Nederlands huwelijk 2020

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Islam, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nederlands huwelijk 2020

 1. Ruud zegt:

  Zum kotzen…………………..

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Vorige week was dit op de openbare omroep BRT in Vlaanderen, één of andere organisatie (Unicef geloof ik was het) had vastgesteld dat er wereldwijd vele honderdduizenden “huwelijken gebeuren waar er een minderjarige bij betrokken is”…
  Geen woord van de NIET journalisten (die bestaan niet meer) dat dit in bijna alle gevallen islamieten betreft, daar hadden we het raden naar.
  Weet het een oud zeer maar wil het nog eens herhalen ; mainstream media geloven is slecht voor de (geestelijke) gezondheid

  Geliked door 3 people

 3. Bezorgde burger zegt:

  Als die lamzakken de boel hier overnemen ziet het Nederlandse landschap er echt niet meer zo verzorgd uit.
  De molen op de achtergrond zal van ellende uit elkaar vallen en het tulpenveld zal veranderd zijn in een onkruidvlakte vol plastic afval waar zo’n malloot met een kudde schapen rondzwerft.

  Geliked door 4 people

 4. Hendrik zegt:

  Is er iemand die erin gelooft dat deze types in staat zijn een tulpenbol te kweken, laat staan tot bloei weten te krijgen. Geef een molsim een goeddraaiende firma, na een jaar draait er niets meer. Men vegeteert op bestaande zaken en voert oorlog wanneer het slechter gaat. Mooie toekomst gewenst!

  Geliked door 4 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wel leuk dat de man op het plaatje al min of meer in staat van opwinding is, dat belooft wat !
  Die heeft geen viagra meer nodig.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Ik zag toevallig pas een datingshow met blote heren en hun handeltje, achter een scherm althans alleen het geslachtsdeel was te zien dan de romp en als laatste zijn gezicht ook later paar blote dames
   Wij hadden vroeger Carry Tefsen die presenteerde ook een datingshow met kandidaten die kleding aan hadden,ergens is er in al die jaren iets goed fout gegaan
   Kent u de TV reclame over asperges? Een meneer met pet op het land die opgewonden raakt door de asperges op een uitdagende manier in zijn handen te rollen

   Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Een oud Nederlands gezegde luid; “Zij die met (wind)molentjes lopen” (in de war zijn, niet goed bij het verstand zijn), en daar lijkt de politiek in onze landen steeds vaker een duidelijk voorbeeld van te zijn, en de Linksche Looney Brigade loopt voorop met hun klimaatgekte.
  De meeste voorhuidloze besnedelingen spreken van huis uit moeiteloos meerdere talen en dialecten, maar begrijpen het Nederlands echter niet of wensen het niet te begrijpen, wat wél snel gesnopen wordt zijn alle voordelige rechten die zij ten volle benutten om een zó geriefelijk leven te kunnen leiden, zonder ook maar enige prestatie daar voor te hoeven/willen leveren.
  Op veel van mijn omzwervingen kom ik op plekken op de aarde waar men het leven wél van de zonnige kant beziet, en wat mij telkens weer verbaasd is dat men er zich afvraagt waarom Europa zich laat koloniseren door een fundamentele, religieuze sekte, die niet alleen religieuze overheersing predikt, maar ook politieke overwinning nastreeft, en hun naastenliefde slechts gunt aan geloofsgenoten…..
  Dat de voorhuidlozen,(die volgens hun koran) wel beweren dat hun God in vroeger tijden eveneens tot de christenen en de Joden heeft gesproken, dat weer uitmondde in diverse mondiaal-religieuze stromingen, heeft het er alle schijn van dat de huidige socialisten/democraten van de Linksche Kerk ook het woord van een God hebben ontvangen, en verspreiden zij nu hun openbaringen van de klimaatAllah, als hun nieuwe leidraad naar een nóg fundamentalistische geloofsbelijdenis, één die staat voor het extremistische principe dat de geloofsleer van de KlimaatAllah de enige is die er werkelijk toe doet…….de Groene Looneys Bijbel zal wel gaan botsen…….want waar religie is, zal oorlog volgen.

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Onze toekomst. Walgelijk!!

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  Iedere maand meer dan 2000 asielzoekers naar Nederland, ruim 400 meer dan vorig jaar – In Nederland worden criminele asielzoekers juist niet uitgezet
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/eu-laat-in-eerste-5-maanden-bijna-kwart-miljoen-asielzoekers-toe-15-stijging/

  Like

 9. Dick zegt:

  Vergeet die bloemen maar, het zal een onkruidveld vol troep worden zoals zij gewend zijn.

  Like

 10. Wie?? Neuh, nooit van gehoord. Actrice? Neuh, nooit van gehoord.

  Like

 11. fleckie zegt:

  In een huis- aan huiskrant, ‘ZORG & Welzijn,’ veldhoven 2019,…kon men het volgende lezen:
  ‘ ‘Vluchtelingen. helpen. bij. het opbouwen . van. een. nieuw. bestaan’.
  ‘ Mensen die vluchten voor oorlog of vervolging in hun eigen land gaan meestal naar een veiliger gebied in eigen land,of naar buurland. Een klein aantal gaat verder weg. Daarvan komt weer een klein deel naar Nederland. De overheid bekijkt voor elke vluchteling of hij het recht heeft om in Nederland te blijven. In 2018 vroegen 20.353 mensen voor het eerst asiel aan in Nederland. Nog eens 6.463. gezinsleden reisden hun familie na. ( Bron: Vluchtelingenwerk Nederland). In Veldhoven vestigden zich in 2018 63 vluchtelingen.
  NIEUW. LEVEN. ‘CORDAAD. WELZIJN. helpt mensen een nieuw leven op te bouwen in een land waar ze de taal en regels niet kennen. Voor het tekenend van het huurcontract,het inschrijven bij de gemeente ,het aanvragen van een uitkering,inschrijven op school,een lenig voor het inburgeren en het aanmelden bij het UWV. En voor alles wat de nieuwkomer vervolgens nodig heeft,van een bankrekening en een DiGid, tot elektriciteit, een huis en een fiets. En zo nodig een gezinsherenigingprocedure . De eerste anderhalf tot twee jaar worden vluchtelingen geholpen.
  TWIJFELS. en. ZORGEN. ‘Nu het aantal vluchtelingen is toegenomen hebben veel mensen vragen, twijfels en zorgen over wat er door al deze nieuwkomers in hun gemeente of hun wijk gaat veranderen. Daarom is het ook belangrijk om het gesprek aan te gaan met inwoners en. verbinding te leggen tussen statushouders en andere inwoners In VELDHOVEN geven we onder andere informatie op scholen en aan buurtbewoners.
  ‘BIJZONDERE. GROEP. ‘Een bijzondere groep vluchtelingen zijn de jonge statushouders. De jeugd heeft immers de toekomst. Daarom vinden we het in VELDHOVEN. belangrijk dat de groep aansluiting. vindt bij de maatschappij. Uit landelijk onderzoek blijkt dat te weinig jonge vluchtelingen met een verblijfsstatus een opleiding volgen. Terwijl een startkwalificatie de kansen op de arbeidsmarkt vergroot en helpt bij de integratie.
  ‘ EENZAAMHEID ‘
  Daarnaast blijkt de eenzaamheid onder deze jongeren erg hoog te zijn. Twee redenen om ze actief in contact te brengen met van oorsprong Veldhovense jongeren: : via het jongerencentrum Odeon. Daarbij wordt extra aandacht gegeven aan het oefenen met taal door o.a. samen te rappen. Jonge statushouders worden ook gestimuleerd om een studie op te pakken of een baan te zoeken……………………..<~<~<~<~<~<~<~.fleckie: er staan ook 2 ‘heren’ op een foto afgebeeld , een blanke man, een een gemiddeld -getinte man, …….met. ‘ vergenoegde’ grimlachende.?. gezichten. ………. CORDAAD vraagt ELKE WEEK in het Veldhovens Weekblad…
  ‘VRIJWILLIGERS, voor diverse. ‘invullingen’………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s