Mijn geboortestad Bradford is nu islamitisch territorium

Screenshot_75

(Door: “The Brit” – Vertaling: E.J. Bron)

Bradford in West Yorkshire is de geboortestad van onze Londen-correspondent “The Brit” en geldt – onofficieel – als de eerste stad in Groot-Brittannië die door de islam werd overgenomen. Als je daar nu door de straten loopt, zie je nog maar zelden een “blank” gezicht. “The Brit” heeft de islamitische overname tientallen jaren lang geobserveerd en waarschuwt vooral de Duitsers: straten in islamitische handen zullen districten worden en dan steden. Dan is er geen weg terug meer.

journalistenwatch

Toen ik mijn buurman vertelde dat ik een artikel over Bradford schrijf, antwoordde hij droog en typisch Brits: “Bradford City ligt toch niet meer in Engeland, of wel?”

In de vroege jaren-70 aanschouwde ik in het Koninklijke ziekenhuis van Bradford het eerste levenslicht. De familie van mijn moeder woonde al generaties lang in deze streek, waarin we vroeger belangrijke handelsbetrekkingen onderhielden. In de jaren-20 woonden de meeste miljonairs van Groot-Brittannië in Bradford – niet zonder reden. Bradford was beroemd vanwege zijn wolhandel. Daar bevond zich de grootste wolbeurs van Europa.

Streken zoals de Manningham Lane stonden bekend als de “Miljonairs Straat” en de hele stad werd gekenmerkt door succes en welvaart. Na de Tweede Wereldoorlog was het ironisch genoeg uitgerekend de wolhandel die verantwoordelijk was voor de teloorgang van Bradford. Fabriekseigenaren zochten op het Indische subcontinent naar nog goedkopere arbeidskrachten en brachten van daaruit een groot aantal ongeschoolde arbeiders naar Bradford, die bereid waren voor minder geld meer uren te zwoegen. Daarmee begon een grote verandering in de stad, die tot op de dag van vandaag zichtbaar is.

Toen ik ongeveer een half jaar geleden vanuit Portugal naar het Verenigd Koninkrijk terugkeerde, was het eerste wat ik deed naar mijn geboortestad Bradford gaan. Ik was daar meer dan 15 jaar lang niet meer geweest en wilde mijn grootmoeder – het enige familielid dat daar nog woont – bezoeken. Ik was met het oog op de verandering geschokt. Zolang mijn moeder en ik het ons kunnen herinneren, bestond er altijd al een grote islamitische gemeenschap, maar bij benadering niet zoals nu.

Onze hoofdstraat, de Duckworth Lane, is volledig en voorgoed veranderd. Er zijn veel nieuwe winkels – allemaal in het bezit van moslims. Er staan Arabische tekens op de etalageruiten en de ingangen, er wordt islamitische kleding verkocht, de slager slacht halal en zelfs de plaatselijke cafetaria biedt islamitische correcte halal-pizza aan om mee re nemen.

Ik voelde me net een buitenlander die in een straat in Karachi liep. Dat heeft niets te maken met de multiculturele samenleving te maken die de regering aan ons wil verkopen. Ik heb hier en daar met wat mensen gepraat en sprak ook met Max Cotterill, die daar al eeuwig woont: “Dat is rassenscheiding. En dat is zo, omdat de islamitische gemeenschap gewoon weigert te ntegreren. Mensen zoals ik voelen ons als uitgestotenen in ons eigen land”, vertelde de 72-jarige me bereidwillig.

Als moslims in de meerderheid zijn, dan heersen hun wetten

Van de vele blanken die ik heb gesproken, voelen de meesten zich niet op hun gemak als ze islamitische gebieden bezoeken of daar leven, en velen zijn daadwerkelijk bang. Mijn grootmoeder Margaret Lofthouse herkent de welgestelde streek van Chellow Dene in Bradford nauwelijks terug, waar ze haar hele leven lang gewoond heeft. Ze is 89 jaar oud en de enige blanke in haar straat. Er belden al meermaals leden van de “Aziatische” gemeenschap aan haar deur om te vragen of ze haar huis niet wilde verkopen. “Op het eerste gezicht lijkt dat onschuldig te zijn”, zegt ze. “Maar anderen denken dat het een bericht voor me was dat ik hier zou moeten vertrekken.”

Dr. Patrick Sookhdeo van het Onderzoeksinstituut voor Islam en Christendom wijst er bijvoorbeeld op dat begrippen zoals ruimte en territorium voor moslims van beslissende betekenis zijn. “Zodra deze gemeenschappen in de meerderheid zijn”, zegt hij, “kunnen ze onderwijs, economie enz. controleren. En exact dat is er gebeurd”, verklaart Sookhdeo.

Met dit begrip van territoriale bezitsaanspraak heeft de elektricien Joe Stubbs al te maken gekregen toen hij zijn bestelbusje in de omgeving wilde parkeren en onmiddellijk door een groep islamitische jongeren werd aangevallen. Ze sloegen op zijn auto in en begonnen er aan te schudden: “De streek is van ons. Je bent hier niet welkom!”, werd de 42-jarige elektricien meegedeeld.

Steeds opnieuw geweld en onlusten in de straten

Islamitische geweld is in Bradford al tientallen jaren in opmars. In 1981 en 1995 kwam het tot onlusten in de Manningham Lane. Het plaatselijke politiebureau in de Oak Lane werd bekogeld met Molotovcocktails, alle ramen werden met stenen ingegooid. De plaatselijke BMW-dealer, die in het bezit van een blanke was en waar mijn grootmoeder altijd haar auto´s kocht, werd in brand gestoken – nogmaals in 2001. Hij heeft het inmiddels opgegeven en zijn zaak gesloten.

De onlusten in het jaar 2001 duurden drie dagen. Er vond een brandaanslag op de Manningham Labour Club plaats, die in die tijd een recreatiecentrum was. Later werd een 48-jarige “Aziatische” zakenman wegens de aanslag tot twaalf jaar gevangenisstraf veroordeeld. Tijdens de opstand raakten meer dan 300 politieagenten gewond.

Screenshot_71

In 2017, nadat het opnieuw tot onlusten en aanvallen op winkels van blanken was gekomen, veroordeelde voorzitter van de Bradford Council´s Corporate Overview and Scrutiny Committee de etnische segregatie en de mislukte integratie. Voor het feit dat de situatie steeds erger zou worden, zou de politieke correctheid verantwoordelijk zijn: “25 jaar geleden waren de betrekkingen met de gemeenschappen in deze stad veel beter. Bereiken we werkelijk hetgeen we willen bereiken? Ik denk het niet. In mijn district werden drie pubs door islamitische jongeren met stenen bekogeld. Dit waren de enige blanke ondernemingen in de regio. Er werd geen enkele islamitische zaak aangevallen. Ze werden in het vizier genomen, omdat ze “blank” waren. Ik ben echt boos over zulke dingen. Er zijn zoveel gebieden in deze stad waar blanken niet durven komen”, verklaarde Arshad Hussain destijds.

Blanke winkels worden met Molotovcocktails aangevallen en in brand gestoken

In het Paasweekend van dit jaar woedde er opnieuw een islamitische meute zes uur lang in de straten van Bradford. Ongeveer 100 moslims vielen een pub aan met Molotovcocktails, staken auto´s in brand en gooiden ruiten in. De onlusten, die uiteraard niet in de mainstream media kwamen, waren begonnen tijdens een hindoeïstische bruiloft-ontvangst in de Coach House Pub. Een inwoner vertelt: “Buiten de pub bevonden zich ongeveer 50 tot 60 moslims, die op de ramen van de tegenoverliggende Oldfellow Pub begonnen te rammen. Daarna gooiden ze Molotovcocktails door de ramen.”

Voor bepaalde etnische groepen zijn delen van Bradford No-Go-Zones geworden en de stad zou “op weg zijn naar een catastrofe”, waarschuwen de gemeenteraadsleden. Behalve de “blanke winkels” is ook de synagoge een doelwit. Bradford had zelfs de “eer” om in 2015 in een peiling van YouGov gekozen te worden tot gevaarlijkste stad van Groot-Brittannië.

Volgens gemeenteraadslid Vanda Greenwood zijn vooral jonge vrouwen extreem bang om de stad in te gaan: “Er bestaat een echt probleem bij de waarneming van Bradford door de mensen. Mijn dochter is 23 en zij en haar vrienden weigeren om naar Bradford te komen om iets te drinken of uit te gaan, omdat daar bendes ´Aziatische´ mannen rondhangen…”

Maar het zijn de gemeenteraad van Bradford en de overwegend ´Aziatische´ gemeenteraadsleden en de politie die daarvoor verantwoordelijk zijn. Er bestaat al veel te lang een cultuur die het toestaat dat er tegen de “Aziatische” gemeenschap geen onderzoek wordt ingesteld wegen kleinere of grotere delicten, omdat men vreest “rassenspanningen” te veroorzaken. Het zijn vooral de door moslims gedomineerde gemeenteraad en de politie die men verantwoordelijk kan maken voor de situatie. Men heeft de islamitische gemeenschap al veel te lang laten wegkomen met minder zware en zware wetsovertredingen uit angst “rassenspanningen” te veroorzaken.

Rood kruis op een witte achtergrond – De St. George vlag mag niet meer getoond worden

Maar daarmee niet genoeg. Vorig jaar kregen alle 8500 medewerkers van de stad de opdracht om alle Engelse St. George vlaggen van voertuigen van de stad te verwijderen. Motivering: die zou iemand kunnen “beledigen”. Het rode kruis op een witte achtergrond herinnert aan de heilige en martelaar George, een van de populairste heiligen van de middeleeuwen. Deze versiert de vlag van Engeland, waarvan George de beschermheilige is, de vlag van de Royal Navy en – samen met het eveneens rode zwaard van St. Paul – die van de City of London. Blijkbaar een bezoeking voor de islamitische bevolking.

Auto-ongeluk? Pech gehad! De meeste moslims zijn niet verzekerd

Omdat we het toch over auto´s hebben… mijn moeder werd aangereden door een moslim en voordat hj wegreed, schreeuwde hij nog naar haar dat het ongeluk hem niets kon interesseren. Hij zou per slot van rekening noch belasting betalen noch een autoverzekering hebben. Bij deze gebeurtenis gaat het absoluut niet om het overbekende “op zichzelf staande geval”.

“Bradford is in dit opzicht een duidelijk probleemgeval. De stad bezit het hoogste percentage niet verzekerde voertuigen in het land en een van de hoogste percentages wat betreft verzekeringsfraude. In de stad bestaan gebieden, waarin enkele verzekeraars überhaupt geen dekking meer aanbieden”, aldus de verklaring van Grant Mitchell van de Cooperative CAr Insurance Company.

Op de scholen gelden de islamitische zeden en gebruiken

Op de scholen ziet het er nauwelijks beter uit. Al in het begin van de jaren-80 zorgde Ray Honeyford, directeur van de Drummond Middle School in Bradford, landelijk voor krantenkoppen. Hij schreef een artikel dat het multiculturalisme en zijn gevolgen voor de plaatselijke scholen bekritiseerde. Honeyford werd geschorst, nadat hij wegens racisme was aangeklaagd, maar werd in hoger beroep bij de High Court weer aangesteld. Met het oog op de woedende islamitische reacties moest hij echter met vervroegd pensioen.

Sindsdien is er niets verbeterd. Regelmatig berichten leraren aan hun directeuren en de hogere instanties over het heersende islamitische ethos, waaraan ze zich allemaal moeten aanpassen. Sir Nick Weller, de directeur van Dixon Academies, die meerdere scholen in Bradford exploiteert, zegt hierover: “Ik vind het in een stad als Bradford schadelijk dat twee gemeenschappen een gescheiden leven leiden, wat zij grotendeels doen. Je zou kunnen zeggen dat Bradford uit twee gescheiden gemeenschappen bestaat: de islamitische en de blanke.”

Screenshot_74

Shehzad Tanweer, een van de vier mannen die tijdens de bomaanslagen van 7 juli 2005 in London springstof in drie treinen van de Londense metro tot ontploffing bracht, ging naar een van deze scholen in Bradford. Interessant genoeg behoorde ook Mohammed Sidique Khan, die geboren werd in de naburige stad Leeds, tot de groep.

Genitale verminking neemt toe

Het thema gezondheid is in Bradford een “heet hangijzer”. Zoals in het begin van dit jaar in een rapport van de Bradford Children´s Safeguarding Board werd vastgesteld, kwamen dodelijke genetische ziektes in Bradford vaker voor bij “Aziatische” kinderen. Volgens het rapport speelt het huwelijk tussen neef en nicht, dat kan leiden tot dodelijke genetische ziektes, nog steeds een belangrijke rol bij een aanzienlijk deel van de sterfgevallen bij kinderen in Bradford.

De politie van West Yorkshire moest een speciale gezondheidsafdeling oprichten, de Bradford District Safeguarding Unit. Deze houdt zich bezig met honderden choquerende gevallen van genitale verminking bij meisjes uit Bradford die geneeskundig behandeld moesten worden.

In gesprekken met mijn Duitse vrienden is het me duidelijk geworden dat delen van Duitse steden eenzelfde ontwikkeling als in Bradford doormaken. Ik kan jullie alleen maar waarschuwen om voorzichtig te zijn, want straten worden districten en districten worden complete steden, die voorgoed verloren zijn, zoals dit verhaal aantoont.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: “The Brit”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Mijn geboortestad Bradford is nu islamitisch territorium

 1. guusvelraeds zegt:

  Nooit gewild en toch zal het er van komen. Toekomstige genocide. Wie de rol van genocide pleger op zich gaat nemen is niet evident feit is dat er massaal slachtoffers gaan vallen op de voedingsbodem van multiculturele waanzin en politiek correcte dictatuur.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik vind die Brit nogal “voorzichtig” schrijven.
   Op basis van de totale verwoesting van zijn stad raadt hij de Duitsers aan voorzichtig te zijn.
   Hoe bedoeld u?
   Met oversteken?

   Als we zo voorzichtig blijven zullen we met “waarnemen en waarschuwen” die oorlog tegen de islam nooit winnen!

   Geliked door 5 people

 2. Perfide Albion zegt:

  Er moet heel veel worden gedaan en teruggedraaid om dit te keren.

  Wat opvalt is dat hier de “werkgevers” zijn begonnen met import van goedkope arbeid (net als in Nederland). Dat is /was een “domme” en kortzichtige redenering. Op korte termijn drukt het de kosten – die buitenlandse slaafjes- op de lange termijn sloopt het een heel land.. We kennen hier allemaal onze dossiers wel dus ik kan nog wel even verder gaan welke opportunisten rijk geworden denken te zijn van al die buitenlanders. Dat is het punt niet.

  Hoe gaan we dit terugdraaien? Alleen met een actieve bevolkingspolitiek en dezelfde middelen als die buitenlanders. Ik zeg het al langer. De PVV en FVD moeten delen van Nederland annexeren. Net zoals de islam delen van de grote steden geannexeerd heeft. Van daaruit moeten we terug gaan nemen wat al van ons is.

  Iedereen die ons tegenwerkt? Die is de vijand. En we weten hier ook allemaal wat we met vijanden moeten doen.. We zullen de Nederlandse NSB staat een lesje leren dat ze nog lang zal heugen…

  Anders zijn we op termijn gewoon verloren. Het is WIJ tegen ZIJ. Rutte en zijn aanhang rotten maar op naar Mekka…stelletje smerige NSB-ers!

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee dat is ten dele niet waar, weliswaar zijn er mensen hier naartoe gehaald als goedkope arbeidskrachten maar dat was bedoeld als gastarbeiders zoals eerder was gedaan met Spanjaarden en Italianen en die zijn allemaal op een enkele uitzondering nagelaten allemaal teruggegaan.
   En wat voor velen als een verrassing zal komen, ook de eerste generatie Turken en Marokkanen is voor het leeuwendeel teruggegaan.
   Daar kwam verandering in toen den Uyl ons sociale vangnet openstelde voor nieuwkomers en ook ‘gezinshereniging’ toestond waarmee de noodzaak om terug te keren werd weggenomen.

   Like

 3. Jan zegt:

  het heeft geen zin om daar nog lang over te blijven leuteren.
  wanneer de Titanic verging had het ook geen zin meer om aan de opvarenden om de zoveel minuten te komen vertellen dat er weer een ruimte van het schip onder water was gelopen.
  we zijn begonnen alle voorbereidingen aan het nemen om in de reddingssloepen te stappen om het onheilsschip te verlaten. het is gedoemd om te vergaan.
  de EU komt onvermijdelijk in handen van de vijand. de oorzaak daarvan zijn de asielwet, migratiewet en mensenrechten. schaf die per direct af én verjaag de vijand buiten de EU, dan is er misschien nog een sprankeltje hoop.
  maar het is weinig realistisch dat die wetten op korte termijn zullen afgeschaft worden, omdat de autochtonen laks-doof-blind-geketend en dom zijn. in geld- en genotzucht zijn ze helden, maar in het verdedigen van hun territorium zijn het dwaze strontnichten. Wilders, Lepenne en andere helden hebben lang genoeg tevergeefs geroepen in de woestijn.
  de vijand heeft ons met victorie overwonnen. als een dodelijke kanker heeft hij ons van binnen uit volledig overwoekert en vernietigt. eigen schuld, dikke bult. dom blank volk.

  Geliked door 4 people

 4. Bas zegt:

  Bestuurlijk heeft dat zijn consequenties. Bradfort telt nu zo’n 13 moskeeën !
  tiny.cc/2imc8y

  Like

 5. Bezorgde burger zegt:

  Volgens mij is dit proces niet alleen in Engeland of Duitsland in een vergevorderd stadium.

  Als de pleuris uitbreekt en wij, normale mensen, de zaak weer onder controle moeten brengen is er maar een oplossing:
  Een ultimatum stellen waarop al dat moslimtuig vrijwillig kan vertrekken en voor degene die achter blijven: alles afgrendelen en napalm erop.

  Ze horen hier niet en het is overduidelijk wat hun intenties zijn: iedere (gelovige) moslim is een terrorist of ondersteund dit want dat is immers het gene waarin men geloofd. De koran staat vol met gruwelijke oproepen.
  Daarom kunnen terroristen ook zo makkelijk hun gang gaan en onderduiken in islamitische gemeenschappen zonder dat ze worden verraden.

  De Duitsers werden ook ongenadig afgestraft voor hun ideologie en daden ook al was niet iedereen een nazi. Maar ze ondersteunden de ideologie wel, stonden wel massaal met hun arm te wapperen en waren daardoor medeverantwoordelijk voor de misdaden die door ‘extremisten’ werden gepleegd.

  Het wordt tijd dat we de moslims net zo gaan zien als andere verderfelijke ideologieën want ze verschillen niet zoveel van elkaar.

  Geliked door 2 people

 6. BigLJohn zegt:

  Het Sodom en Gomorra van Engeland. Deze zwaar verdorven stad verdient het om platgebrand te worden, net als Sodom en Gomorra, met een kleine atoombom. Zeven jaar na de tests met atoombommen in Alamogordo in Nieuw Mexico gaf Dr. Robert Oppenheimer, de vader van de atoombom, college, toen een student hem vroeg of dit de eerste tests waren geweest met atoombommen. Oppenheimer antwoordde toen; Ja, in de moderne tijd.

  Geliked door 3 people

 7. Peter zegt:

  Sad !
  Very sad.

  Like

 8. Ton Ruygrok zegt:

  Je hart bloed als je dit leest en overdenkt.., ( staat symbool voor het gehele Westen ).., maar het is ook een gevolg van…, onze nooit aflatende materialistische zucht naar nog goedkoper en nog meer en meer hebben …, en niet te vergeten het daarmee vertrappen van onze Christelijke God en Roots daar zullen wij uit eindelijk toch de bloed prijs voor moeten ophoesten…, aan alles hangt nu 1X een prijskaartje..,
  Wat niet wil zeggen dat we dit alles lijdelijk moeten ondergaan..,
  Tegen mijn moslim collega’s e.a. maak ik zeker duidelijk dat hun god en religie van nul en geen waarde is en er maar 1 Naam onder Hemel is gegeven.., Die van Jezus Christus.., Hij is de Weg , De Waarheid en het Leven.., en ik ben de laatste die ontkend dat onder de vlag van Deze Naam verschrikkelijke Gruwelen hebben plaats gevonden en nog vinden…,
  Maar Deze Naam is Zuiver en Goed…, het is altijd weer.. Mens ism Satan.. die een stank van verontreiniging en vergif over Deze Naam doet opgaan.., wat dat betreft ..,sinds de val in het Paradijs is er nooit wat veranderd..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • Frank zegt:

   Ik ben benieuwd hoe de Britten deze problemen zullen oplossen !

   Like

  • Jan zegt:

   ‘vertrappen van onze Christelijke God en Roots daar zullen wij uit eindelijk toch de bloed prijs voor moeten ophoesten…, aan alles hangt nu 1X een prijskaartje’ > volledig akkoord

   ‘er maar 1 Naam onder Hemel is gegeven.., Die van Jezus Christus.., Hij is de Weg , De Waarheid en het Leven’ > volledig akkoord

   gehoorzaamheid aan God, gebed en vertrouwen op Hem brengen heil en zegen over een volk. het maakt een volk zelfzeker en krachtig.

   goddeloosheid en zondig gedrag brengen onheil over een volk. daardoor zijn we onze wijsheid en onze krachten gaan verliezen. we kakelen en debatteren als verwijfde dwaze nichten. we zijn geketend en monddood gemaakt door onze eigen verdorven migratiewetten en ‘mensenrechten’. we zijn een bende verloren schapen.

   het schip is gedoemd om verder te zinken, de EU gaat teniet. de vijand kraait victorie.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Vanmiddag nog een biertje gedronken met dat rode kereltje met ze hooivork op mijn balkon.
    Hij vond ook dat het maar een zooitje was zo als het er nou aan toe ging.
    Al dat gezeik over god kwam ‘m nou wel ze strot uit.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Tja pietje, als je te veel drinkt ga je vanzelf rare dingen zien,

   Like

 9. Pingback: Mijn geboortestad Bradford is nu islamitisch territorium! | eunmask

 10. Hannah zegt:

  James Herriot draait zich om in zijn graf.

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk.V zegt:

  Uit naam van het multiculturele gedachtegoed werden horden aanhangers van een ideologie die zich tot doel heeft gesteld onze westerse wereld over te nemen en te knechten, als vriendelijke vreemdelingen-in- nood welkom geheten, gehuisvest en financieel volledige in de watten gelegd.
  Deze mensen hebben zich -gesteund door onze overheden- in het westen genesteld en zij hebben het recht van vrijheid van godsdienst voor zich opgeëist.
  In een gemoedstoestand van grenzeloze naastenliefde, die volledig de behoeften van de eigen bevolking over het hoofd ziet, hebben onze overheden totaal over het hoofd gezien dat de islam wel is waar religieuze componenten bezit,maar nog meer een ideologie is, omdat die middels godsdienstige regels een in bezit genomen maatschappij volledig en BLIJVEND wil hervormen!
  Het doel van de islam is simpel en eenduidig: Wij moeten een geheel islamitische samenleving krijgen die dwang uitoefent op IEDERE inwoner.
  Dit aspect van beoogde staatkundige verandering maakt dat de islam veel meer een ideologie dan een religie is. Daarom is het beroep van de islam op ONS recht op vrijheid van godsdienst absurd. Wat de islam voor zichzelf claimt gunt het niet aan mensen die anders( = niet islamitisch) denken.
  De islam erkent immers NIET het recht op vrijheid van godsdienst voor IEDEREEN. BUITEN de islam mag GEEN vrijheid van denken en geloven heersen.
  Een overheid die nog bij zinnen is staat geen bewegingsvrijheid voor een dictatuur toe. In het Verenigd Koninkrijk , had de toenmalige Labour Prime Minister Tony Blair plan opgevat om de tegenstanders van het socialistische denken ”met de de neus in het multiculturalisme te drukken”
  Daarmee werd bedoeld : Aan de invloed van de islam in Engeland zou de vrije hand gelaten worden.
  Wat zoiets in de praktijk betekent zien wij in Bradford.
  Geen de islam de vrije ruimte en je raakt jouw vrije ruimte volledig kwijt.Je hebt geen land meer dat van jou is, geen rechten van een vrij mens meer!
  Tot op de dag van vandaag willen zij die over ons zijn gesteld dit NIET inzien.
  Maar voor alle burgers die de ware gang van zaken door krijgen geldt dat zij zich hartgrondig afkeren van partijen die deze dwaalleer van multiculturaliteit nog steeds omhelzen.
  Multiculturaliteit kan zich misschien willen verkopen als een vernieuwend soort denken dat ons veel voordeel en verrijking oplevert, maar in werkelijkheid is het een vorm van ultiem verraad aan het overduidelijke karakter van een samenleving. Dergelijk verraad is geen onschuldig fenomeen. Het is hoogverraad, waarbij men de eigen bevolking en de grondwettelijke vrijheden die de burgerij geniet, verkoopt aan een ideologie die TOT OP DE DAG VAN VANDAAG het principe van het houden van slaven nooit heeft losgelaten.
  Ik noem dat HOOGVERRAAD….

  Geliked door 2 people

 12. Trucker zegt:

  een islamitisch akkefietje ergens in in… jawel Bradford

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s