Steeds meer openluchtzwembaden worden nachtmerries

Screenshot_96

Migratie en haar gevolgen. Zomer, zon, ziekenhuis: Steeds meer openluchtzwembaden worden nachtmerries!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Zomer, zon, ziekenhuis – zo smaakt ook de zomer van 2019. Van Mainz tot München heerst angst. Grote groepen jonge migranten bestormen de openluchtzwembaden om relletjes te schoppen. Het zwemplezier is weg, aan recreatie valt niet meer te denken. Of het nu in het Michaeli zwembad in München, in het Dante zwembad of in het West zwembad is, overal komt het tot pesterijen, intimidaties en handtastelijkheden. De veroorzakers hebben vaak niet eens zwemspullen bij zich. Inmiddels is de situatie dermate geëscaleerd dat er meerdere procedures wegens het toebrengen van lichamelijk letsel en landvredebreuk lopen.

München moet iets doen. Nadat SPD-burgemeester Dieter Reiter deze zomer aan alle jongeren onder de 18 jaar gratis entree geeft, trekt men blijkbaar het verkeerde publiek aan. Nu wordt er gediscussieerd over het inzetten van beveiligingsmensen, de politie zal meer aanwezig zijn in de openluchtzwembaden.

In Mainz wil men potentiële daders met een campagne zachtjes bij de hand nemen, er worden flyers, stickers en ander informatiemateriaal uitgedeeld. Men verzoekt de “privésfeer te respecteren” – belachelijk. Onze zwembaden worden overrompeld door diegenen die van mening zijn de nieuwe macht in het land te vormen.

Hard ingrijpen is noodzakelijk, zodat de zwembaden en zonneweides morgen ook nog een plek voor familieplezier en ontspanning zijn. Wie zijn gastrecht misbruikt, zou ons land op de snelste manier moeten verlaten – dat zou de enige juiste reactie zijn!

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Steeds meer openluchtzwembaden worden nachtmerries

 1. Cleo zegt:

  Hier moet keihard tegen opgetreden worden: ik zou zeggen 3 kopjes thee in plaats van 1…😒

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Vraag maar aan dat Merkel geval waar u op stemde, dat mens van “wir schaffen das”.
  Helaas lees ik nergens dat de ongemakken veroorzaakt worden door voornamelijk islamitische importen.
  U Duitsers heeft de vrije keuze te stemmen en een partij die AFD heet.
  Dit is de partij die door de zittende kliek ”extreem’ rechts’ genoemd wordt, doch gewoon voor Duitsland en de Duitsers is, zonder iets extreems.
  Ook in Nederland hebben we zulke partijen, mn PVV en FvD, partijen waar elke weldenkende Nederlander op[ zou moeten stemmen.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De AfD vertegenwoordigt CDU-posities van vóór het Merkeltijdperk. Inmiddels zijn deze standpunten omschreven als extreemrechts. En niet alleen dat, maar ze worden ook dicht bij de rechtse terreur gebracht. Er is niets bewezen, de aanname uit Antifa-kringen is voldoende. De Nederlandse “kwaliteitsmedia” herhalen het met grote toewijding.

   Geliked door 1 persoon

 3. Tineke zegt:

  Wat worden die vervelende klieren toch met fluwelen handschoentjes aangepakt.
  Het is hier echt niet anders.
  Ze zijn gewoon hitsig en pakken alles wat voorhanden is.
  Een westerse vrouw vraagt er immers zelf om.
  Gisteravond een oude aflevering zitten kijken van Buitenhof,waar Hugo de Jonge (CDA) oreerde dat we de #metookwestie moeten blijven benoemen.
  Ja,tuurlijk….voor de Hollandse blanke man.
  Niet voor dat schorem.die alleen een reprimande krijgt.

  De weegschaal van Vrouwe Justitia hapert voor hun nogal eens.
  Die moet eens dringend geijkt worden…

  Geliked door 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Klaarblijkelijk zijn we er nog niet aan toe om dat tuig van de richel collectief Europa uit te schoppen. Dat is echter een kwestie van tijd. Als overgangsfase zou een toegangsverbod voor die gasten moeten gelden in alle openbare gelegenheden. Toch zwemmen en toch aan het strand dan dient de sjambok waarmee de voormalige slaveneigenaren respect mee afdwongen in ere hersteld te worden. Weliswaar niet dodelijk, maar zeer pijnlijk en als de lappen vlees aan hun poten en schouders bengelen, zal er ongetwijfeld een paedagogische werking vanuit gaan.

  Like

 5. Qvic zegt:

  Weer zo’n achterlijke burgemeester die juist het probleem laat escaleren door alle jongeren onder de 18 jaar gratis toegang te verschaffen. Dit resulteert altijd dat er een toeloop van kwaadwillige jongeren deze plaatsen dan juist gaan bezoeken. Waar ze anders nooit zouden komen, als er betaald voor moet worden. Door nu met een actie van pamfletten, stickers en politie bescherming aan te laten rukken om de plaatsen te gaan beveiligen tegen deze kwaad willende jongeren, dan heb je het niet begrepen als een burgemeester. Die moet dit allang vooraf kunnen incalculeren, wat de risico’s kunnen zijn bij een vrije toegang voor iedereen onder de 18 jaar. Links c.q. de SPD schijnen dat niet te hebben, dus deze mensen zijn eigenlijk ongeschikt om een publieke leidinggevende functie uit te kunnen beoefenen.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Weet het niet hoor, lopen ze nou voor of achter, Wateringen moest het zwembad 15 jaar geleden al tijdelijk haar deuren sluiten omdat het niet langer onder controle te houden was.
  En je raad het niet, het waren Turkse en Marokkaanse mannetjes veelal afkomstig uit Den Haag.
  Weet nog dat het me toen tegenviel van de Westlandse jongeren want die waren vroeger wel te vinden voor een vechtpartij.
  Maar ja. één telefoontje van een Marokkaan en tien minuten later staan er honderd of meer….

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, op het gebied van ‘rellen organiseren’, zijn ze formidabel, …….maar dat is in feite ook alles wat ze presteren,., …….(Waarom denkt men HIER nu eens nooit
   Wie du mir, so och dir’, en zich baas houden op EIGEN. GEBIED.?

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. Het verbaast mij geen donder dat het Zwembad in Waterngen moest dicht. Mensen die de Westlandse dorpen goed kennen, weten dat de dorpen aan de rand van Den Haag islamiseren zich in razendsnel tempo. Woningbouwverenigingen en de lokale overheid doen er alles aan om moslims te helpen autochtone Westlanders of andere Nederlanders te verjagen. Sommige straten hebben al de volledige “islamitische Ankara of Marakesh look”. In plaats van bewoners die graag met hun hond op straat (of park) wandelen, ziet men wijven met een kopvod. De plaats van de hond wordt ingenomen door een kinderwagen waar een Jihadistje in spe ligt. Vaak worden deze wijven met hele zwerm “ISIS in de groei” begeleid. De Westlanders met hun prachtige tuinen en vlijtige werkmentaliteit kunnen er maar beter oprotten en plaats maken voor Turken, Moccro’s en nu ook de laatste lichting Derde Wereldparasieten. Nee! Deze mensen werken niet in de kassen, zij laten anderen werken. Wat doen ze? a) drinken thee in de moskee, b) werken aan de productie van nog meer parasieten en jihadisten en c) ze sturen hun jeugd op intimidatie en dreigingspad om meer terrein voor Westlandistan kalifaat te winnen. De Westlandse jongeren hebben een club “Amigos” in Monster. Maar daat hoeft men ook niet veel van te verwachten. Vechtpartij is voor ferme jongens en stoere binken- niet voor papiertijgertjes.

   Geliked door 1 persoon

 7. rottenpikwick zegt:

  Dit gaat al jaren. In Rotterdam moest 10 jaar terug al een zwembad sluiten vanwege dit soort ellende. In Belgïe weten ze er ook over mee te praten. Maar het beestje (het Tuig) bij de naam noemen, nee dat niet. Het zijn vervelende jongens waarvan het ‘doen en laten’ en de achtergrond niet bekend zijn! Dat hoor je de die Schijtbakken iedere keer zeggen. Het wordt hoogtijd voor Een Grote Schoonmaak op bestuurlijk niveau, de bezem er door! Dat volk is nog misdadiger dan dat zwembadgajes!! OPRUTTE!

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Politie gaat de beelden bekijken en daar blijft het bij in de grootste wiet stad van Nederland.
   En verkoop van privé zwembaden zal dit jaar dan ook verder stijgen. Met dank aan de rifapen🐒 kolonies.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat klopt, dat was subtropisch zwemparadijs Tropicana, later zei men dat het had moeten sluiten wegens teruglopende bezoekersaantallen maar het punt was dat mensen wegbleven vanwege een hele reeks van ‘incidenten’ met lichtgetintiërs.
   Het filmpje dat u plaatste laat ook zien dat de ‘jongeren’ zo’n inmiddels beruchte kring maken, de bedoeling is 1 of meer meisjes binnen de kring te krijgen die dan door het gajes aan alle kanten betast worden (of erger)
   Ook in de nieuwjaarsnacht in Keulen werd dit meerdere keren gedaan.
   Het enige dat je er in dit geval tegen zou kunnen doen is ze weigeren bij de ingang maar ja dan staat heel Nederland op zijn kop vanwege ‘discriminatie’.
   Misschien moet men eens gaan kijken hoe men dit soort problemen aanpakt in Marokko want ik maak me sterk dat ze daar veel minder van dit soort praktijken last hebben.
   Zelfs in het filmpje durft men niet de afkomst van de ‘jongeren’ te noemen maar dat mensen niet herkenbaar in beeld durven komen ivm eventuele represailles zegt eigenlijk alles.
   Ze voelen zich als groep niet alleen oppermachtig, ze zijn het ook, en politie en justitie hebben nog niet het begin van een antwoord.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @rottenpikwick en @Tijl Uylenspiegel. Vreemd is dat, dat niemand durft deze jongeren aan te vallen. Men weet dat de politie zal er alles aan doen om de “racistische aanvallers” op te sporen en te berechten. De getinte “jongeren” worden ongemoeid gelaten. De getinto’s kunnen zich alles permitteren omdat ze van alle kanten worden beschermd. De bedoeling is juist dat zij vrouwen, meisjes en zelfs kinderen zouden aanvallen. Opdracht van de EU die onze leiders kennenlijk voor 100% acherstaan. Dat is een onderdeel van de pan Europese Kalergi-Plan. Door toekomstige massaverkrachtingen zal hun genetisch inferieure zaad een nieuw soort getinte Nederlanders kweken, leuk bruin en met weinig verstand.

   Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Aangezien dat genetisch afval niet kan zwemmen, kan men daar handig op inspelen door ze een minuut of 2 onder water te sleuren.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Ofschoon ik een man ben ga ik elk jaar gewoon zwemmen in recreatieplassen waar ik godzijdank niet snel last heb van zulk tuig!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Omdat ze bang voor je zijn en omdat je er waarschijnlijk uit ziet als de hulk ze zwembroek.
   Groen groot en lelijk.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Wil je alsjeblieft je vervelende commentaar voor je houden want volgens mij ben jij ook niet bepaald moeders mooiste! Ik heb namelijk, gelijk aan veel allochtonen, een getinte huid en donker haar waardoor ik niet snel last van dit soort lastpakken heb en waar ik woon zijn gelukkig ook allochtonen die zich prima hebben aangepast aan Nederland en goedendag zeggen!
    Volgens mij ben jij namelijk net zo lelijk als een moslimterrorist waardoor ze vast ook voor jou op de vlucht slaan! Je begint al net zo erg te worden als een zekere Dirk op Nurks daar deze dwaas ook nooit goed uitlegt waarom hij zich aan mijn reacties ergert!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Jules, je ken toch zeker wel tegen een grapje.
    Het is zelfs al een zeer oud grapje over de Hulk. Groot , groen en lelijk.
    En ander zou daar toch om moeten lachen.
    Ik ergerde mij helemaal niet aan jou reactie,.
    Ik verzon iets waarom ze jou met rust laten, meer niet.
    Niet om jou te willen beledigen. Was ik maar de Hulk.
    Ik moet wel heel erg oppassen hoe ik op een reactie van jou reageer.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Misschien kan je hier dan een beetje om lachen.

    Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Wat SPD-burgemeester, Dieter Reiter van Munchen, kan doen, is vakantiekamp Dachau weer heropenen voor ongepaste migranten. Daar vandaan is het makkelijk ze weer naar het land van herkomst te deporteren of gewoon ergens in Afrika te dumpen. Een ex Sovjet Goulag in Syberie kan ook een goed idee zijn. Hij moet kiezen tussen zijn eigen volk of voor degenen die zijn volk van plan zijn uit te roeien.
  @Hoannes den Hollander. Ik ben helemaal met je eens.

  Geliked door 1 persoon

 11. Groene Leeuw zegt:

  Oppakken, trakteren op 100 zweepslagen in één keer en nog dezelfde dag het land uit…..

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  In 2016 werd er in Duitsland een experiment gedaan met [ tijdelijke ] tatoeages op de bovenarm van jonge vrouwen om potentiële aanranders AF-TE-SCHRIKKEN. ? !
  Het afschrikmiddel bestond uit ’t woord “NO” of “NEIN” en gaf aan dat zij geen toenadering wilde zonder haar uitdrukkelijke toestemming.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ook zijn er overal (waren er overal ? ? ? ) instructie-borden te zien met wat wel en nie mag……….

   Of er evaluatie heeft plaats gevonden of deze n”Rigide”maatregelen effect hebben afgeworpen is niet bekend…………….

   Like

 13. Lucky zegt:

  Ondertussen in de taxi’s,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/onthuld-veel-taxichauffeurs-zijn-misogyn-geboefte-weigeren-ritten-aan-oudere-vrouwen-randen-jonge-meiden-aan/

  Onthuld! Veel taxichauffeurs zijn misogyn geboefte: weigeren ritten aan oudere vrouwen, randen jonge meiden aan

  Het lijkt nog veel erger te zijn met de taxibranche in Nederland. Niet alleen weigeren ze ritten aan ‘drag queens’ en besmeuren ze hen met mayonaise en pindasaus, ook voor vrouwen jong én oud is een taxi pakken bepaald geen pretje. Ofwel ze mogen helemaal niet meerijden, ofwel ze ze krijgen tijdens de rit te maken met ongewenste seksuele avances

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lucky. “Het lijkt nog veel erger te zijn met de taxibranche in Nederland”. Gelukkig niet overal in Nederland heerst deze situatie. Ga maar naar de taxi staanplaats voor Leeuwarden CS- of bestel een taxi in een van de dorpen, en jij krijgt een echte Friese taxichauffeur of iemand die uit een andere deel van Nederland komt, die in Friesland woont. Het zijn prima degelijke mensen met fatsoenlijke gezichten. In Amsterdam hebben ze allang vergeten hoe een Nederlandse taxichauffeur eruit ziet. Men moet daar van geluk spreken als men een Surinaamse of een Molukse chauffeur tegenkomt. Alles wat daar achter het stuur zit, is lichtgetint waar het vuil van Allah er vanaf druipt.

   Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Lopen en paar toeristen door Rabat als er plots een taxi voorbij komt met een bord; “Chauffeur spreekt ook Nederlands” waarop de ene toerist tegen de andere zegt; goh dat zouden ze in Nederland ook moeten hebben….

    Like

 14. delamontagne zegt:

  Komende maandag wordt weer een “gevaarlijke” dag voor vrouwen die zichzelf willen zijn.

  Geliked door 2 people

 15. Cathja zegt:

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Je moet dat tuig keihard aanpakken en een gebiedsverbod opleggen. Uiteraard geen toegang tot het zwembad geven, omdat de reden bekend is. Geen zwemplezier, maar rellen en opstootjes uitlokken, meisjes onzedelijk benaderen en noem maar op. Hen moet de toegang tot het zwembad geweigerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 16. Lucky zegt:

  Bizarre discriminatie,
  https://www.journalistenwatch.com/2019/06/19/freibad-reichenbach-burkini/

  Freibad Reichenbach: Burkini erlaubt – Mädchen mit UV-Bade-Shirt muss raus

  Freibad Reichenbach: Burkini toegestaan ​​- meisje met met UV-shirtje moet eruit

  Sachsen/Reichenbach – Im Freibad des sächsischen Reichenbach ist das Planschen mit dem islamkonformen Burkini kein Problem und erlaubt. Ein Mädchen mit UV-Bade-Shirt indes muss – angeblich wegen der Badeordnung – das Schwimmbecken verlassen.

  Saksen / Reichenbach – In openbare zwembad van de Saksische Reichenbach is het zwemmen met de islam-compliant Burkini geen probleem en toegestaan. Een meisje met een over UV-shir tyje moet echt het zwembad verlaten.

  Geliked door 2 people

 17. Tistochwat zegt:

  Ze moeten die mohammedaanse brutale donders in een kooi proppen en laten zinken in een lekker diep zwembad.
  Mohammedanen zijn gewend om mensen in kooien te laten verdrinken; geef hun maar een koekje van eigen deeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s