DUIDELIJK (36) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op DUIDELIJK (36) . . .

 1. Tineke zegt:

  Was die PVDA niet voor de arbeiders?

  Liked by 4 people

 2. Jan zegt:

  De stemmingen laten iedere keer weer goed zien dat socialisten niet anti-sociaal zijn maar asociaal en dat de ‘christelijke’ partijen zonder uitzondering socialistisch zijn.

  Liked by 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Dit is ook een stuk meer zonnigere motie dan een beetje vragen naar de bekende weg waarvan iedereen al mijlen van tevoren ziet aankomen wat de reactie is.

  Like

 4. Wat is een zwaar beroep, is ‘zwaar’ niet een persoonlijke ervaring? Onregelmatige diensten, lichamelijk zwaar werk, eentonig werk, stressvol werk, of juist het ontbreken daaraan etc etc……….

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoe lang blijft het domme stem vee nog op deze volk verlakkers stemmen ???

  Like

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Natuurlijk niet! Groenlinks stuurt deze mensen liever de zelfmoordpil. Met 55 het kiesrecht afnemen en vanaf 70 de mensen liever laten verkommeren.
  Wat een asociale partij!!
  Waar zijn de kinderen van deze ouderen? Hún ouders worden door deze partij de dood vroegtijdig in gedreven.

  Like

 7. Corné zegt:

  Het is weer eens overduidelijk bij welke partijen het smerige calvinisme het meest ingebakken zit !

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nee, Tineke, de PvdA is voor de PvdA.
  Dat is waarom ik al vaker heb gezegd dat Nederland tegenwoordig geen democratie meer is maar een particratie. De zgn. volksvertegenwoordigers vertegenwoordigen de partij. Ook ministers (dienaars) dienen het volk niet, maar ook hun partij. Tegenwoordig dienen zij ook, en misschien wel vooral, de fascistenbende in Brussel. Ook daar is democratie ver te zoeken. De hele organisatie is erop gericht in Europa een omvolking tot stand te brengen. Zelfs de leden van het Europese Parlement vertegenwoordigen niemand meer. Ze praten vijf kwartier in een uur en vervolgens doet Juncker c.s. waar hij zin in heeft. Het is vergelijkbaar met 1672, het Rampjaar.
  Het land is reddeloos, de regering leunt tevreden achterover (en ziet dat het goed is) en het volk laat het allemaal gelaten over zich heen komen., en stemt GL, D66 en VVD.
  De godsdienstwaanzinnigen in Riyad en Teheran lachen zich een breuk. Ze plegen een invasie in Europa en in plaats van tegenstand krijgen ze alle soorten van medewerking, onder andere van de PvdA. Zo is het cirkeltje weer rond.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @J. C. Th. Köhler. Hartelijk dank voor uw verhelderende commentaar. Uw visie over de zaken is meer dan accuraat. De vergelijking met het rampjaar 1672 is niet uit de lucht gevallen. De EU is een vazal van Bilderberg/ NWO en heeft een doel: in Europa een omvolking tot stand te brengen. Zoals u zegt: zelfs de leden van het Europese Parlement vertegenwoordigen niemand meer. Correctie: behalve hun exorbitante salarissen en de luxe waarin ze leven. Het (NL)bevolking is radeloos en het land reddeloos. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij moeten juist een voorbeeld nemen van Nederlandse helden die in 1673 -1674 het land weer op de rails hadden gezet. Denk maar aan Michiel de Ruyter die de Engelse Marine in Chatham had verslaan. Ja! Hij is dezelfde Michiel de Ruyter, die de verraderlijke LINKSMENSEN zijn standbeelden willen vernietigen en namen van straten, die naar hem zijn genoemd, vervangen. Dat alles in het kader van vernietiging van de Nederlandse identiteit van dit land. Als wij geen Michiel de Ruyter of Gebr. De Wit meer hebben, kunnen wij makkelijker het gezag accepten van Allah en zijn pedofiele profeet Mohammed.

   Like

 9. Marc zegt:

  Bizar dat voorheen arbeiderspartijen PvdA en GL, maar toch ook het CDA, nu tegen stemmen.

  Bijzonder veelzeggend!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @Tineke. Nee! De PvdA was NOOIT voor de arbeiders. Ze hebben tientallen jaren op de rug van de arbeiders gesurft om zelf beter van te worden. Kijk maar naar smerige figuren zoals de nieuwe helbewoner Wim Kok en Marcel van Dam? Beiden zijn rijk geworden juist op de rug van de arbeiders. De PvdA heeft in de jaren ’90 de weduwenpensioen op slinkse wijze verandert in ANW en vrouwen die na 1950 waren geboren hadden geen recht meer op deze pensioen ..Behalve als ze kinderen beneden de 12 jaar hadden. Ze konden werken! …Ook in al de lange jaren (en nog steeds) waar geen werk was te vinden. Daarom hebben wij vandaag honderdduizenden gezinnen die onder de armoede grens leven. De PvdA heeft ook de wooncorporaties geprivatiseerd. ..Voor eigen gewin. De meeste directeuren van deze corporaties waren PvdA’ers en ze schoven via exorbitante salarissen bakken met geld in hun prive rekeningen. Net als goede PvdA’ers hadden ze aan het gegraai niet genoeg, dus begonnen ze ook te stelen. Neem de gevallen VESTIA en ROCHDALE. Typisch PvdA!. Er is een uitzondering op de regel en dat is de PvdA in Friesland. Maar een Zwaluw brengt niet de lente.

  Liked by 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Ik vind dat degenen met een saai, geestdodend beroep ook niet langer hoeven te werken dan 40 jaar.

  Nog steeds zit ik me kapot te ergeren aan de slijmjurk die aan ‘hem-van-oranje’ vroeg of het ‘hem’, zijne doorluchtigheid, niet te zwaar werd!

  Het ‘werk’ van een ‘oranje’ zwaar?!
  LAAT ME NIET LACHEN! Ze hoeven niet eens hun eigen reet af te vegen als ze dat niet zouden willen.
  Vakantie op vakantie, staatsbanket op staatsbanket, enz.

  ‘WERKEN’! 👿

  Liked by 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ken het voorstel verder niet en dus ook de verdere invulling ervan maar het is op zijn minst opmerkelijk dat PvdA, GroenLinks en D66, toch de leidende Linkse partijen tegen stemmen.
  Oh wacht, ik zat nog even vast aan het oude idee dat socialisten er voor en door de arbeiders waren.
  De hedendaagse Linkse kopstukken hebben in hun hele leven nog niet één dag gewerkt, het zijn vergadertijgers die elk gevoel met de samenleving zijn verloren (voor zover ze het ooit gehad hebben)

  Liked by 1 persoon

 13. Nemesis zegt:

  Ja, maar dan wel ooit, nu is het de partij voor de arabieren ( en aanverwante amoeben), hoeven ze die letter niet te veranderen, die rotzakken om iedereen voor de gek te houden.

  Liked by 1 persoon

 14. Dr. Heinz zegt:

  Het blijkt wel weer, dat de huidige politiek niet voor eigen land en eigen volk is!!

  Liked by 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is natuurlijk een illusie aangezien onze media niet neutraal zijn maar wat zou het toch leuk zijn als een van die vele interviewers eens anders te werk zouden gaan.

  “Goedemiddag meneer Dijsselbloem, hoe zou u in uw eigen woorden de PvdA omschrijven ?”
  “Nou wij zijn van oudsher natuurlijk een arbeiderspartij”.
  “Ja inderdaad, dat dacht het Nederlandse volk ook altijd maar wie van de Kamerleden van de PvdA hebben ooit een gewone baan in loondienst gehad? ”
  “Eh eh tja dat zou ik zo niet weten maar er zit er vast wel eentje tussen”
  “Ja mooi maar wij hebben de verschillende cv’s van vooraanstaande PvdA’ers er eens op nageslagen, Wim Kok, Wouter Bos, Liliane Ploumen, Lodewijk Asscher, Khadija Arib en niet te vergeten u zelf hebben nog nooit één dag gewerkt !”
  “Eh eh eh ja dat zou ik eerst verder moeten bekijken”
  “Nou als we dan beginnen met u, u heeft landbouweconomie gestudeerd aan de landbouwhogeschool en u kon daar zelfs minister van financiën mee worden maar u heeft nog nooit gewoon in loondienst gestaan, u bent gewoon een omhooggevallen ambtenaar”.
  “Eh eh eh, nou zo zou ik het niet willen stellen”

  Ach het blijft natuurlijk fantasie maar wat zou het leuk zijn hè ?

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Wij zullen maar de lijst even doorgaan. SGP? Is voor God, niet voor de mens. Dus, daar hoeft men niet veel van te verwachten. PvdA? Links lullen en rechts zakkenvullen. CDA? Is net als de SGP, maar geniepiger. Ze doen als of ze voor de mensen zijn, maar schijn bedriegt. Groen Links? Een smerige bende pur sang. Ze waren al altijd onderkruipers; ook in de tijd dat ze CPN PSP en PPR waren. De CPN vond Stalin de “Zon der naties”, al heeft hij miljoenen mensen vermoord. PSP en PPR adoreerden Poll Pot, Mao, Castro en amigo moordenaar Che Guevarra. Eigenlijk waren ze fans van iedere politieke leider die graag op ideologische wijze mensen had vermoord. Dus, van deze partij hoeft men niets te verwachten. Ook van het geouwehoer over klimaat niet. Bah!. D66? Wat kan men van zo’n partij zeggen? D66 staat gelijk aan “Ali Baba en zijn 40 Rovers”. Pechthold, of liever gezegd Pechdrol, speelde uitstekend, tot zijn val, het figuur van Ali Baba. Zijn opvolger kan men eerder met een schaduw vergelijken; amorf en karakterloos. Hij lijkt sprekend op de schaduw in de volgende oude hit: https://www.youtube.com/watch?v=AQ_Lzh_S-2c
  Het enige waar deze partij voor staat is: a) de soevereiniteit van Nederland vernietigen en uitleveren aan de EU, b) Islamisering tot het bittere eind. CU? Een soort D66 maar voor Christenen.. VVD? Dat is een partij voor rijke haaien, Piranha’s en barracuda’s. Zij vertegenwoordigen de interessen van de alle rijkste. Eigenlijk moest de naam van deze partij zijn : De Rijkenpartij voor Vrijheid en Democratie (kan wel, hoeft niet!).

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Vergeet vooral de rol van de vakbonden niet. Zij nemen het op voor allochtonen. De Nederlandse arbeiders zien zij niet meer staan.
  Nooit meer lid van de fnv of cnv.

  Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Ruud Beijer. Wat u zegt is gedeeltelijk waar. De FNV is een vakbond die van veel fanfare en drumgeroffel houdt. De individuele lid kan ze niet veel schelen. De CNV is van een ander houdt gesneden. Daar is veel aandacht voor de individuele lid. Ik heb met vakbond CNV veel goede ervaring. Daarom ben ik ook al jaren lid.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Beste reageerder de vakbond CNV heeft u verraden door in te stemmen met de pensioenleeftijdsverhoging tot 67en drie maanden. De CNV bestaat uit christelijke huichelaars en wegkijkers. Dat ze het woord christelijk nog durven te gebruiken dat schijnheilige zooitje. Zeg je lidmaatschap op. Je bent verraden door het cnv!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    1x lid geweest van het CNV, om een ontslagen collega te helpen.
    Omdat ze het mij ook zo hadden kunnen flikken op gelijke wijze.
    Niet echt sfeer bevorderd binnen een bedrijf, want uiteindelijk kostte het toch mijn baan.
    Ik was er meteen achter wat je aan een bond hebt, helemaal niks.
    Ik heb ze dan ook meteen weer opgezegd ook.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s