Alice Weidel: CDU is de steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

Screenshot_190

Politiemensen en militairen sympathiseren met de AfD: CDU is steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Friedrich Merz (CDU) heeft ervoor gewaarschuwd dat de CDU “delen van het Duitse leger en de federale politie aan de AfD” zou kunnen kwijtraken. Het is ontmaskerend dat politici van de CDU uitgerekend hun belangstelling voor onze politieagenten en soldaten herontdekken op het moment waarop ze merken dat zij zich teleurgesteld en verbitterd van de CDU afkeren.

politikstube

Decennia lang werden de politie en het leger onder maatgevende verantwoordelijkheid van de CDU kapot bezuinigd en maatschappelijk buitenspel gezet. Daarom is het geen wonder dat de betrokkenen, die iedere dag hun leven en hun gezondheid voor ons allemaal op het spel zetten, in groten getale de hiervoor verantwoordelijke politici en partijen de rug toekeren.

Veel militairen en politieagenten registreren aandachtig dat de AfD-fractie ook bij dit thema heel goed weet waarover ze het heeft. Want in onze gelederen bevinden zich talrijke ervaren politiemensen en militairen, die de onverantwoordelijke verwaarlozing van de politie en het leger door de oude partijen van heel dichtbij hebben meegemaakt en hieronder geleden hebben en daarom in de politiek gestapt en naar de AfD overgestapt zijn. Daarom heeft Friedrich Merz het fout: de CDU dreigt de steun van de veiligheidsautoriteiten niet kwijt te raken – ze is deze al kwijtgeraakt.

De AfD-fractie zet zich in voor een zo goed mogelijke uitrusting van onze veiligheidsautoriteiten, omdat voor ons de veiligheid van Duitsland en zijn burgers in het middelpunt staat – en niet, omdat wij om stemmen bedelen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Alice Weidel: CDU is de steun bij de veiligheidsautoriteiten al lang kwijtgeraakt!

 1. guusvelraeds zegt:

  De CDU staat in het middelpunt van de Kampf gegen Rechts. Moet je nagaan.

  Like

  • koosv8 zegt:

   De hel met die Propaganda, er worden mensen vermoord, en verkrachting is dagelijkse kost. Het zouden ook u of mijn kinderen kunnen zijn wat bezield de hele gemeenschap. Jaag ze op, die zg. wereldverbeteraars. MAAR Ja, de samenleving hangt als los zand aan elkaar. Wat bind ons.
   De saamhorigheid is ver te zoeken.

   Like

 2. koosv8 zegt:

  Waarom vallen die verkiezingen aldoor nog zo tegen, er moet dan toch een omslag van jewelste aankomen. Ik wordt zo moe van die trage domme massa. In heel Europa trouwens, op enkele landen na dan.

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Omdat er miljoenen moslims wonen en daarnaast stemmen vrijwel alle ambtenaren, leraren, zorgpersoneel, steuntrekkers en mensen uit de semi-overheid links.
   Daarom is de belastingdruk ook zo hoog: de groep die het gelach moet betalen wordt wel erg klein!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   koosv8.Intimideren en bedreigen van rechtse mensen (afa),stemfraude manipulatie.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Waarom blijven de Duitsers dat pikken? Omdat de propagandamachine van de BRD onvoorstelbaar krachtig en wijdvertakt is. Met TV-zenders die 24 uur op 24 uur reportages uitzenden over Hitler en de Holocaust wordt de Tweede Wereldoorlog springlevend gehouden. Tegelijk wordt via staatszenders, kerken en onderwijs de Duitsers dagelijks, van de wieg tot het graf, ingelepeld dat elke kritiek op immigratie of het gedrag van vreemdelingen ‘nazistisch’ is, en dus moreel verwerpelijk. Burgers die toch in actie komen, worden met duizenden tegelijk vervolgd wegens ‘Volksverhetzung’ – een vaag misdrijf dat alles kan betekenen, van een stoute uitspraak op Facebook tot een foute toespraak op een demonstratie. Tegelijk wordt de aandacht afgeleid naar thema’s die het linkse regime wél bevallen, zoals ‘de redding van het klimaat’. Zo behouden de partijen die Duitsland verraden een ruime meerderheid. Inzake propaganda, intimidatie en ondermijning van de democratie kunnen Putin en Orban van Merkels Duitsland helaas nog véél leren…
  https://reactnieuws.net/2019/06/12/vluchteling-uit-niger-29-verkracht-meisje-van-9/

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Een actueel voorbeeld voor de Gleichschaltung van de Duitse televisie: In de uitzending Anne Will van afgelopen zondag zei de voorzitter van de CDU Kramp-Karrenkrampe (ook wel Karrenkrampe genoemd): “Iemand die dan zegt dat zo’n partij benaderd kan worden – of het nu Hans-Georg Maaßen is of een ander lid van mijn partij – moet ik zeggen: Hij moet maar even de ogen sluiten, en moet zich Walter Lübcke voorstellen. Hij zal nooit meer met het idee komen dat je als christen-democraat met een partij als de AfD kunt werken”.

   Frau Will vroeg niet of er bewijs was dat er een verband bestaat tussen de moord op Walter Lübcke en de AfD. Niets, helemaal niets.
   Deze enorme insinuatie werd onmiddellijk verspreid in de officiële media, ook hier zonder enig kritisch commentaar. De woedende reactie van de AfD werd natuurlijk niet gemeld of gerapporteerd op pagina 11.

   Geliked door 2 people

   • droevige mof zegt:

    Correctie: De naam van de CDU-voorzitters is Annegret Kramp-Karrenbauer, ook bekend als AKK of Karrenkrampe.
    Mijn schrijfprogramma voor correct Nederlands begreep de grap niet.

    Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   En dan nu in deze tijd meer dan een halve eeuw later komen de gekken uit Amsterdam met de verhelderende gadachte dat het tijd word dat er excuses aangeboden worden omwille van het slavernijverleden en aangedaan leed in andere landen.
   Met het gevolg uiteraard dat er weel een paar wagons belastinggeld naar die corrupte zooi over gemaakt kan worden.
   Dat die dagdwazen in Amsterdam maar eens gauw een touw gaan kopen en zichzelf gaan verhangen aan een stevige inlandse eik.

   Like

   • Republikein zegt:

    Lijkt me een goed idee Henk.
    En overigens stond er gisteren in het AD een artikel over de scan_ auto, commentaar van de hoogopgeleide van TU, de burger voelt het voordeel want omslag is veel omzet, net zo liep als de schoonvader van mijn zoon aldaar werkzaam en ing, Merkel is niet gek zo sprak hij, aardige man maar wat heppie er an, en ugh! .
    Godsamme.

    Like

 4. Jan zegt:

  Volgens Peter Tauber (CDU) dient hen nu alle burgerrechten ontnomen te worden. Maar wie verdedigt en beveiligt dan het land? ’t Is maar een vraag.

  Alles werd onder Merkel rot, omdat de politiek onder haar totaal is mislukt:
  Marode Infrastruktur Ruine Deutschland

  Deutschland ist ein wohlhabendes Land – trotzdem verrotten massenhaft Brücken, Straßen und Schulen.

  Seit über zehn Jahren sind die Nettoinvestitionen des Staates zumeist negativ, was bedeutet, dass Straßen und öffentliche Gebäude schneller kaputtgehen, als sie repariert werden.

  https://www.spiegel.de/spiegel/marode-infrastruktur-ruine-deutschland-a-1115818.html

  Like

 5. QenQ6 zegt:

  Amsterdam moet als eerste excuses maken voor slavernij verleden, volgens o.a. DENK.
  Komt er ook excuus voor het gedrag van de Ottomanen?

  Geliked door 3 people

 6. immigratie schaadt natuur, veiligheid en koopkracht; dus minder geld voor de politie

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/25/former-german-intelligence-head-demands-investigation-merkel-migrant-crisis-policy/

  Former German Intelligence Boss Demands Investigation into Merkel’s Migrant Crisis Policy
  De voormalige Duitse inlichtingenbaas eist onderzoek naar het Migrantencrisisbeleid van Merkel

  Former German domestic intelligence head Hans-Georg Maassen has called for a parliamentary inquiry into Chancellor Angela Merkel’s 2015 migration policy.
  The former president of the Federal Office for the Protection of the Constitution (BfV) said that due to the significant consequences of mass migration in Germany today and going forward, those who made the policies in 2015 must be held to account for any mistakes made, Nordkurier reports.

  Voormalig Duits binnenlands inlichtingenhoofd Hans-Georg Maassen heeft opgeroepen tot een parlementair onderzoek naar het migratiebeleid van bondskanselier Angela Merkel in 2015.
  De voormalige president van het Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet (BfV) zei dat vanwege de aanzienlijke gevolgen van massamigratie in Duitsland vandaag en in de toekomst, degenen die het beleid in 2015 hebben gemaakt, verantwoordelijk moeten worden gehouden voor gemaakte fouten, Nordkurier rapporteert.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s