VIDEO Katie Hopkins: “Homelands”

 

(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO Katie Hopkins: “Homelands”

 1. Lucky zegt:

  Waar blijft Piet Snot vanwege de taal?

  Like

  • boorzalf zegt:

   piet zit op zijn balkon een biertje te drinken met Baël.

   Like

   • Bob Koster zegt:

    @boorzalf. Ach, die Baäl valt best wel mee als je hem wat beter leert kennen. Een grappenmaker net als Pan, Dyonisos en Tijl Uilenspiegel. Helaas is lolbroekerij volgens de drie woestijnreligies een halsmisdaad. Treurig volk.

    Like

  • BigLJohn zegt:

   De Nederlandse vertaling was bar slecht. Een kind van 4 jaar zou het nog beter kunnen. Overigens liet de documentaire niets nieuws zien. Dat we met zijn allen naar de sodemieter gaan, maar ook dat is oud nieuws.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Wat heb ik hier nou weer mee te maken.
   Moeite met een stukje Engels lezen soms?

   Like

 2. Ruud zegt:

  Een Nederlandse vertaling zou wel zo wenselijk zijn.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Er is niemand die u tegenhoudt! . . .

   Webmaster

   Geliked door 4 people

  • BigLJohn zegt:

   Ruud; Er is meestal een Nederlandse vertaling aanwezig bij die YouTube filmpjes. een beetje lastig in te stellen onder het menu extra. Maar het was deze keer een vertaling van lik mijn vestje. Veelal was er geen touw aan vast te knopen. Mijn Engels is ook niet meer wat het geweest is. Oorspronkelijk op school geleerd meer dan 55 jaar geleden. Dat was in de tijd dat je bijvoorbeeld rijtjes Engelse woorden uit je hoofd moest leren. De leraar sprak soms in het Engels, en dat moest je dan in het Nederlands vertalen.

   Like

 3. Helena zegt:

  Israel is een heerlijk land. In Israel wordt volop gebouwd, er wordt hard gewerkt aan de beveiliging van het land en de economy gaat als een tierelier. Hier vinden de uit Europa verjaagde Joden hun Homeland: de geschiedenis herhaalt zich! Voor ons zal er geen Homeland meer zijn, apathisch kijkt men toe hoe onze leefomgeving wordt ingenomen door de islam en laat het gebeuren, want vluchten kan toch niet meer, zou niet weten waar naartoe…..

  Geliked door 5 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Hoe langer Europa wacht om van deze barbaren af te komen, hoe moeilijker het wordt.

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Moeilijker, ja dat denk ik ook. Maar geweldadiger zeker. Eén keer zouden de Europese landen dit samen op moeten lossen.
   Om daarna verder te gaan als een EEG.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Had geen idee dat het in Groot-Brittannië al zover was en het is een complete nachtmerrie dat het hier eens zover zal komen.
  Engeland zit natuurlijk wel met de last dat ze veel van deze immigranten waarschijnlijk niet kunnen weigeren omdat ze ooit deel uitmaakten van het grote Britse rijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Na het zien van deze docu moest Ik even aan iets anders denken.
  Kijk elke zaterdag naar de protesten van de gele hesjes en je ziet dat er massa’s oproerpolitie op de been word gebracht om deze protesterenden in elkaar te beuken.
  Terzelfder tijd worden joden overal in Frankrijk gemolesteerd door hele grote groepen moslims en wat zie je dan??
  Twee of drie politie autootjes die dan de zaak recht moeten komen zetten maar oproerpolitie in geen velden of wegen te bekennen.
  Dit maakt duidelijk dat er totaal geen interesse is in dit soort problemen vanuit de politiek.
  En dit geldt niet alleen voor Frankrijk maar in alle west Europese landen.
  Ze laten de Joden gewoon kapot vallen, wat voor mij duidelijk maakt dat het feitelijke anti semitisme vanuit de politiek oogluikend word toe gestaan.
  Dan heb je ook nog deze zogenaamde anti Zionistische organisaties die gewoon openlijk het antisemitisme mogen verkopen onder het mom van Antizionisme.
  Het word eens tijd dat men gaat luisteren wat een Victor Orban te vertellen heeft zonder dat er Europese politiek bij betrokken word want ook in Brussel in het Europese Parlement en de Commissie viert het Antisemitisme hoogtij.

  Geliked door 3 people

 7. Logisch is dat de Europese landen de bedreigde bevolking van hun voormalige koloniën, waarvan zij economisch volop hebben geprofiteerd, opnemen. Maar de EU heeft de Europese grenzen geopend voor ALLE extreme islamitische landen ter wereld, die nooit iets met Europa te maken hebben gehad!

  Like

 8. rottenpikwick zegt:

  Hoe het Gemenebest / The British Empire uiteindelijk de ondergang van Engeland werd!

  Geliked door 2 people

 9. Piet Snot zegt:

  En hier zijn de inbraken gehalveerd in 7 jaar tijd, volgens de politie.
  https://tpo.nl/2019/06/19/jubelbericht-aantal-woninginbraken-in-zeven-jaar-tijd-gehalveerd/

  Ik denk eerder dat mensen geen geld meer hebben voor een verzekering en afgifte doen compleet zinloos is geworden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Welnee, er is niks meer te halen.

   Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Eerst willen mensen aangifte doen dan weet Hermandad te vertellen dat je over 2 weken maar eens terug moet komen want geen tijd en zo meer van die flauwe kul.
   Dan word je voorgesteld om maar via internet je aangifte te doen, terwijl de kans groot is dat bij een inbraak je laptop verdwenen is.
   Dan kom je na twee weken terug en gaat politie je vertellen dat aangifte niet echt veel uit haalt waardoor veel mensen afhaken.
   En ook op deze manier worden zaken gemanipuleerd.
   Ziekmakend allemaal.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Het enige waarvoor ik nog aangifte zou doen, is als mijn scooter gestolen.
    Niet omdat deze daarvoor is verzekerd, maar i.v.m. het RDW en die gele kentekenplaat die er achterop zit.
    Nou is de kans vrij klein dat ze die stelen omdat deze uit 2005 komt, en er altijd sloten op zitten met 4 sterren.
    Dus daar moet je echt zin hebben om die mee te nemen.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Henk, ik ben waarschijnlijk 1 van de weinige Nederlander waarvan er nog nooit 1 fiets van is gestolen, echt waar.
    Ik zet die fietsen altijd zo achter goed op slot (2-3 sterren), dus ook daar moet je echt zin in hebben.
    En zo bijzonder zijn ze nou ook weer niet, waar ik op fiets.
    Nooit eentje van boven de 500 euro nieuw.

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @Piet Snot. Nooit gedacht dat u op een damesbrommer (raceplee) rond reed. U leek me meer het type voor een buikschuiver zoals een Royal Nord. Mijn brommer is trouwens nooit gestolen vanwege “bepaalde voorzieningen” die ik had aangebracht.
    Met fietsen alleen maar ellende gehad, tot ik de stad ontvluchtte (junkies).

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @Piet Snot. U leek me geen type voor een scooter (damesbrommer, raceplee), eerder voor een buikschuiver zoals een Royal Nord. Mijn brommer is trouwens nooit gestolen vanwege “speciale voorzieningen” die ik aangebracht had.
    Met fietsen alleen ellende gehad (junkies). Nadat ik de stad ontvluchtte nooit meer last van gehad.

    Like

 10. Lucky zegt:

  Iets anders,
  Genderwaanzin
  https://www.anonymousnews.ru/2019/06/16/biologe-vor-gericht-kritik-an-gender-theorien-volksverhetzung/

  Biologie voor de rechtbank: kritiek op gender-theorieën zal als volksopruïng bestraft worden
  Biologe vor Gericht: Kritik an Gender-Theorien soll als Volksverhetzung bestraft werden

  Wat gebeurt er als een hoogleraar biologie vandaag kritiek uitoefent op de fantasieleer van gendermainstreaming en wijst op de eenvoudigste biologische feiten? Hij is aangeklaagd. Voorwendsel: vermeende opruiing in toeval met belediging en laster.

  Was geschieht, wenn heute ein Professor der Biologie die Phantasie-Lehre des Gender-Mainstreaming kritisiert und auf die einfachsten biologischen Tatsachen hinweist? Er wird angeklagt. Vorwand: angebliche Volksverhetzung in Tateinheit mit Beleidigung und Verleumdung.

  Kutschera probeert te beschrijven wat duidelijk is in zijn grondslagen van evolutionaire biologie en voortplanting: er zijn geen drie, vier of zelfs zestig geslachten. Tot nu toe zijn slechts twee geslachten bekend, sinds het begin van het leven. Elk levend wezen heeft nog maar één paar chromosomen in zijn cellen, een derde is nog niet gevonden. Zelfs als je nog steeds zo veel zoekt.

  Kutschera versucht in seinen Grundlagen der Evolutionsbiologie und Fortpflanzung das zu beschreiben, was offensichtlich ist: Es gibt keine drei, vier, auch keine 60 Geschlechter. Bekannt sind bisher nur zwei Geschlechter, seit Anbeginn des Lebens. Jedes Lebewesen hat immer noch nur ein Chromosomenpaar in den Zellen, ein drittes wurde bisher nicht gefunden. Auch wenn man noch so viel suchen mag.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Op de dag dat Engeland zal vallen, zal de voorspelling van Enoch Powell over de “Rivieren van Bloed” werkelijkheid worden. De schrikbarende misdaden van ISIS in Mosul, Sinjar gebergte en Palmyra zouden zich voor 100% op een gigantische schaal herhalen. De signalen zijn al reeds daar. Toch moet men niet in pessimisme vervallen. Pessimisme mag niet de overhand hebben; het betekent capitulatie vooraf. Wij moeten denken aan de speeches van Winston Churchill. Bijvoorbeeld de ‘Bloed, harde werk, tranen een zweet’ van 14 mei 1940 https://www.youtube.com/watch?v=8TlkN-dcDCk en “We shall never Surrender” van 4 juni 1940 https://www.youtube.com/watch?v=14IVzLjoFBQ

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoelang het hier nog gaat duren?
  Ging zonet even boodschappen doen in het nabij gelegen winkelcentrum, vlak voordat ik er was kwam er een neger op een bromscooter (met geel plaatje) zonder helm het fietspad op die vervolgens zo het winkelcentrum in rijd.
  “Pech” voor hem er stond juist een team van de “Handhaving” (twee lichtgetintiërs en 1 Nederlander) en die maanden hem om af te stappen. Terwijl hij zijn brommer op slot zette wist hij nog uit te brengen; “ja sorry sorry”.
  Toen ik aan de handhaver vroeg wat je allemaal verkeerd moet doen om een bon te krijgen kreeg ik te horen dat ik mij er niet mee moest bemoeien en heel boze blikken van de Jandino !
  Eigenlijk had ik moeten zeggen; “wat moet een neger verkeerd doen….” maar dan had ik nu waarschijnlijk nog op het politiebureau gezeten !! 😦
  Nederland anno 2019

  Like

 13. Jan zegt:

  Katie Hopkins voor altijd van Twitter gegooid wegens ‘hatelijk gedrag’ waardoor anderen zich ‘onveilig voelden’.


  “Keeping Twitter safe is a top priority for us – abuse and hateful conduct have no place on our service and we will continue to take action when our Rules are broken,” said the spokeswoman.

  https://www.breitbart.com/tech/2020/06/19/twitter-permanently-blacklists-british-conservative-katie-hopkins/

  Like

 14. Jan zegt:

  Interview met Katie Hopkins na ban voor altijd op twitter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s