PvdA-socialisten . . .

Screenshot_80
Screenshot_81

Dit zijn de huizen van (boven) Frans Timmermans en (onder) Marcel van Dam. Totaal ongeloofwaardige PvdA-socialisten. Maar ze hebben het beste voor met de ‘burger’. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Nederland Nu“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Graaien, Hypocrisie, Nederland, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

53 reacties op PvdA-socialisten . . .

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Beiden pandjes van minstens 8 miljoen euro per stuk en beide ‘socialisten’ hebben een grote bek over kapitalisme

  Geliked door 8 people

 2. ruud beijer zegt:

  Vuile landverraders.

  Geliked door 8 people

 3. Thomasson zegt:

  Dat Timmerfrans zich zo’n huis kan permitteren, is enigszins verantwoorden met zijn gigantische salaris bij de EU, plus stikkeme lobbywerk met types als George Soros, NWO & Bilderberg plua olielanden aan de Perzische Golf. De man raapt geld met dezelfde frequentie en gemak als borstelwagens in Den Haag rapen hondenstront van de straten en perken . Met zulke contacten The Sky is The Limit. Waar heeft smeerlap Marcel van Dam zijn fortuin opgebouwd? De PvdA moest allang van de Nederlandse politieke kaart verdwijnen. Het is een bonafide maffiabende die de bevolking van Nederland tientallen jaren had beroofd. (en misschien nog steeds).

  Geliked door 9 people

 4. fransdewit zegt:

  En dan ronselen ze nog hulpvaardige vrijwillige werkarbeiders die hun pandje wil onderhouden. Schande!

  Geliked door 8 people

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Weet u het nog ???
  Die Marcel van Dam was destijds de oelewapper, die de “van Dam woninkjes” propageerde. Die waren zo groot, dat je je kont er niet in kon keren. En echt goedkoop waren die krengen nou ook weer niet. Volgens mij heeft die praatjesmaker er zoveel aan verdiend, dat hij er zelf een paleis aan overgehouden heeft.
  Die geitenwollensokken van de PVDA hebben het toch altijd zo goed voor met het proletariaat. Ze willen alles onder de armen delen. Zij heel veel en jij heel weinig. Die geitenwollensokken zijn ook meesters in het elkaar toeschuiven van goed betaalde bijbaantjes. En jij mag het onbetaalde vrijwilligerswerk doen met scheldens toe. Die Wim Kok was ook zo’n raar PVDA geval. Hij bedacht het tijdelijke kwartje op de benzine voor altijd. Joop de Uijl, ook o’n PVDA bobo, sloot de Limburgse mijnen en beloofde nieuwe banen. Ja, die kwamen er. Hij bouwde in het Limburgse grote kantoren voor Haagse ambtenaren, maar bepaaldelijk ongeschikt voor ongeschoolde mijnwerkers. Hoeveel PVDA bonzen hebben hun neus al laten zien in de Groningse aardbevingsgebieden ??? Wanneer zouden ze hun portemonnaie gaan trekken ???
  Ze praten ons voor, dat het zo goed gaat in Nederland en dat we het zo rijk hebben. Maar als we willen lachen moeten we wel onszelf gaan kietelen. Zij hebben makkelijk praten vanuit hun kastelen, maar wij houden alsmaar meer maand over aan het einde van ons loon, uitkering, of pensioen.

  Geliked door 12 people

 6. Tineke zegt:

  Als ik de naam Marcel van Dam hoor,denk ik altijd meteen aan de heer Fortuyn.
  Hij durfde ijskoud te vragen of er vrijwilligers zijn landgoed wilde onderhouden.
  Je moet maar durven.
  Ik zou hem willen adviseren elke grasspriet zelf op te vreten,en wel elke vierkante meter!

  Geliked door 11 people

 7. Bagul zegt:

  Marcel van Dam…. de klus zou vanavond nog geklaard moeten worden. Zijn verdiende loon zou allang uitbetaald moeten zijn. Dit gezwel is mede verantwoordelijk voor de moord op de enige politicus die het had verdiend Minister-president te zijn van ‘ons’ land, Nederland. Karma heeft het laten afweten….werk aan de winkel.

  Geliked door 12 people

 8. delamontagne zegt:

  Nu is het natuurlijk wel zo dat zij in hun onderkomen een “bibliothèque” hebben met daarin Das Kapital ………………
  en enkele planken lager George’s Orwell, 1984,
  ( ‘All animals are equal, but some animals are more equal than others.’ )
  in zwaar lederen band en uiteraard in diverse talen. [je moet je wel duidelijk onderscheiden van ’t gewone klootjes-völk”…….

  Geliked door 6 people

 9. BigLJohn zegt:

  Typische voorbeelden van salon-socialisten. Frans Timmermans heeft een landhuis, en Marcel van Dam heeft een kasteel. Wim Kok werd even niet genoemd in dit verband. En hoor ze dan maar eens zingen; En de internationale….Volgens mij hebben ze dat destijds van de Russen afgekeken. De partijtop van de Russische communistische partij leefde in opperste weelde terwijl de bevolking straatarm was. De Russische bevolking hoefde niet te rekenen op hulp vanuit het Kremlin. Minachting en onderdrukking was hun deel. Bijna gelijk zo het er in Nederland aan toe gaat.

  Geliked door 8 people

  • Rensk. zegt:

   Idd de partijtop van de Sovjet Unie baadde in weelde. Toch hebben ze een rot leven gehad, Constant bang voor elkaar. Constant slijmen naar boven en trappen naar onderen. Er zijn mensen geweest die later gevraagd is hoe het leven was. Volslagen kut met al die weelde. Angst werd weggezopen. Het was 1 grote zuippartij.Sodom en Gomorra.Je kon zo uit de gratie raken en zelfs de kogel krijgen met 1 verkeerd woord of een verkeerde daad in de ogen van iemand ie hoger stond dan jij. Altijd uitkijken met wat je zegt tegen wie en wat. Lekker leven dan. Intussen ben je mooi klaar met zulke achterlijke idioten aan de top.

   Het is kortweg gezegd hetzelfde domme volk als wat er nu weer in de partijtop van de EU huishoudt met daaronder de mensen, die ook het graan meepikken en meeslijmen en op hun beurt weer macht uitoefenen die onder hun staan. Walgelijker leven kun je niet hebben, maar ze komen nooit tot voldoende wijsheid om dat te beseffen. Zover reiken hun hersens niet.

   Geliked door 4 people

 10. veni vidi foetsie zegt:

  Wat ik mis bij de foto’s zijn de adressen, het kan goed zijn dat dit gewoon huizen zijn van totaal onbekende personen, hoeweetje of de foto’s en genoemde waardes geen “fake nieuws” zijn?

  Ik geloof het pas als ik op Google earth kan zien dat die huizen ook in Nederland staan , op dit moment is het een foto en moeten we blind op de tekst erbij vertrouwen, het lijkt wel regerings propaganda….

  Like

 11. Corné zegt:

  Lees Animal Farm! Of te wel. Socialisten zijn nog erger dan kapitalisten. Of liever gezegd. Het is één pot nat. Alleen de kapitalisten komen er eerlijk voor uit, de socialisten belazeren de kluit. Links lullen, rechts zakken vullen. Over de ruggen van hun naïeve volgers, dat is nog het ergste. Of zoals Trump het haarscherp heeft gezegd. Liever een miljardair die politicus wordt, dan een politicus die miljardair wordt. Zo is het maar net!

  Geliked door 4 people

 12. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Timmerfranz heeft zelfs een Guantanamo Bay gevangene tot z’n beschikking gekregen om de haag te scheren, zo te zien.

  Geliked door 2 people

 13. Dr. Heinz zegt:

  Gebruik Google maar eens….
  Dat kasteel van die Marcel van Dam heeft hij €1.100.000,- voor betaald.
  De vraagprijs was bijna €1.7.00.000,-

  Geliked door 3 people

 14. Auguust zegt:

  Geen socialisten maar salonsocialisten!
  Volksverlakkers, verraders van de arbeiders.
  Proleten die zich schandalig verrijkt hebben over de ruggen van de mensen waarvoor ze zeggen op te komen. Linkse deugratten.
  Het SP filmpje Hans Brusselmans geeft de rat Timmerfrans perfect weer! Marcel van Dam aan zijn walgelijke optreden tegen Pim Fortuyn en het gevalletje Explosa (Exota frisdrank).

  Geliked door 4 people

  • Oeps zegt:

   @ Auguust (16 juni 2019 om 21:11)

   Dames en Heren.

   Hoeveel geld zou de bandiet Macel van D. onder de tafel hebben ontvangen met zijn criminele affaire met de zogenaamde exploderende Exota limonadeflessen, die hij met een kogeltje kapot schoot ??? Was dat wellicht voldoende als (aanbetaling) voor zijn paleisje ??? Exota ging aan de affaire failliet en de crimineel van PVDA huize, Marcel van D,, woont in een paleis. Welke COLA fabriek zou er geschoven hebben ???

   Geliked door 6 people

 15. guusvelraeds zegt:

  We mogen van geluk spreken. Volgens Maurice de Hond zit de PvdA weer in de lift en zou ze bij huidige verkiezingen hun zetel aantal zomaar verdubbelen. Ga niet vertellen dat de Nederlander dom volk is bij de continu progressief/liberale propaganda die dagelijks met Stalinorgels via de NPO op hen afgevuurd wordt. De continu progressieve propaganda via de NPO heeft zijn uitwerking.

  Geliked door 3 people

 16. Dr. Heinz zegt:

  Toen Marcel van Dam bij de VARA zat, heeft hij op een misdadige manier een frisdrank fabrikant moedwillig kapot gemaakt.
  Exota was de fabrikant die met een gemanipuleerde filmpje, kapot werd gemaakt.
  Alleen maar om zo bekender te worden en hoger op de ladder te komen!
  Youp van het Hek dacht dat kan ik ook, en heeft het Buckler biermerk kapot gemaakt!!!
  Socialisten gaan over lijken om bekend te geraken om zo veel als het maar kan geld, héél veel geld binnen te harken!!

  Geliked door 4 people

  • christ Kanters zegt:

   Kan mij het nog goed herinneren , flessen die spontaan uit elkaar zouden springen ,hoe gevaarlijk het wel niet was voor je kinderen , maar ze manipuleerde het zo , dat er op geschoten werd , wat met speciale camera,s onthuld werd , maar van tuin , ging ten onder , en hij werd er rijk van , ja links , is altijd al extermisties geweest ,

   Like

 17. Stanley zegt:

  Het beste voor ons vuile leugenaars aan de galg of de brandstapel allemaal, ze helpen liever de buitenlanders en hun eigen zak

  Geliked door 2 people

 18. Rein Bosman zegt:

  Zoals altijd lings lullen maar rechts hun zakken vullen
  Als je de stemmende .meute maar achter je krijgt zit je gebakken .

  Like

 19. Peter zegt:

  Ik lig daar niet wakker van zolang ze zich positief voor ons land inzetten. Je kunt ook alles negatief en met frustraties bezien zoals veel mensen op deze site. Hen wens ik sterkte met hun ongenoegen en negativiteit.

  Like

  • Marius zegt:

   denk dat jij nog niet geleerd hebt wat het verschil is tussen mens en onmens, wordt toch wel eens tijd dat je uit je COMA ontwaakt. Misschien ( als je dan ook je oogjes open doet ) ontmoet je dan iets wat realiteit wordt genoemd en heeeeeeel misschien wordt je dan echt wakker.!! Hoop dat je snel onrwaakt Peter.

   Geliked door 1 persoon

 20. R. zegt:

  Je kan zien aan welke kant van het balkon onze sociale v….k altijd staat.

  Like

 21. Lucky zegt:

  Ondertussen,

  Verval en verloedering…..

  Like

 22. J Schaap zegt:

  Echte ‘arbeiders’. Vergeet die ‘arbeider’ Kok ook niet.
  Pek en veren!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 23. Tistochwat zegt:

  Hier resideert graaf schepbek; hij heeft het prima voor elkaar hoor: gratis personeel.
  Een echte ‘socialist’.

  Schepbek bezit een paradijs, Pim Fortuyn ligt onder de grond; ik had het liever andersom gezien.
  Pim was tenminste eerlijk en geen walgelijke hypocriete, graaiende ‘salonsocialist’.

  Geliked door 2 people

 24. maat zegt:

  zakken vullers gaat niet om het gezin maar om het gewin!!!!

  Like

 25. Jan zegt:

  PvdA-Statenlid gaat helemaal los op ‘fascistische’ Thierry Baudet en FVD: ‘Leugenachtig, gebruikt door Rusland!’

  Het zal de aankomende vier jaar niet erg prettig samenwerken worden tussen Forum voor Democratie en de piepkleine PvdA-Statenfractie in Zuid-Holland. Statenlid Willem Minderhout valt de partij namelijk ongenadig hard aan. Hij belooft het woord ‘fascisme’ te vermijden, maar vindt ze eigenlijk wel exponenten van die ideologie. En een stel leugenaars en verspreiders van Russische desinformatie.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/pvda-statenlid-gaat-helemaal-los-op-fascistische-thierry-baudet-en-fvd-leugenachtig-gebruikt-door-rusland/

  Like

 26. En deze mensen noemen zich Sociaal?? Zet de letter A er maar voor!!!
  Ze wonen er wel, maar verdiend?? NEE!!
  Ze zijn er NIET voor de burgers!!
  Zoals kort geleden Fransje Timmermans op YV uitriep dat hij het blanke ras wilde uitroeien!!
  Lekker Sociaal tegenover z’n landgenoten die op hen gekozen hebben. (IK NOOIT VAN M’N LEVEN! ) En met de laatste verkiezingen is er naar m.i. en vele anderen weer FRAUDE Gepleegd met het tellen van de stemmen!!!!
  Dus WEGWEZEN met alle LINKSE PARTIJEN!!!!

  Like

 27. Michiel Tempel zegt:

  Ze zorgen goed voor zichzelf. Jan Terlouw heeft een landgoed. Maar is politicus, kinderboeken schrijver en hoogleraar.

  Like

 28. H zegt:

  Ratten gespuis is het

  Like

 29. P tol zegt:

  Met welke burgers hebben zij het beste voor ?
  Als je bij een PvdA vergadering jouw hoofd on de hoek van de deur steekt en hard de naam ‘Jan Schaeffer’ roept, dat duikt iedereen onder de tafel.
  Dit is dus kenmerkend voor de houding en gedrag van de meeste van de,e lieden.
  Zij zijn al lang kwijt voor wie zij er ook weer zijn.
  Zij denken aan een zeer goed salaris, al of niet door het opstrijken van van allerlei emolumenten en declaraties waar zij mogelijk strikt formeel aanspraak op mogen en kunnen maken.
  Maar ook denken zij aan een goed gevulde baan na hun z.g. burgerplicht in het landelijk bestuur. Een zeer mooie springplank.
  Het plankje waar de gewone burger op mag verblijven wordt steeds smaller en staat steeds schuiner. Het aantal voedselbankers neemt dan ook zienderogen toe.
  Wie bindt de kat de bel aan ??

  Like

 30. Holvoet johan zegt:

  PvdA Vlaanderen!: Graag een reactie?
  Dit kan dus niet, ja!!
  In Holland misschien wel, die schlemielen ,
  Maar NIET bij ons!!!
  Antwoord Graag!

  Like

 31. Ho zegt:

  Het dom stemmende volk krijgt waar het om vraagt. Eigen schuld. Misschien iets beter nadenken voordat je het stemhokje opnieuw ingaat!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s