“Redding” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op “Redding” . . .

 1. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/06/16/jubel-resettlement-programm/

  Gejubel: Hervestigingsprogramma bracht de EU al meer dan 32.000 legale migranten.
  Jubel: Resettlement-Programm bescherte der EU bereits mehr als 32.000 legale Migranten

  Brüssel – Die EU-Kommission hat natürlich eine positive Zwischenbilanz des Resettlement-Programms gezogen, bei dem die EU-Mitgliedstaaten insgesamt rund 50.000 besonders schutzbedürftige Flüchtlinge aus Afrika und dem Nahen Osten auf direktem Weg aufnehmen und neu ansiedeln.

  „Das Resettlement-Programm ist ein Erfolg: Wir bringen Menschen, die Schutz brauchen, sicher und legal nach Europa“. Die EU-Kommission hatte das Programm im September 2017 aufgelegt, um besonders schutzbedürftigen Flüchtlingen zu helfen und ihnen die gefährliche Flucht über das Mittelmeer zu ersparen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Sterker, zij kunnen zichzelf niet eens redden.

  Like

 3. immigratie kost jaarlijks 7 miljard euro

  Like

 4. Lucky zegt:

  Helemaal volgens het pact,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/eu-laat-in-eerste-5-maanden-bijna-kwart-miljoen-asielzoekers-toe-15-stijging/

  EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging

  Iedere maand meer dan 2000 asielzoekers naar Nederland, ruim 400 meer dan vorig jaar – In Nederland worden criminele asielzoekers juist niet uitgezet

  De EU heeft de eerste 5 maanden van dit jaar bijna 250.000 asielzoekers uit Afrika en het Midden Oosten toegelaten, een stijging van 15% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Duitsland is ook dit jaar vanwege het nog steeds vrijwel ontbreken van toelatingsregels –waardoor er bijna nooit iemand wordt teruggestuurd- voor inmiddels 56.000 illegalen de meest gewilde bestemming. Nederland liet in het eerste kwartaal 5405 asielzoekers plus 840 nareizende gezinsleden binnen, een stijging van 1250 vergeleken met Q1 van 2018.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Hoe ‘onnozel’ denken de door ONS?? GEKOZENEN wel niet, :dat we dom gebleven zijn,.. over ons.? ……….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Hun eigen’ vervangen door zichzelf svp

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Per jaar komt er in Nederland een stad van 100.000 inwoners bij met vreemdelingen waar wij niets mee hebben en ook niet zullen krijgen.
  Hoeveel asielzoekers hebben wij nodig om de economie te redden, als we weten dat 80% voor altijd in de bijstand blijft, maar desondanks gewoon asiel krijgt. Kortom de economie redden is een grote leugen.
  ‘De economie’ en ‘de vergrijzing’ zijn sprookjes van onze misdadige overheid om ons bang te maken en een kunstmatig draagvlak te creëren voor de onbeperkte import van gelukszoekers.
  Het gaat gewoon om uitvoeren van beleid door Brussel opgesteld en Rutte c.s. hebben niet de moed om Brussel tegen te spreken.
  Misschien dat we later ooit zullen zeggen : Wat zijn we toch hartstikke gek geweest.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ruud zegt:

  Ja, dat is de lachwekkende boodschap waarmee onze onnozele bestuurders zich de boer op hebben laten sturen. Wat moeten die zich inmiddels toch krabben waar het niet jeukt…………..
  Maar ja, het onherstelbaar onheil is inmiddels geschied. Ik mag toch aannemen dat ze zich dat in ieder geval wel realiseren, althans dat mag ik hopen.

  Like

 9. Lilith zegt:

  ohjojjoj….spreektaal versus schrijftaal….’hun eigen’ > zichzelf. Sorry…

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Dat zijn ze niet van plan. De plan is dat zij worden hier de baas en WIJ hun slaven, of dat wij zouden ophouden te bestaan. Het is de bedoeling dat heel Europa zou een kalifaat model IS worden. Daar heerste slavernij.

  Like

 11. henk zegt:

  Nee je snapt het niet, de echte reden is dat de hele EU moslim gebied moet worden, De EU moet groter en machtiger ! Turkye erbij en al die moslim landen in Afrika, om meet tegengewicht te hebben naar Rusland en US toe

  Like

 12. rottenpikwick zegt:

  Dit gaat al decennia, heeft ONS al zo’n 500 M I L J A R D gekost! Afgejat van ONS! Maar de Kaaskoppen vinden het allemaal wel goed, weten het niet eens. Vinden Boelvaar, Heel Holland Kwijlt en andere PulpTV vééél belangrijker. In Hong Kong trekken ze wél aan de noodrem, zien ze de donkere wolken wél aan de horizon. Het volk heeft de macht, maar dan moeten ze het wel snappen wat er speelt. De Kaaskoppen zijn nog te dom om op z’n Mohammedaans te poepen!

  Like

 13. Tilleke zegt:

  Hun eigen is zich zelf

  Like

 14. Mary zegt:

  Nee sterker nog ze brengen ons naar de afgrond maar daarvoor zijn en worden ze dan ook door de EU dus Rutte en Co (NWO) hier naar toegehaald.

  Like

 15. Lucky zegt:

  In de VS,

  Vluchtelingen uit de congo arriveren in de VS, weigeren te vertellen hoe ze er gekomen zijn maar eisen geld en hulp.

  Like

 16. Jan zegt:

  ‘redding van onze economie’???
  ‘ondergang van onze samenleving’???

  Geliked door 1 persoon

 17. Hendrik M. zegt:

  De ‘asielzoekers’ en ‘migranten’ zijn hier alleen maar voor de vette sociale potten, waarom zouden ze met zo’n inkomen, (hier krijgen ze gratis per maand meer dan in thuisland met 2 jaar werken) zich nog druk maken?

  Like

 18. Bob Koster zegt:

  “Ze kunnen hun eigen niet eens redden.” Zo spreken Marokkanen en andere laag geletterden. Voor straf honderd regels: “Ze kunnen zichzelf niet eens redden”.

  Afgezien daarvan klopt de stelling. In deze ingewikkelde samenleving kunnen mensen met een gem IQ van 85 (Marokkanen) maar moeilijk mee komen en mensen met een gem IQ van 70 (Somaliërs) al helemaal niet. Die gelden hier als verstandelijk gehandicapt en horen dag en nacht begeleiding te krijgen. In plaats daarvan laten we deze gehandicapten los op de samenleving.
  Ben benieuwd naar wat de mensenrechten boterbabbelaars hiervan vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Bob Koster (18 juni 2019 om 10:51)

   Dames en Heren.

   “Ben benieuwd naar wat de mensenrechten boterbabbellaars hiervan vinden.”
   Dat is toch niet zo moeilijk, om te raden. Er moeten vooral meer mensen met beperkte verstandelijke vermogens (IQ 70 – 85) op hoge leidinggevende posten worden aangesteld. Bij voorkeur zijn dat dan niet blanke homosexuele omgebouwde migranten vrouwen in boerka, die geen Nederlands spreken. Een dergelijke positieve discriminatie zou, naar verluid, een zegen zijn voor de economische ontwikkeling van ons land. Althans dat is de hysterische obsessie van de geëmancipeerde politiek correcte deugmensen, kenauen en boterbabbellaars van de rood-groene partijen, die het motto “Weg Met Ons” aanhangen..

   Like

 19. henk zegt:

  “zichzelf”

  Like

 20. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/video-in-chili-slaagt-massamigratie-wel-de-migranten-zijn-christen-geen-cultuurshock-moslims-gaan-naar-europa/

  Video! In Chili slaagt massamigratie wél: ‘De migranten zijn christen, geen cultuurshock! Moslims gaan naar Europa…’

  Het mag geen verrassing heten dat Europa grote moeite heeft met de massamigratie van grote groepen mensen uit het Midden-Oosten en Klein-Azië. De ‘nieuwkomers’ leven vrijwel volledig langs de oorspronkelijke nieuwkomers heen, en van integratie lijkt niet of nauwelijks sprake. Men spreekt vaak niet eens dezelfde taal.

  Like

 21. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “Migranten ouden de redding zijn van onze economie”. Dit is een stelling die kant noch wal raakt. Welke oelewapper bedenkt zoiets. Ik heb nog nergens een fatsoenlijke onderbouwing van deze onzin gezien.

  Migranten kosten duur. Elke migrant kost maandelijks meer dan een AOW-er, een uitkeringstrekker, of een minimum-loner. Zolang wij migranten gratis toelages verstrekken, zullen migranten geen, of nauwelijks enige, participatie aan de economie leveren. Voor de migranten was de reis van verwegland naar het rood-groene paradijs een hele kostelijke onderneming. De mensensmokkelaars hebben zich er schandalig voor laten betalen. Het is bepaaldelijk niet aannemelijk, dat de doorsnee migrant een kansparel was, die over voldoende middelen beschikte om zich de migratie te kunnen veroorloven. Waarschijnlijk zullen de meeste zielepoten zich zwaar in de schulden hebben moeten steken bij familie en vrienden, om zich de wereldreis naar het land van melk en honing te kunnen veroorloven. Maar leningen moeten worden terugbetaald en waarschijnlijk ook met rente. Een groot deel van de toelages, die wij aan migranten uitkeren, zal waarschijnlijk rechtstreeks als aflossing naar het thuisland worden overgemaakt. Dat geld verdwijnt dus uit onze economie. Bovendien beschikken de meeste gelukzoekers niet over de juiste opleidingen, vaardigheden, expertise, routines en wat dies meer zij, om kansen te maken op de arbeidsmarkt. Kortom, investeren in migranten is een slechte zaak, die, zeker op korte en middellange termijn, geen reëel economisch rendement oplevert. Integendeel, het kost handenvol met geld.

  Like

 22. ronjaspers zegt:

  De ene keer heten ze migranten dan weer vluchtelingen dan weer asielzoekers.Het zijn bijna allemaal jonge mannen in de militaire leeftijd die zonder vrouwen en kinderen europa overspoelen.Het is een invasie van de soldaten van allah,ze komen om ons te terroriseren en af te slachten.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 4 people

 23. rottenpikwick zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s