Vijfde verdachte MH17

Screenshot_177

(Door: “Bezige Bij”)

Het OM heeft onlangs zeer verrassend een vijfde verdachte gepresenteerd van de aanslag op de MH17. Het is de Nederlandse terrorist Mark Rutte, lid van de terreurorganisatie VVD. Hij zat meer dan 8 jaar gevangen in het Torentje te Den Haag. Eenmaal weer op vrije voeten bereidde hij samen met zijn Oekraïense kompanen de aanslag op zijn landgenoten en andere nationaliteiten voor, waarop het vliegtuig uiteindelijk door corrupte Oekraïense officials werd neergehaald. We kunnen met grote zekerheid vaststellen dat Mark Rutte zich nog in Nederland bevindt, want hij gebruikt een speciaal soort medicijn dat van levensbelang is voor zijn gezondheid en in het buitenland zeer zeldzaam dan wel niet in de handel is. Mocht u hem zien, handelt u niet zelf. Hij is vuurwapengevaarlijk. Waarschuwt u dan onmiddellijk uw plaatselijke politie via het alarmnummer 112.

 Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Satire. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vijfde verdachte MH17

 1. Piet Snot zegt:

  mark rutte is dan ook niet zijn echte naam.
  Hij heet eigenlijk Malek Ramadan.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Over de “Hagenaar !” Malik F, [ nieuwe Nederlander ? ? ? ? ]
  * * *
  Een van de slachtoffers werd van achteren de keel doorgesneden. Terwijl hij aan het doodbloeden was, zag hij dat er voor de ..NEERGESCHOTEN DADER WEL SNEL EEN AMBULANCE TER PLEKKE WAS……
  ,Omstanders waren daar heel boos over.’’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/417451855/hartverscheurende-verklaringen-slachtoffers-malek-f

  Geliked door 5 people

 3. ruud beijer zegt:

  Het was de regering die samen met de KLM het vliegtuig boven oorlogsgebied liet vliegen. Einde verhaal.!

  Geliked door 3 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Acht jaar gevangen in het Torentje. De ploert hoort eigenlijk in de Gevangenpoort. En terechtgesteld op Het Binnenhof. Net als Van Oldenbarnevelt, in wiens schaduw hij eigenlijk niet eens mag staan.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

 5. Harry zegt:

  Dit is de grootste boef !
  Die helpt een – voorheen – heel geweldig land naar de bliksem .
  Als de mossels in getale nog wat verder groeien , zullen ze meedogenloos toeslaan !
  Dat gaat duizenden mensenlevens kosten !
  Daarbij vergeleken is die vliegramp , hoe vreselijk ook , peanuts .

  Geliked door 6 people

 6. Tineke zegt:

  Deze vijfde verdachte met al zijn handlangers is op zeker medeplichtig.
  Daar hoeft geen rechter aan te pas te komen.

  Geliked door 5 people

 7. Peter zegt:

  Wij zijn toch niet het land van gratis?
  ANNEMARIE VAN GAAL

  Gisteren, 23:00 in COLUMNS De Telegraaf

  Vorige week kwam in het nieuws dat we een modderfiguur slaan als het op het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers aankomt. Dat wisten we natuurlijk al, maar het is nu met keiharde cijfers nog eens aangetoond.

  Het lukt ons slechts in 18% van de gevallen om uitgeprocedeerde asielzoekers terug te sturen naar hun eigen land. Maar liefst 82% van alle uitgeprocedeerde asielzoekers blijft dus, in alle illegaliteit, in ons land ronddolen en raddraaien. De afgelopen jaren liepen meer dan 10.000 uitzettingen spaak omdat het land van herkomst de persoon in kwestie niet wil terugnemen of simpelweg niet reageert op een verzoek van een ambtenaar uit Nederland.

  Ik weet dat ik zaken soms te simpel voorstel, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat we met een andere aanpak en wat extra inspanning beter kunnen scoren dan die schamele 18%.

  Volgens het rapport kwam er 2310 keer een negatief antwoord om een onderdaan terug te nemen en is 8020 keer een verzoek ingetrokken „omdat er binnen een jaar geen antwoord kwam”.

  Ik begrijp dat niet. Hoezo wordt een verzoek ingetrokken als er na een jaar nog geen antwoord is? En dan? Laten we het dan maar gaan en mag de illegaal voor altijd in ons land blijven?

  Ik weet zeker dat we een beter percentage kunnen halen, maar niet vanuit de bureaucratische werkelijkheid van Den Haag. Kijk, een land als Noorwegen doet het iets beter met 25% uitzettingen, maar zij hebben dan ook eigen ambtenaren in de landen van herkomst die de bureaucratie daar in goede banen leiden. Waarom leren wij daar niet van?

  Ik heb zelf tien jaar in Rusland gewoond, ik weet hoe bureaucratie in dit soort landen werkt. Hele dagen heb ik in wachtruimtes en op kantoren gewacht en honderden kilometers gereden, maar uiteindelijk kwam ik wel op kantoor mét de juiste papieren en de goede handtekeningen. In plaats van nóg meer ambtenaren in Den Haag, moeten we go-getters naar het land van herkomst sturen die daar ter plaatse schriftelijke verzoeken persoonlijk aan ambtenaren overhandigen en níet weggaan tot het geregeld is. En als wij het zelf niet kunnen organiseren, waarom laten we dan de Noren niet tegen vergoeding ook onze belangen behartigen? Iedere procent die we boven op onze score van 18% halen, scheelt honderden uitgeprocedeerde asielzoekers in ons land, met alle kosten en ellende van dien.

  En nog iets. Als landen als Afghanistan standaard niet reageren op verzoeken van onze overheid, dan stop je toch met geld overmaken voor ontwikkelingssamenwerking, tot er wél gereageerd wordt? Of draai het om: We betalen nu een bedrag aan een uitgeprocedeerde asielzoeker om vrijwillig ons land te verlaten. Stop daarmee en geef dat geld aan het land voor iedere asielzoeker die met hun hulp terugkeert naar zijn vaderland.

  En als een land als Marokko al duizend keer niet heeft gereageerd op onze verzoeken, dan schort je toch de export van de kinderbijslag voor kinderen in Marokko op, tot de overheid wél reageert? Je kunt zeggen dat de kinderen in Marokko niet de dupe mogen worden, maar moeten wij dan de dupe worden van de nalatigheid van hun ambtenaren? Met drie kinderen in Marokko ontvang je aan Nederlandse kinderbijslag bijna net zoveel als een gemiddeld Marokkaans jaarinkomen. Reken maar dat Marokkaanse ouders die recht hebben op Nederlandse kinderbijslag enorme druk gaan uitoefenen op hun overheid.

  Ik weet zeker dat vanaf dat moment alle verzoeken uit ons land met gezwinde spoed door de Marokkaanse overheid behandeld zullen worden.

  Nu even terug naar het probleem van de ronddolende en raddraaiende, uitgeprocedeerde asielzoekers in ons eigen land.

  In Amsterdam worden momenteel zo’n 500 uitgeprocedeerde asielzoekers her en der in opvangcentra opgevangen. Ze mogen er maximaal anderhalf jaar wonen, terwijl er in de tussentijd aan hun ’toekomstperspectief’ gewerkt wordt: geen idee wat daarmee bedoeld wordt.

  De gemeenteraad heeft in al zijn wijsheid besloten om één van die opvangplekken recht tegenover de ingang van een sjiek winkelcentrum in Amsterdam-Buitenveldert te openen. Als je je realiseert dat de uitgeprocedeerde asielzoekers iedere dag om 9 uur ’s morgens met een paar euro daggeld op zak hun opvangadres moeten verlaten en pas aan het eind van de middag weer terug mogen komen, dan hoef je geen helderziende te zijn om te voorspellen wat de aard van hun dagbesteding zal zijn.

  Maak van de nood een deugd. Waarom plannen we de opvanglocaties niet op plekken waar ze kunnen werken, zolang ze er verblijven in afwachting van de uitzetting? Werken betekent niet automatisch dat ze niet meer illegaal zijn, dat principe zouden we los moeten laten. Hun opvang en de uitzetting kosten toch ook geld, dus wat is er mis om ze daarvoor te laten werken? We zijn toch niet het land van gratis?

  Toch gloort er een lichtpuntje aan de horizon met de benoeming van Ankie Broekers-Knol als staatssecretaris voor het vreemdelingenbeleid.

  De laatste tijd heb ik een paar keer met haar gesproken en ze is een vrouw naar mijn hart. Ze staat haar mannetje, is niet snel onder de indruk en weet precies hoe ze door taai beleid moet klieven. Prima keuze van onze regering. Go for it, Ankie!

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Deze WAANZIN kan alleen maar zo lang duren omdat de AFGEJATTE centen (belastingen) al decennia bij de plinten opklotst! In de Nieuwe Gouden Eeuw ging Nederiglandje naar de filistijnen! Zelf bekostigd!

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Peter; Het is maar goed dat die 18% die wel uitgezet zijn geen weet hadden van het pact van Marrakesh. Met een gratis advocaat (standaard voor – immigranten -) konden ze voor de rechtbank hard maken dat ze NIET uitgezet kunnen worden. Legaal, illegaal, ja zelfs criminele – immigranten – mogen er niet meer uitgezet worden volgens het pact van Marrakesh. Wat die Ankie Broekers-Knol betreft, die maakt zich volgens E.U. maatstaven schuldig aan strafbare feiten. Nogmaals, niet dat ik dat nu erg vind.

   Geliked door 2 people

 8. Piet Snot zegt:

  Warm vlees.
  Heftig is de verklaring van een slachtoffer bij wie de keel werd doorgesneden: ,,Ik voelde geen huid maar warm vlees.” Toen het slachtoffer ‘fuck’ wilde roepen, klonk dat veel zachter dan hij dacht. Tegen zijn vriendin zei hij ‘I love you, I’m gonna die’. Toen de man zijn hand van zijn hals haalde, zag hij de ogen van zijn vriendin wegdraaien. ,,Ik kon niet meer slikken en ben rechtop gaan zitten om niet te stikken.” De man zag de ambulance komen en zag dat die eerst Malek ging helpen. Daar is hij nog boos over. ,,Ik voel me in de steek gelaten.”

  https://www.ad.nl/binnenland/man-bij-wie-keel-werd-doorgesneden-ambulance-ging-eerst-dader-malek-f-helpen~ac36c5d9/

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  0nze eigen Neanderthaler !
  Hij heeft wel wat bereikt !
  Mooi dat ie de eerste post-primaat is , die het liegen tot kunst verheven heeft .

  Geliked door 2 people

 10. Jean zegt:

  Hij is een vluchtroute aan ’t zoeken richting Brusselallabath…., hij weet ook dat er in België hééééél lichte straffen worden gegeven aan misdadigers zelfs aan moordenaars.
  Wij zijn op onze hoede en zullen jullie verwittigen zodra hij in beeld komt.
  Als we hem uitleveren please, minimaal 20 jaar in voorarrest dadelijk daaropvolgend levenslang.

  Geliked door 2 people

 11. Dick zegt:

  Rutte kan nog veel leren van Mozus.
  Die gooide gwoon kapot wat zijn intelligentie hem ingaf en kreeg prompt nieuwe opdrachten des hemels.
  Mark neemt aan wat hem hemels voor word voorlgeschreven en voert uit, wat mij weer bij Mohammed brengt die de ballen niet had te zwiigen waar hij dat moest of handelde als zijn Grote Voorganger.

  De link Mark hemel en machtpolitiek tegen intelligentie in is hiermee wel gelegd.

  Geliked door 1 persoon

 12. Dick zegt:

  Rutte kan nog veel leren van Mozus.
  Die gooide gwoon kapot wat zijn intelligentie hem ingaf en kreeg prompt nieuwe opdrachten des hemels.
  Mark neemt aan wat hem hemels voor word voorlgeschreven en voert uit, wat mij weer bij Mohammed brengt die de ballen niet had te zwiigen waar hij dat moest of handelde als zijn Grote Voorganger.

  De link Mark hemel en machtpolitiek tegen intelligentie in is hiermee wel gelegd.

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Deze invalshoek kon u hier al lezen; https://ejbron.wordpress.com/2019/06/22/mh17-2/#comments
  De Russen vals beschuldigd vanwege politiek gewin door de E.U. Rutte kan in het complot zitten, maar dan alleen in samenwerking met de hoofduitvoerder uit Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 14. Nemesis zegt:

  Oooohhhh vandaar dat het alarm nummer 112 in het hele land plat ligt.

  Geliked door 1 persoon

 15. kruisridder zegt:

  Ja zo heeft de Rijksluchtvaartdienst aan de MH17 ook de verkeerde coordinaten doorgegeven. Net als het ministerie van Veiligheid en Justitie die het alternatieve alarmnummer voor de 112 alarmnummer tijdens de 112-storing dacht door te geven. Bleek het de opsporingstiplijn van De Telegraaf te zijn. De grootste eikels werken op de ministeries…..

  Geliked door 1 persoon

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nemesis:
  “Gaat er hier wel een wat helemaal goed ?”

  Wat dacht je van de import van sprinkhanen? Gaat toch geweldig?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s