Tsjechië: 16-jarige verkracht – afgewezen asielzoeker uit Duitsland in voorarrest

Screenshot_138

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Een afgewezen asielzoeker uit Afrika, die wegens ontbrekende papieren tot nu toe niet uitgezet kon worden naar zijn land van herkomst, zou in de Tsjechische stad Litoměřice een 16-jarig meisje hebben verkracht. De Tsjechische politie arresteerde de verdachte. Hij kan tien jaar gevangenisstraf krijgen.

politikstube

Dankzij de open grenzen kunnen afgewezen asielzoekers zich ongecontroleerd vrij binnen de EU bewegen, daardoor kan de criminele energie zich steeds meer ontplooien en wordt de lichamelijke onschendbaarheid van de burgers in toenemende mate bedreigd. In ieder geval in Duitsland kunnen criminele en afgewezen asielzoekers alleen maar lachen om de strafvervolgingsmaatregelen, omdat zij daar geen draconische straffen hoeven vrezen. Dit in tegenstelling tot de landen van herkomst, waar eenvoudige delicten al zwaar bestraft worden.

De gearresteerde 29-jarige, die een 16-jarig meisje zou hebben verkracht in Tsjechië, is een afgewezen asielzoeker uit Duitsland. Abdallah D. is vermoedelijk afkomstig uit Libië, zijn exacte herkomst is onduidelijk. Hij zat in de Duitse deelstaat 46 dagen in de gevangenis, omdat hij twee geldboetes niet betaald had.

Afgelopen dinsdag werd hij in Dresden uit de gevangenis ontslagen. Waarom hij daarna naar Tsjechië ging, is onduidelijk. Hij werd daar niet naartoe overgedragen. Patricia Vernhold van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Sachsen: “Hij moet weliswaar verplicht vertrekken, maar hij kon op grond van ontbrekende papieren tot nu toe niet naar zijn land van herkomst worden uitgezet.”

Volgens Tsjechische autoriteiten zou hij op de dag van zijn vrijlating uit de gevangenis in Dresden de 16-jarige in een veld bij het Tsjechische Litoměřice verkracht hebben. Bij zijn arrestatie korte tijd na de daad had hij de mobiele telefoon van zijn slachtoffer bij zich. Volgens Tsjechisch recht kan hij tien jaar gevangenisstraf krijgen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tsjechië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Tsjechië: 16-jarige verkracht – afgewezen asielzoeker uit Duitsland in voorarrest

 1. Steven zegt:

  Mag hopen dat hij dan ook daadwerkelijk die 10 jaar krijgt…
  De EU heeft alleen maar ELLENDE binnen gehaald…KUT VOLK!

  Geliked door 3 people

 2. wauso zegt:

  Het meisje in kwestie zal Merkel eeuwig dankbaar zijn.
  Met veel ongeloof moet je daarna de leugens en uitvluchten lezen van de Regenten, die eigenlijk dan net nog niet zeggen:’Wir haben es nicht gewusst”! en “Das machen die andern nicht. Dies ist ein einzelfall”!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Wauso. Het is niet aangenaam toe te geven, maar de regenten van nu tonen mentaal bijna dezelfde kenmerken als de nazi misdadigers van toen. Ze zeggen niet “Wir haben es nicht gewusst”, maar ze houden zich vast aan de “Dies ist ein einzelfall” al wemelt het in Europa van de duizenden en zelfs honderduizenden exotische criminelen, vrouwen en kinderverkrachters, pedofielen, moordenaar, jihadisten en terroristen. Alle brute aanvallen zijn “op zichzelf staande incidenten”, de daders zijn maar een klein groepje en ze hebben niets te maken met de zwerm vluchtelingen en asielzoekers.

   Geliked door 3 people

 3. Republikein zegt:

  Hier de cel in, toch om te janken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Ik eis de doodstraf voor deze walgelijke parasiet die alleen naar het westen kwam met als doel vrouwen te verkrachten.

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   Wie hebben ons nog maar weer met dit VULLES opgescheept! Uitgenodigd om naar West-Europa te komen? De lieden die dit op hun geweten hebben, verdienen een nog zwaardere straf dan dit soort TUIG!

   Geliked door 2 people

  • John Taling zegt:

   En toch wordt er weer met grote meerderheid voor dat verenigde kut europa gestemd ,ik overweeg toch echt naar hongarije te emigreren die blijven teminste dat ongedierte weigeren op te nemen ter bescherming van het eigen volk

   Geliked door 1 persoon

 5. henk verhoef zegt:

  Advocaten zijn de weinige die OOK nog wel veel aan de asielindustrie verdienen
  Jan Petje mag het allemaal ophoesten natuurlijk
  Maar gek he– de vrouwen demonstreren voor een ander klimaat– nee niet van vrouwen veiligheid maar voor slechter( minder warm) weer
  hoeveel hebben door dat je veiligheid wel kan veranderen maar themperatuur weer niet

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @henk verhoef. Misschien houden de demonstrerende vrouwen niet van warm klimaat, CO2 en te veel aan stickstof in de grond, maar wel van exotisch verkrachters uit verre landen? Misschien hopen ze – stiekem – dat zij, op een dag, zouden een van deze zwarte of bruine beesten tegenkomen?

   Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Ik word dit zo zat , als zij hun papieren maar kwijt zijn dan is alles mogelijk. Dus dan kan, van mij de bloedgroep bepaald worden onderdelen er uit, en weg met die nutteloze eter

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  De 10 jaar dat dit zwarte beest zal krijgen, zouden in de Tsjechische gevangenis geen vakantie zijn in Costa del sol. De mensen van de Visegrad landen zijn niet zo gek op exoten van buiten Europa. Ze zien in ze vijanden die hun eigen land komen beroven. De Tsjechen zouden er geen probleem hebben deze leuke bruine gevangenen tussen uiterst vijandige Tsjechische gevangenen te zetten.

  Geliked door 2 people

 8. droevige mof zegt:

  En het moorden gaat door. En 15-jarige “Duitser” uit Libanon steekt een 47-jarige vader, die zijn zoon kwam helpen, neer.
  Onze kwaliteitsmedia verzwijgen en vervalsen.
  Als de 47-jarige de 15-jarige zonder aanwijsbare reden in elkaar had geschopt, zou het een kop waard en ongetwijveld racistische terreur zijn. Dan zou de 15-jarige geen “Duitser” meer zijn, maar een Flüchtender (voortvluchtender) die bescherming verdient. De nieuwe Orwellsche taalregeling in Duitsland luidt: Na de Tweede Wereldoorlog waren er Flüchtlinge (vluchtelingen), nu zijn er alleen nog maar Flüchtende (voortvluchtende) De ene is negatief, de andere positief. Kapiert? Jawoll!!

  http://www.pi-news.net/2019/06/nrw-15-jaehriger-deutscher-ersticht-familienvater-an-bushaltestelle/

  Geliked door 4 people

 9. kampersrene zegt:

  Waarom dat stuk onbenul een balkje voor zijn ogen heeft …..is mij een raadsel….angsr dat hij zou herkend worden door andere slachtoffers ?

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Hij heeft geen papieren, dus hij kan niet worden uitgezet? Hij is een neger, dus hij is geen IJslander of een Luxemburger. Hij hoort in Afrika en hij kan in iedere Afrikaans land worden gedumpt. Gewoon met de vliegtuig ergens brengen en eruit trappen. Hij bekijkt het maar. Misschien vindt hij een kans een leuke vrouw of meisje met Ebola of HIV tegenkomen en verkrachten. In de gebieden waar deze ziekten heersen, is hij meer dan welkom.

  Geliked door 2 people

 11. Tonnir zegt:

  Nog veel te weinig

  Like

 12. Daniel Danhieux zegt:

  Wir schaffen das.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Zelfs met dat balkje voor zijn ogen zie je nog dat die neucq-negert een hondsbrutaal smoelwerk heeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Tistochwat (23 juni 2019 om 15:49)

   Dames en Heren.

   Zie hier het toonbeeld van de vermoorde onschuld. Hij weet van de duivel geen kwaad. Het joch is een “man”. Hij eist respect. Ja toch !!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s