VIDEO: Nederland is op weg naar een sharia-staat

 

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland, Sharia. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Nederland is op weg naar een sharia-staat

 1. Peter zegt:

  Palestijns onderwijs:
  Israël moet ophouden te bestaan !!
  Uitzendingen van de officiële Palestijnse televisie.

  De belangrijkste Palestijnse verplichting in de Oslo-akkoorden was feitelijk dat de Palestijnse leiding het geweld zou afzweren en de bevolking zo mee zou nemen op een nieuwe route: die naar vrede.
  Helaas zijn de Palestijnen deze verplichting nooit nagekomen. Zij zijn de bevolking – en speciaal de jeugd – blijven indoctrineren dat Israël moet verdwijnen en dat daarvoor geweld gebruikt moet worden.
  Dat geldt uiteraard voor de moslimfundamentalistische Hamas, maar evenzeer voor de ‘gematigde’ Fatah die de Palestijnse Autoriteit bestuurt.
  Dit blijkt eens te meer uit de drie hier getoonde recente uitzendingen van hun officiële televisiezender.
  Palestijnse kinderen worden gehersenspoeld dat Israël moet en zal verdwijnen.
  Dat Palestijnen met dit idee generatie na generatie worden opgevoed, is tevens de belangrijkste reden dat de tweestatenoplossing niet mogelijk is gebleken.
  Want hoe zou je als Palestijnse leiding het bestaan van Israël opeens kunnen toestaan, als je dat richting je eigen bevolking altijd als onacceptabel hebt afgeschilderd? En hoe zou de bevolking zich dan daarbij kunnen neerleggen?

  Deze overduidelijke verklaring waarom er nog altijd geen vrede of tweestatenoplossing is gekomen, wordt u echter consequent onthouden door de politiek-correcte media.

  Kaart in de schoolklas: Israëlische vlaggetjes verscheurd en Israël vervangen door ‘Palestina’.

  Hieronder de vertalingen van de drie Palestijnse televisie-uitzendingen.

  De beelden zijn te vinden op onze site:

  https://likoed.nl/2019/06/palestijns-onderwijs-israel-moet-ophouden-te-bestaan/

  Leraar Manal Al-Tanbour presenteert de landkaart – waarin Israël is vervangen door ‘Palestina’ en Israëlische vlaggetjes zijn verscheurd – in een uitzending van de officiële Palestijnse televisie op 16 mei 2019:

  “Als Allah het wil, is dit onze visie: wij hopen Palestina te bevrijden, de ketenen te verbreken, de checkpoints te vernietigen, de scheidingsmuur af te breken zoals de Berlijnse muur werd afgebroken.
  Als Allah het wil mogen wij de bevrijding van Palestina realiseren.”

  Verslaggever van de Palestijnse Autoriteit:

  “Een indrukwekkende presentatie en een kaart die wij binnenkort hopen te bereiken.
  We wensen de bevrijding. Ik wil u hartelijk bedanken voor dit initiatief. Ik wil ook de schooldirecteur bedanken die bij ons is voor deze goede inspanning om onze mannelijke en vrouwelijke scholieren te onderwijzen.”

  Presentator op de officiële Palestijnse televisie op 26 april 2019:

  “Faisal woont in bezet Palestijns gebied in Tamra [in Israël, in de buurt van Haifa].
  Op de schoolradio zendt hij Palestijnse liederen uit en probeert hij zijn bewustzijn en zijn liefde voor Palestina te verspreiden, in alle omliggende steden en dorpen. Dit is erg goed, vooral wanneer zij [Israëliërs] proberen dat gebied Israëlisch te houden, maar de Palestijnen daar moeten iedereen laten weten dat dit gebied Palestijns is.”

  Israëlisch-Arabische jongen Faisal:

  “Ik vertel dit aan alle Palestijnse kinderen daar en leg hun uit dat er niet zoiets bestaat als Israël.
  Israël kan Palestina bezetten, maar het kan de herinnering van het Palestijnse kind niet bezetten. Omdat wij Palestina in onze harten houden.”

  Presentator:

  “Bravo! Bravo! Bravo! Bravo! Goed gedaan Faisal, heel erg bedankt.”

  Presentator op de officiële Palestijnse televisie op 21 februari 2019, over een kaart waarop Israël is vervangen door ‘Palestina’:

  “Houd [jouw tekening van] de kaart van Palestina omhoog. Wat leuk!
  Als Allah het wil, zal heel Palestina naar ons terugkeren en zullen we genieten van zijn adembenemende uitzichten.”

  Geliked door 2 people

  • Israel van de kaart vegen, houdt in dat de faalistijnen zelf ook van de aardbol verdwijnen en dat weten ze ook wel. Israel gaat in alles snoeihard door. Nu wonen er zo’n 7 miljoen Joden, over 30 jaar 12 miljoen of nog meer. Gematigde Arabische landen knopen (vaak nog stiekem) (handels)relaties aan. Er zijn ook contacten met de Saoedies. In Israel maken veel mensen zich meer zorgen over de interne ontwikkelingen. De ultra-orthodoxen kunnen over ongeveer 25 jaar de meerderheid worden. Dit kan tot spanningen leiden met de seculiere bevolking. Eigenlijk speelt dit nu al. Zelf de gewiekste Netanyahu lukte het niet om een stabiele regering te vormen, vandaar dat men voor de 2e keer dit jaar weer naar de stembus gaat. In een krant zag ik een kop; ‘Israel op weg naar een theocratie? Hersenspinsel van mij; Komt het Koninkrijk Juda terug? Met daar naast een seculiere staat?

   Geliked door 1 persoon

 2. jack black zegt:

  Aan m’n hulla met de Burka trulla !
  Niks Sharia alleen Maria !
  Eruit met deze moslimhap !

  Geliked door 1 persoon

 3. fons zegt:

  Vreselijk beeld van Scheveningen, zag vandaag dat die klote pvda weer zetels wint, niet lang meer ik vertrek, heb genoeg van dit land.

  Geliked door 4 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Exact de eerste 47 seconden had ik zoiets van; Huh, dat is toch al zo ?
  Het is zeker dertig jaar geleden dat ik over de boulevard in Scheveningen liep (toen nog met mijn hex) en voor mij liep een allochtone man van een jaar of vijftig, op twee passen achter hem liep zijn voddenbaal helemaal ingepakt, en die man kon zijn verlekkerde blikken maar niet afhouden van de vrouwen die beneden in de strandtenten topless lagen te zonnen.
  Overigens voor alle eerlijkheid, ik schreef voddenbaal maar het was geen boerka, die waren er toen nog niet in Nederland.

  Geliked door 2 people

 5. Peter zegt:

  Titel “ Dit is onze toekomst”. zou moeten worden aangevuld met de opmerking “ als er niet wordt ingegrepen “.
  We moeten blijven hopen op een omslag.
  Verspreiding van kennis kan dit doemscenario voorkomen .
  De overheid dient hulp te verlenen aan mensen die willen uittreden uit de islam.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijgt men door 40 jaar regeren van verraders van: PvdA,CDA,VVD en Demonen66. Die hebben getekend voor: “De Resolutie van Straatsburg”, en voor het vuile ” Coudenhoven-Kalergiplan”.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in Den Haag,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/welkom-in-nederland-anno-2019-haagse-taxis-weigeren-dragqueens/

  Welkom in Nederland anno 2019: Haagse taxi’s weigeren dragqueens

  Het is buitengewoon gek dat de chauffeurs in kwestie hier mee wegkomen. Discriminatie is immers bij wet verboden. Een nazi-chauffeur moet eens proberen om een donkere klant te weren… de politie staat in no time bij hem op de mat. En terecht. Het is mij een raadsel waarom dit anders zou moeten zijn voor dragqueens en andere LHBT’ers.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Een groot deel van de politiek, de politie, het OM, “rechtspraak” en ambtenarij zijn al overgelopen,in
  40-45 werden dat landverraders genoemd.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Eem vreedzaam samengaan van moslims en anders denkenden acht ik volledig uitgesloten. Een afvallige moslims mag volgens de koran, gedood worden. Dus zullen niet veel moslims trek hebben om openlijk uit treden. Dat ze zelf geen zak meer van de islam geloven, staat vast maar uitreden doen ze nooit. Kijk naar de balkanlanden. Onder tito werd de zogenaamde vrede tussen moslims en christenen met ijzeren vuist gehandhaafd. Toen deze macht weg was gingen de moslims de christenen te lijf. We weten inmiddels hoe het afliep. En die stomme nl.regering en politici moesten zich er zo nodig mee bemoeien hoewel ze geen verstand hadden van oorlog voeren.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  moslims worden gebruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeese bevolking.Wie dat nog niet door heeft zit nog in zijn of haar winterslaap,Rivieren van bloed zullen door europa stromen.R.I.P. europa en europeanen.

  Like

 11. Geronimo zegt:

  Als het al een troost mag wezen, in Engeland en Duitsland staan ze minstens al even ver, en in België is het ook al niet veel beter.
  Lees maar eens wat politicus Jean-Marie Dedecker daarover schrijft in Doorbraak.be.

  https://doorbraak.be/identiteitsschaamte-van-de-noord-tot-de-zuidkaap/

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/niets-vermoeiender-dan-discussie-met-hoogopgeleide-nederlanders-over-situatie-moslims-wuiven-alle-bezwaren-weg/

  ‘Niets vermoeiender dan discussie met hoogopgeleide Nederlanders over situatie moslims. Wuiven alle bezwaren weg!’

  Nederlandse progressieve academici zijn een bijzonder volkje. Of, nou ja, ‘bijzonder’, ze strijden hand in hand met keiharde islamisten tegen een gematigde islam en vegen alle bezwaren over de onderdrukking van Nederlandse moslims zonder pardon van tafel. Geen wonder dus dat progressieve Turkse en Marokkaanse Nederlanders zich in rap tempo van linkse partijen aan het afwenden zijn. Erdal Balci beschrijft het treffend in zijn nieuw column in De Volkskrant: “Niets vermoeiender,” aldus de polemist: “dan een discussie met hoogopgeleide, progressieve Nederlanders met het hart op de goede plek over de situatie van moslims in dit land. Alle bezwaren over de vrouwenonderdrukking, het verkwanselde talent, het gebrek aan democratische tradities, de immense druk van het geloof op het dagelijks leven en het gebrek aan vrijheid worden harteloos weggewuifd.”

  Like

 13. Lucky zegt:

  Smeerlappen misbruiken Christus, terwijl ze zelf hysterisch agressief reageren als iets over hún profeet gezegd wordt
  https://www.breitbart.com/africa/2019/06/19/pro-erdogan-turkish-media-those-who-crucified-christ-killed-mohamed-morsi/

  Pro-Erdogan Turkish Media: ‘Those Who Crucified Christ’ Killed Mohamed Morsi

  Pro-Erdogan Turkse media: ‘Degenen die Jezus kruisigden’ Vermoordde Mohamed Morsi

  The editor-in-chief of the pro-government Turkish newspaper Yeni Safak accused, among others, the crown princes of United Arab Emirates (UAE) and Saudi Arabia, Israel, the U.S. government, and “those who crucified Christ” of murdering former Egyptian President Mohamed Morsi in a column Wednesday.

  De hoofdredacteur van de pro-overheid Turkse krant Yeni Safak beschuldigde, onder anderen, de kroonprinsen van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Saoedi-Arabië, Israël, de Amerikaanse regering, en “zij die Christus kruisigden” van het vermoorden van voormalige Egyptische president Mohamed Morsi in een column woensdag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s