Schandalig! Edwin Wagensveld (Pegida) aangevallen door (islamitisch!) tuig nabij Al Fourqaan-moskee

Screenshot_58

(Door: Teunis Dokter)

Ja, want je zou maar eens flyers uitdelen of zo, want dan ben je gevaarlijk en verdien je het om hardhandig te worden aangevallen door een paar idioten? Nou, in Nederland is dat normaal, zéker als je Edwin Wagensveld heet. 

Ondertussen is het natuurlijk de bedoeling dat niemand hier wakker van ligt.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

57 reacties op Schandalig! Edwin Wagensveld (Pegida) aangevallen door (islamitisch!) tuig nabij Al Fourqaan-moskee

 1. Bagul zegt:

  Wagensveld moet niet zo zeiken. Naïef flyeren en dan denken dat je er mee weg komt bij die ratten. Die noemen ze dan idioten, de gestoorde moslims, so to speak. Wagensveld moet overgaan tot hardere acties. Acties die er toe doen. Niet klagen over de democratie, de rechtstaat en de rest. Die zijn er niet op dat moment. Een ding is zeker, hij kan nooit iets ten uitvoer brengen anders dan datgene wat hij nu doet. Praten, demonstreren, een foldertje aanbieden en zijn ongenoegen uiten. Terugslaan kan alleen uitgevoerd worden door individuen die onder de radar leven. De John Doe’s. Ik vraag mij af hoeveel van jullie hieraan kunnen voldoen, bezoekers en reageerders(meepraters), op dit forum..

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Maar hij doet in ieder geval nog iets!!

   Geliked door 7 people

   • Bagul zegt:

    Ja Tineke, hij doet iets! Anders dutten wij in. Iemand moet iets doen. Ik ook. Jij ook. Wij doen allemaal iets. Wat zal er toe doen? Wanneer ontploft het? Is het besef er dat het zo niet langer kan? Weet dat het anti-climax verhaal niet ver weg is. Het gaat niet fraai zijn. Daarom hamerde ik in eerdere reacties op voorbereid zijn. Heb je al een watervoorraad aangelegd? Een EHBO kit? Een wapen aangeschaft? Een overlevingsboekje gekocht? Die SAS boekjes zijn vrij goed en duidelijk. En Tineke, vergeet niet een goed mes?! Waar je twijgjes en takjes mee kunt splijten. Veel waar voor weinig budget is het merk Mora Kniven. Lang verhaal kort, ik begrijp je. Wagensveld doet iets. Laat hem dit doen, wij doen de rest. Sterkte.

    Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    Jezus Bagul,ik krijg altijd een raar ,niet te duiden gevoel bij jouw reacties.
    “Wij doen de rest”
    Wie zijn die wij dan? kunnen wij ons aansluiten bij jullie?
    Het blijft allemaal zo in nevelen gehuld.
    Neem je ons serieus hier?
    En wat zouden wij hier dan kunnen doen hier volgens jou?
    Kortom,kun je duidelijker zijn.
    Mijn eigenlijke vraag is;
    Wie ben je Bagul?
    En waar sta je PRECIES voor?

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Helaas brengt het dus niet het gewenste effect, behalve dan een rellende horde tuig, dat begint te schoppen en te meppen.

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Bagul 16 juni 2019 om 09:32

    Heb je al een watervoorraad aangelegd? Een EHBO kit? Een wapen aangeschaft? Een overlevingsboekje gekocht?

    Wat heb je daaraan als je je daarmee moet verschansen in het een of andere hol?
    Je watervoorraad e.d. raken echt een keer op.
    Net zoiets als bij een kernramp: onder de grond kruipen tot de nucleaire winter voorbij is; kun je lang wachten.
    Nee, laat mij maar naast die atoombom staan als ze hem laten ontploffen; ben ik tenminste meteen verdampt.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Bagul 15 juni 2019 om 20:26

   Is het misschien een idee dat jij een leger op de been brengt om met harde hand orde op zaken te stellen?
   Ik denk dat ik het heel mooi zou vinden als er een en ander gezuiverd werd in dit land, zodat er eindelijk sprake zal zijn van rechtvaardigheid, vrede, rust en misschien zelfs geluk voor de eigen bevolking, die zich bewusteloos betaalt aan Ruttes ‘schatkist’.

   Geliked door 3 people

   • Bagul zegt:

    Tistochwat,

    Zuivering is geen optie meer. Dat systeem gaat niet werken. Te traag. Het is ook iets uit het verleden. Als Den Haag collectief niets doet dan zal het uitdraaien op een paranoïde gang van zaken waar wij elkaar (moslims en christenen) zullen opjagen tot in den doed. Hoe dat er in de praktijk uitziet hoef ik jou niet uit te leggen, denk ik.

    Geliked door 4 people

   • Nemesis zegt:

    Maar dit leger zal eerst maar eens onder de radar moeten blijven als ze handelen, totdat de rest van de “ik wacht wel af wat mijn buurman doet” ook achter de boom te voorschijn komt en gaat meedoen.

    Geliked door 3 people

  • Wat hij doet met die akties ( zeer onschuldige acties ala ‘ spiegeltje met woorden voorhouden”) is laten zien dat het dus niet meevalt met die paar islamieten hier in Nederland en Europa ( dat is wat je politici geregeld hoort zeggen). Zoals ook WIlders aangeeft; hier heerst geen sharia maar democratie. Wordt tijd dat OM, Regering en bburgemeesters en wethoders hard gaan optreden. Wagensveld legt blot waar wij hier al jaren lang voor ‘woordvechten/openbaren’ . Dat is alleen mar goed. Ga je over op ‘ harde acties’ dan zal die uitkomst zich tegen ons keren……!!!

   Geliked door 2 people

   • Tjee wat een taalfouten, te snel getypt en niet nagekeken, met excuus

    Like

   • Bagul zegt:

    Jowitteroosblog,

    Als blijkt dat hij straks geen leven meer heeft omdat hij steeds opgejaagd wordt en ook geen bescherming kan genieten omdat hij geen politicus is, dan is het snel gedaan. Met alle respect voor wat hij nu doet. Wagensveld is ook maar een mens, geen vechtmachine. Ook mentaal niet. Om terug te slaan op de manier die ik voor ogen heb, dat vergt een totaal andere patriot. Daar zijn mensen op gepromoveerd, zo complex is die materie. Maar goed, hij gaat er staan terwijl anderen gaan vissen…..of een tuinhuisje in elkaar gaan zetten na een verstikkende week van arbeid geleverd te hebben.

    Geliked door 4 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   “Terugslaan kan alleen uitgevoerd worden door individuen die onder de radar leven. De John Doe’s. Ik vraag mij af hoeveel van jullie hieraan kunnen voldoen, bezoekers en reageerders (meepraters), op dit forum.”

   Op een openbaar blog zult u daar nooit antwoord op krijgen Bagul. Als ze dat wel zouden doen worden ze binnen no time bezocht door een aantal overheidsdienaren. Bovendien, de vijand leest hier mee.
   Patriotten die elkaar van haver tot gort kennen weten dit ook en gaan niet hun eigen ruiten ingooien.

   Geliked door 4 people

   • Bagul zegt:

    Joannes, interessant en waar wat je schrijft. Het gaat er mij niet om dat mensen zich bekend maken maar het gaat mij om het aanzetten tot nadenken en het besef te laten indalen dat alles draait om doen. Durven doen. Overtuigd zijn en weten dat als er één bereid is, er meerdere volgen. Samen is uitgesloten. Dat zie je ook aan de andere kant. Steeds enkele die toeslaan. Niet massaal. Succes met jouw keuzes.

    Geliked door 2 people

  • Marijke zegt:

   Hij doet wat hij kan doen zonder zelf opgepakt te worden. Nu is er niemand aangehouden, terwijl de man fysiek belaagd werd. Andersom mag hij nog niet met een varkensmutsje ergens gaan staan of hij wordt opgepakt. Het zegt genoeg.

   Geliked door 5 people

   • Lucky zegt:

    Angst, angst, angst.
    Men is zo voorzichtig met die figuren omdat men doodsbang is dat de vlam in de pan slaat, want dan gaat het echt los….

    Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Ach Marijke dat met dat varkensmutsje is gewoon een reden van de Politie om te laten zien dat ze er ook zijn en wel op durven treden als het hen uit komt.
    Even iets over varkens: voor de moslims is een varken onrein en beledigend dus, dan vraag Ik me af wat zij hier in Europa zoeken buiten een uitkering.
    Hier in Europa leven namelijk zo’n 130 tot 140 miljoen varkens wat dus neer komt op hetzelfde aantal keren belediging.
    Zou Ik moslim zijn zou Ik voor minder terug keren naar mijn zandbak.

    2017.
    https://www.boerderij.nl/Varkenshouderij/Nieuws/2017/9/13-miljoen-meer-varkens-in-Europa-187691E/

    Geliked door 4 people

   • Trucker zegt:

    Lucky zegt:16 juni 2019 om 11:48

    Angst, angst, angst.
    Men is zo voorzichtig met die figuren omdat men doodsbang is dat de vlam in de pan slaat, want dan gaat het echt los….

    ja je zal vast wel de frituurpan of zoiets bedoelen.
    Lees wat ik om –>14:18<– gepend heb naar het "Bagul" heerschap en weet me eens te melden of ik het mis heb.

    Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Dan zeg me maar welke opdrachten je te vergeven hebt. Die ik zou kunnen uitvoeren, die doe ik dan. Dus aan de bak en kom maar op. E mail aan onze Bronmaster vragen svp.

   Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Hoe denk je dat het gesteld is met die “Jhon Doe’s”.
   Ik heb dit al eerder gepend (maar wil het genoegzaam nog eens herhalen) : Pim Fortuyns moordenaar loopt nog steeds ongehavend fluitend over straat of zit uit zijn neus te pulken in de tram.
   Na die moord ging half Nederland “hem pakken” als hij vrij was…
   –>16 juni 2019 om 09:32 “Wij doen de rest” …<– zal me een milde glimlach veroorloven.
   begin dan maar met het ongedierte die de toekomst van Nederland drastisch gewijzigd heeft (wat denk je met Pim Fortuyn als premier hoe het vandaag zou geweest zijn in jouw landje ipv die nicht Rutte en co).
   Wil ook nog opmerken dat het 2019 is (heb hier ook al talloze keren over gepend maar dat negeren de opstandelingen en revolutionairen is spé maar al te graag).

   Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik word hier af en toe verschrikkelijk moe van al die stoere babbeltjes en wat ze allemaal van plan zijn.
    volkert loopt inderdaad nog steeds vrij en vrolijk rond.
    Als je echt wat van plan bent, dan kom je dat niet hier vermelden.
    Maar het schijnt wel vrij veel wat simpele reageerders aan te trekken, al die stoere babbeltjes. Ze zijn er maar wat benieuwd naar.
    Zo hou je het ook spannend hier.

    Geliked door 3 people

   • Lucky zegt:

    Het schijnt dat dat monster vrolijk allerlei marathons meeloopt.

    Like

   • Trucker zegt:

    Piet Snot zegt: 16 juni 2019 om 18:48

    Je naamsverandering heeft je precies scherper gemaakt, goed gezien van jou (Bert) Snot 😉

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Ik heb het niet over Nedelanders waar men voorzichtig mee is, het gaat over de vlam in de mosselpan.

    Like

   • Bagul zegt:

    Trucker, doe gewoon je ding. Doe ik het mijne. Dit forum is bedoeld om elkaar te informeren. Niet om te intimideren of grootspraak te verkondigen. Je hebt geen idee wie ik ben en daar kom je waarschijnlijk ook nooit achter. Alles draait om het verlies. Wat ben je bereid te doen? Durf je alles op te geven om de geschiedenis te veranderen? Ik heb niets meer te verliezen. Nee, niet zielig bedoeld en zeker niet wanhopig. De laatste stap maken omdat het het waard is. Voor het collectief. Dat was ook de drijfveer in 40-45 voor het verzet. Binnenkort neem ik hier afscheid. Niet zonder reden. Nee, niet omdat ik de Bron niet meer waardeer.

    Dit is ook ook aan jou gericht, Piet Snot.

    Like

   • Tineke zegt:

    “binnenkort neem ik hier afscheid”

    Waarom dat nu weer Bagul?
    Je bent er net!
    Ik zou dat jammer vinden….

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bagul 17 juni 2019 om 22:00

    Je hebt geen idee wie ik ben en daar kom je waarschijnlijk ook nooit achter.

    Waarom heb je ons nieuwsgierig gemaakt als je tóch niets kan/mag vertellen?
    En dan zonder verdere uitleg opstappen?
    Ga je jezelf van kant maken nadat je Folkert hebt omgelegd?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Bagul 17 juni 2019 om 22:00

    Durf je alles op te geven om de geschiedenis te veranderen?

    https://www.bol.com/nl/p/22-11-1963/1001004011538315/

    Like

 2. Renato zegt:

  Shoot

  Like

 3. De mohammedanen mogen ook in het verweer komen, maar hun poten thuishouden! De lieden die Wagensveld hebben aangeraakt moeten gearresteerd worden! Weet wel zeker dat als een patriot een iman oid. aanraakt, hij opgepakt en afgevoerd wordt! Zijn hier nog lieden afgevoerd / gearresteerd? Niks over gehoord, tuurlijk niet! Was geen fan van Pegida, maar krijg er nu wel meer respect voor! Ze staan daar wel, Hulde!

  Geliked door 6 people

 4. jack black zegt:

  Het komt de dag dat door dit moslimtuig geschoten word !
  Hoe lang kijken we nog toe ?

  Geliked door 5 people

 5. Tineke zegt:

  De politie heeft geen aanhoudingen verricht.
  Ze willen natuurlijk allemaal in aanmerking komen voor een tevredenheidscertificaat.
  Duidelijk weer aan welke kant ze staan.

  Geliked door 9 people

 6. Trucker zegt:

  ik verwed mijn rechterwijsvinger (belangrijkste onderdeel van mijn hand) dat er geen arrestatie gebeurd (is) of zal gebeuren.
  Mainstream media/politici en de rest van de Zombies (driekwart van de Nederlanders schat ik) liggen daar eveneens niet van wakker, integendeel, tijdens het repeteren van welkom liedjes voor haatbaarden denken ze vergenoegend dit gebeuren.

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Wie de baas is op straat is ook baas over het land. We zien dat bij het linkse schorem en we zien dat ook bij dit islamitisch schorem. We gaan een duistere toekomst tegemoet.

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Tijdens een controle door de politie in Bordeaux [moesten] gingen zij er uiteindelijk vandoor/ vluchten.
   Een klimaat van onveiligheid heerst al verscheidene jaren in de wijk Saint-Michel te Bordeaux.
   Onder een stroom van gegooide projectielen naar hun voertuigen, vluchtte de politie.
   ……………..
   Driss Ben Haddou de voorzitter van de vereniging van winkeliers in Saint-Michiel betreurt de gebeurtenissen.

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Was het niet zo dat hij achteruit reed met de auto om een aanloop te hebben als hij hem er frontaal in knalt ?
    Nou ja dat zou ik doen in zijn plaats 😀

    Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  De mohammedaanse bezetter is nu eenmaal de baas in dit land.

  En Rutte, ‘zijne majes’ en z’n mammie en alle andere regenten kruipen in de bruine reten van de mohammedanen.
  Sterker nog: ze vinden het heerlijk dat de mohammedaan ons afslacht; dat is namelijk precies de bedoeling.

  Het is werkelijk om van te kotsen: ik mot geen islam! Ik blief geen ‘allah’ en ik walg van die gore, pedofiele ‘profeet’!

  Geliked door 4 people

 9. BigLJohn zegt:

  De politie, die denkt nieuwe vrienden gevonden te hebben bij die moslims, kon al eens kennismaken met dit moslimtuig. Toen er bij de vorige Pegida-demonstratie door het moslimtuig met stenen gegooid werd naar de politie. Vervolging bleef en blijft uit. De stap naar vuurwapengebruik door moslims is nu bijna aangebroken. De politie laat zich heel bewust alles welgevallen door moslims en zal binnenkort niets meer te vertellen hebben. Dat betekent voor ons dat wij voorgoed aan die barbaren overgeleverd zijn en niets terug kunnen doen, ja zelfs een dubbele vijand krijgen. De politie c.q. justitie en de moslims. Zij lopen met de vuurwapens rond, terwijl wij al worden opgepakt als we een busje pepperspray in ons bezit hebben….

  Geliked door 6 people

 10. Perfide Albion zegt:

  Als de staat niet kan optreden dan moeten we dat islam tuig zelf maar eens gaan “spreken”..

  De Nederlandse staat is er voor de moslims…Dat blijkt hier wel heel duidelijk. En dus moet de Nederlandse staat kapot..

  Geliked door 3 people

 11. Drs.E.N.Schilder zegt:

  En DAT is Islam ten voeten uit! ‘Respect’ (lees ANGST!) voor de meest achterlijke ‘religie’ opleggen d.m.v. excessief geweld. En er wordt ze geen strobreed in de weg gelegd …want ‘discriminatie’…

  Geliked door 3 people

 12. Bagul zegt:

  “Jezus Bagul”??? Wat is dat nu? In nevelen gehuld en waar ik voor sta? Tineke, twijfel niet aan mij en waar ik voor sta. Wat denk je zelf? Dat ik naar demonstraties kan gaan en meelopen kan in Pegida optochtjes? Wake up! Ik leef onder de radar. Letterlijk. Werk aan een scenario dat ervoor zorgt dat ik niet door middel van gezichts herkenning de klos ben. Je hebt geen idee wat er komt kijken bij metale training én voorbereiding om überhaupt iets te doen. Al was het alleen maar om een rondje te lopen door het dorp waar dat vuil ‘van der Graaf’ woont of ‘van Dam.’ Jij staat al op mooie polaroid afdrukjes als je dat dus wel gedaan hebt. Ik weet……heel veel. Niets nevelen. Kijk naar Marco Kroon. Van held naar parasiet. Ik hou je op de hoogte. Hier op deze site. Soms cryptisch, soms wat meer duidelijkheid. En misschien in de toekomst een foto van het doorzeefde hoofd van ‘van der G’. Om mee te beginnen……

  Geliked door 3 people

 13. Tistochwat zegt:

  Bagul 16 juni 2019 om 17:54

  Ik leef onder de radar. Letterlijk. Werk aan een scenario dat ervoor zorgt dat ik niet door middel van gezichts herkenning de klos ben. Je hebt geen idee wat er komt kijken bij metale training én voorbereiding om überhaupt iets te doen.

  En ‘onze’ door de mohammedaan ‘goedgekeurde’ politie kan jou niet vinden als ze de webmaster dwingen om hun jouw gegevens te verstrekken?
  Via het IP-adres kunnen ze ongeveer je lokatie traceren. Bij een provider kunnen ze je woonadres opvragen.

  Geliked door 3 people

  • piet Snot zegt:

   Bagul is in werkelijkheid onkel X (Frederik) uit de familie Knots.
   “Hands up, wat is je code, makker?”
   Je moet het even door hebben en zien.

   Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Goed opgemerkt meisje Tistochwat, uiteraard is iedereen die hier comments pent (behalve de trollen en het zooitje dat tegen de webmaster’s visie is) al eens bekeken door of de overheid.
   Ze hebben zelfs niet nodig dat Heer Bron info zou moeten geven, is allemaal niet meer nodig in het heden.
   Ik lig daar allemaal niet van wakker, ben reeds lang geleden in de vorige eeuw “geficheerd” door de staatsveiligheid, dat heb je als je voor de foute partij koos en je ongenoegen liet blijken voor een levend anachronisme als koningshuizen.
   Die Bagul… als ik die zijn teksten lees vraag ik me af of het een padvinder is.
   Gisteren deed hij heel gewichtig en adviseerde om “boekjes” van het SAS te kopen… tja voor de goede orde de troops ontvangen een “manual” het moment dat ze bij één van de onderdelen gaan en wat daar in staat is iets heel anders als wat die “Bagul” adviseert om te kopen.
   Hij heeft het over meuk voor padvinders en lieden die een survival tocht willen maken (vraag ik me af heb je daar een boekje voor nodig) en daar zijn tig publicaties over verschenen in de laatste dertig jaar.
   “SAS boekje” zoals hij mee wil uitpakken, dat is niet te koop (dat is expliciete content met technieken voor wapens, sabotage “neutraliseren” en inderdaad (wat hij bedoeld) een hoofdstuk survival).
   Ach de “Bagul’s”,”onder de radar” verblijvend en zichzelf serieus nemen.

   Geliked door 1 persoon

 14. Groene Leeuw zegt:

  De politie wil natuurlijk in zijn geheel Halal gecertificeerd worden in Nederland en gezellig met de geestelijken op de foto en lekker aanschuiven bij de iftar-maaltijden. De tijd dat vreedzame demo’s tegen de islamisering zijn gehouden, hebben alleen averechts gewerkt. Wellicht dat we dezelfde tactiek moeten toepassen als de rode en islamitische vijand. Die van de verschroeide aarde…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s