BRIEFJE VAN JAN – Aan burgemeester Jorritsma

Screenshot_91

(Door: Jan Dijkgraaf)

Heeft u ze al, die haakneus en die bolle?

Meneer Jorritsma,

Heeft u ze al?

Ik bedoel die haakneus en die bolle die zaterdag Pegida-voorman Edwin Wagensveld met z’n tweeën in de rug aanvielen toen hij foldertjes wilde verspreiden bij de Al-Fourqaan moskee in uw stad Eindhoven.

Ik kan met drie muisklikken foto’s van die twee tevoorschijn toveren (haakneus hier, bolle hier), dus ik neem aan dat de politie er na twee dagen rechercheren ook wel achter is welke smoelwerken ze even door de database moeten trekken.

En als u ze heeft, gaat u dan weer bij Jeroen Pauw zitten om trots te vertellen hoezeer de veiligheid van burgers u aan het hart gaat?

Ik reken op u!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan burgemeester Jorritsma

 1. Ruud zegt:

  Je bent net zo slecht als de slechteriken die je beschermt, burgemeester. Laffe man!

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Lid zijn van de religie van de deugers is vele malen ernstiger dan lid zijn van IS. Het zijn de deugers die Nederland uitleveren en ze voelen zich er nog goed bij ook. Ik denk dat NSB-ers vroeger een gelijksoortig gevoel hadden.

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Afzetten deze onbetrouwbare burgemeester !
  Vervolging van de “heertjes “die Edwin fysiek belaagden is een noodzaak in onze rechtstaat,

  Like

 4. rottenpikwick zegt:

  ‘De achtergrond van de jongens is niet bekend’! Zou zomaar uit de smoel van dit bm’ertje kunnen komen. Overbetaalde Flapdrol / Niksnut!! Hier parkeert net een zoveelste auto met BOEVENTRONIES! Het is overdag, werken die lui niet? Tuurlijk niet, hoeven niet te werken. Worden met ONZE CENTEN voorzien door dat TUIG op Het Binnenhof! Afgejat geld van onnozele Kaaskoppen!

  Like

 5. Hendrik zegt:

  En het bleef stil vanuit Eindhoven……………

  Like

 6. hannah zegt:

  Wat Jorritsma ook nog vergat te vertellen … dat die arme bibberende kindertjes die hij zo zielig vond van het opleidingsinstituut tot terrorist … de islamitische school waren ….

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Er wordt met twee maten gemeten. Vandaag weer op het nieuws. De mensen, die op internet de aanslag op de moskee in Christchurch hebben gedeeld en het toejuichen zijn rechtsextremistisch en zijn opgepakt en worden veroordeeld.

  Oké prima tot zover. Maar ik heb de tweets op een moslimsite gelezen over de aanslag in Sri Lanka en daar lusten de honden geen brood van. Daarover geen woord in de media en niemand die opgepakt word. De hele top is doodsbang van de Islamitische wereld. Zover is me inmiddels wel goed duidelijk. Klaar ben je met laffe bange politici. Het is walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

 8. Helena zegt:

  Als dank voor het verraden van de dappere vreedzame verzetshelden van Pegida Nederland , door ze te framen als neo nazi’s in het programma van Pauw, met als gevolg de laffe aanval (in de rug) op voorman Edwin Wagensveld, wordt John Jorritsma binnenkort uitgeroepen tot grootmoefti van het Eindhovens kalifaat. Zo ziet een landverrader er dus uit: pedant, kwaadaardig en enorm in zijn sas met zichzelf. Bah!!

  Geliked door 1 persoon

 9. rottenpikwick zegt:

  Dat GLUIPERIGE kruiperige smoeleke spreekt boekdelen! KOTZ!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s