NCTV waarschuwt: Honderden jihadistische echtparen in Nederland

Screenshot_184

Hun kinderen kunnen zorgen voor nieuwe generatie Jihadisten

Nederland telt naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen van wie één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt. Kinderen die in zo’n omgeving opgroeien, kunnen op latere leeftijd een dreiging gaan vormen. Dat schrijft Jaap Aalbersberg (foto – LOL!), de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in een nieuw rapport over de terroristische dreiging in Nederland.

“Kinderen in jihadistische gezinnen kunnen de basis vormen voor een nieuwe generatie Jihadisten door het gedachtegoed dat ze meekrijgen”, aldus de NCTV. En dat hoeft ook geen verre toekomstmuziek te zijn: ‘het recente verleden heeft aangetoond dat ook Jihadisten in hun tienerjaren al sleutelfuncties in de beweging kunnen vervullen’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op NCTV waarschuwt: Honderden jihadistische echtparen in Nederland

 1. rottenpikwick zegt:

  Opdat Het Tuig die ONS dit allemaal aan doen, DOOD mogen neervallen, ASAP! LANDVERRADERS!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/meer-asielaanvragen-in-europese-unie/ar-AADkTs0?ocid=spartandhp

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Slimme Jaap, of slome, wat is wijsheid.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Tel daarbij nog een paar radicale imams bij en Nederland word rijp gemaakt om er een kalifaat van te maken. Het is altijd een kleine radicale minderheid die dit soort zaken voor elkaar kunnen krijgen door angst te zaaien. Met angst zaaien komt men heeel ver en dat weten ze. Net als ze weten dat men mensen met complimenten om de tuin kan leiden. (hallo top van de politie) Mensen zijn zeer gevoelig voor complimenten. Dat is jammer. Liever zie ik Nederlanders die totaal immuum zijn voor complimenten en ze niet nodig hebben vanwege voldoende zelfvertrouwen. Zie graag dat soort mensen. Die zijn niet zo makkelijk om de tuin te leiden. Jammer genoeg zittend dat soort mensen nou net niet in de bestuurstoppen van Nederland. Ach beste stuurlui staan aan wal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Niet zeiken nu!!
  Jullie halen ze zelf naar binnen,om er ook nog eens mee te iftarren.
  Gluiperd!!
  Allemaal in samenspraak mer Den-Haag !

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Tineke , daar kunnen we veel beter dat linkse uitschot mee bedoelen daar die altijd vreemden boven hun eigen soort verkiezen en denken dat zij hun vijanden in vrienden kunnen veranderen!
   Laten ze al die jihadistische echtparen en aanverwant tuig anders gewoon dumpen tussen de PVDA, CDA, VVD, D66, GroenLinks en alle partijen die ons aan de islam willen uitleveren! En hopelijk maken al die jihadisten elkaar maar mooi af opdat wij ervan verlost zijn!

   Geliked door 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Achteraf heeft men altijd spijt als men niet op tijd ingegrepen heeft .
  Dat gaat hier ook weer gebeuren !
  Jammer dat de meerderheid zo verdomd onnozel is , dat ze geen enkel benul hebben waar we mee opgescheept zitten .
  De hardleerse klootzakken verpesten het voor het héle land !í

  Geliked door 3 people

 6. Ruud zegt:

  Onkruid heeft altijd al het beste gedijt………………….

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Blijkt weer wat een oelewapper Aalbersberg is. Hij vermeldt niet dat alle islamieten Jihadisten zijn.
  Een paar honderd gezinnen zal ons de kop niet kosten, de Islam in Nederland uiteindelijk wel.
  Zou Aalbersberg al een ‘Islamitisch Tevredenheids-Certificaat’ hebben ontvangen ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Zoiets durft nog te klagen ook…
  https://tpo.nl/2019/06/24/haagse-allahu-akbar-roepende-messteker-malek-f-boos-dat-politie-hem-neerschoot/

  Haagse Allahu akbar roepende messteker Malek F. boos dat politie hem neerschoot
  ‘Politie heeft te snel en te vaak op mij geschoten’

  Malek F., die op 5 mei 2018 in Den Haag drie willekeurige mensen op straat met een mes levensgevaarlijk verwondde, vindt dat de politie te snel en te vaak op hem heeft geschoten. Dat zei hij maandag in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. “Ik deed niks. Ik zat op de grond en ze hebben achter elkaar op mij geschoten, waarom?”, zei de 32-jarige Syriër.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/nederland-jihadland-nctv-waarschuwt-voor-grootschalige-islamistische-indoctrinatie-van-onze-kinderen/

  Nederland, jihadland: NCTV waarschuwt voor grootschalige islamistische indoctrinatie van onze kinderen

  Een laks immigratiebeleid, een lui integratiebeleid, en een niet-bestaand beleid om ISIS-terugkeerders te isoleren… dan is dit inderdaad wat je krijgt: onze jeugd ligt momenteel onder vuur. Niet van geweren, maar ideologisch: van kwaadaardige jihadisten die hun hersenen proberen te vergiftigen.

  Like

 10. rottenpikwick zegt:

  Met dank aan dat GODVERDOMMESSE TUIG op Het Binnenhof en hun KONTELIKKERS!!
  Uit een interview met Edwin Olaf; En dan staat daar Olaf, bijna 60, op het Amsterdamse Milkshake Festival, tussen de gays en de travestieten, het zout der aarde zoals hij zelf zegt, hij haalt geld op voor een fonds dat pesten tegengaat, en ineens komt de onvermoeibare actievoerder in hem naar boven. Hij vertelt over de taxichauffeur die hem eerst voorrang gaf op het zebrapad, toen gas gaf en hem bijna aanreed. Op Olafs vraag waarom hij dat deed, zei de man: homo’s hebben geen voorrang. ‘Dat laat ik me niet gebeuren’, zegt hij met ingehouden woede, ‘dat ik in de laatste fase van mijn leven geen voorrang meer heb omdat ik een andere seksuele voorkeur heb dan een taxichauffeur met een pluisbaard en een vette buik.’

  Like

  • boorzalf zegt:

   Maar die Edwin schuift hem graag naar binnen bij die pluisbaard als tie de kans krijgt.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Die Olaf toch.
   Zo wou hij een patatje halen met mayo, en raad eens?
   Krijgt hij ketchup i.p.v. mayo. Olaf meteen vragen waarom geen mayo.
   Homo’s krijgen geen mayo op hun patat hier.
   Die Olaf toch, die maakt toch wat mee zo de hele dag.

   Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Alle moslims zijn jihadisten.
  Dat zijn ze verplicht, volgens de koran.
  En Jaap Aalbersberg is een stuk verdriet. Een heuler, een landverrader, het is zelf ook een jihadist, met zijn “hoofddoekjes moet kunnen bij de politie”.
  Het NCTV is een leugenachtig, onbetrouwbaar overheidsorgaan.
  Ze moeten zichzelf schamen dat ze zo slecht zijn geïnformeerd of, nog erger, ze weten het wel maar ze doen aan struisvogelpolitiek.

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  NCTV waarschuwt, en daar blijft het bij.

  Like

 13. Peter zegt:

  Zou het een optie zijn om mitrailleursnesten op het Binnenhof te plaatsen om dat GODVERDOMMESSE TUIG op Het Binnenhof en hun KONTELIKKERS te verwijderen ?

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Met dank aan de christelijke partijen, die islamitisch onderwijs mogelijk hebben gemaakt.
  Nederland seculier graag voordat Dengk de premier mag leveren en stop alle geloofsonderwijs.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Den Haag is toch doof en blind !!

  Like

 16. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Nederland telt naar schatting enkele honderden jihadistische echtparen en tientallen gezinnen van wie één ouder het jihadistisch gedachtegoed aanhangt. Kinderen die in zo’n omgeving opgroeien, kunnen op latere leeftijd een dreiging gaan vormen.

  Like

 17. Nederland:
  Een groot open TBS centrum
  Een groot drugslab.
  Een grote moslimhoop
  Een grote schuilkelder voor Jihad
  Een land vol met nsb, ers

  Like

 18. Lucky zegt:

  Ondertussen in Nigeria,

  https://www.breitbart.com/national-security/2019/06/24/report-jihadis-state-security-killed-over-20000-in-nigeria-under-president-buhari/

  Report: Jihadis, State Security Killed over 20,000 in Nigeria Under President Buhari
  Verslag: Jihadis, staatsveiligheid Doodde meer dan 20.000 in Nigeria onder president Buhari

  More than 23,000 people died in Nigeria during the recently re-elected President Muhammadu Buhari’s first term, primarily at the hands of the Islamic State (ISIS/ISIL)-linked Boko Haram jihadi group, a Breitbart News analysis of data compiled by the Council on Foreign Relations (CFR) shows.
  Nigeria inaugurated Buhari for this first four-year term on May 29, 2015. The president won re-election and began his second term on May 29 of this year.

  Breitbart News’ analysis covers deaths in Nigeria between June 2015 and May 2019, which reached 23,220.

  Meer dan 23.000 mensen stierven in Nigeria tijdens de onlangs herkozen president Muhammadu Buhari’s eerste termijn, voornamelijk door handen van de Islamitische Staat (ISIS / ISIL) -verbonden bokihamadi groep Boko Haram, een Breitbart Nieuws-analyse van gegevens die de Raad op Foreign Relations (CFR) shows.
  Nigeria heeft Buhari ingewijd voor deze eerste termijn van vier jaar op 29 mei 2015. De president won de herverkiezing en begon zijn tweede termijn op 29 mei van dit jaar.

  De analyse van Breitbart News heeft betrekking op sterfgevallen in Nigeria tussen juni 2015 en mei 2019, die 23.220 bereikten.

  Like

 19. renato zegt:

  We zijn de ironie, het sarcasme en de spot wel zo ongeveer voorbij. Het probleem gaat serieuze vormen aannemen. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat er nog helemaal niemand in dit land enkele verantwoordelijken voor dit verraad onorthodox en persoonlijk ter verantwoording heeft geroepen. Zie wat er gebeurt met onze kinderen en kleinkinderen, onze omies en opies. En Jaap, die arme ziel, heeft zich volkomen laten inpakken door het kalifaat enerzijds en de politiek correcte meute anderzijds, die bovendien van angst de dunne ontlasting langs de broekspijpen het schoeisel in laat lopen. Alles om de job te kunnen behouden en aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen die zij ooit zijn aangegaan. Daarbij wordt gemakshalve voorbij gegaan aan het belang van de nazaten. Het lijkt het verval van Rome wel.

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  Hier gaat het verhaal op van die rotte appel die in de mand zit. Word hij niet verwijderd, dan steekt hij de rest ook aan. Van overheidswege word er van alles aan gedaan om de islam vrij spel te geven. Zelfs de Wet c.q. de grondwet wordt met voeten getreden. Het is dus niet de vraag of we een radicaal islamitisch land worden, maar wanneer.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Cultuurverrijking

  Like

 22. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/06/25/u-n-official-iran-allied-houthis-block-8000-tons-food-entering-yemen/

  U.N. Official: Iran-Allied Houthis Block 8,000 Tons of Food from Entering Yemen
  U.N. Official: Iran-geallieerde Houthis blokkeren 8.000 ton voedsel van het betreden van Jemen

  Iran-backed Shiite Houthi rebels in Yemen have blocked an estimated 8,000-ton food shipment slated to feed about 100,000 families in the war-torn nation where millions are teetering on the brink of starvation, the World Food Program (WFP) revealed this week.
  A spokesperson for WFP, a component of the United Nations, declared on condition of anonymity that “the aid was blocked after the WFP partially suspended aid last week after accusing the Houthis of looting,” the Associated Press (AP) reported on Tuesday.

  Door Iran gesteunde Shiite Houthi-rebellen in Jemen hebben een geschatte voedselverzending van 8.000 ton geblokkeerd om ongeveer 100.000 gezinnen te voeden in de door oorlog verscheurde natie waar miljoenen aan de rand van de hongersnood strijden, zo onthulde het Wereldvoedselprogramma (WFP) deze week.
  Een woordvoerder van het WFP, een onderdeel van de Verenigde Naties, verklaarde op voorwaarde van anonimiteit dat “de hulp werd geblokkeerd nadat het WFP vorige week gedeeltelijk de hulp ophief nadat de Houthi’s werden beschuldigd van plunderingen”, meldde de Associated Press (AP) dinsdag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s