De natte dromen van Peter Tauber en Robert Habeck

Screenshot_163

Robert Habeck (links, de Groenen) en Peter Tauber (CDU).

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Eigenlijk was Peter Tauber bij mij in vergetelheid geraakt. Deze kleurloze figuur met de bril, die nauwelijks uitkwam boven de rol van politiek schoenenpoetser van de bondskanselier, was na zijn ziekte ondergedoken. In herinnering blijven slechts zijn uitspraken zoals de uitspraak die hij graag naar het hoofd slingerde van alle tegenstanders van Merkels asielpolitiek: “Wie niet voor Merkel is, is een klootzak!”

Jonge Duitser

Met zo´n niveau en zo´n instelling zou hij eigenlijk een grote carrière gehad kunnen hebben in deze republiek. Tauber is, wat ik niet wil verzwijgen, een goede beroepspoliticus en devote dienaar van de bondskanselier. De adjudant van de macht, die het nooit verder zal schoppen dan tot een pennenbakje in het paleis. Maar slim en gemeen genoeg om ten volle te genieten van de aan hem gegeven machtspositie en naar de mensen te trappen die lager dan hij op de hiërarchische ladder staan. Vroeger, als men zich de tijd nog herinnert toen hij juist secretaris-generaal van de CDU geworden was, definieerde hij zichzelf nog als conservatief of liberaal-conservatief. Hij is het een noch het ander, maar heeft meer ideologische raakvlakken met Pol Pot of Stalin. Echter alleen zonder hun charismatische formaat.

AfD-politici worden rattenvangers genoemd, Ralf Stegner (SPD) roept op om personeel en materiaal van de AfD aan te vallen en de Antifa handelt desbetreffend door ´s nachts AfD-functionarissen neer te slaan, auto´s in brand te steken of woningen te belegeren.

De strijdlustige en moorddadige, ja ophitsende retoriek tegenover de AfD en haar kiezers is alom aanwezig in deze samenleving. Wanneer iemand de schuld heeft van het geweld, dan waarschijnlijk eerder het andere kamp, dat zichzelf bedient van een taal die afgezien van een woord uit het Derde Rijk zou kunnen komen. Je hoeft alleen maar de “rechtsen” te vervangen door “Joden” of iets dergelijks.

Bronnen vergiftigende rechtsen/AfD´ers, conservatieve rattenvangers en kankergezwellen – Wie hitst hier eigenlijk tegen wie op? Zelfs een Poggenburg zou zich voor zulke ontsporingen vermoedelijk verontschuldigen als ze uit zijn mond zouden komen en op andere groepen gericht zouden zijn. Ondertussen komt er een man uit het derde gelid naar voren en spreekt uit wat waarschijnlijk velen in het kartel van de oude partijen werkelijk graag willen: namelijk dat men de AfD en haar ondersteuners met de middelen van repressie door de staat definitief uit de politieke concurrentie verdringt, hun burgerrechten van hen afpakt, zoals we dat anders alleen maar kennen uit dictaturen zoals China, Noord-Korea of Wit-Rusland. Tijdens mijn studie heb ik me nog beziggehouden met disfunctionele democratieën. Een zeker signaal voor zo´n defecte democratie, waar meer schijn heerst dan werkelijkheid, was altijd de beperking en het hinderen van de politieke oppositie door de regering. Wanneer men echter ter sprake bracht dat er zulke beperkingen en zodoende signalen voor een defect in de Bondsrepubliek Duitsland bestaan, werd men door de docenten vaak smalend aangekeken of verontwaardigd aangestaard. En uiteraard wordt hier niet met gelijke wapens gestreden. De AfD kan nooit op de mediale berichtgeving hopen die de Groenen krijgen.

Ook Görlitz is het proeflaboratorium voor de hele BRD geweest. Alleen onder gebruikmaking van alle krachten van de CDU, de Groenen, Die Linke, de media, Hollywood en Co. lukte het dit internationale front van “democraten” een burgemeester van de AfD te verhinderen. Eerlijk gezegd zou het toch zinvol zijn om dit succesmodel in de toekomst voor heel Duitsland over te nemen. CDU, Die Linke, SPD, de Groenen en de FDP zouden zich aaneen moeten sluiten tot een eenheidspartij, omdat zij sowieso inhoudelijk nauwelijks nog verschillen kunnen laten zien. Waarom wachten? Robert Habeck (partijchef van de Groenen) zou er blij mee zijn.

Dat zou wel degelijk de toekomst van de BRD kunnen zijn. Veel mensen schijnen immers niet anders te willen en de overgang van de oude republiek naar de “brave new world” ook nog te bejubelen. Meer controle, meer censuur, minder vrijheden voor regeringscritici, nationale eenheidspartijen tegen de nationalen en dan vol gas vooruit in de richting van de afschaffing van deze eigenlijk eens liberale republiek.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op De natte dromen van Peter Tauber en Robert Habeck

 1. droevige mof zegt:

  Als de AfD zo’n charismatische persoonlijkheid had als toen Pim Fortuyn, zouden ook zijn dagen geteld zijn.
  Vogelvrij, het jachtseizoen is open.

  Geliked door 1 persoon

 2. King Arthur zegt:

  Peter Tauber ziet er uit als een zielig jongentje met een jeugd trauma en dat waarschijnlijk vroeger op school (veel) gepest is. Heel jammer, want hij gaat nu door dat jeugdtrauma andere mensen zijn zieke gedachten opleggen, ook worden gepeste jongntjes vaak de ergste van hun soort zodra zij ook maar venige vorm van macht krijgen. Riekt naar gestapo.

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Kees zegt:

  Tauber zou een broer van Timmermans kunnen zijn.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  merkel is een stasi nazi zwijn,zij heeft bloed aan haar handen van vele duitsers.Zij is verantwoordelijk voor de import van de “soldaten van allah” dat zij voor eeuwig mag branden in de hel.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  “Wie niet voor Merkel is, is een klootzak!”…..ik ben een klootzak en zal die tittel met fierheid koesteren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s