Wie het “blauwe doek” van de EU vernietigt, riskeert gevangenisstraf

Screenshot_135

(Vertaling: E.J. Bron)

De blauwe EU-vlag met de 12 sterren dient in Duitsland in het vervolg beter tegen vernietiging of beschadiging beschermd te worden. De Duitse deelstaten zijn blijkbaar een aanscherping van de straf van plan wanneer de symbolen van de EU in een kwaad daglicht gesteld worden. Daar valt ook de EU-hymne onder, bericht de “Saarbrücker Zeitung”.

Contra magazine

Volgens het initiatief dreigt voor een ieder die een in het openbaar getoonde EU-vlag “verwijdert, vernietigt, beschadigt, onbruikbaar of onherkenbaar maakt” in het vervolg een gevangenisstraf van tot drie jaar of een geldboete. Initiator van de aanscherping is de deelstaat Sachsen.

Tot nu toe zijn in Duitsland alleen de vlaggen en symbolen van buitenlandse staten strafrechtelijk tegen vernietiging beschermd. De vlag van de EU valt daar niet onder. Aanvallen “op het aanzien van de symbolen van de Europese Unie” zouden echter onacceptabel zijn, staat er in de geplande wet.

Het zou “een gebod van zelfrespect en zelfbehoud” zijn dat de Bondsrepubliek als medeoprichter van de EU deze “tegen kwaadwillige minachting beschermt”.

Opmerking van Commentarius

Er zijn nog strengere straffen toepasbaar. Laten we de grondwet even buiten beschouwing laten:

 • Van diegene die op de EU-vlag pist, wordt zijn geslachtsdeel geamputeerd
 • Diegene die de EU-vlag verbrandt, wordt tegen de muur gezet en doodgeschoten
 • Diegene die de EU-vlag veracht, komt in een heropvoedingskamp
 • Van diegene die de EU-hymne beledigt, wordt zijn tong afgesneden
 • Diegene die oppositionele standpunten tegen de EU inneemt, wordt gekenmerkt door een gele ster.

Alleen maar een voorstel, want dat beetje gevangenisstraf vanwege die blauwe poetsdoek is toch niks. Om persiflages te voorkomen, moet men toch iets harder ingrijpen. Men zou van de kant van de regering – in het kader van de nieuwste wapendeal – met Saoedi-Arabië kunnen overleggen welke foltermethodes het best met succes kunnen worden toegepast.

Zijn jullie eigenlijk allemaal gek geworden? In welk nazi-systeem leven we al? Jullie van de regering, van dit Merkel-onrecht-regime, van de deelstaatregeringen en van deze ongelukkige EU – Julie zijn ontmaskerd, want jullie zijn de ware NAZI´S!

Hier mag ik een beroemd zinnetje invoegen: “FUCK THE EU”, om Vicoria Nuland treffend te citeren.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, EU-critici, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wie het “blauwe doek” van de EU vernietigt, riskeert gevangenisstraf

 1. Republikein zegt:

  De hemel bestaat, dit is de hel.

  Geliked door 2 people

 2. Piet Snot zegt:

  Dit zijn toch duidelijk tekenen van een dictatuur, zo als in Noord Korea.
  Nog even en ze bepalen wanneer wij zo’n vlag, na het verplicht aanschaffen hiervan, moeten uithangen.
  En anders een boete of de gevangenis.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   Piet Snot 22 juni 2019 om 07:29

   En als Merkel de pijp uit gaat, moet de hele bevolking op straat heel hard gaan lopen janken en brullen van ‘verdriet’.

   Like

 3. Jan zegt:

  Ik heb een probleem, kan alleen vals zingen, karaoke lukt nog, maar voor consequenties heeft dat?

  Like

 4. Jan zegt:

  CDU: Communistische Deutsche Union wil mensenrechten afpakken van burgers die kritiek leveren op het binnensluizen van illegalen, parasieten en moordenaars want dat leidt tot oa moord zoals op Walter Lübcke en daarom is de AfD mede-verantwoordelijk. Kortom, de AfD moet buiten de wet gesteld worden

  Taubers totalitärer Traum

  Der CDU-Politiker Peter Tauber gilt als eiserner Verfechter der Asylpolitik Angela Merkels. Parteiinternen Kritikern eben jener soll er einmal erwidert haben: „Wer hier nicht für Angela Merkel ist, ist ein Arschloch und kann gehen.“ Der gleiche Peter Tauber beklagt nun eine „Entgrenzung der Sprache“.

  ……
  https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2019/taubers-totalitaerer-traum/

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/22/germany-lawmakers-want-three-year-prison-terms-burning-eu-flag/

  Germany: Lawmakers Want Three-year Prison Terms for Burning EU Flag
  Duitsland: wetgevers willen gevangenisstraffen van drie jaar voor het verbranden van de EU-vlag

  Damaging the “the symbols of the European Union” could result in a fine or a custodial term of up to three years under new laws proposed in Saxony, Germany.
  Lawmakers in the German state want to pass new legislation “to take firm and effective action against those whose aim is to disparage the fundamental values ​​of the European Union” by attacking “the reputation of the symbols of the European Union”, according to the Saarbrücker Zeitung regional newspaper.

  Het beschadigen van de “symbolen van de Europese Unie” kan resulteren in een boete of een bewarende termijn van maximaal drie jaar volgens de nieuwe wetten die in Saksen, Duitsland worden voorgesteld.
  Wetgevers in de Duitse staat willen nieuwe wetgeving doorgeven “om krachtige en effectieve actie te ondernemen tegen degenen die de fundamentele waarden van de Europese Unie willen schenden” door “de reputatie van de symbolen van de Europese Unie” aan te vallen, volgens de regionale krant Saarbrücker Zeitung.

  Like

 6. Pingback: Wie aan het “blauwe doek” van de EU komt, riskeert gevangenisstraf • JDreport.com

 7. Henk.V zegt:

  De EU brengt zogenaamd vrede, democratie, welvaart en veiligstelling van de Europese identiteit.
  Pas wanneer we om ons heen kijken met de verplicht gestelde politiek correcte bril op kunnen wij zien dat in de waargenomen nieuwe werkelijkheid de boodschap van de Europese heilstaat ABSOLUUT opgaat..
  De Europese overheden zien het, de ,de multimedia beamen het en daarom moeten wij absoluut de zegenrijke koers van de EU-leiding blijven volgen in een sfeer van blinde acceptatie en respect.
  Uitingen van gebrek aan eerbied voor de EU moeten worden bestraft.Zoiets zagen wij ook al in het beroemde Zwitserse verhaal over Wilhelm Tell, toen respectloze Zwitsers hoed van de Oostenrijkse landvoogd niet onderdanig wilden groeten…
  Welkom in de verbeterde wereld, waarin de vlagen van collectieve waanzin ons weer eens het leven vergallen..

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules Vismale zegt:

  Ik weet zelfs nog dat de EU-elite in Brussel een paar jaar geleden de Britten nog bedreigden toen dezen in Londen geen EU-vlag wilden ophangen aan een overheidsgebouw en dat men later Nederlandse en Europese voetbalspelers wilden dwingen om op hun T-shirts afbeeldingen van de EU-vlaggen te plaatsen! Dit zorgde ervoor dat deze spelers en talloze reageerders op internet juist een nog grotere haat tegen de EU-vlag kregen!
  Overigens had ik het geweldig gevonden als ze 30 jaar geleden nou eens sovjet-vlaggen met de hamer en sikkel daarop in brand staken en standbeelden van Lenin en Stalin hadden vernield! Er komt hier voor niets en niemendal ooit liefde voor de EU maar alleen maar meer haat! Laten ze maar mooi opflikkeren met dat vreselijke EU-symbool dat de mensen niet meer zal verenigen!

  Like

 9. Scarface zegt:

  Nobelprijs voor de Wrede

  Like

 10. Scarface zegt:

  Ik word hier echt niet goed van.
  Na de nazi’s (nationaal socialisten) hebben we nu gewoon te maken met euzi’s: eu-socialisten

  Like

 11. ster zegt:

  Tijd daar voor de gele hesjes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s