Duitse moslims laten na de dood van Morsi hun ware gezicht zien

Screenshot_109

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Zijn ambtstijd was de hel voor de christelijke, Koptische minderheid in Egypte. Nu is hij dood, de “islamist” en Moslimbroeder Mohammed Morsi (foto), die volgens Wikipedia zelfs van de aanvoerder van een terreurbende een gouverneur maakte. Nu, na zijn dood, doen ook Duitse moslims hun maskers af en tonen hun ware gezicht. Hun verdriet over de gevaarlijke, maar democratisch gekozen despoot, die in Egypte een Allah-staat wilde oprichten, zou iedereen van zijn illusies moeten beroven die van een liberale islam oreert en achter moskeemuren democratische overtuigingen vermoedt. Morsi´s motto: “De koran is onze grondwet, de profeet is onze leider. De jihad is onze weg. De dood voor Allah is onze nobelste wens” geldt waarschijnlijk ook voor die moslims die hem nu betreuren.

journalistenwatch

Over de politiek van Morsi schrijft de “Welt”: “In plaats van bloei zorgde Morsi´s heerschappij voor chaos in Egypte. Nog nooit werden in Egypte meer processen tegen de media gevoerd dan gedurende zijn ambtstermijn. Nog nooit werden er zoveel mensen aangeklaagd wegens blasfemie. Het enige dat in Egypte´s volkomen geruïneerde economie opbloeide, was de vriendjespolitiek – dankzij de benoeming van honderden evenzo trouwe als incompetente vazallen uit de gelederen van de islamisten”.

Morsi´s mens-verachtende omgang met de christenen in Egypte wordt ook door een Wikipedia-bericht bevestigd: “In april 2013 werd voor het eerst de Sint Marcus kathedraal, de zetel van de Koptische paus, aangevallen. De politie liet de relschoppers hun gang gaan en grepen pas na een uur in. De Moslimbroederschap verklaarde dat de christenen de aanval aan zichzelf te wijten zouden hebben, omdat zij zich tegen de Moslimbroederschap verzet zouden hebben. Daarom zouden de christenen niet verbaasd moeten zijn over de woede van de islamisten”.

Na de arrestatie van de christen-vervolger Morsi gingen zijn aanhangers door met de vervolgingen in het hele land: “Binnen vijf dagen werden door de aanhangers van de afgezette president Morsi 63 kerken in brand gestoken en daarvoor geplunderd. Vijf katholieke scholen in Minia, Suez en Assiut brandden deels tot de fundamenten af. In de steden Suez en Assiut weerden twee kloosters verwoest, in Minia werd de kerk van een bijbehorend weeshuis zwaar beschadigd. In Cairo werd ook de kloostergemeenschap van de Franciscaner nonnen aangevallen. In Alexandrië lynchte een woedende meute een Koptische taxichauffeur openlijk op straat, die per ongeluk was terechtgekomen in een demonstratie voor Morsi. In Cairo werden 58 woonhuizen, 85 winkels en 16 apotheken geplunderd. In Luxor werden drie hotels in brand gestoken, die eigendom van Kopten waren.

Ondanks zijn talrijke misdaden, die hij en zijn handlangers pleegden, werd er van hem korte tijd na zijn arrestatie een martelaar gemaakt en dat uitgerekend door mensenrechtenorganisaties en de westelijke media. Ook de “Welt” werkt behoorlijk op het gevoel””Volgens een bericht van Britse parlementariërs bevond Morsi zich 23 uur per dag in eenzame opsluiting. Aan de man met suikerziekte zou medische behandeling geweigerd zijn. Hij werd in zes processen voor verschillende misdaden aangeklaagd, van hoogverraad, spionage en moord tot belediging van Justitie aan toe.”

Ook de “Welt” wordt het, net als andere media, niet moe om te benadrukken dat Morsi de “eerste democratisch gekozen president van Egypte” was. Op dit aambeeld slaan bijna gelijkgeschakeld ook moslims in Duitsland, met voorop de “Islamraad voor de BRD”. Op diens Facebook-pagina staat te lezen:

“De eerste democratisch gelegitimeerde president van Egypte, Mohammed Morsi, stortte in elkaar en overleed vandaag in de rechtszaal. Morsi was de eerste door het volk gekozen president van Egypte, die door een militaire putsch ten val gebracht en gearresteerd werd. Sindsdien zat hij in de gevangenis. Deskundigen en onafhankelijke waarnemers noemen het proces tegen hem een ´showproces´. Moge Allan genadig zijn voor zijn ziel.”

Bijna gelijkluidend leest men ook in de persverklaring van de islamitische gemeenschap Millî Görüş:

“Mohammed Morsi is de eerste democratisch gekozen president van Egypte. Zo zal hij in onze herinnering blijven. Moge Allah genadig zijn voor zijn ziel”, verklaart Kemal Ergün, voorzitter van de Islamitische Gemeenschap Millî Görüş (IGMG) naar aanleiding van de dood van Mohammed Morsi, de voormalige staatspresident van Egypte. Kemal Ergün verder:

“Met droefenis en verslagenheid hebben we de melding van de dood van Mohammed Morsi opgenomen. Moge Allah zijn ziel genadig zijn en hem in zijn hemel opnemen. Onze diepe deelneming geldt het Egyptische volk.

Volgens mediaberichten zou Mohammed Morsi tijdens een rechtszaak ingestort en gestorven zijn. Hij is de tot nu toe enige democratisch gekozen president van Egypte. Hij werd ten val gebracht door een bloedige militaire putsch.

Het is diep treurig dat de wereld deze misdaad geduld en weggekeken heeft. In plaats van het vertrouwen van het Egyptische volk in de democratie te versterken, werd de putschist bij bezoeken en ontvangsten gevleid. Dat zal altijd in onze herinnering blijven als een schandvlek van internationale geopolitiek.

De wereldgemeenschap is er nog steeds verantwoordelijk voor om het Egyptische volk in zijn democratiseringsinspanningen te sterken.”

Ook bij de Duitse Islamitische Gemeenschap wordt er van Morsi op de beproefde Oriëntaalse wijze een martelaar gemaakt. Zalvend zegt men daar: “Van Allah komen wij en tot hem keren wij terug. Met verdriet en deelneming hebben wij vernomen van het nieuws over de dood van Dr. Mohammed Morsi, de eerste vrij gekozen president van Egypte. Moge Allah zijn ziel genadig zijn en het Egyptische volk troost en geduld schenken”, verklaarde Khallad Swaid, de president van de Duitse Islamitische Gemeenschap (DMG).

Khallad Swaid ziet in het verlies van Dr. Morsi symbolisch een crisis, die het Egyptische volk onder het autocratische militaire regime op dit moment moet meemaken. De president van de fundamentalistische organisatie hoopt “dat de Duitse regering zich in het vervolg in het bewustzijn van haar verantwoordelijkheid voor mensenrechten en tegen de meest onwaardige gevangenisomstandigheden van tienduizenden politieke gevangenen in Egypte inzet.” In “verantwoordelijkheid voor God en de mensen, bezield door de wil […] de vrede van de wereld te dienen”, zoals in de preambule van onze grondwet wordt gezegd, is een niet onderhandelbaar principe van onze democratie dat niet het slachtoffer mag worden van geopolitieke belangen.”

Volgens Wikipedia wordt de DMG gerekend tot de extremistische Moslimbroederschap. De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst gaat er van uit dat zijn vooraanstaande leden van plan zijn om op de “middellange termijn een islamitische staat op te richten”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christenvervolging, Desinformatie, Duitsland, Egypte, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Kopten, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitse moslims laten na de dood van Morsi hun ware gezicht zien

 1. Thomasson zegt:

  De moslims in Duitsland laten de hele tijd hun ware gezicht zien. Het zijn de pathologische politieke leiders en overheidsinstanties die weigeren de realiteit in te zien en jagen hun eigen bevolking de dood in en brengen hen eigen land naar de verdommenis.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Ook bij ons zal straks via de demografische dynamiek in het voordeel van moslims op volstrekt democratische wijze de sharia ingevoerd worden. Ooit zei minister van integratie (Nederlanders integreren in de islam) Donner (Christenen Dienen Allah) dat hij er geen probleem mee had als dat democratisch tot stand kwam.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/donner-blijft-bij-omstreden-uitspraak-over-sharia~bd84bb23/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Geliked door 1 persoon

  • Denis Denis zegt:

   Daar wordt reeds hard aan gewerkt!!
   Minder minder …
   Minder vrijheden.
   Geen alcohol meer straks, geen oud en nieuw vuurwerk, geen speeltijd voor kinderen, etc. etc. !!!
   Ook de verkiezingen zijn corrupt, net als in die zandbakken !!!

   Like

 3. Sabeltant zegt:

  Als moslims 30% van de bevolking uitmaken zullen ALLE andere geluiden stelselmatig uitgeroeid worden.
  Dat feit kan 10 jaar duren of 100 jaar, iedere moslim wordt opgevoed met het idee dat Mohammed de wereld gemaakt heeft voor de moslims en dat zij uiteindelijk zullen heersen over de wereld.
  Die hele arrogantie van de moslims is gebaseerd op dat idee.

  .

  Like

 4. Corné zegt:

  Alleen de moslims in Duitsland? Te simpel gedacht. Zeg maar wereldwijd. Eén geruststelling voor ze. “De dood voor allah is onze nobelste wens.” Als ze zo doorgaan en weigeren te verlichten en te integreren duurt het niet lang of hun wens zal vervuld gaan worden.

  Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Khomeini…, Donner.., Morsi…, e.a. Allah lijders en likers …, allemaal nare enge mannetjes…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 2 people

 6. Dick zegt:

  Overdenking.
  De God YHWH wordt door Allah opzij geschoven, Arabieren worden het oorlogszuchtige en slechte nieuwe volk de ‘joden’ zijn af, die hebben hun Rutte beleid bezuurd.
  Van Heebreeuwse afkomst zijn zij Mozes zijn gezichtsgelaat toonde dat aan in het paleis van Farao waar hij opgroeide.
  Allah waarin Halal geschreven is de ware God aldus Jibriel over de lippen en tong van de Profeet.
  De Grote Vloed waaruit Noah het einde en begin.
  Het was YHWH aldus de geschriften die de aarde van onderen uit liet spuiten en van boven met water liet neerdalen.

  Grand canjons bewijzen wel tekenen van waterstromen uitgesleten rotsen op grote hoogte.

  Zo is het ook met de moslims, begrijpen doen zij er niets van maar onderdanigheid en diep geworteld geloof zo kennen wij het volk van Allah die vooral streng is maar hemels liefdadig gul, als je er al inkomt door die 8ste poort de laagste hemel voor de door Allah gekeurde korps dat bij de poort pas een padpoort krijgt als je de vraag; en,,, wat zijn jouw aardse sporen ter aanbidding Mij?

  Een hemels paspoort, Angela de hevig trillende zag ik onlangs in de media die vraagt er niet na.
  Die geeft vooraf te kennen, keine frage,, ich bin ein Angel!
  Bitte welcome.
  De moslims lachen zich voorover en dubbel, twee hemelen voor hun.

  ‘Zijn we er toch ingetuint’
  Het trauma van 1974.
  Het waren Gullit en co die de voetbal hemel opende toen Rijvers die dicht wilde houden simpel door niet te luisteren en van de eigen kwaliteiten uit te gaan, zij werden Europees kampioen vanuit een hopeloze poule situatie, dankzij hun input speelde Nederland nog een aantal finales, onlangs nog.

  Er zal nog een finale moeten komen, al zou die moeten gaan om vele ambtenaren gwoon te Rijversen naar de wachtgeldhemel.

  En toedeloe voor Angela haar sliert die duidelijk uit haar handen glipt wordt kleiner en kleiner, de grote MN vloed moet worden gedijkt die voeden ambtenaren die op hun beurt de
  Partijen wettig zetelen.

  Het is me wat allemaal, maar Mozus vluchtte uit de paleiselijke hemel kwam er ook nooit meer in.
  Vanuit de hemel kreeg hij bordjes waarop recepten geschreven die hij niet lustte en smeet die kapot waarop hij nieuwe kreeg en dacht deze zijn te pruimen.

  Dat moesten de moslims van Allah ook maar eens gaan doen,,

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De hele westerse wereld stond te juichen vanwege de “Arabische Lente”.
  Nu zouden alle dictators verdreven worden en de democratie zijn intrede doen.
  Driewerf hoera !!
  Wat men even over het hoofd zag is dat de Arabische wereld helemaal niet klaar is voor een democratie, als ze de vrije hand krijgen kiezen ze binnen ja en nee allerhande geestelijken voor het staatsbeheer. Het maakt niet uit hoe ze zich noemen, imam, ayatollah of wat anders, en wat je dan krijgt is een theocratie en dus allesbehalve een democratie.
  Als je al ooit bewijs zoekt voor het feit dat de islam een ideologie is met een klein religieus sausje dan liggen ze het afgelopen decennium voor het oprapen maar in de westerse wereld weigert men nog steeds halsstarrig om het te zien.
  De vraag dringt zich steeds vaker op waarom?
  Europese leiders en politici zijn best redelijk intelligent en je moet toch wel van de pot gerukt zijn wil je het nu nog steeds niet zien, de conclusie moet dan ook zijn; ze willen het niet zien.

  Like

 8. Jan zegt:

  Nou krijgen wij dezelfde poppenkast rondom Morsi als voorheen om Arafat, ook Morsi is ‘vermoord’

  Oh, BOO HOO…Turkish media whining because the ousted savage dictator of Egypt, Mohamed Morsi, wasn’t treated very nicely by Egyptian President el-Sisi’s government while he was awaiting his death sentence
  https://barenakedislam.com/2019/06/18/oh-boo-hoo-turkish-media-whining-because-the-ousted-savage-dictator-of-egypt-mohamed-morsi-wasnt-treated-very-nicely-by-egyptian-president-el-sisis-government-while-he-was-awaiting-his-death/

  Like

 9. Willem zegt:

  Waarom Tijl? Het Coudenhove-kalergie plan, de verdragen van Barcelona, Strassburg, Marakesh en het Houton plan, als ik het goed heb, het oorlogs gen moet uit de Duitsers weg gebroed worden en volgens de stichter van de vrij metselaars, waar Merkel ook bij zit, is om het volk onder de duim te houden de islam het beste middel, vandaar dat de islam niets in de weg gelegd wordt en zelfs gepromoot wordt. In de afgelopen 50 jaar zijn er zo’n 500 moskeeen in Nederland gebouwd, dat is ongeveer 1 per 1,5 maand. In de rest van West-Europa is het nog erger, er wordt doel bewust op aangestuurd om Europa te islamiseren. De onnozele, naieve burger ziet het niet aankomen, zit in de ontkenning en moet daar , gesteund door links, voorlopig nog in blijven tot het ‘tipping-point’, dan staan we voor een voldongen feit en wordt op democratische wijze de sharia ingevoerd. Het is dan wachten op de eerste publieke terechtstelling met het kromzwaard op het Binnenhof of op de Dam. Hoelang nog? Kuzu zei dat er binnen 20 jaar een islamistische premier in het torentje zit. Deze trend is als een grote mammoet tanker, duurt erg lang om om te keren, we kunnen dus niet lang meer wachten, het roer moet zo snel mogelijk om. ASAP.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Word kotsmisselijk van al die complottheorieën, Kalergi, Barcelona, Marakesh, Straatsburg, de Vrijmetselaars en Bilderberg.
   Alsof politici in staat zijn zover vooruit te denken en te handelen.
   Kijk alleen naar Nederland en hoeveel Kabinetten we hier na de oorlog gehad hebben, links, rechts, er tussenin maar zouden allemaal geloofd hebben en meegewerkt aan absurde plannen.
   Politici die het met elkaar eens zijn dat is een complete onmogelijkheid, zelfs binnen één partij vechten ze elkaar soms de tent uit maar nee het Kalergiplan dat vonden ze ineens allemaal prachtig, zonder uitzondering wel te verstaan.
   Als een mens daar de absurditeit niet van in ziet.
   De Bilderbergconferenties zijn opgezet naar een idee van prins Bernhard, nee dat was een licht zullen we zeggen ! Van verarmde adel heeft hij zich financieel omhoog geneukt en dat is dan ook precies het enige dat hij ooit in zijn leven ‘gepresteerd’ heeft.

   Like

 10. Denis Denis zegt:

  Niets is toeval!
  Ik geloof in Jezus Christus en zie elke dag Zijn Woord uitkomen.
  Het trieste alleen is dat veel mensen het niet willen horen/zien!
  Al helemaal de “kerken” niet die het terrorisme prijzen en in de watten leggen.
  Institutionele monsters die hard meewerken aan de oorlog over tien jaar.
  Want die staat ook allang in de agenda …
  Wat ik ervan vindt?
  Dat wil ik iedereen besparen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s