DEMONISERING!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op DEMONISERING!

 1. rottenpikwick zegt:

  Zum Kotzen, wat daar De Rechterlijke Macht vertegenwoordigt! Waarheid als een koe; ‘Wilders loopt hen voor de voeten!!!’ Met leugen en bedrog wordt het volk dom gehouden. Ze komen met al die schandalen en blunders weg, alleen maar omdat 85% van de Kaaskoppen dom en onnozel is! Dat is de “kracht” van de Fa. List en Bedrog! VULLES is het het! Lang Leve Geert Wilders!

  Geliked door 3 people

 2. fleckie zegt:

  Dat is waar, maar de overige 85% willen NIET dat hun ‘ gezapige leventje ‘verstoord ’ wordt.Alhoewel: bij de een en de ander blijkt iets van ‘gewaarwording’…….door te breken,
  ‘dus er gloort voorzichtige hoop. ‘aan de horizon.’

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/22/germany-sees-thirty-anti-christian-attacks-in-two-months/

  Germany Sees Thirty Anti-Christian Attacks in Two Months
  Duitsland ziet dertig antichristelijke aanvallen in twee maanden

  According to a new report from a watchdog on anti-Christian incidents, between April and June Germany saw thirty anti-Christian attacks ranging from thefts to arsons.
  The data was compiled by the Observatory on Intolerance and Discrimination Against Christians in Europe, who noted around 30 separate incidents between April 1st and June 10th published on the group’s website.

  Volgens een nieuw rapport van een waakhond over antichristelijke incidenten, zag Duitsland tussen april en juni dertig antichristelijke aanvallen, variërend van diefstallen tot brandstichting.
  De gegevens zijn samengesteld door het Observatorium voor onverdraagzaamheid en discriminatie tegen christenen in Europa, die tussen 30 april en 10 juni ongeveer 30 afzonderlijke incidenten hebben genoteerd die op de website van de groep zijn gepubliceerd

  Like

 4. Lucky zegt:

  Like

 5. Wolf zegt:

  Ophangen die 3 in toga.

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  Weg met de Godverdommesse SANDALENLIKKERS! Ze hebben ONS landje verkloot tot in de haarvaten met hun misdadige politiek, weggegeven aan de Satan! Bloed aan de klauwen tot over de ellebogen! Hebben Patriotten weggezet als minderwaardig Volk! Voor Het Gerecht met die lui, ook postuum!

  Geliked door 1 persoon

 7. Helemaal gelijk deze site!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s