Islamitisch Armageddon

Screenshot_100

(Door: “eg regs”)

Alle lichten branden inmiddels weer in Argentinië. De gebeurtenissen van eergisteren hebben echter eens temeer de ongelofelijke kwetsbaarheid van een moderne, geïndustrialiseerde samenleving aangetoond. Zonder elektriciteit zit iedereen meteen in het donker, maar dit is een ongemak dat nog te overzien is. In de duisternis zijn het verder natuurlijk niet de maatschappelijk meest rechtschapen elementen die doorgaans komen boven schuimen, en dat is ongetwijfeld ook heel vervelend. Maar er zijn nog veel grotere problemen.

Deze stroomonderbreking was tijdelijk en instellingen zoals kerncentrales beschikten over noodaggregaten om de ‘eventualiteit’ te ondervangen. Toch werden burgers opgeroepen om water te conserveren. Een verstandig advies, want zonder stroom valt de druk op het waternet weg en is er van waterzuivering al helemaal geen sprake. In het tijdperk van gekoelde opslag en just in time delivery is de gehele voedselvoorziening al evenzeer gebaseerd op dezelfde, wankele vooronderstelling: een ononderbroken toevoer van energie namelijk.

Als het waar is dat ogen ‘het venster van de ziel’ zijn, dan had het 40 jaar geleden al onmiddellijk duidelijk moeten zijn welke kant het met Iran zou opgaan. Bekijk eens een foto van de ‘wijlen opperste leider’ Khomeini en zie de door-en-door duivelse blik die je tegemoet staart. Denk trouwens maar niet dat zijn (aan de communistische Patrice Lamumba-universiteit opgeleide) opvolger uit fijngevoeliger hout gesneden is. Deze mensen zijn onze doodsvijanden.

Iran beschikt over het grootste arsenaal aan ballistische raketten in het Midden-Oosten. Toen tijdens militaire proeven enkele van haar projectielen –middellange afstand –  ontploften, werd in de westerse media gesproken van ´mislukkingen’. Het is echter zeer wel mogelijk dat het de islamitische republiek nooit om een ‘ballistische baan’ te doen was. Voor een zogenaamde ‘EMP-aanval’ is het namelijk helemaal niet nodig dat een raket zijn traject voltooid. Integendeel, als die raket maar enkele honderden kilometers kan klimmen, dan is dat al meer dan genoeg. Een nucleaire ontploffing op die plek en op die hoogte is juist precies de bedoeling.

Het is namelijk dáár dat de effecten het meest vernietigend zullen zijn. Gebouwen worden er weliswaar niet door verwoest en mensen worden niet (direct) door straling of een schokgolf getroffen. De gevolgen zijn indirect: alle elektronische apparatuur binnen een straal van duizenden kilometers wordt namelijk ‘gemagnetrond’. Dit betekent geen i-Phones, geen internet, geen vrachtwagens en dus geen voedseldistributie. Vliegtuigen vallen uit de lucht en de noodaggregaten van die voornoemde kerncentrales zouden het ook niet meer doen (met als praktische uitwerking tientallen Fukushima’s).

Een Amerikaanse Senaatscommissie berekende dat een EMP-aanval binnen 2 jaar zou resulteren in de dood van 90% van de bevolking. Die prognose is niet zo vergezocht. Denk ´Rodney King rellen´, voeg daar geen water, geen voedsel en nucleaire vuurhaarden die het hele land bedekken aan toe. Veel succes dan met jouw executive outcomes.

Door:
“eg regs”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Iran, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamitisch Armageddon

 1. Qvic zegt:

  Elektriciteit is de achillespees van heel het westen. Maar het gekke is wel, dat er steeds meer op aangesloten wordt, zonder een back up voor in het geval van een EMP aanval. Zo zullen ook alle moderne militaire krijgsmachten onbruikbaar worden, want daar is tegenwoordig alles elektrisch bedient tot de communicatie er aan toe. Zo zal het gehele openbare leven letterlijk plat liggen, voor enkele jaren. Want voordat alles weer vervangen is vergt nu eenmaal tijd. Maar dan is er allang een massale burgeroorlog uitgebroken, waar de sterkste wint. Waar dan iedereen voor zich zelf vecht om te kunnen overleven. Dan worden je vriendelijke en behulpzame buren en vrienden zelfs je ergste vijanden, als niets meer in de winkels ligt en geen water uit de kraam meer komt. Dan degraderen we direct in wilde beesten, die een ander niets gunnen. Want iedereen heeft de wil om te overleven. Dan heeft geld of edelmetaal geen waarde meer, want dat kun je niet eten.

  Geliked door 3 people

 2. BigLJohn zegt:

  Als zo’n raket gelanceerd word door Iran is het pure noodzaak om die zo snel mogelijk te vernietigen met een anti raket raket. Of het Westen zo snel en adequaat kan reageren is nog maar DE grote vraag. En dat zowel Israel, Saudi Arabie alsmede de VS zovele jaren wachten om het een en ander plat te gooien in Iran is helemaal geen goede zaak. De veiligheid in de wereld word hierdoor ernstig in gevaar gebracht. Niet lullen maar poetsen zouden ze in Rotterdam zeggen.

  Like

 3. Peacepipe zegt:

  Als ik het goed begrijp zou zo’n actie van Iran de ultieme zelfmoord betekenen!

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik had Rutte bijna niet herkend op die foto !

  Geliked door 1 persoon

 5. Taljaard zegt:

  Wanneer de Iraanse regering daadwerkelijk over zal gaan tot zo’n actie (waarbij het te betwijfelen valt of zij beschikken over de benodigde geleide wapen technologie) veroordelen zij miljoenen mensen uit hun eigen volk tot een verschrikkelijke dood. Want Israel zal in ieder geval onmiddellijk en keihard terugslaan. En zij beschikken wel over dergelijke technologie.

  Misschien zijn sommige Iraanse islamitische geestelijken hiertoe bereid, maar of de legertop hierin mee zal gaan is vers twee. Een jaar of negen geleden is het al duidelijk geworden dat de mullah’s niet zo stevig in het zadel zitten. Het moet dus nog blijken, of de legerleiding wel aan zo’n krankzinnig bevel zal gehoorzamen, of dat de mullah’s hun hand dan zullen overspelen en hun nogal wankele binnenlandse machtsbasis zullen kwijtraken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Een aantal jaren geleden heb Ik hier een uitleg gegeven over wie en wat deze smerige rat genaamd Khomeinie was.
  Ik heb het artikel helaas niet opgeslagen maar als het nodig is wil Ik er nog wel een artikel aan weiden.
  Deze vieze minder als een hond heeft een land in enkele jaren totaal naar de knoppen geholpen en dat wordt nu afgewerkt door een zelfde soort minderwaardige hond genaamd Khamenei, en consorten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s