Amerikaanse ambassade verbiedt werknemers naar Judea en Samaria te reizen tijdens Bahrein-workshop

Screenshot_156

(Door: “Brabosh”)

De Amerikaanse ambassade in Israël gaf vrijdag een waarschuwing aan zijn werknemers, en raadde hen ten stelligste af om naar Judea en Samaria te reizen voor de duur van de ‘Peace to Prosperity’ workshop die deze week plaats zal vinden in Bahrein op 25 en 26 juni. Het eerste, economische, element van het ‘Centennial Plan’ – zoals Saoedi-Arabië verwijst naar de ‘Deal of the Century’ van de Trump-regering – werd vrijdag door het Witte Huis gepubliceerd voorafgaand aan de workshop.

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabische wereld, demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Midden-Oosten, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Amerikaanse ambassade verbiedt werknemers naar Judea en Samaria te reizen tijdens Bahrein-workshop

 1. Jules Vismale zegt:

  Dat nog te bedenken dat in de Bijbel de joden en de Samaritanen (een mengeling van joden en heidense volkeren) decennia’s lang elkaars vijand waren! Jezus Christus wist echter bij een waterput een Samaritaanse vrouw, die talloze kerels had versleten, levend (?) water aan te bieden en hij vertelde een filosofisch verhaal over de Barmhartige Samaritaan die een gewonde kerel (hij was door rovers overvallen en kreeg geen hulp van een priester en een Leviet) had gered en verzorgd!

  Like

 2. kampersrene zegt:

  Met een appeltje in de mond ..en aan een groot spit langzaam draaiende…..op die manier zou ik hem heel symphatiek vinden

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Samaritanen waren ook joden.

  Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  Waarom nou altijd het gejank van dat uitgevonden volk aanhoren? Laat Israel ze de grens overzetten. Waar ze vandaan komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s