Vrijheid in plaats van socialisme!

Screenshot_95

17 juni 1953: 66 jaar na de DDR-volksopstand moeten we ons verzetten tegen nieuwe socialistische machinaties! VRIJHEID I.P.V. SOCIALISME!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren 66 jaar geleden werd de volksopstand op 17 juni 1953 bruut met tanks en wapengeweld neergeslagen door het Sovjetleger. Daarbij kwamen 39 mensen om het leven. Destijds stond de DDR op instorten. De burgers werden gegrepen door de onvrede over de toenemende goederentekorten, dictatoriale betutteling en een steeds sterker aan het licht tredende totalitaire beperking van de vrijheid. Tot de hereniging in 1990 met de “Dag van de Duitse Eenheid” was de 17e juni de Duitse nationale feestdag en bovendien sinds 1963 “Nationale Herdenkingsdag van het Duitse volk”. In de deelstaat Thüringen is hij sinds 2016 “Herdenkingsdag voor de slachtoffers van het SED-onrecht”.

Waar de beide socialistische dictaturen tussen 1933 en 1989 toe geleid hebben, zit diep in de Duitse herinnering geworteld. In het 30e jaar na de val van de Berlijnse Muur en 66 jaar na deze volksopstand kunnen we daarom terecht trots zijn op onze liberaal-democratische fundamentele orde. Want deze garandeert eenheid en recht en vrijheid.

Laten we daarom op 17 juni 2019 samen onze stem voor “vrijheid in plaats van socialisme” verheffen, een eis die helaas niets aan actualiteit heeft ingeboet. Alweer zwelgen rood-groene politici in socialistische onteigeningsfantasieën, dromen ervan de burgers in naam van hun irrationele “klimaatreligie” te disciplineren en proberen denk- en spraakverboden in de hoofden te verankeren. Tegen deze nieuwe socialistische machinaties in het land moeten we ons uit alle macht verzetten!

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, socialisme, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vrijheid in plaats van socialisme!

 1. rottenpikwick zegt:

  Wedden dat HET aan haar vreet!! Ze heeft haar Vaderland verkloot en West-Europa er bij! Met haar vriendjes zoals….. Us Franske, Drunckert, VRHFSTDT, TRUTTE en die hele Sandalenlikkersbende in Brussel, Den Haag etc etc.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik geloof er niks van, dat er ook maar iets vreet aan deze vrouw. Ik weet dat er mensen zijn die altijd maar dan ook altijd overtuigd zijn van hun gelijk. En dat zullen ze levenslang blijven denken. Persoonlijk ken ik er een die zo in elkaar steekt. Er vreet niks aan haar. En ze zal altijd doorgaan op de weg die ze ingeslagen heeft. Ook al is het een foute weg in de ogen van anderen. Voor haar is het altijd wat er ook gebeurd de juiste weg. Hele moeilijke mensen in de omgang. Denk eerder dat ze een zeer slechte lichamelijke conditie heeft aan haar lijf te zien. Die beweegt amper dan alleen af en toe staan en zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Merkel beeft op de klanken van het Duitse volkslied: Einigkeit und Recht und Freiheit für das deutsche Vaterland. (eenheid en rechtvaardigheid en vrijheid voor het Duitse vaderland). Wat een kitscherige productie.
   Onenigheid, onrechtvaardigheid en gebrek aan vrijheid in een gender- en multicultureel land. Dit is het Merkel volkslied.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Rensk.stasi nazi zwijn merkel is een narcist en een sataniste.Zij heeft het bloed van vele orginele duitsers aan haar handen.

   Like

 3. BigLJohn zegt:

  Overal word om wat voor reden dan ook de vrijheid gevierd, terwijl het volgende monster ons alweer bedreigd. Islam ! De E.U. en de regeringen van de lidstaten willen Europa laten overspoelen met moslim – emigranten -. Maar er is een groot verschil; Oorlogen en machthebbers komen en gaan, maar eenmaal onder de het juk van de islam kon het wel eens honderd(en) jaren gaan duren eer men er vanaf is. Kijk maar eens naar voormalige christelijke landen zoals bijvoorbeeld Egypte en Turkije.

  Geliked door 2 people

 4. droevige mof zegt:

  Media enscenering van haar vertrek.
  In de herfst zullen er nieuwe verkiezingen komen, de Groenen zullen de sterkste partij zijn en
  Robert Habeck de bondskanselier. Ondertussen wordt de AfD geassocieerd met de moord op
  Walter Lübcke en verliest veel kiezers. (Nieuwsuur is hier gisteravond mee begonnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Alphons Mantel zegt:

  de nieuwe dictatuur heet: de EU

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s