Stichting van Soros wil in het oosten van Duitsland actief worden wegens de AfD

Screenshot_198

(Vertaling: E.J. Bron)

De door de Amerikaanse miljardair en speculant George Soros opgerichte en gefinancierde “Open Society Foundation” plant een permanente aanwezigheid in het oosten van Duitsland vanwege het groter worden van de AfD. Volgens de directrice van de stichting, Selmin Caliskan, zou ze naar mogelijkheden zoeken om spelers in het oosten van Duitsland te stimuleren en te ondersteunen die haar waarden delen – meldde het persbureau Reuters.

Mitteleuropa

Vanwege de anti-Orbán-politiek werd de “Open Society Foundation” de grond in Boedapest een beetje te heet onder de voeten en sloot daarom haar kantoor. Ze koos Berlijn als nieuw hoofdkwartier in Europa. De oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige miljardair Soros leidt behalve zijn zaken een wereld-reddende privémissie in naam van de door hem geprefereerde open samenleving en ondersteunt links-liberale organisaties die bij de staf van Soros als “progressie” bekendstaan. In Duitsland viel haar keuze op de Groenen, omdat die de “enige pro-Europese partij” in Duitsland zou zijn en zich bovendien zou kunnen verheugen in een toenemende populariteit, terwijl de AfD aan het dalen zou zijn – aldus het statement op het online platform “Project Syndicate”.

Behalve van andere projecten financiert Soros in Duitsland hoofdzakelijk projecten die pleiten voor gelijkberechtiging en antidiscriminatie. De “Open Society Foundation” van Soros legt het zwaartepunt ook op de begunstiging van journalistieke organisaties, zoals op het “International Consortium of Investigative Journalists”, dat zorgde voor de publicaties van de zogenaamde Panama-papers.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Stichting van Soros wil in het oosten van Duitsland actief worden wegens de AfD

 1. Tineke zegt:

  Hoe komt het toch dat deze graftak niet de wacht wordt aangezegd?
  Ik dacht dat politiek niet beïnvloed mocht worden.
  Of geldt dat alleen voor Rusland?

  Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   De politiek zou inderdaad niet beinvloed mogen worden maar voorlopig heeft hij de het halve Europarlement in zijn zakken en op de loonlijst en de commissie helemaal.

   Geliked door 5 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Ze dulden geen tegen geluid!!
  Wie niet der taal der linkse kerk spreekt en preekt, word vervolgd, opgepakt en vermoord!!
  Zover komt het nog wel, zie EU stasi moeder kliek Merkel!!

  Geliked door 4 people

 3. koosv8 zegt:

  Heeft al dat gespuis van Links, en de OPEN SOCIETY FOUNDATION van SOROS SNACHTS DE DEUR LOS, OF GEEN HEK OM HET HUIS DAN WEL LANDGOED……..TUURLIJK WEL, WANT ER ZIJN GRENZEN. EN DAT GELD VOOR LANDEN OOK. VERJAAG SOROS EN AL ZIJN SYMPATHISANTEN.

  Geliked door 2 people

 4. Nemesis zegt:

  Kan dit oude smerige stuk vreten, niet bij het grof vuil worden gezet, de afval vervoerders gaan linea recta naar de vuil verbranding. Wat een mysogyne stuk ellende.

  Geliked door 4 people

 5. Tistochwat zegt:

  Hoeveel ‘asielzoekers’ heeft die verdorde pad al bij zich in huis opgenomen?

  Geliked door 5 people

 6. Peter zegt:

  Kan er een prijs op het hoofd van Soros worden gezet door een rijke rechtse miljonair ?

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Mabel Wisse Smit , schoondochter van Beatrix
  Sinds haar huwelijk wordt de prinses ook wel aangeduid met de titre de courtoisie Hare Koninklijke Hoogheid prinses Mabel van Oranje-Nassau. In het dagelijks leven hanteert zij de naam ‘Mabel van Oranje’.
  In 1997 werd Wisse Smit directeur van het Open Society Institute in Brussel, een stichtingennetwerk van de Amerikaanse filantroop George Soros dat bijdraagt aan het bevorderen van democratie,
  Onze Oranje’s………………………………….

  Geliked door 2 people

 8. droevige mof zegt:

  Op dit moment wordt geprobeerd een gemeenschappelijke noemer te vinden onder jongeren, met name door klimaatparanoia. De klimaatontkenners zijn allemaal aan de politieke rechterkant. Dus de berekeningen komen goed uit.
  Rechts = gevaarlijk.

  Like

 9. Rinus zegt:

  Opsluiten die vent en zijn volgers meelopers in Brussel ook. Verhofstad, Timmerfrans Junker, in het Veldt enz enz Farage kent ze ook.

  Geliked door 1 persoon

 10. bozeoudeman zegt:

  Die Open Society Foundation is een criminele organisatie, wanneer wordt die eens opgeruimd? Inclusief ‘onze prinses’, de ex van de criminele dominee. De schurk Soros en al zijn discipelen zijn uit op het brengen van wereldwijde tweedracht, grootschalige slavernij, de vernietiging van alles dat in het belang van gewone mensen is, het omverwerpen van democratie, vrijheden en alle mensenrechten in de breedste zin van het woord, enkel een elite bepaalt en aan het hoofd van die elite staat het gedrocht Soros. Wanneer gaat verstand weer ledraad zijn en worden al die met name politieke criminelen en roofridders gearresteerd, voorgeleid en veroordeeld wegens misdaden tegen de menselijkheid. Waar blijft de nieuwe Churchill die de strijd aangaat met het neofascisme en neonazisme dat onder de vlag van ‘Democraten uit 66’ en het ‘links’ van onder andere het GrijsNIks GroenLinks’ de wereld wenst te vernietigen. Niet dat het ‘links’ van PvdA en SP beter is, ook dat zijn walgelijke nepfiguren konkelaars, verraders en ordinaire geldgeile oplichters, getuige de bescheiden stulpjes van Van Dam en Timmermans. Koop geen platen van U2, boycot Facebook en Twitter, et cetera, boycot dit soort levensbedreigende fascisten, maak ze niet nog groter dan ze al zijn, breek hun satanische macht door hen financieel te bestrijden. Bestrijd Microsoft, bestrijd Apple.
  Ach opa toch wees niet zo een opruier, het leidt toch tot niets! Mensen zijn nu eenmaal stupide en willen graag slaven van meesters zijn, waarna ze dan kunnen dromen dat zij zelf ooit ook meester kunnen worden, want ze willen bij de winnaar horen! Opa, zwijg!

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Nos tt.126, vrij.28.6.2019. …….. “ TOENAME GEWELDDADIGE NEONAZI’S”.
  De Duitse inlichtingendienst
  zegt dat het aantal rechts-extremisten toeneem en dat ze steeds gewelddadiger worden. Ruim 24.000 Duitsers staan bekend als rechts- extremistisch of neo- nazistisch. Ruim de helft van hen zou bereid zijn geweld te gebruiken. Minister Seehofer zegt dat het dreigingsniveau hoog is. Het aantal rechts- extremistische incidenten in DLD is vorig jaar iets gestegen,tot bijna 1100. Zes mensen werden in 2018 veroordeeld voor poging tot moord met een extreemrechts motief. Na de moord op politicus Walter Puncke stast het gevaar van extreemrechts weer hoog op de agenda in Duitsland………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 12. fleckie zegt:

  ARD tt.116, vrij. 28.6.2019: ‘ PROTESTE. GEGEN. RECHTSEXTREMISMUS’.
  Rund 10.000 Menschen hanen vor dem REGIERUNGSPRIDIUMmKASSEL gegen RECHTSEXTREMISMUS protesteert.
  .Der Bischof der Evangelischen Kirche von Kurhesseqn- Waldeck, HEIN, riet dazu auf, gegenuber rechtsradikaler Intoleranz kleine TOLERANZ mehr zu zeggen. Die Kirchen seinen bereit,sich MIT allen democratischer Kraften zu verbinden. .Anlass fur die Kundgebung war die Erordnung des Kasseler Regierungsprasidenten Lubcke in de Nacht zum 2. Juni Dutchbat einen Rechts-extremisten……………………….<~<~<~<<~<~<~<~

  Like

 13. fleckie zegt:

  ARD tt.176, vrij. 28.6.2019………….’..KOLNER. STADT- ANZEIGET’. zu” Stephan E./ Rechtsterrorismus”………………….” Die Botschaft lautet, das nicht mehr alleen Migranten bedroht sind. Seit dem 2 Juni mussen sich alle Reprasentanten dieses Staates furchten,dass ihr Leben in Gefahr sein kann, wenn sie sich fur. FLUCHTLINGE. Einsetzen onder Rechts-extremisten die Stijn bieten. Diese Erkenntnis setstanden sich seit der Mordnacht in de Hinterkopfen TausendermBurgermeistermund Stadtrate fest. Sie trifft damit die Substanz der. DEMOKRATIE”.
  ………………..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 14. fleckie zegt:

  WDR art.114/, vrij.28.6.2019. “ ZAHL. der. WOHNNGSLOSEN … STARK. GESTIEGEN”.
  ‘ Das Land Will die eachsende . WOHNUMGSLOSIGKEIT in NRW. MIT einer einigen Landesiniative bekampten. Das kundigte Sozialminister. Karl- Josef Laumann ( CDU) am Donnerstag im Landtag an. Dabei stellte er auch aktuelle Zahlen vor.
  Demnach waren zum 30.6.2019 insgesamt 44.434 Menschen in NRW als wohnumgslos gemeldet. – 37,6% mehr als im Vorjahreszeitraum ( 32.286 Personen).
  Am Rande der Landtagsdebatte hat die Initiative “ WIR. WOLLEN. WOHNEN” der Landesregierung 31.000 Unterschriften ubergeben, mit denen mehr bezahlbarer WOHNRAUM. bevordert wird’……………………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: worden ons. getallen ’VOORGEGOOCHELD’ hoe groot. het. AANTAL . DAKLOZEN. hier. In. ONS. LAND. betreft , ( ervan uitgaande dat er waarschijnlijk. een ‘minimaal- presentatie’…zal. plaatsvinden’………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 15. fleckie zegt:

  ARD tt. 140, za. 29.6.2019. …….. ‘.HOTEL. STORNIERT. AFD-BUCHUNG’…………..
  Die Klausur der AfD.-Bundestagsfraktion kann nicht wie geplant im. POLNISCHEN. STETTIN. stattfinden. Fraktionssprecher Christian Luth sagte, das Hotel habe zwei Stunden vor Beginn die Tagungsraume sowieso die Hotelzimmer storniert. Die Absage sei “ unter dem Vorwand eines Stromausfalls erfolgt.
  Die bis Sonntag angesetzte Klausur soll nun im Fraktionssitzungssaal in Berlin stattfinden. Die Raume im Stettiner Hotel Radisson Blue seien “ fest gebucht” gewesen , es habe einen unterschriebenen Vertrag gegeben . “ Das wird ein rechtliches Nachspiel hanen”, so Luth……………………………….<~<~<~<~<~<~<~Fleckie: het is nu maar …DE. VRAAG. WIE?!
  heeft het. hotel order. tot. annulering. gegeven!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s