“Khan is een catastrofe”: Trump heeft keiharde kritiek op burgemeester van Londen

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Trump heeft keiharde kritiek op de burgemeester van Londen, Sadiq Khan. “Khan is een catastrofe – het wordt alleen maar erger!”, schreef Trump op Twitter.

epoch times

De Amerikaanse president Donald Trump heeft opnieuw keiharde kritiek op de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, geuit. “Londen heeft zo snel mogelijk een nieuwe burgemeester nodig”, schreef Trump gisteren op Twitter. “Khan is een catastrofe – het wordt alleen maar erger!”

Zijn commentaar hield verband met een bijdrage van de rechtsgerichte columniste Katie Hopkins over de criminaliteit in Londen. Daar werden binnen 24 uur drie mannen vermoord.

Trump had Khan, de eerste islamitische burgemeester van Londen, al in het begin van zijn staatsbezoek aan Groot-Brittannië begin juni een “ijskoude loser” genoemd. Deze zou het als burgemeester “vreselijk slecht” doen.

Khan had kritiek gehad op de ontvangst van Trump tijdens het staatsbezoek, waarop Trump twitterde dat de burgemeester zich “op de criminaliteit ion Londen zou moeten concentreren, niet op mij.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Londen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Khan is een catastrofe”: Trump heeft keiharde kritiek op burgemeester van Londen

 1. Piet Snot zegt:

  Aanslagen horen bij een grote stad, is zo’n uitspraak van ‘m.
  Dus hij vind het volstrekt normaal dat er daar dagelijks doden vallen.

  Geliked door 6 people

 2. Lekker in Londen rond kunnen sjouwen…. langgeleden! In alle grote steden in W-Europa komen uiteindelijk allahburgemeesters! Daarna zijn de kleinere steden aan de beurt enz. Hoef je echt geen 15 jaar voor te studeren om dit te zien aan komen! Culturen komen, gaan….

  Geliked door 4 people

 3. Bob Fleumer zegt:

  Als je als stad een moslim als burgemeester benoemd dan kun je dit verwachten, het is pure stupiditeit en nu krijgt Londen de rekening. Moslims zijn niet te vertrouwen en daar hebben ze het zelf naar gemaakt!

  Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:


  Dikke vrinden, Hidalgo van Parijs en Khan uit London.
  Dat hij zo miserable kijkt op 0.30 ? ? mischien door ’t Engels van de Parijse burgemeester…………..

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Vroeger had je een juichend reclamefilmpje van Royal Club: ‘London…the place to be, London…the place for me !’. Wat hebben de Engelsen er onder Labour een puinzooi van gemaakt en niet alleen van London maar ook van andere eertijds zo Engelse steden.

  Zal mij benieuwen hoe na de Brexit puin gaat worden geruimd, als het al niet veel te laat is. Eerst zullen er heel veel mensen die hiervoor verantwoordelijk waren moeten worden geëxecuteerd, Labour moet worden verboden. Keiharde maatregelen anders kun je geen veranderingen doorvoeren, kijk naar Nederland; de PvdA weggevaagd maar blijft doorzieken en loert op een nieuwe kans.
  Ik droom maar wat voor me uit, maar hoe de islam te ontmantelen in GB ? Uitzetten al die mohammedanen, maar hoe, want zij laten zich niet uitzetten. Het hele land zal in brand staan.

  Geliked door 3 people

 6. Cleo zegt:

  Opvallend feit: waarom islamitische burgemeesters (dubbel paspoort, dus dubbele loyaliteit!) in onze Westserse steden toelaten?
  Ooit een Vietnamese bootvluchteling gezien die coûte que coûte in een Westerse stad burgemeester moest worden? Of een Molukse burgemeester?
  Laat die Khan’t maar lekker ergens burgemeester in een of ander Pakistaans shithole spelen, daar waar ze wel normaal vinden dat er aan de lopende band mensen worden neergestoken…

  Geliked door 2 people

 7. Hendrik M. zegt:

  Trump heeft gewoon gelijk; islam burgemeesters met ook nog eens een buitenlandse nationaliteit passen hier niet.
  Dit evenzo voor land, provinciale of gemeentelijke bestuurders en evenmin in ander overheids of semi-overheids instellingen.
  Nederland voor de Nederlanders!

  Geliked door 2 people

 8. Hendrik M. zegt:

  Ow ja, Poetin had toen ook wat terechte? kritiek op Rutte…

  Ga er maar even lekker voor zitten!

  Geliked door 1 persoon

 9. Willem zegt:

  Ik raad mijn kleinkinderen nu al aan om te emigreren, naar een voormalig Oostblokland op zelfs Japan of Rusland, de bestuurlijke landverraders hebben West Europa al compleet uitgeleverd door de oorspronkelijke bevolking achter te stellen ten opzichte van de moslimmigranten, onze politici zijn ,,weg met ons,, figuren !

  Geliked door 1 persoon

 10. Islam is spijtig genoeg voor 1,8 miljard moslims gelijk aan fascisme ,onbegrijpelijk dat er überhaupt moslims als burgemeester worden benoemd in onze post christelijke samenleving !!Maar ja de democratie van de moslimgemeenschap in Londen telt schijnbaar zwaarder!!IWie zwijgt stemt toe!Gelukkig dat er toch nog een moedige man als Donald Trump rondloopt op deze warrige aardbol!Donald Trump durft de misstanden op deze planeet nog enigszins te benoemen!

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Khan’s Londen, een en al gezelligheid

  Like

 12. Jan zegt:

  Blankenhater Khan gaat Londen zuiveren van standbeelden en monumenten

  UK: Sadiq Khan creates commission to judge whether monuments conform to “diversity”

  London Mayor Sadiq Khan announced today that he is creating a commission that will judge whether or not all of the city’s statues, monuments, plaques, street names, and the names of public buildings properly reflect “diversity.”
  ….
  Landmarks which the Commission decides “do not reflect London’s values” will be removed.

  https://voiceofeurope.com/2020/06/uk-sadiq-khan-creates-commission-to-judge-whether-monuments-conform-to-diversity/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s