Buienradar nota bene!

Screenshot_122

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Dood en doodmoe word je ervan, de vermeende ‘klimaatverandering’! Wat 40, 50, 60 jaar geleden heel gewoon was, ligt heden ten dage aan de volledig uit de dollarduim gezogen ‘klimaatverandering’. “Hevige hoosbuien, hagelstenen als een euro zo groot, verdroogde graslanden rond de grote rivieren, waarbij de grond zelfs scheuren van uitdroging vertoont, hete dagen in mei, koude dagen in juni”… Wat staat ons toch allemaal te wachten? Vreselijk…! En allemaal gepromoot door jonge – 30er – schijtlijsters, die van klein kind af aan ZELF bang zijn gemaakt met de zure regen, het gat in de ozonlaag van de linkse extreem muggenziftende randdebielen en nu met ‘de klimaatverandering’.

Maar wat weten Jessetje Klaver, Robje Jetten en die domme blonde napapegaaitrut Nicolien Kroon van buienradar nu eenmaal van hoe het vroeger was?! Nicolien Kroon… van buienradar nota bene (!). Van die app die u weken vooruit kunt volgen, maar die nog geen dag, wat zeg ik, nog geen uur (!) JUIST kan voorspellen, maar al wel weet te vertellen dat het weer de komende 20 jaar extremer wordt door ‘de klimaatverandering’… Sodemieter toch op, stelletje kinderbangmakers voor eigen riant inkomen! Dat jullie er met jullie domme, schijnheilige gezichten in zijn getrapt is al triest genoeg. Hypocriete MIETJES! Goedgelovige SUKKELTJES! Leugenachtige LAMSTRALEN, meelijwekkende LOSERS, stelletje walgelijke flAPPdrollen!

In de jaren-80 kreeg ik in Luik (België) – en dat ligt net over de grens van Nederland, 30er-klimaatangstmietjes – een hagelbui op mijn dak (en tank van mijn motorfiets) van rijksdaalders zo groot, liep ik gewoon in Nederland na een wolkbreuk met mijn laarzen door plassen van een halve meter diep en was het land rondom de rivieren zó uitgedroogd dat de koeien vlak achter je letterlijk 2 meter naar beneden vielen door de afbrekende uitgedroogde klei! Wat nou ‘klimaatverandering’? Sodemieter toch een eind op met je bangmakerij!

Ik voorspel binnen een half jaar een werkelijk vreselijk drama; er zullen zware regenbuien vallen, het gaat onweren, de blaadjes zullen van de bomen vallen en het wordt steeds vroeger donker tot Jule! Dan worden de dagen weer lange, maar is het vreselijk koud, komt er ijs, sneeuw en zijn de vogels en wilde dieren grotendeels uitgestorven. Die klimaatverandering, wat overkomt ons toch allemaal mensen? Zó beangstigend allemaal… Gaap!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, belangenverstrengeling, Desinformatie, establishment, Hypocrisie, klimaat, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

36 reacties op Buienradar nota bene!

 1. henk verhoef zegt:

  klimaatveranderring is mooi afleidingsonderwerp om omvolking onder de steen te plaatsen
  Iedere dag zoveel honderden binnenstromende asieleisers is veel erger dan beetje minder regen of wat meer zon
  Trouwens de planeet kende heel veel klimaatveranderingen maar geen omvolkingen
  Zolang iedereen maar met klimaat bezig blijft–= ziet niemand de omvolking– tot het te laat is natuurlijk

  Liked by 3 people

 2. ruud beijer zegt:

  Helaas sluiten veel Nederlandse mensen hun ogen
  Zij betalen.graag voor onzin. Het liefst nog wat meer.

  Liked by 4 people

 3. fredjohan zegt:

  Prachtige woede uitbarsting. Je hebt een landklimaat, een zeeklimaat, een tropisch klimaat, een subtropisch klimaat, een gematigd klimaat en een poolklimaat. Dus kinderen kies maar uit welk klimaat verandert. Kunnen die schoolmeesters echt geen beter inzicht verschaffen?

  Liked by 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Ze voorspellen zelfs dat er dit jaar een hele hete zomer krijgen…..net als in 1944…..toen de klimaatverandering nog geen verdienmodel was.
  De Linksche Looney Brigade heeft met hun milieuwaanzin en klimaatgekte een prachtig excuus gevonden om hun linksche ideologie door te kunnen voeren.

  Liked by 1 persoon

 5. Geronimo zegt:

  Geen omvolkingen vroeger? Wat is er misschien met het oude Romeinse rijk gebeurd? Inderdaad, idem dito als wat nu opnieuw hier aan de hand is. Overspoeld door de “barbaren”. De parallellen met nu zijn onmiskenbaar.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Net zo met de hilarische voorspelde 2 graden opwarming volgens het IPCC. Dat die verhoging van 2 graden Celsius zogenaamd een ramp zou zijn voor de aarde. Maar als het ’s morgens amper 12 graden is en ’s middags is het ruim 25 graden, dan hoor ik niemand zeggen dat dit door de klimaat verandering komt. Maar dit is wel een verhoging van 13 graden Celsius. Dus wie zit hier de boel te belazeren? Door met de paniek zaaiende maatregelen, die in het klimaatakkoord staan. Biljoenen willen uitgeven voor Jan met de korte achternaam. Ik ken ook een heel goed doel, namelijk hoe wordt ik rijk aan de onwetende mensen die mijn uit de duim gezogen wetenschappelijke onzin verhalen als de enige waarheid moeten omarmen. Dat moeten zij wel geloven, want anders vergaat de wereld zeg ik dan. Ik bedoel eigenlijk anders wordt ik niet rijk van die onwetende mensen. Zo werken die doorgeslagen politici, die niet eens weten waar ze over praten en als mensen kritische vragen stellen of met kennis, dan proberen die politici deze te ontwijken of monddood te maken met hun stopwoorden. Om zo inhoudelijke gesprekken die met feiten onderbouwd zijn, af te doen als onzin. Zodat de politici ons een oor aan kunnen naaien en zo ons land inclusief alle bewoners ervan kunnen verkwanselen aan de hoogste bieder en allemaal zogenaamd om de aarde te kunnen redden en zo de temperatuur naar beneden te kunnen krijgen. Ja door o.a ons van het gas af te koppelen en een warmtepomp aan te kunnen smeren. Zodat dat iedereen in de winter kou lijdt in zijn huis, omdat een warmtepomp niet funtioneert als hoofdverwarming van een woonhuis. Maar wel jou elektriciteitsrekening laat exploderen. Die extra elektriciteit dan opwekken in kolen of gas of gestookte centrales. Net zo achterlijk als we kappen alle bomen in de stad en dorpen, zo ook hele bossen. Daar maken we biobrandstoffen van, om deze te kunnen verstoken om eletriciteit te kunnen opwekken voor onze massale (verplichte) warmtepompen. Wat natuurlijk goed voor het milieu is, zeggen die dwaze groen linkse onwetende. Net zo met die windmolens, die elk levend wezen uit de lucht maait of die geintrigeerde zonnepanelen op onze daken, waar menig woonhuis daardoor afgebrandt is. Omdat die krengen bloedheet worden in de zon. Beide zogenaamde CO2 besparende energie opwekkers, hebben tijdens hun fabrikage meer CO2 uitgestoten, dan wat ze ooit aan energie kunnen opleveren. En als ze versleten zijn na 15 jaar, dan moet je ze afvoeren als chemisch afval.
  Net zo als laatst op het nieuws, dat er een tanker op frituurvet gestookt naar CHina gevaren is en dat het zogenaamd zoveel tonnen CO2 bespaarde. Terwijl die zogenaamde biodiesel 1,5 tot 3x zoveel CO2 uitstoot, dan gewone diesel. Maar het gaat om het wetenschappelijke onzin verhaal, die wij als onwetende bevolking moeten omarmen en dat de feiten dit tegenspreken doet niet terzake. Kortom het is gewoon belazerij wat die linkse politici uitkramen.

  Like

  • AEO zegt:

   Beste Qvic,

   In het dak geïntegreerde zonnepanelen zijn niet zo handig, dat ben ik met je eens. Ze worden erg heet en daardoor minder efficiënt.
   Gewone zonnepanelen daarentegen zijn veel beter, omdat ze ongeveer 10 cm boven het dak op rails zitten. Ze gaan echter veel langer mee dan 15 jaar. Ik spreek uit ervaring omdat er 3 van mijn 22 zonnepanelen nu al 28 jaar oud zijn en ze nog steeds prima presteren. Een zonnepaneel heeft binnen 5 jaar zichzelf al terug verdiend qua energieverbruik tijdens de productie. Mijn elektrameter is gisteren beland op de stand van 18 januari 2011! Mijn verbruik is dus negatief vanwege mijn jaarlijkse overschotten.

   Like

 7. droevige mof zegt:

  De vertegenwoordigers van de klimaatreligie schrikken ervoor terug om in het openbaar met sceptici over hun standpunten te discussiëren. En er is geen tekort aan bekwame klimaatkritische wetenschappers. Over het algemeen worden zij echter niet uitgenodigd voor interviews, talkshows of discussierondes. Journalisten die de klimaatreligie in twijfel trekken en er zelfs de spot mee drijven, zoals Robert Jensen, zijn snel verwijderd.
  Hier is een link naar een wetenschappelijke klimaatkritische blog.
  https://www.eike-klima-energie.eu/

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  De secretaris-generaal van de VN, de socialistische immigratiekampioen António Guterres, is op de cover van Time magazine te bewonderen, waarop hij tot over zijn knieën in het water staat op het eilandenstaatje Tuvalu, dat zogenaamd door ‘klimaatverandering’ in zee zou wegzinken. Pure leugenpropaganda, want volgens wetenschappers neemt het landoppervlakte van Tuvalu ondanks de ‘dramatische zeespiegelstijging door CO2/opwarming’ juist toe. Hoe lang laat de mensheid zich nog zo schaamteloos belazeren door de Westerse globalistische elite?
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/zoveelste-klimaathoax-vn-baas-poseert-op-eiland-tuvalu-dat-in-zee-zou-wegzinken-niet-dus/

  Like

 9. de zon bepaalt het klimaat; die staat 150 miljoen kilometer van de aarde en is dus niet beinvloedbaar

  Like

 10. Jan zegt:

  Daar begint het weer, het gezemel over warmterecords


  Het warmterecord uit 1944 staat op 38,6 graden in Warnsveld. De kans dat dat record sneuvelt, is door de laatste berekeningen een stuk minder groot, maar het zou nog kunnen gebeuren, zegt Middendorp. “Misschien 10 procent kans? Of nog niet eens…”
  ….
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4754121/tropische-temperatuur-buienradar-maandag-dinsdag-onzeker-maurice

  En natuurlijk in de NOS studio’s het paard Willemijn Hoebert met haar heen en weer gedrentel en geneuzel.

  Liked by 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Klimaatzombies in de gordijnen en Polen is een kudtland

  Polen remt Europese klimaatambities af

  De EU heeft in Brussel geen overeenstemming kunnen bereiken over klimaatneutraliteit in 2050, onder meer door verzet van Polen. Zodoende heeft de EU een minder sterke positie op VN-klimaattop in september, Greenpeace spreekt van ‘een zwarte dag voor klimaatbescherming’.

  De naar schatting twintigduizend jongeren uit ongeveer zestien landen die vandaag in Aken waren voor een klimaatdemonstratie kregen onverwacht nog een extra aanleiding in de schoot geworpen voor hun protest: de Europese top van de dag ervoor. Daar slaagden de regeringsleiders er niet in overeenstemming te bereiken over de gezamenlijke doelstelling om de EU in 2050 geheel klimaatneutraal te laten zijn, dus zonder enige schadelijke CO2-uitstoot.

  Vooral Polen, en in zijn kielzog Hongarije, Tsjechië en Estland wilden zich niet vastleggen op enig jaartal. Deze landen vinden dat hun van fossiele brandstoffen afhankelijke economie op buitenproportionele kosten wordt gejaagd bij de benodigde energietransitie.

  https://beta.trouw.nl/nieuws/polen-remt-europese-klimaatambities-af~b7a01f98/

  Like

 12. Butsers zegt:

  Zure regen is toch ook met rust genezen ?
  Ik schrijf meer rust voor .

  Like

 13. Ericverhaegh zegt:

  Volgende week snikheet. Daar kan ik niet tegen.

  Like

 14. Schelden helpt niet. zegt:

  Misschien zit er een kern van waarheid in dit relaas. Maar al dat schelden en weinig wetenschappelijk onderbouwde teksten kan ik moeilijk serieus nemen. Ik zie liever klimaatgrafieken en een goed onderbouwd verhaal van Dr. Schilder.

  Like

 15. Betty zegt:

  Sorry, maar wat een taalgebruik! Dit verwacht ik niet van een drs. Zo’n scheldkanonnade. Zo ga je niet met elkaar om ook al ben je het niet met elkaar eens. Respect voor elkaar graag.

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   @ Betty.
   Wil Ik het toch graag even opnemen voor de Heer Schilder.
   U vraagt de Heer schilder om toch respect voor elkaar te hebben, maar U zou iets anders kunnen bedenken.
   Hebben de zakkenvullers van Buienradar of die uit de politiek enig respect voor U.
   Ik dacht het niet want die van Buienradar spelen het spelletje mee om U het geld uit uw zakken te kloppen, waaruit blijkt dat het woord respect eigenlijk nogal gedevalueerd is of zie Ik dat verkeerd.

   Like

 16. An zegt:

  Hoi.
  top verhaal, ik.bn van d jaren 61.ik weet nog goed hoe warm d zomer was.met onweer, hagel, wind en vette regen buien.
  Iedereen denken z bang t maken.weer een reden om ht volk financieel leeg t plukken.
  Ha ha ha.scheitlijsters zijn ht van d eerste orde.
  Lang leven Nederland mt de wetjes en stomme regeltjes. Griekenland is pas leuk!!

  Like

 17. BigLJohn zegt:

  Alleen domme, nee stomme mensen laten zich voor het klimaat-karretje spannen. En laten er dat nu in Nederland vele miljoenen zijn. Is het te koud voor de tijd van het jaar; Klimaatverandering veroorzaakt door de mens. Is het te warm voor de tijd van het jaar, te nat, komen er hoosbuien en overstromingen….U raadt het al, alles ligt aan de klimaatverandering veroorzaakt door de mens. Je moet geestelijk toch wel erg ver zijn weggezakt als je voornoemde onzin als waarheid gaat aannemen ! Dat zelfs weermannen en meteologen zich hiermee gaan bezighouden en zich gaan voordoen als God. Aan hun kennis mag niet getwijfeld worden, en wee degene die dat wel doet. Zij hebben immers gestudeerd, men dient immers naar hen te luisteren….Dit alles zou men het Dr. Goebbels syndroom kunnen noemen. Een leugen zo vaak herhalen dat de mensen deze na verloop van tijd als waarheid gaan ervaren. Overigens; de uitspraken van Dr. Goebbels werden door zijn vrouw gedomineerd. Dr. Goebbels studeerde aan 3 of (4 ?) universiteiten. Hoe kon een intellectueel als hij zo diep zakken….

  Like

 18. Cécile zegt:

  En hoe zit het met de vliegschaamte? Altijd sijken over het milieu en de boeren en intussen is het nog nooit zo druk geweest op Schiphol…

  Like

 19. A zegt:

  Geen blad voor de mond
  Love it❤👍
  Kijk naar buiten en je weet ook wat voor weer het is😉

  Like

 20. Hans zegt:

  Ben het helemaal met je eens de natuur regelt zich zelf een grote flauwekul en bangmakerij

  Like

 21. R hoekmeijer zegt:

  Idd deze bewering ,kan ook ik onderschrijven uit mijn eigen tijdspanne ,ben van zestig .nee het wordt allemaal weer gebruikt om geld te jatten van de burgers ,wij moeten de kolen centrales sluiten ,en reactie op billbords van rob jetten was ,we hebben het voor elkaar ,toen hij op de man af werdt gevraagd over de ruim zes honderd ontslagen mensen zij hij niks ,sterker nog ,de eikel haalde zijn schouders op .niet mijn probleem ,nee het zijn enge mannetjes

  Like

 22. RIENTJE zegt:

  Angst zaaien en de leugen laten regeren, zo creëer je een moderne
  slavernij. Van alles wat er fout gaat Rusland de schuld geven, maar wel
  achter de ware agressor aanrennen, die de chaos in het midden oosten hebben veroorzaakt.
  Lekker je zakken laten vullen door de energiemaffia.
  Over de hele wereld een grote bek hebben en in je eigen land de ene politieke na de andere politieke blunder maken en dit gewoon wegwuiffen. De eu voorop stellen want dat is ook zo’n mooi instituut waar je je zakken nog meer kunt vullen. Politiek Schorem.

  Like

 23. W. zegt:

  Eindelijk een juiste uiteenzetting van wat gaande is.
  Regels, regels, regels en dat alles voor Control, dezelfde C staat ook voor Chaos dat is waar wij nu in zitten, niets zal dit nog goedmaken of veranderen.
  De wereld laat zich gek maken door gekken die het meeste zoniet alles verzinnen en doordrukken voor puur eigenbelang.
  Het word tijd voor de grote R van Relief maar ook van Revolutie én van het volk en niet van het kapitalisme.

  Liked by 1 persoon

 24. R van rees zegt:

  Geweldig om eens een nuchter eerlijk verhaal te lezen ipv dat linkse gedram.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s