Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen!

Screenshot_127

Volledige ontsporing op de Evangelische Kerkdag: Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Barbara Kuchler, sociologe aan de Universiteit van Bielefeld, schuift vrouwen de verantwoordelijkheid voor seksuele overvallen in de schoenen. Volgens haar moeten ze niet verbaasd zijn slachtoffers te worden als zij “hun wenkbrauwen bijtekenen of zichzelf opmaken”. Dan zou het hun eigen schuld zijn dat ze aangestaard worden of dat het tot handtastelijkheden komt.” Ook het dragen van “strakke kleding” werd in dit verband door Kuchler schuldig genoemd. Gaat het nog? Wat moet dat met deze afschuwelijke omkering van slachtoffers en daders?

Alleen de daders zelf zijn verantwoordelijk voor overvallen – en diegenen die uiterlijk sinds 2015 seksuele bedreigers ongecontroleerd uit het buitenland het land laten binnenkomen in het kader van de asielpolitiek.

De Evangelische Kerkdag wordt een manifestatie die ook, afgezien van de grove thesen van Kuchler, volledig uit de hand loopt. Zo kunnen bezoekers hun creativiteit de vrije loop laten ibj het “vulva beschilderen”, terwijl ze moeten afzien van de aanwezigheid van een vertegenwoordiger van de AfD-fractie – want de uitnodiging aan onze kerkpolitieke woordvoerder Volker Münz werd op het laatste moment geannuleerd.

Vrouwen zijn geen loslopend wild – of ze nu opgemaakt of onopgemaakt, met wijde of strak zittende kleding onderweg zijn!

(www.welt.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dit is dan wel de overtreffende trap, van weg met ons.
  Wat een eerste klas volidiote

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Stel dat die akelige Barbara Kuchler ZELF eens seksueel wordt overvallen in Duitsland om daarna aangeracnd en verkracht te worden! Gaat ze dan hierna die verkrachters alles vergeven en hen afkopen met bakken geld?
   Ik vrees dat dir niet bepaald werkt en als ze in Düsseldorf rond 1930 had rondgelopen om Peter Kürten, de seriemoordenaar van deze stad, te ontmoeten dan had ze dat vast zelfs niet eens overleefd! Daarbij is 80 jaar geleden in Versailles op 17 juni 1939 zijn mede-seriemoordenaar Eugen Weidmann in het openbaar terechtgesteld onder de guillotine (net als Kürten in Keulen op 2 juli 1931) en het publiek was toen zo opgefokt dat hierna in Frankrijk geen executies meer in het openbaar mochten plaatsen!
   Laat dat misselijke wijf van een Kuchler maar mooi de lucht in vliegen met haar vreselijke afkeer naar haar eigen geslacht toe!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik denk dat je dit zeker nou al zeker een keer of 50 heb vermeld over Peter Kurten, of iets over een andere massa moordenaar.
    Het houd jou nogal bezig, dit soort mensen. De herhaling hiervan is inmiddels eindeloos.
    Je weet bijna al van tevoren wat je te lezen krijgt bij jou, meestal is het een herhaling.
    Komt ie weer aan met ze massa moordenaars uit het verleden.

    Maar ik denk dat Donald Duck ook wel raad wist met dit soort onmensen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Toch is iets voor te zeggen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Alleen heb je vast NIET aan Fritz Haarmann uit Hannover gedacht of de opgenoemde Eugen Weidmann! Haarmann was niettemin een sadistische homo die na WO I talloze jongemannen tot seks dwong en hen hierna letterlijk de strot afbeet om uit zijn slachtoffers, gelijk aan Peter Kürten, hun bloed op te drinken al verslond Haarmann grotendeels deze jongemannen daar hij ook een echte kannibaal was en gooide hij hun overblijfselen toen in een rivier!
    Wie weet had Barbara Kuchler zich beter als Grietje of Roodkapje kunnen verkleden om hierna in de klauwen van een kannibalistische heks of een wolf met een nachtjapon te vallen! Daarbij heeft Donald Duck, samen met Mickey Mouse, al eens in bepaalde strips en tekenfilms opgetreden met Midas Wolf die in deze verhalen verplicht wordt om vegetariër te worden omdat hij, zodra de drie biggetjes aan hem ontsnappen, alleen maar bonen, noten, bessen en grutjes met stroop zal consumeren!
    En dat ik nou eenmaal ben gefascineerd ben door verderfelijke figuren zoals Maximilien Robespierre, Antoine-Quentin Fouquier-Tinville, Peter Kürten, Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Roland Freisler, Jozef Stalin enz. is gewoon mijn zaak!
    Of zal ik anders gaan vragen of bepaalde kennissen van mij uit Arnhem hier uitgebreide verhalen gaan plaatsen over trolleybussen, Bassie en Adriaan, vertrektijden van treinen, Duitse muziek, teddyberen, spuitbussen, het weer, “Papier hier” van Bolle Gijs uit de Efteling, weven of iemand die steeds van zichzelf beweerde dat hij koningin Beatrix was of tegen zijn collega’s zei dat zij zijn vader of moeder waren etc. want ik hoorde dat vroeger altijd zo vaak dat het nog een geluk was dat ik hier zelf niet horendol van werd!

    Like

 2. Rensk. zegt:

  Ik snap de uitspraak al na haar beeltenis bekeken te hebben op google. Ik mis alleen de tent nog om haar heen. Een klein gevangenisgaasje waar ze door kijken kan zou haar geweldig sieren. Schande dat ze zo open en bloot haar gezicht te kijk zet. Mannen en lesbische vrouwen zouden van haar gezicht een hartaanval kunnen krijgen. Ziezo: oog om oog tand om tand.
  Bizarre uitspraken vragen om bizarre antwoorden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen! | eunmask

 4. Yvonne zegt:

  Hoe ziet die dame er zelf uit? Ik kon geen foto vinden van haar
  Geef vrouwen ook de schuld dat ze geboren zijn, dwaas
  Waarom maken dames met hoofddoeken zich eigenlijk op vraag ik me af
  Niemand heeft zich ermee te bemoeien dat ik make up op doe en wat ik aantrek

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik tik de naam in > zoeken bij afbeeldingen > en pats, daar verschijnt iets,
   Jij hebt helemaal niet gezocht, of wij hebben een ander internet.
   Hoeveel foto’s wil je hebben?

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik geef je helemaal gelijk Yvonne.
   Vrouwen met een kopdoek moeten niet opgemaakt maar afgemaakt worden.
   Geduld, het komt.

   Like

 5. Nemesis zegt:

  Als dat op die foto, dat totaal gestoorde wijf is, heeft ze wel haar wenkbrouwen geepileerd en haar ogen opgemaakt, rijp voor, ja voor wat eigenlijk.

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat is m.i. een gender, heeft een X voor de naam staan i.p.v. een M of V. Krijg maar college van dergelijk gefrustreerd wezen.

  Like

 7. Piet Snot zegt:

  Wat een tyfus wijf ben je dan met zo’n mening over andere vrouwen.
  Zo iemand gun je het gewoon dat ze helemaal uit mekaar gerukt wordt ergens in een steegje.
  Kijken of ze dan ook zelf de schuld op zich neemt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Te krankzinnig voor woorden! En dat mens noemt zich…..sociologe….?
  De tijd is rijp om die vrouw eens klip en klaar duidelijk te maken dat het niemand is toegestaan om vrouwen en meisjes aan te randen omdat zij zich hebben opgemaakt of vanwege een bepaalde kledingstijl. Mannen uit elke cultuur hebben hun handen thuis te houden.
  Als vrouwen en meisjes van slachtoffers ‘daders’ worden (vanwege het ‘uitdagen’), dan is niemand meer veilig, want wij westerse vrouwen zijn allemaal hoeren in de ogen van die barbaren, omdat wij niet het ‘juiste geloof’ aanhangen.
  De islam moet Europa uit. Dan pas zal een maatschappij zich kunnen herstellen van deze krankzinnige tijd.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lise zegt:

  Ik hoop niet dat mevrouw Kuchler, of ze nou wel of niet d’r wenkbrauwen bijtekent, ooit zelf slachtoffer wordt van aanraders/verkrachters. Dan spreekt ze wel anders.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Er worden allerlei soorten vrouwen verkracht, bijv ook hoogbejaarde vrouwen en vrouwen die gehandicapt zijn.
  Het is een grof schandaal dat deze vrouw zich zo minachtend durft uit te laten over onschuldige slachtoffers, zoiets noemt zich sociologe….het moet aso-ciologe zijn.
  Hoogste tijd dat ze zelf slachtoffer wordt van geweld, zodat ze meer compassie en inlevingsvermogen krijgt, ipv de daders van geweldsmisdrijven te verdedigen en hun psychopatische gedrag te vergoelijken.
  May you rot in hell……

  Geliked door 2 people

 11. milaK9 zegt:

  Wat is haar advies?
  Burka’s en niqaab’s dragen?
  Gescheiden zwemmen, sporten en werken?
  Gescheiden uitgaan?
  Wat raken sommigen toch van het padje.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Ongetwijfeld is het specimen uit de (gebruikelijke) links/miltikulle/islamofiele hoek niet de mooiste van de klas en dan druk ik mij nog karig uit.
  Ik ga niet googelen op dat recht oplopend vrouwmens omdat dat net zou beteken dat ik aandacht heb voor haar … (hoe moet ik dat loepzuiver geislamiseerde praat duiden?) verraad aan haar soortgenoten.
  2én oplossing voor dit soortement volk : parachute omgespen (ltoepasselijk gezegde uit Vlaanderen 🙂 : ‘al doende leert men’ , C130 of zoiets in en naar één van die zandlanden waar de hitsige baardmannen zitten wachten op iets “moois” dat uit de lucht komt te vallen.
  ASAP uiteraard en ze kan dat snuivend/spuitend:groen opdondertje gelijk meenemen (dat heten ze een duosprong).

  Geliked door 1 persoon

 13. guusvelraeds zegt:

  Verkrachte vrouw heeft schuld bekent zelf schuldig te zijn aan haar verkrachting omdat ze bij haar geboorte als meisje ter wereld is gekomen en het verzuimd heeft in het verdere verloop van haar leven van sekse te wisselen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jackholland zegt:

  Vrouwen en mannen zijn ook gewoon dieren. En vrouwtjes en mannetjes dieren hebben over en weer aantrekkingskracht punt uit. Maar westerse vrouwtjes en mannetjes (dieren) zijn gewend aan de aantrekkingskracht die er over en weer is en waar aan ze dagelijks worden blootgesteld. Een enkele sexueel gefrustreerde uitzondering ( verkrachter mafkees )daargelaten. De Midden-Oosten / Afrikaanse primitieve Barbaar wordt niet gehinderd door zedenregels cultuur opvoeding en wil direct toegeven aan zijn paringsdrift . De barbaar is in zijn visie als het ware als een geile hond tussen een meute loopse teven. De fout die wij als westerling maken is de midden oosten Afrika barbaar te behandelen gelijk een westerling, en dat gaat niet want dat duurt nog 1000 jaar totdat de barbaar dmv evolutie zo ver is gekomen om niet constant aan zijn paringsdrift toe te geven. De barbaren weten hetzelf wel en houden de vrouwtjes en mannetjes uit elkaar ( verschillende ingangen moskee)ze verstoppen de vrouwtjes ( burka) en laten de vrouwtjes niet alleen buiten lopen , omdat ze weten dat andere mannetjes gelijk zijzelf de paringsdrift niet onder controle hebben. Houden geiten om bij gebrek aan vrouwtjes toch aan hun geslachtsdrift toe te geven Advies : stop met barbaren bloot te stellen aan westerse cultuur importeer ze niet meer . Wij zijn nu bezig om ons aan te passen aan hun primitieve denkbeelden en cultuur dat moeten we met z n allen niet willen , wij gaan toch zeker niet terug in de tijd? Daarom stoppen met toegeven aan gescheiden zwemmen stoppen met accepteren dat moslima s verplicht achter in de moskee moeten zitten,halalstranden creëren Als de barbaar niet mee wil of kan deelnemen de westerse cultuur dan laat de barbaar blijken dat hij er duidelijk nog niet aan toe is en nog jaren evolutie nodig heeftDe barbaar moet dan dus terug naar zijn oude vertrouwde omgeving en bijbehorende cultuur i.p.v. dat wij ons gaan aanpassen aan de barbaarse cultuur.

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://politikstube.com/unfassbar-bayarsaikan-h-51-vergewaltigt-seine-3-kleinen-nichten-in-rund-553-faellen/

  Unfassbar: Bayarsaikan H. (51) vergewaltigt seine 3 kleinen Nichten in rund 553 Fällen

  Ongelooflijk: Bayarsaikan H. (51) verkracht zijn 3 kleine nichtjes in ongeveer 553 gevallen

  Es liest sich wie ein gruseliges und schockendes Horrorbuch, eine Mutter stellte ihre drei minderjährigen Töchter ihrem aus der Mongolei stammenden Adoptivbruder Bayarsaikan H. (51) zum Sex zur Verfügung. Die erste Nichte war acht Jahre, als sich ihr Onkel erstmals sexuell an ihr verging, später wurden die beiden anderen Nichten dem krankhaften Sex-Monster geopfert. Nun wurde das Geschwisterpaar zu Haftstrafen verurteilt, indes die Mädchen unter den seelischen Auswirkungen leiden und man ihnen nur wünschen kann, dass sie diese abscheulichen Taten verarbeiten und ein weitgehend normales Leben führen können.

  Het leest als een eng en schokkend horrorboek, een moeder stelde haar drie minderjarige dochters voor hun geadopteerde Mongoolse adoptiebroer Bayarsaikan H. (51) ter beschikking voor seks. De eerste nicht was acht jaar oud toen haar oom haar voor het eerst seksueel misbruikte, later werden de andere twee nichten opgeofferd aan het ziekelijke seksmonster. Nu zijn de broers en zussen veroordeeld tot gevangenisstraffen, terwijl de meisjes lijden aan de psychologische effecten en alleen kunnen wensen dat ze deze gruwelijke daden aankunnen en een grotendeels normaal leven leiden.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Sociologe geeft vrouwen medeschuld aan seksuele overvallen!…..die madame heeft vermoedelijk een investering gedaan in de nieuwe boerka mode….

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ach Rene.
   Aan zulke niet te veel aandacht besteden.
   Vergeet niet het is een sociologe nou niet bepaald een exacte wetenschap.
   Als domme blondjes iets moeten gaan doen in exacte wetenschap is voorlopig de gemiddelde leeftijd van de mens niet genoeg om ze te laten slagen voor hun examen.
   Alle niet domme blondjes daar gelaten.
   Anders krijg Ik alle blondjes van dit weblog over me heen.
   Verdomme die laatste vind Ik eigenlijk wel tof.

   Like

 17. Wetenschappers in dienst van de overheid.
  Misschien dat de overheid eens meer populisten gaat aannemen die met twee benen in het werkelijke leven staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s