Klimaatactivisten geven niet om het klimaat

Screenshot_82

(Door: Maarten Boudry)

Een gedachte-experiment. Vandaag bevat onze atmosfeer ongeveer 410 deeltjes CO2 per miljoen deeltjes. Dat is gevaarlijk veel en de concentratie blijft stijgen. Stel dat er morgen een deus ex machina over ons neerdaalt, die op magische wijze al het overtollige CO2 (en andere broeikasgassen) uit de atmosfeer trekt. In één klap kunnen we terugkeren naar het pre-industriële niveau van zo’n 280 deeltjes. En stel dat deze technologische wonderoplossing ons toelaat om op dat gewenste niveau te blijven.

Lees verder>>>
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Klimaatactivisten geven niet om het klimaat

 1. Bob Fleumer zegt:

  Co2 uit de lucht halen is volkomen zinloos, o,o4 % CO2 is er in de atmosfeer als het veel minder wordt groeit er niks meer en gaan we allemaal dood. Stikstof maakt 78 % uit van de atmosfeer daar maakt niemand zich druk om en dat hoeft ook niet want dat is al eonen de samenstelling van onze atmosfeer. Wij kunnen nooit machines maken die meer CO2 uit de lucht halen dan er door vulkanen en andere natuurlijk oorzaken worden ingeblazen.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Temperatuur heeft altijd al gefluctueerd, we hebben het hier gehad van ijstijd tot tropisch, dit in tijden dat de mens nog nauwelijks invloed had.CO2 is nodig voor plantengroei, welke weer nodig is voor zuurstof productie.
  Ze probeerden me in de winkel ook iets speciaals te verkopen: Duurzaam gevangen vis; heeft u ooit vis in winkel of kraam die niet duurzaam gevangen was?
  Wil je wat doen aan uitstoot, zorg dan voor kerncentrales.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Allen domme mensen zijn te beinvloeden. Dr. Goebels wist wel hoe dat moest. Het lijkt wel of het kabinet zijn motto toepast. Herhaal een leugen net zo lang tot dat de mensen er in gaan geloven. CO2 kan en mag men niet wegvangen want het is een hoofdbestanddeel van de natuur. Zou men daar wel in slagen, dan sterft de natuur af. Bovendien, grote hoeveelheden CO2 waait via de wind van alle kanten ons land binnen. De zoveelste verzonnen belasting die op ons afgevuurd word. Bovendien zal de gasprijs zeer sterk verhoogd worden. Als we dan nog niet met zijn allen straatarm gaan worden dan weet ik het niet meer. Al dat geld voor de asielhobby van het kabinet, schandalig gewoon. Dit alles met dank aan dat K.. kabinet, maar niet heus !

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte misbruikt het klimaat,milieu asielindustrie om het door hun zo gehate kapitalisme te slopen,zodat ze hun natte droom kunnen verwezelijken een socialistische/communistische heilstaat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Eric zegt:

  Ieder jaar zijn er wel enkele miljoenen idioten (Jehovah-getuigen, klimaatfascisten) die schreeuwen dat volgend jaar de wereld zal vergaan. Dat was al zo in de jaren 999 en 1999, en wellicht ook in alle jaren vóór die data, ertussen en erna. En wanneer het dan niet gebeurt hoor je nooit excuses uit de mond van deze onheilsprofeten. Alles wat ze kunnen is de kinderen bang maken, zodat die de school verzuimen. Er moesten wetten tegen deze angstaanjagers gemaakt worden. Ze zijn desastreus voor de beschaving.

  Geliked door 1 persoon

 6. Eric Versteegen-Thomassen zegt:

  Juist in België is een fantastische oplossing in zonnecellen ontwikkeld. Helaas door Maarten Boudry (zijn thuisland) niet vermeld. Zonnecellen die waterstof produceren https://www.installatiejournaal.nl/energie/nieuws/2019/03/nieuwe-zonnepanelen-produceren-direct-groene-waterstof-1019354?vakmedianet-approve-cookies=1&_ga=2.249558151.1230928755.1560759868-53868621.1560759868
  Er zijn meer dan voldoende daken van flatgebouwen, woontorens, overkappingen, garages en complete industriegebieden die (wat mij betreft verplicht) vol zonnecellen (en kleine windturbines) gelegd zouden kunnen worden. Daar heeft niemand last van. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het enige ‘groene’ waar het om draait is de algemeen met groen aangeduide kleur van valuta. Bij voorkeur zoveel mogelijk voor eigen besteding van hypocriete politici als meneer Klaver en Jetten die volgens mij financieel gesponsord worden door de bedrijfstak die de overheid vervolgens ‘aanbeveelt’ als de oplossing voor het uit de duim gezogen klimaatprobleem. Waterstof is vele malen schoner dan elektrisch rijden maar tòch zet onze overheid vol in op elektrisch rijden. Uiteraard met vóóraf verhoogde belastingtarieven op o.a. elektriciteit. Want het volk moet natuurlijk wel het uitzuig/verdienmodel blijven van de overheid.

  Like

  • Lucky zegt:

   Zonnecellen kunnen ook in glazen ruiten verwerkt worden, kan je nagaan hoeveel energie opgewekt kan worden in al die glazen torens die overal staan.

   Like

 7. Jan zegt:

  Minister Schouten is een krankzinnige. Voedsel moet veel duurder worden, is er niet om te leven maar om het klimaat te behagen

  Minister: ‘Eten is te goedkoop’

  videoEten is zó laaggeprijsd dat het milieu te zwaar wordt belast, voedsel wordt verspild en boeren te weinig verdienen. Consumenten en supermarkten moeten daarom de portemonnee trekken voor een metamorfose van de Nederlandse landbouw.

  ,,De laatste decennia was het adagium dat we voldoende voedsel moesten produceren om alle monden te voeden’’, zegt Schouten. ,,Mijn nieuwe adagium is dat we voedsel produceren met een zo klein mogelijke belasting voor de leefomgeving. Dus met zo min mogelijk nadelen voor natuur, milieu en klimaat.’’

  ‘Ongelofelijk goedkoop’

  Het gevolg is dat consumenten waarschijnlijk meer gaan betalen voor duurzaam geproduceerde producten. Schouten: ,,In de jaren 70 waren wij ongeveer 20 procent van ons inkomen kwijt aan voedsel. Dat is nu 10 tot 12 procent. Voedsel is ongelofelijk goedkoop geworden.’’

  …..
  https://www.ad.nl/politiek/minister-eten-is-te-goedkoop~acdb8aac/

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Ooooh wat erg, zo gevaarlijk we gaan allemaal sterven.
  Nou ja dat doen we toch wel ooit, mar niet hierdoor, het gaat ze alleen maar om het geld, dus maak de mensen maar bang, stelletje stomme idiote smeerlappen zonder enig benul van het milieu of natuur. Graaien, altijd maar graaien enz. net als dat draaiorgel.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/global-cooling-volgens-nasa-satellieten-begonnen-kan-40-tot-60-jaar-duren/

  Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen, kan 40 tot 60 jaar duren

  Uit onbewerkte* metingen van NASA satellieten blijkt dat de door astronomen voorspelde langdurige ‘Global Cooling’ periode –mogelijk zelfs een nieuwe mini ijstijd- is begonnen. Deze periode met afkoeling –en dus niet CO2 gedreven opwarming- kan mogelijk worden vernoemd naar de in 2009 overleden astronoom Jack Eddy, de ‘ontdekker’ van het Maunder (zonne) Minimum in de 17e eeuw. In plaats van honderden miljarden euro’s uitgeven aan zinloos en zelfs contraproductief klimaatbeleid, kan de samenleving zich veel beter gaan aanpassen aan de komende realiteit, die zich niets zal aantrekken van de CO2 opwarmingshoax, ongeacht hoe vaak de Westerse gevestigde orde die nog herhalen zal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s