“In november 2020 zal er een aardbeving bij de stembussen plaatsvinden”

Screenshot_107

(Vertaling: E.J. Bron)

Trump opent verkiezingsstrijd in Florida

De Amerikaanse president Donald Trump streeft naar een tweede ambtstermijn. Hij startte zijn verkiezingscampagne in Florida. Trump weet zeker dat Amerika groot geworden is gedurende zijn ambtsperiode. Nu moet het ook groot blijven: “Keep America great”is het motto van zijn campagne 2020.

Die Freie Welt

Gisteren gaf de huidige president Donald Trump in Orlando in de Amerikaanse staat Florida het officiële startschot voor zijn verkiezingscampagne 2020. Het motto sluit thematisch aan op Trump´s succesvolle verkiezingsstrijd voor zijn huidige ambtstermijn. Toen wilde hij Amerika weer groot maken (“Make America great again”); dat is gelukt, aldus Trump. Daarom luidt nu het motto: “Keep America great” (Houd Amerika groot). Hij werd bejubeld door ongeveer 20.000 aanhangers, die hem minutenlange staande ovaties gaven.

Onder hem, aldus Trump in zijn toespraak, zou het land er beter voorstaan dan ooit tevoren. Daarom “sta ik hier voor jullie om officieel mijn verkiezingsstrijd voor een tweede ambtstermijn als president van de Verenigde Staten van Amerika te starten.” Hij waarschuwde voor een verkiezingsoverwinning van de Democraten. De radicale, democratische tegenstanders, aldus Trump zouden worden aangedreven door haat, vooroordelen en woede. “Ze willen jullie vernietigen, en ze willen ons land vernietigen zoals wij het kennen”.

De Democraten, aldus Trump verder, zouden van de VS een socialistische staat willen maken, de Amerikaanse burgers van hun fundamentele rechten willen beroven en de grenzen willen openen voor nog meer illegale immigranten. Hij zou niet toestaan dat het zover zou komen. Men zou de verkiezingen in 2020 niet verliezen, hij zou zijn kiezers niet teleurstellen.

In zijn toespraak noemde Trump ook de tot nu toe behaalde successen: de werkloosheid in het land bevindt zich op een historisch lage waarde, de economie zou er beter voor staan dan in vele decennia hiervoor en internationaal zouden de VS weer gerespecteerd worden. “De Amerikaanse droom is terug. En hij is groter en sterker dan ooit”.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

33 reacties op “In november 2020 zal er een aardbeving bij de stembussen plaatsvinden”

 1. paulzwueste zegt:

  En zo is het….

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Het valt niet te ontkennen , dat hij gelijk heeft .
  Helaas herbergen de meeste landen een berg idioten , die toch iedere keer weer alles precies verkeerd doen .
  En dat is een buitengewoon hardnekkig soort .
  Socialisten , communisten , NSB-ers en hun levensgevaarlijke derivaat , de goedmensch .

  Geliked door 3 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  Tegen die tijd zijn de rechtzaken wegens landverraad, tegen Clinton en Obama afgerond.
  Hopelijk stemt er dan niemand meer op die landverraders partij, behalve andere landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  “In november 2020 zal er een aardbeving bij de stembussen plaatsvinden”
  It is still a long way…………..
  Voorspellen blijft moeilijk vooral waar het de toekomst betreft.

  Like

  • Trucker zegt:

   Ja ik peins dat gij wel zou willen dat dat Clinton vrouwmens de huidige POTUS zou opvolgen. gij (is in Vlaanderen de minder beleefde aanspreekvorm 🙂 doet net als die roeptoeters en spreekbuizen in de mainstream media die kwaken dat “Trump’s economie het niet zo goed doet”. vier jaar later en ze hebben het nog niet verteerd.
   Als gij wilt post ik de video’s nog eens van het zooitje uit de mainstream media en Hollywood die hun tronies waren echt geld waard toen bekend werd dat Donald Trump op een overwinning afstoomde.
   Ja dat was echt genieten, het doet mij immer weer plezier als zo’n links multikul specimen
   met de realiteit in aanraking komt, soms zijn ze wel eens hardleers 🙂

   Like

 5. Jan zegt:

  Het gaat goed met de campagne, veel geld en links kan weer niets anders dn schelden en schuimbekken, zoals Sanders

  Trump Hauls In Whopping $25 Million on Launch Day For Re-Election Campaign
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/wow-trump-hauls-in-whopping-25-million-in-a-single-day-for-re-election-campaign/

  Bernie Sanders Responds to Trump’s Mega-MAGA Rally: President Is Racist, a Sexist, a Homophobe, and Religious Bigot
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/bernie-sanders-responds-to-trumps-mega-maga-rally-president-is-racist-a-sexist-a-homophobe-and-religious-bigot/

  Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Donald Trump wint deze verkiezingen zelfs met zijn vingers in z”n neus 🙂

   Like

   • Jan zegt:

    Het erge is dat Trump door diverse RINO’s wordt tegen gewerkt. Die menen dat Amerika er is voor illegalen, criminlene, oarasieten, moordenaars.
    https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/senate-republicans-now-worse-than-barack-obama-on-the-border-who-do-they-represent-and-is-it-time-for-a-new-party/

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 20 juni 2019 om 01:56

    Ik wéét het niet… Linksen gaan over lijken als het moet.
    Onderschat het linkse tuig nooit. 😦

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Tistochwat zegt:
    20 juni 2019 om 17:00

    𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠𝙚𝙧 20 𝙟𝙪𝙣𝙞 2019 𝙤𝙢 01:56

    𝙄𝙠 𝙬éé𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙩… 𝙇𝙞𝙣𝙠𝙨𝙚𝙣 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙡𝙞𝙟𝙠𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙝𝙚𝙩 𝙢𝙤𝙚𝙩.
    𝙊𝙣𝙙𝙚𝙧𝙨𝙘𝙝𝙖𝙩 𝙝𝙚𝙩 𝙡𝙞𝙣𝙠𝙨𝙚 𝙩𝙪𝙞𝙜 𝙣𝙤𝙤𝙞𝙩. 😦

    ben er gerust in, het enige dat Donald Trump kan tegenhouden een tweede ambtstermijn winnen is als hij uitgeschakeld wordt, met de beveiliging die een POTUS heeft acht ik dat niet mogelijk.
    Zoals ik eerder heb gepend we gaan weerom “verongelijkte” smoelwerken zien en dito huilende snowflakes 🙂

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 21 juni 2019 om 14:57

    Zie hier een van de grootste linkse gekken:

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Op TV hoorde ik vandaag dat Trump al op achterstand was in de peilingen t.o.v. de Democratische kandidaten. LOL.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/geluid-robert-jensen-donald-trump-maakt-volgens-peilingen-in-2020-geen-schijn-van-kans/

  Geluid! Robert Jensen: “Donald Trump maakt geen schijn van kans in 2020, volgens ‘peilingen’”

  Robert Jensen gaat in zijn recente podcast in op de politieke peilingen in de Verenigde Staten, die zouden namelijk suggereren dat de huidige president, Donald Trump, hard wordt afgestraft door Joe Biden. Volgens Jensen is het welhaast tenenkrommend: “komend jaar mogen we week na week horen dat Donald Trump weer gaat verliezen”.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   We gaan weer leuke video’s zien van verongelijkt volk en snowflakes 🙂

   Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Ik ben er niet gerust op dat …, The Donald zal winnen ..alle registers zullen bij zijn tegenstanders worden open getrokken om hem tevermalen en tevermorzelen…, ondanks zijn enorme strijdlust en moed om altijd maar tegenstrooms te moeten opboksen wordt dit een gigantische kluif voor hem en vergeet ook zijn leeftijd niet .., God Bless him…, maar van Hier uit geredeneerd wordt het onmogelijke .., mogelijk…, David versloeg Goliath op z’n sloffen..! met eerbied geschreven..,
    A.Ruygrok, Monster.

    Like

 8. Mary zegt:

  Natuurlijk gaat Trump winnen alle “democratische” negativiteit heeft de vorige verkiezingen niet geholpen en na alles wat hij heeft bewerkstelligd nu zeker niet!!! Men hoeft overigens maar even naar Europa te kijken wat de “Democraten” (NWO club, pro slavenhouders, KKK) willen gaan doen met Amerika, duidelijker kan niet…….

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Uiteraard gaan de ‘socialisten’ daar weer ALLES aan doen om te voorkomen dat Trump aanblijft. De LINKSE kliek zijn de hele godganse dag bezig te kijken of ze hem ergens voor kunnen laten vervolgen om hem op die manier af te kunnen laten zetten.
  Die ‘socialisten’ daar hebben al dezelfde hersenafwijking als in de rest van de wereld. Die leven alleen om zichzelf te vernietigen en daar maakt het “import gespuis” handig gebruik van… (kijk maar naar de gevolgen in Europa)

  Geliked door 2 people

 10. Geronimo zegt:

  Een denkpiste als een ander met betrekking tot de voorspelling van de winstkansen van het democratisch fossiel Joe Biden, het vieze mannetje met de losse handjes als hij in de nabijheid van jonge meisjes verkeert.
  Maar het is niet onmogelijk dat die theorie wel eens dichter bij de waarheid zou kunnen liggen dan velen denken.

  Lees meer op:
  http://verenoflood.nu/usa2020-waarom-democraten-trump-versus-biden-willen/

  Like

 11. Taljaard zegt:

  De haat van links Amerika tegen Trump is zo groot dat sommigen een burgeroorlog gerechtvaardigd vinden wanneer hij in 2020 herkozen wordt. En links NL is niet veel beter.
  Al met al een nogal zorgelijke ontwikkeling.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Socialisten (voormalige Democraten) nu echt in paniek voor de verkiezingen. Vrouw beweert in de jaren 90 door Trump te zijn verkracht.

  Here we go again.
  President Trump released a statement on Friday denying that he raped E. Jean Carroll, a woman who accused him of raping her in a Bergdorf Goodman dressing room in the 90’s.
  ….
  Carroll actually claims in her hit piece that she has a “Most Hideous Men of My Life List” and recalls a list of “the 21 most revolting scoundrels” she has ever met.

  “As it turns out, a Hideous Man marks practically every stage of my life. And so, Reader, from this cavalcade of 21 assholes, I am selecting a few choice specimens,” Carroll wrote.

  “Bewijs”: Trump, Ivanka en Melanie waren in 1987 op een feestje van NBC en daar was ook de aandachtshoer.

  De hoernalist

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/i-have-never-met-this-person-in-my-life-trump-blasts-woman-accuses-him-of-raping-her-in-a-bergdorf-goodman-dressing-room-in-the-90s/

  Like

 13. Jan zegt:

  Google: Wij zullen er voor zorgen dat Trump niet weer gekozen wordt, noch iemand als hij

  A Google insider who spoke anonymously to Project Veritas claims the company is devoted to preventing anything like the 2016 election of Donald Trump from happening again.

  https://www.breitbart.com/tech/2019/06/24/google-insider-to-project-veritas-company-will-never-let-somebody-like-trump-come-to-power-again/

  Like

 14. Jan zegt:

  Het eerste debat tussen de Democratische kandidaten (inmiddels communisten, socialisten, fantasten en demagogen) is vannacht
  Onder hen nep-Pocahontas, parasiet Sanders, vuilbek O’Rourke, communistische gek Bill de Blasio en nog enkele andere gekken die allemaal gratis voorzieningen beloven want voor rooien geldt maar 1 ding, anderen eindeloos leegplunderen

  ….
  Sen. Elizabeth Warren wants to eliminate all tuition at public colleges and pay off (with taxpayer money, mind you) all student debt. Cost: $1.25 trillion. Sen. Bernie Sanders’ “Medicare for All,” co-sponsored by four other 2020 hopefuls — a few on tonight’s stage — would require $32 trillion in government spending. Sen. Kamala Harris’s plan to raise teacher pay and Sen. Cory Booker’s proposal to offer affordable housing cost hundreds of billions. Some night even endorse Rep. Alexandria Ocasio-Cortez’s “Green New Deal,” with a price tag of $93 trillion over 10 years.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/5-things-to-watch-for-in-tonights-democratic-presidential-debate/

  Dit volk is nog geschifter dan die in Europa

  Like

 15. Jan zegt:

  Many far-left actors and producers in Hollywood are boycotting Georgia over the state’s pro-life ‘heartbeat law.’
  Eastwood announced that he will be filming his new movie ‘Ballad of Richard Jewell” in Georgia.

  Like

 16. Jan zegt:

  Linkse kandidaat knetter

  ….

  Apparently Julian Castro said he supports MEN who identify as WOMEN having abortions. We need to shut this debate down for an immediate biology lesson. https://t.co/tfbMjtEzUb

  — Mollie (@MZHemingway) June 27, 2019
  …..
  Castro just said that biological men should have the right to get abortions. This is actual literal insanity. I’m so glad they’re displaying it for all to see. #DemocraticDebate

  — Matt Walsh (@MattWalshBlog) June 27, 2019

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/democrat-candidate-julian-castro-says-biological-men-must-be-granted-abortion-rights-video/

  Like

 17. Jan zegt:

  Serveerster Ocasio Cortez ‘jankt’ om zielige vluchtelingen/parasieten bij opvang centrum. Opvangcentrum dat volgens haar een concentratiekamp is blijkt autoparkeerplaats. Grienen zonder tranen, alles in scene gezet

  Hilarische foto’s. Trut heeft Gucci-horloge van 1000 dollar om
  😂😂😂😂😂😂

  Wat zijn socialisten toch een vreselijk nepvolk

  Like

 18. Jan zegt:

  Fascist Fauxahontas, aka Elisabeth Warren vraagt Facebook, Twitter enz om conservatieven het zwijgen op te leggen

  On Saturday Elizabeth Warren called on tech giants to eliminate vile lies against Kamala Harris following the debates this week.

  The attacks against @KamalaHarris are racist and ugly. We all have an obligation to speak out and say so. And it’s within the power and obligation of tech companies to stop these vile lies dead in their tracks.

  — Elizabeth Warren (@ewarren) June 29, 2019

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/fascist-fraud-elizabeth-warren-calls-for-silencing-of-political-opponents/

  Wat de communistische People’s Journal schrijft

  De campagne van Elizabeth Warren is indrukwekkend: ze heeft grootse, gedetailleerde en gedurfde ideeën
  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/de-campagne-van-elizabeth-warren-is-indrukwekkend-ze-heeft-grootse-gedetailleerde-en-gedurfde-ideeen~b57848954/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Duidelijk is dat hij kakelt als een kip zonder kop en zich laat belazeren waar hij bij staat

  Like

 19. Jan zegt:

  Trump noemt Carter een miserabele president nadat hij Trump een onwettige president noemde

  video
  https://www.weaselzippers.us/424679-trump-hits-carter-for-calling-his-presidency-illegitimate-he-was-a-terrible-president/

  Like

 20. Jan zegt:

  Trump houdt bijeenkomt met Amerikaanse volk op dezelfde dag dat Mueller met zijn onzinverhaal naar buiten komt

  Robert Mueller is set to testify to the House Judiciary and the House Intel Committees for a total of 4 hours on July 17.

  While the fake news media breathlessly reports on every syllable that will come out of Mueller’s mouth, Trump will be countering the negative stories with a positive rally.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/new-president-trump-to-hold-rally-in-north-carolina-on-same-day-of-mueller-testimony/

  Like

 21. Jan zegt:

  Parade op 4 juli is met tanks. Linksvolk zal wel zitten schuimbekken

  The president wants the National Park Service to work with the military to station tanks and other armored military vehicles on the National Mall in Washington, D.C., for his scheduled July Fourth address to the nation.
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/tanks-arrive-in-washington-dc-for-trumps-great-4th-of-july-celebration-video/

  Like

 22. Jan zegt:

  4e juli uitbundig gevierd

  en veel nieuwe banen en werkeloosheid blijft laag nl. 3,7%

  Like

 23. Jan zegt:

  Zo schakel je jezelf alvast voor de komende presidentsverkiezingen uit

  Biden: iemand die geen geweldsdelict pleegt hoort niet in de gevangenis. Diefstal, plundering, drugshandel, oplichting, alles moet kunnen


  We are in a situation now where there are so many people who are in jail and shouldn’t be in jail,” Biden said. “The whole means by which this should change is the whole model has to change. We should be talking about rehabilitation. Nobody should be in jail for a nonviolent crime.”

  “When we were in the White House, we released 36,000 people from the federal prison system,” Biden said. “Nobody should be in jail for a drug problem. They should be going directly to a rehabilitation.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/joe-biden-says-nobody-should-be-in-jail-for-a-non-violent-crime-video/

  Like

 24. Jan zegt:

  Joe Biden en de Oekraine-afffaire. Exit Biden 2020

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s