Historica legt verband tussen DENK, NSB en Communisten: ‘Doelbewust en systematisch zelfde handelswijze!’

Screenshot_46

De NSB, de Communistische Partij en het hedendaagse DENK gedragen zich op vrijwel identieke wijze in de Tweede Kamer, aldus historica Carla Hoetink vandaag in De Telegraaf. Het ronduit onbeschofte gedrag van Kamerlid Selçuk Öztürk roept historische parallellen op met de donkerste bladzijden in de geschiedenis van de Tweede Kamer. Met fascisten, communisten en ander agressief gespuis dat zich voor de rechter heeft moeten verantwoorden.

Zoals DENK zich tegenwoordig in de Tweede Kamer opstelt, zo gingen de NSB-fascisten van Anton Mussert in de jaren ’20 en ’30 tekeer. En na de Tweede Wereldoorlog namen de communisten van de CPN het onrust stokende stokje over. Constant schreeuwen, agressief verdrag vertonen en bekvechten met de voorzitter: het was tot een paar jaar geleden het exclusieve domein van nazi’s en marxisten. Maar sinds Selçuk Öztürk voor DENK in de Tweede Kamer zit, heeft ook die laatste partij zich in een ‘illuster’ rijtje geplaatst. Dat zegt historica Carla Hoetink vandaag in De Telegraaf:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", Barbarisme, Communisme, Fascisme, islamofascisme, kwaadaardige opzet, nationaalsocialisme, Nederland, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Historica legt verband tussen DENK, NSB en Communisten: ‘Doelbewust en systematisch zelfde handelswijze!’

 1. koddebeier zegt:

  Islam en fascisme ???? Zouden ze het eindelijk door hebben ????

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Om die onbenullen te herkennen behoeft men geen historica te zijn. De oplossing is simpel. Een of twee paspoorten is daarbij van ondergeschikt belang. Voor beiden geldt, geen stemrecht voor buitenlanders in ONS land. Dat is alleen voor boreale Nederlanders weggelegd. Niet mee eens, dan opdonderstralen naar je land van herkomst. Jullie hebben hier niets te zeggen, laat staan iets te willen.

  Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Ik heb nog nooit een Turk op een andere manier zien communiceren.
  Het is altijd schreeuwen en schelden en dreigen en veel bewegingen maken met ze armen.

  Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Niet alleen maar schreeuwen en schelden en dreigen en veel bewegingen maken met ze armen, maar ook altijd ontkennen en liegen. Desondanks heb ik ze altijd geknipt en geschoren ( En ik ben geen kapper)

   Geliked door 1 persoon

 4. Ton Ruygrok zegt:

  Mussert e.a waren dan nog NL ers …maar de Bende van Denkers komen van duizenden km veraf er hier in het hart van NL een klerezooi van maken met hun achterlijke gedrag.. en .. ze worden nog gedoogd ook .. , Ooit gehoord..,?volkomen krankzinnig allemaal.., zou je bij Rutte.. of Klaver.. of Willem Alexander.. in huis mogen komen en blijven als je daar ff de dienst uit ging maken met een hoop herrie en gedoe.., reken maar van niet .., maar in het huis van NL moet dit wel kunnen .. rare logica.., zou een partij van NL ers in het Turkse parlement kunnen komen en zich zo gedragen .. nou.., ik geef je geen 2 sec. En je ligt met heel je hebben en houden in de Bosporus…, hoe volmaakt en volkomen idioot wij hier zijn is niet te beschrijven.., en dan menen onze.. lijders.. dat ze capabel zijn.., echt zielig..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 2 people

 5. fransdewit zegt:

  Ach mensen wij weten dit toch allang, We schrijven maar in de hoop dat die gasten in de tweede kamer nu eens wroeging gaan krijgen en dat ze zich gaan schamen, met de manier hoe dat ze met het volk omgaan. We worden belazert van alle kanten. Eigenlijk kunnen ze net zo goed stoppen met zeuren in de 2e kamer, want het heeft totaal geen zin. Zelfs de voorzitter durft zich niet achter de diverse wetten te scharen. Alles gaat gewoon door met onbenulligheden en de Koning? die laat zich lekker betalen, onderhouden en maakt fijne reisjes. Maar o gelukkig hij gaat ook dood.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het hier niet mee eens, was het altijd hartgrondig oneens met de communisten van het CPN maar ondanks dat ze een verderfelijke ideologie aanhingen deden ze dat in de Tweede Kamer op een redelijk normale manier, Marcus Bakker, jarenlang het kopstuk van de CPN werd door alle parlementariërs gezien als een geestig en scherpzinnig redenaar.
  Er is zelfs een zaal in het gebouw van de Tweede Kamer naar hem vernoemd.
  Ook zijn opvolger Ina Brouwer was een keurige parlementariër.
  Ook al ben je het niet met iemand eens geeft nog geen vrijkaart om met modder te gaan gooien.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Het ronduit onbeschofte gedrag van Kamerlid Selçuk ….niets abnormaal want het is een Turk…..ik heb nooit in mijn loopbaantje als Antwerpse politie-agent ooit een vriendelijke Turk ontmoet als ik een boete gaf

  Like

 8. Er was een dag dat de politiek een deur opende voor zulke figuren, zelfs de wet aan paste (anti discriminatie wet) en zodoende zulke lieden alle kansen kregen.
  Voordat Nederland doodziek werd keek ze toe zonder in opstand te komen.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Er is toch een groot verschil tussen de NSB, CPN en DENK. NSB’ers zoals Rost van Toningen en de schreeuwende communisten waren allemaal AUTOCHTONE NEDERLANDERS. Verguisde Nederlanders, maar toch Nederlanders die recht hadden in hun Nederlandse parlement te schreeuwen. Selçuk Öztürk en de rest van de DENK bende ZIJN GEEN NEDERLANDERS!!! Zij zijn op de eerste plaats Turken en Marokkanen. Zij horen niet in de Tweede-Kamer te zitten, maar in het parlement van Ankara of Rabat. Verraderlijke politici van de partijenkartel hebben hen – voor welke duistere reden dan ook – het recht om te stemmen. DENK politici houden dubbele nationaliteiten en drie loyaliteiten (land van origin, islam en ook nog een beetje Nederland voor de goede voorzieningen). Niemand heeft ooit gehoord van een PKN of RK Nederlander die lid was van de Turkse parlement, of die van Marokko.

  Like

 10. Jan zegt:

  De Denk-gekken menen dat uitgerij censuur opgelegd dient te worden, want ‘dieskriemienasie’ (of zoiets)

  DENK-sneeuwvlokjes klagen over schoolboek dat schrijft over ‘moskee in grauwe wijk’: ‘Vooroordelen en stereotypen!’

  DENK is boos. Rechtse indoctrinatie in het onderwijs! Say what? Nou, er is namelijk een aardrijkskundeboek voor de basisschool waarin staat beschreven dat moskeeën, in Nederland, doorgaans in grauwe wijken staan. Die feitelijke constatering vindt natuurlijk niet iedereen even leuk, en dus met het Ministerie van Onderwijs de schoolboeken maar gaan censureren, aldus DENK.

  …..
  En dat is tegen het zere DENK-been, die meteen geërgerd allerlei Kamervragen stellen. Er moet meteen een hele inquisitie tegen lesmateriaal gestart worden. Want stel je eens voor dat die boeken niet in lijn zijn met het DENK-verkiezingsprogramma! Dan moet de overheid dus keihard ingrijpen en gaan censureren:

  Vragen van het lid Azarkan (DENK) aan de Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media over het onderwijsboek Geobas 7
  – Bent u bereid om de uitgever van Geobas 7 hierop aan te spreken? Zo nee, waarom niet?
  ….
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/denk-sneeuwvlokjes-klagen-over-schoolboek-dat-schrijft-over-moskee-in-grauwe-wijk-vooroordelen-en-stereotypen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s