beleid dat ruwweg van de zeventiger jaren is ontstaan is het dweilen met de kraan open.
   De zogenaamde draaideur criminelen bestonden vroeger niet of nauwelijks maar een junk heeft nu eenmaal zijn porties drugs nodig en dat valt met een normale baan niet te doen, daarbij maakt het gebruik je ook nog eens ongeschikt om normaal te functioneren binnen een maatschappij en dus rest niets anders dan wat men noemt ‘kleine criminaliteit’.
   Onzin natuurlijk en daarbij is de oorzaak; het drugsgebruik nooit goed aangepakt.
   Verplicht en onder dwang afkicken is gelijk aan vloeken in de kerk.
   Er wordt weggekeken, jongeren die naar festivals gaan slikken massaal pillen ‘want zo’n pilletje kan geen kwaad’, dat zo’n pilletje al gauw de opmaat is naar iets sterkers dat wordt uit het oog verloren of onder het tapijt geveegd.
   Het geld dat in de drugsindustrie verdiend wordt is astronomisch en gaat onze fantasie te boven. En niet alleen boven aan de de top van de misdaad piramide ook onderaan wordt stevig ‘verdiend’.
   Wat politie en justitie doen is symptoombestrijding, het hele drugsbeleid is erop gericht drugs uit de roulatie nemen, dat is niks anders dan prijs opdrijven.
   Tegelijkertijd dwing je de junk tot nóg grotere criminaliteit. Als zijn gebruik zo’n € 100,= per dag is dan volstaat het pikken van wat autoradio’s als hij echter voor zo’n zelfde portie € 300,= moet betalen doordat de prijzen zijn opgelopen dan dek je dat niet meer af met kleine diefstallen, dan moet je wat anders verzinnen en komt het molesteren van voorbijgangers in beeld, een stapje verder is een roofoverval en dat gaat net zolang door tot er slachtoffers vallen.
   Conclusie; niet alleen de drugshandel moet worden aangepakt, het drugsgebruik zou moeten worden aangepakt en omdat het zo ingeburgerd is geraakt moet dat extreem zwaar worden bestraft, zó zwaar dat er niets anders rest dan afkicken.

   Geliked door 4 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik heb altijd geleerd als Amsterdammer, dat het tuig juist in Den Haag woonde, en omstreken.

    En een junk die afgekickt is, is na een kleine verleiding weer net zo’n junk als dat hij of zij altijd al was.
    Ze blijven een zwak houden voor alles wat drugs is met een kleine tegenslag.
    Dat krijg je er nooit meer uit.
    Geef het dan maar vrij en laten ze zichzelf dan maar dood spuiten of snuiven.
    Als het zeer goedkoop is, hoeven ze ook niet te stelen.
    Of je moet ze allemaal opsluiten voor de rest van hun leven, wat ook klauwen met geld kost.

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    En het is complete onzin dat een wietje het begin van zwaarder spul is.
    Ik heb nog nooit iets anders dan een wietje gerookt, en echt werkelijk alles wat jij maar kan bedenken is mij al aangeboden.
    Zo iets zit in je of niet om dat uit te willen uit proberen.
    Al zou het bijna gratis zijn, dan zal ik nog niet uit proberen.

    Geliked door 1 persoon

   • rottenpikwick zegt:

    Goed stuk! Misschien moet er hier ook snoeihard worden ingegrepen. Gebruikers van al dit “lekkers” die in de problemen komen, zelf de rekening van de “reanimatie” laten betalen. Denk dat je dan de volgende keer je wel tig keer bedenkt voor je er weer 1tje neemt. Minder afnemers, minder productie, minder criminaliteit. Maar voor snoeiharde maatregelen moet je niet in NL zijn. Zachte Heelmeesters….

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 15 juni 2019 om 15:12

    Geef het dan maar vrij en laten ze zichzelf dan maar dood spuiten of snuiven.
    Als het zeer goedkoop is, hoeven ze ook niet te stelen.
    Of je moet ze allemaal opsluiten voor de rest van hun leven, wat ook klauwen met geld kost.

    Ik zeg altijd maar zo: wie dood wil aan drugs, alcohol en/of tabak, moet dat gewoon mogen doen. ALS een drugsgebruiker anderen maar niet schaadt.
    Iedereen mag van mij zelf weten hoe en wanneer hij dood wil.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    rottenpikwick,
    En op welke manier denk jij dan dat je drugs gebruikers hun rekeningen kan laten betalen van hun ziekenhuiszorg omdat ze nog net niet meteen dood zijn gegaan?
    We hebben het over JUNKS, weet je nog.
    Of ben je nou echt zo simpel.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Alleen dit zinnetje al van rottenpikwick.

    “Denk dat je dan de volgende keer je wel tig keer bedenkt voor je er weer 1tje neemt.”

    Dan heb je echt werkelijk geen idee wat een junk is.
    Alsof een junk zich daar druk om zou maken.
    Jij bent echt heel simpel.

    Like

   • Trucker zegt:

    Mijn aanpak zou zijn wie dealt de doodstraf, poepsimpel of het 1gm is of 1kg peine capital.
    Twee voordelen, 1 aanvoerlijn weg en 2 de dealer zal praten want hij weet dat hij toch aan het einde van de rit is (definitief).
    Zachte heelmeesters maken inderdaad de meest stinkende wonden en zeker als het …ologen betreft die geloven in een tweede kans, in hij/zij zal zijn leven beteren, to hell en draconische straffen uitdelen.
    Tussen haakjes dronken doodrijders (slachtoffers hoeven zelfs niet dood te zijn) mogen ze levenslang geven (letterlijk hé).
    Ik walg van lieden zonder principes die niet in staat blijken om zichzelf en hun omgeving vrij van smeerlapperij te houden.

    Like

 12. Anja zegt:

  Famke Helsema, kan beter haar eigen bosje weghakken, en meteen bij die lieve importmensjes gaan zingen dat ze welkom zijn, illegaal of ongedocumenteerd of uiteraard gek mét status. Dit land is ten dode opgeschreven, overgeleverd aan de deugers die het voor het zeggen hebben.

  Geliked door 1 persoon

 13. Trucker zegt:

  Da vrouwmens moet toch geen bosjes laten wegkappen, ze laat ome agent met zijn islamitische deugdelijkheids rapport maar in het rond struinen, grote kans dat de islamiet zo hard lacht dat hij een kramp krijgt.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jackholland zegt:

  Ik word zo moe van al die onzin , volk uit het midden oosten is gewoon agressiever en primitiever dan blanke westerlingen . Ze hebben gemiddeld meer testosteron dan west Europeanen. Dit veroorzaakt haantjesgedrag met bijbehorend intimidatie gedrag.Wij achterlijke blanke zoetsappige westerlingen denken dat we door praten en begrip voor het gedrag en de cultuur van deze barbaren het gedrag van deze barbaren zodanig kunnen beïnvloeden dat ze net zo gaan reageren als de gemiddelde blanke westerling. Niets is minder waar de midden oosten barbaar ziet ons westerse gedrag als teken van zwakte . Gevolg de midden oosten barbaar gaat zich hier nog meer eisen stellen en gaat nog meer intimidatiegedrag en agressie vertonen want hij merkt dat hij zijn gang kan gaan. We moeten niet vergeten dat ook de mens gewoon een dier is. En zoals je hondenrassen kan fokken op bijvoorbeeld waakzaam gedrag of op kindvriendelijkheid of op agressie zo zijn mensenrassen ook onbewust / bewust gefokt op bepaalde kenmerken. Het midden oosten ras is agressiever dommer dan het westerse blanke ras waarbij het Midden-Oosten ras ook nog eens zwaar te maken heeft met inteelt hetgeen de kwaliteit van het ras niet ten goede komt. Er is maar 1 oplossing en dat is op verschillende manieren omgaan met bepaalde mensenrassen . Een pitbull moet je ook anders opvoeden dan een poedeltje . Als jij een pitbull pup niet duidelijk laat voelen dat jij de baas bent dan gaat de pitbullpup over jou de baas spelen. Dus maw behandel Marokkaan Turk Somaliër op de manier zoals hij of zij dat begrijpt en dat is voor dit soort barbaren niet praten ,begrip en taakstrafjes. Dat is de knoet eronder houden anders gaan ze met je lopen. De Turkse politie heeft dat al lang begrepen eerst slaan dan praten. En de Turk heeft daardoor wel respect voor de Turkse politie. De Nederlandse agent wordt uitgelachen !

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Kan mij er helemaal in vinden! LIKE!

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het is allemaal héél raciestisch wat ik hier lees.
   Ik had ’t zelf niet beter kunnen schrijven, 100% mee eens………..
   Maar meer dan 5 ***** kan ik er niet voor geven, dat is ’t maximum.
   Lager volk dan die barbaarse, achterlijke muslim arabs is er niet.
   Foldertjes uitdelen wordt in NL al gevaarlijk………..

   Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Hey delamontagne ik heb soms visioenen dat ik daar tussen die islamieten sta en opeens ne GP bovenhaal, man man krijg er soms niet genoeg van 🙂

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Inplaats van visioenen had ik weleens nightmares dat ik tussen dat achterlijke islamvolk in MO zit, die nachtmares waren haast net zo erg als die ik over m’n schoonvader ZALIGER droomde, die Gelukkig al meer dan 30 jaar Dood is.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 15 juni 2019 om 19:24

    Een Browning Hi-Power?

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt:16 juni 2019 om 08:32

    the one and only meisje Tistochwat, voor mij niks beters op de markt (maar ik ben dan ook een beetje een nostalgicus), anderen hebben niet dezelfde mening zeer zeker niet.

    Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Zeker, er bestaan mensenrassen maar die zijn gevormd door omgevingsomstandigheden en niet door fokken. Je kunt twee soorten fokkers onderscheiden; de vermeerderaars en de verbeteraars.
   Vermeerderaars zijn overal ter wereld te vinden en bij alle rassen, bewuste verbeteraars echter niet, dat zou betekenen dat er vooraf geselecteerd moet worden, een zekere meneer A.H. te Duitsland had dat graag gewild maar het is nooit echt van de plank gekomen.
   Kortom mensen zijn geen doelbewust gefokt ras.
   Dat mensen uit het Midden-Oosten of Afrika een hoger testosteron zouden hebben is zeer twijfelachtig, ook hier gelden weer de omgevingsfactoren en in onze contreien vaak het venijn dat ze niet echt in staat zijn om mee te komen.

   Like

 15. Thoth zegt:

  Wat een koei is deze Ahalsema. De bosjes moeten nu gekapt worden i.p.v. een stop op de asielverlening. Zo’n 10000 statushouders zijn verdacht van criminele feiten. Of dat nu wat uitmaakt, getverderrie.

  Geliked door 2 people

 16. Mirjam zegt:

  Femke ,kijk nog eens heel goed naar dit voorstel ,ben je nou werkelijk zo achterlijk om dan maar bosjes weg hakken ,je ziet en begrijpt het niet hè?

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ze begrijpt het zeer goed, maar wil het er niet over hebben.

   Geliked door 5 people

   • Trucker zegt:

    Hey Snot die vogels met hun lange nek… verdorie hoe heten die ook alweer ze steken voortdurend hun kop in t’zand struisvogels ja nu weet ik het weer.
    Er zijn er ook die de olifant in de kamer niet zien staan en eerlijk gezegd ne olifant is toch al een redelijk groot dier…

    Geliked door 1 persoon

 17. Tineke zegt:

  Op zoveel onzin ga ik niet eens meer in.

  Geliked door 3 people

 18. Kraftavilqa zegt:

  Het blijft toch een achterlijke doos die Femke – ongehinderd door voortschrijdend inzicht – alleen wanneer het haar zo uitkomt (oportunisme is haar niet vreemd) neemt ze wel eens een verstandig besluit; zoals toen ze haar kinderen op een witte school deed, want zo verklaarde ze m’n kinderen zijn geen sociaal experiment, nee maar alle andere NL.se kinderen wel hè Femke? Een duidelijk geval van het bij linkshoofdigen zo gangbare “Do as I say, don’t do as I do”.

  Geliked door 2 people

 19. Tistochwat zegt:

  Ja hoor, struiken zijn misdadig!
  IDIOOT, GEK, WIJF! Moet het groen wijken voor smerig, mohammedaans importtuig?
  Echt een ‘logische’ maatregel van ‘Groen Links’!

  Pak de oorzaak van die belastinggeldverslindende, gore criminaliteit aan: je knuffelmohammedanen, Geef de oorspronkelijke Nederlanders een veilig bestaan, i.p.v. die achterlijke, wilde koppensnellers met hun ‘allah’.
  TRAP ZE DE STAD, HET LAND EN EUROPA UIT!
  Als het niet zo vreselijk droevig en gevaarlijk was, zou ik erom moeten lachen.

  Toch maar een komisch stripje:

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   YEP hier zat ik op te wachten , meisje Tistochwat’s beresterke cartoons waar ik altijd moet mee lachen, ik ben van het simpele soort dus geen intellectuele humor waar ik toch niets van snap.
   Tistochwat MEER MEER MEER

   Geliked door 2 people

 20. Harry zegt:

  Je moet die kut-moslims kort hakken en niet de struiken , Halsema !
  Je bent al zo ver verknipt dat je niet snapt waar het probleem schuilt ;
  óf je bent al zó ver doorgesnoven dat je denkt dat wij de onzin die je uitkraamt geloven .
  Nog maar even voor de duidelijkheid : HET PROBLEEM IS DE ISLAM !
  Niet de struiken .
  Straks ook alle bomen kappen ?
  Windmolens er voor in de plaats ?
  Stapelgek , die groen-linksers !

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Mevr.Hallalsema weet niet zo heel veel van islam, al vindt ze zelf van wel.
   Een paar jaar geleden probeerde ze de Heer Wilders voor gek te zetten in de 2e Kamer toen hij ’t had over het islam-woord “takiya” de islamitisch gedoogde Leugen.
   “Oh, dat woord verzint meneer Wilders even terplaatse” was wat ze enkel kon zeggen.
   dom, dommer,…..Groen [s]linkse Hallalsema

   Geliked door 2 people

 21. Tineke zegt:

  En de politie heeft nog niemand aangehouden.
  Ze willen natuurlijk ook allemaal een tevredenheidscertificaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Deze hoort op het topic van pegida voorman aangevallen.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Hey Tinneke in t’Vlaams zeggen wij ‘ge begint ze ne beetje te vangen’ (vertaling vraag je maar aan Piet Snot die kent dat vast wel 🙂
    ik peins dat dat komt door dat klemmen om uw bedstijl iets van bloed dat niet goed doorstroomt en de hersenen een beetje in de steek laat op belangrijk momenten en ja dan laat ge wel al eens een steek vallen 🙂 🙂 🙂

    Geliked door 1 persoon

 22. boorzalf zegt:

  Er zijn weer rare buitenlandse profeten op deze site, hou het even voor gezien.

  Like

 23. David zegt:

  Vrijmetselarij

  Like

 24. woodensledge zegt:

  Maak alle bossen en parken veilig: haal alle bomen weg!

  Like

 25. Hans zegt:

  Halsema laat ze maar snuiven dat wil ze toch graag zo’n leugen naar zij ze weet niet wat ze ze zo’n drugs mens de een in de regering zuipen en de andere drugs gebruik lekker regering en burgemeester hebben we zeg een troep zooi

  Like

 26. Rinus zegt:

  Dat wijf is stapel gek ze lijkt op de burgemeester van Londen zie reactie, Trump.

  Like

 27. woodensledge zegt:

  Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er nog een man is die op haar klaar komt.

  Like

 28. Jack Terrible zegt:

  Speciaal voor Bosjesnegers en andere onkundige personen;
  Geholpen

  Da’s pas klote…
  weg kloten.
  Da’s pas balen…
  geen nieuwe halen!

  Jack Terrible

  Geliked door 1 persoon

 29. Karel zegt:

  Weg MET HALSEMA NU!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s