Syrische haatlarven . . .

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Syrische haatlarven . . .

 1. Jan zegt:

  Nederlandse socialisten gedragen zich als mietjes, weekdieren, zoals in Amerika, worden gewaarschuwd voor ‘schokkende beelden’ (er is nooit, never iets te zien)

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Ik denk dat dat wel mee valt.
  Dat hebben ze er uit getraind en geslagen als ze nog heel klein zijn, om geen gevoel meer over te houden over een medemens of dier.
  Een dode zien ze eerder als de ultieme vorm van je eer redden dan als een dood mens.
  Laten we er vooral geen zielige en hulpeloze kinderen van maken, want daar gaan we last van krijgen.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Die larven moet je in Syrië laten en ze daar tot strontvliegen laten ontpoppen en hier de grenzen dicht, wat als een vliegengaas moet functioneren.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Je moet er wel voor gestudeerd hebben, anders bevat je het niet.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Wat kun je anders verwachten in een land waar de meeste inwoners het I.Q. hebben van een zwaar demente veldmuis. We leven in het land van Gekke Henkie en Sufkut Ingrid. In een samenleving waar criminelen ons besturen, die zo goochem zijn om via stembusfraude eeuwig aan de macht te blijven en rechtse tegenstanders monddood te maken, of zelfs helemaal uit te schakelen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Het maakt de regenten niet uit dat wij last hebben van mohammedanen en hun larven.
  Haatlarven zijn voor de regenten een heel nuttig ‘instrument’ om de blanke, niet-mohammedaanse bevolking straks af te slachten.

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Moet gezegd worden dat die Syrische haatlarven eigenlijk best wel om op te vreten zijn. Maar tien jaar verder heb je spijt dat je het niet gedaan hebt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Lucky zegt:

  Dat kan zomaar…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/walgelijk-in-syrische-kampen-opgesloten-isis-vrouwen-worden-slapend-rijk-dankzij-donaties-vanuit-europa/

  Walgelijk: in Syrische kampen opgesloten ISIS-vrouwen worden slapend rijk dankzij donaties vanuit Europa

  In Syrië zijn nog altijd veel kampen waar zowel vluchtelingen als voormalige ISIS-bruiden zitten. Terwijl de vluchtelingen ontheemd en straatarm hun dagen moeten doorbrengen, worden de ISIS-vrouwen langzaamaan weer welvarend. Radicale moslims in Europa spekken de bankrekeningen van de dames namelijk met aanzienlijke bedragen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Mond gesnoerd, want elke vorm van kritiek is meteen izzlaamofobie?
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/21/former-equality-chief-islamophobia-definition-a-bullies-charter-for-censorious-muslims/

  Former Equality Chief: Islamophobia Definition a ‘Bullies’ Charter’ for Censorious Muslims

  Britain’s former equality tsar Trevor Phillips OBE has warned the sweeping new definition of “Islamophobia” is a “bullies’ charter” for Muslims inclined to censor criticism of Islam and Islamic practices.

  De voormalige gelijkheid van Groot-Brittannië tsaar Trevor Phillips OBE heeft gewaarschuwd dat de veelomvattende nieuwe definitie van ‘islamofobie’ een ‘pest-excuus’ is voor moslims die geneigd zijn kritiek op de islam en islamitische praktijken te censureren

  Phillips, a former Labour politician and son of African-heritage migrants from British Guiana — now Guyana — who served as head of the Commission for Racial Equality (CRE) quango and the Equality and Human Rights Commission (EHRC) which succeeded it from 2003 to 2012, warned that the definition would “make it illegitimate to criticise anyone who uses the fact that they are a Muslim or defending Muslims to make it impossible to contest their point of view”.

  Phillips, een voormalige Labour-politicus en zoon van Afrikaans-erfgoedmigranten uit Brits Guyana – nu Guyana – die als hoofd van de Commissie voor Racial Equality (CRE) quango en de Commissie voor Gelijkheid en Mensenrechten (EHRC) optrad en die het van 2003 tot 2003 opvolgde Waarschuwde in 2012 dat de definitie “het illegaal zou maken om iemand te bekritiseren die het feit gebruikt dat zij een moslim zijn of moslims te verdedigen om het onmogelijk te maken om hun standpunt te betwisten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s