FOTOSHOPPER VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER VVD . . .

 1. Peter zegt:

  Klopt niet !
  Ze hebben geen moreel kompas bij die club.

  Liked by 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Liked by 1 persoon

  • Klaas zegt:

   Ik kon niet meer slikken en ben rechtop gaan zitten om niet te stikken.” De man zag de ambulance komen en zag dat die eerst Malek ging helpen. Daar is hij nog boos over. ,,Ik voel me in de steek gelaten.”

   Liked by 2 people

 3. Republikein zegt:

  Vreemde valuta.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moreel kompas ?
  Stel je bent met de hakken over de sloot afgestudeerd in de rechten of gesjeesd als wetenschapper, mede daardoor kom je nergens aan de bak, wat doe je dan ?
  Dan steek je de koppen bij elkaar en richt een club op, dat noem je dan Urgenda en vervolgens ga je procederen tegen de Staat.
  Kansloze missie ?
  Nee hoor, dan krijg je van bijvoorbeeld de Postcodeloterij 1,5 miljoen (2017) en nog eens 1,5 miljoen uit onduidelijke bronnen.
  En vervolgens dwing je de regering via de rechter ‘beleid’ af !
  Het gaat te ver om te zeggen dat we geregeerd worden door rechters maar het is toch een gevaarlijke trend.
  Ja zult u zeggen, maar de VVD is toch de grootste partij in de coalitie die zullen die groene drammers toch wel de wind uit de zeilen halen ?
  Mis, de VVD is niet langer een liberale maar een ‘groene’ partij geworden, naar nu bekend is geworden gaan ze voor 70 miljoen per jaar de agrarische sector ‘omvormen’ (lees afschaffen).
  Boeren krijgen subsidie om te stoppen.
  Ja u leest het goed !
  Eerst hebben ze van de zijlijn gekeken hoe agrarisch Nederland het mes op de keel werd gezet door multinationale grootgrutters die met langjarige contracten een minimum prijs afdwingen, vervolgens laat je een minister een verhaaltje afsteken dat onze voedingsprijzen te laag zijn en boeren niet langer het hoofd boven water kunnen houden.
  Dat de werkelijke schuldigen anonieme aandeelhouders van multinationals zijn daar houd je wijselijk je mond over.
  Intussen is de Groene Kmer volledig losgeslagen, het CO2 verhaaltje ging erin als koek en het succes wordt uitgebouwd, volgende speeltje wordt stikstof.
  Vegetarisch en veganistisch wordt de nieuw norm, hadden we eerder de ‘vliegschaamte’ nu durven mensen hun tuinen en in het verlengde daarvan hun akkers niet meer te bewateren.
  Belangrijk; vergeet niet dat veel (zo niet alle) groene gekkies van de Landbouwhogeschool in Wageningen komen, een links nest waar tevens het leeuwendeel van milieuterroristen vandaan komen, anders dan de naam hogeschool doet vermoeden hebben ze de ballen verstand van land- en tuinbouw, maar des te meer van ‘actievoeren’ (lees aanslagen plegen).

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s