Groene (= communistische) hypocrisie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groene (= communistische) hypocrisie!

 1. fransdewit zegt:

  Kom bij mij ook over als een sprinkhanen plaag, die alles kaalvreten

  Liked by 1 persoon

 2. simon boergers zegt:

  Buitenlanders moeten voorrang hebben daar in Amsterdam dat moet van Den Haag .

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade heeft maar één motto en dat geldt, ‘De goeden zullen lijden onder de kwaden’, als het niet groenschiks gaat, dan maar kwaadschiks, getuige de razendsnelle stijging van de misdaadcijfers/geweldsincidentjes en levensbedreigende chantage in de ‘groene’ hoofdstad……Viv(r)e la République Islamique aan de Amstel, Groot-Mokum in de ijzeren wurggreep van scooter en taxi rijdende Erdo-gangsters, pistolen-verhandelende-pakketbezorgers Turkse woningcorporaties en frauduleuze adviesbureaus en geradicaliseerde anti-radicaliseringsexperts, criminele buurtvaders en straathandel-coaches die de haakneusnozems
  voorzien van alle bescherming en middelen om hun toekomst en carrière in de stad te laten floreren. De Stopera is de grootste poppenkast ter wereld, met republikein Katrijn, de brrrrrouwende huigjeskietelaar, als de huidige hoofdpersoon zonder enige bestuurlijke ervaring, in een langlopende klucht van linkse dogma’s in een over-gesubsidieerd politiek poppenkastspel, dat al eeuwenlang bekend is in de Lage Landen, maar tegenwoordig slechts achter gesloten gordijntjes gespeeld wordt, dat dit echter verkeerd afloopt staat bij voorbaat al vast. toch hebben al haar avonturen een happy end …op kosten van de burgers.

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  De overheid denkt alom; beter een vogel in de hand dan 1000 andere vogels in de lucht. Die ene vogel is een islamiet, en die genoemde 1000 anderen zijn wij. De overheid is bereid zo nodig onze hele maatschappij naar de bliksem te helpen ten gunste van islamieten. En het ergste is dat we met zijn allen daar geen ene moer aan kunnen veranderen en alles maar lijdzaam moeten aanvaarden. Slechts woordelijk verzet is al genoeg om als verdachte van haat-zaaien, c.q. racisme, islamofobie, onruststoker naar het politiebureau afgevoerd te worden. Een moslim die stenen naar de politie gooit word met rust gelaten….

  Like

 5. Zijlstra zegt:

  Ondanks de schijn – Links gaat verliezen, dat weet ik zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s